11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garou
    Tegnap meglett a Jagdpanther. Arcade-ban melle vittem Tiger I-et, meg Tiger II.(P)-t.

Jagdpantherrel T44 szembol siman lekuzdheto, IS2 szinten, Isu155 szinten. Ugyanez a loszer a Kiralytigrisnel nem ilyen hatekony eddigi tapasztalataim alapjan. Aztan egy T34-85 ellotte a lovegem, a diszes csapatom meg a sarok mogul vegignezte, ahogy kivegez.

TigerII(P)-vel folytattam, latom a startnal (Rock Fortress volt a palya), hogy egy ugyanilyen ellenseges tank ket Parducot szorongat 100 meterre. Teljes gazzal oda, sajnos elkapkodtam, a kapaslovesem a testet erte, es nem okozott semmit, pedig a legjobb loszerrel lottem. O persze egybol ellotte az agyumat. Elbujni nem lehet, javitas indul. Nezek hatra, a tolunk 30 meterre levo ket Parduc teljes gozzel elhajtott a helyszinrol! Mozogniuk sem kellett volna, hogy oldalrol atussek az ellenfel tornyat. Kampec megint.

Kov. palyan a Tiger I-el mentem, es jott egy Sherman Jumbo. Poland palya eszaki resze, mindketten egy-egy hazat hasznaltunk fedezeknek, es 300 meterrol kezdodott a parbaly. Ellottem a lanctalpat meg a loveget, o feketere lotte a motort es felgyujtott. Javitas indul, kozben a parancsnoki kupolan sikerult belonom, amugy eselytelen volt atloni barhol. Megjavitotta a loveget, megint begyujtott, ismet mozgaskeptelen voltam, de megint javitok, megint ellovom az agyujat. Kopogtatok rajta, semmi, aztan megint kitolat, ezuttal elhibazom a loveget, es kilo. Fene, ugyanezt eljatszottam a T32-vel is egyszer, ott mar a csapatom szolt, hogy ne erolkodjek, nem fog menni, es nem is ment. :)