37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Fura Alak
    Még én se, de biztos nem tesz jót a látási viszonyoknak....
  • AnuluWork #18106
    Picit a látást.
  • Dagohun74
    Még sose voltam esőben. Legalább befolyásol valamit az eső és a köd?
  • AnuluWork #18104
    Még jó, hogy a gazsi legutóbbi patchében kijavította a spawnt és most már csak sík terepre tesz le ... :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Sík terep, de összenőttünk. A végén mindketten együtt mozogtunk, és három ágyúval tüzeltünk 1xre. :D

Ez meg a legsíkabb terep ingame (a fentről leesés pillanata után):

• Ninju
    Volt egy vicces csatám full simben.
    Esett. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vicces volt na. :)

• AnuluWork #18102
    Az biztos, hogy a Coelian sokkal gagyibb. Panther alapok, de mégis, úgy kilóg a feje (tornya), hogy pont kilövik foglalásnál még takarásból is a ruszkik. :D A kugellal odasunnyogtam, és nem látszódtam ki.
  • gstup
    Kinek kell a Co,ott van a kicsi kugel.A játék legmókásabb egyénisége. :)
  • AnuluWork #18100
    Minden repcsim elit, a tankok közül a németeknél csak a 10.5es KT, a Coelian és a Jagdtiger nem az. A többi nemzettel eddig főleg a duplákat nyomtam le, az elején - karácsony környéke - ill. be-be csúszott további két-három csata is / nap, és most tartok az amikkal T3 legvégén, a ruszkikkal a T4et húzom. A 76os ágyús amcsi tankok, ill az M4A3E2 nem elit, alattuk a többi mind az. A ruszkiknál csak az 5.7es Su-85, valamint az új betett lövedék miatt a KV-2 nem elit még (már volt az, csak ugye gazsiéknál az elit nem azt jelenti, hogy nesze, ha már elit, az új modul is ott van neked kifejlesztve, hanem gyúrd már ki az új hülyeségeinket is, haver), minden más T3 az. Igazából élvezem, minimális grind van csak benne, főleg a poén miatt nyomom, meg érdekel a téma, és mert még február 10-ig van időm, után beindul ismét ezerrel a meló, hasonlóra is alig lesz. A játékot 2013 decembere, a tankokat úgy 2014 novembere óta nyomom.

Szóval nem kell izgulni, az M4A2t is ki lehet maxolni. De tény. Az egyik legidegesítőbb amerikai tank. 4.7es a BRje, és nem a saját szinte ellen megy, de hát van ez így, mondom ezt a németek után. Máig rejtély nekem, hogy a Coelian mit keres 7.0ban, ha az 1970es évekig használt ISU-152 is csak 6.7es ...
  • Dagohun74
    Mivel mikor kifejlesztesz minden modult kap egy kis pikk ászt a sarokba a tank képénél. Ezért használom az ász kifejezést ha megvan minden modul.
    Úgy mint a WoT-ba ha kifejlesztesz mindent egy tankon belül megkapod az ace rangot a tankra vagy ott elite már nem tudom. A legényégnél is van valóban.
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.01.28. 15:01:20
  • bgabor
    Az Ace nem az a legénység aranyért való kiképeztetést jelenti a járműre?
  • Dagohun74
    Én úgy játszottam a WT-vel ami meg lett az ment ACE-re vagyis minden modul meglett. De mióta palinak néznek a német tankokkal nagyából leszarom a az ace-t. Ez a német tier 5. Mostanában a sim eventre megyek fel 2-3 csatára. Ámen
  • bgabor
    Nekem amúgy a WoT óta van egy szabályom:
    Ha elkezdem úgy érezni hogy az adott játék már inkább második munka, mint pihenés, szórakozás, akkor abbahagyom. Ha stresszel, idegesít, szintén.
    Mert szabadidőmben szórakozni akarok. Nem dolgozni, nem idegeskedni, nem stresszelni.
  • bgabor
    Ilyen esetekkor én visszaidézem magamban a World of Tanksos időket.
    Ott a tier9 T-54ből kihúzni a tier10 kövi tankot összesen úgy 300.000 XP-be került. (kihúzni a szükséges modulokat a T-54en meg kifejleszteni magát a tier10est). És ott egy nyertes csatáért 600, vesztesért 300XP-t kaptál. Prémiummal a dupláját. Kaptál tehát átlag 1200 körül egy nyertes csatáért legjobb esetben, prémmel. Vesztes csatákért alig valamit. Na ha valami akkor AZ lélektelen grindelés volt.

Itt azért sokkal enyhébb a helyzet.
    De ahogy említették, ha nem tetszik, vissza lehet menni WoTozni, sőt mostmár két klónja is üzemel a WoTnak. Persze ugyanakkora sz@rok mint a szellmi atyjuk volt, de vannak.
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.01.28. 13:33:22
  • GálTomi
    Megkìmélnéd magad.
  • GálTomi
    Nem kötelező. Ha nem elvezed a játékot ne játsz, vagy csak amnyit amennyi jólesik. Egy csomó felesleges stressztől megkìméléd magad.
  • JethroHUN
    Kurva élvezetes ugyan azzal a tankkal 5000 csatát játnszani.
  • Stefan99
    annak grind, aki vmiért úgy érzi, neki minden tanknak meg kell lennie fullosan, és ezért játszik elsősorban. De vannak sokan, akik meg azért játszanak, mert élvezik magát a játékot. ;)
  • JethroHUN
    Grindes szarfos játék... Komolyan h gondolják ezt, minden tankért heteket görcsölni... Kibaszott T3 Sherman M4A2 már 2 napja fejlesztem sehol nincs (prémiummal) Kibaszott 2000 jármű rp-t ad maxiumum 11 killért !!!
  • gstup
    "Ugyanez a loszer a Kiralytigrisnel nem ilyen hatekony".A lőszer lehet ugyan az,de az ágyú nem. :) A jagdpanther ágyúja kifejezetten tankok ellen lett kifejlesztve.És tudom,a sebzése ugyan az,de szerintem akkor is eltér tőle.
  • Garou
    Tegnap meglett a Jagdpanther. Arcade-ban melle vittem Tiger I-et, meg Tiger II.(P)-t.

Jagdpantherrel T44 szembol siman lekuzdheto, IS2 szinten, Isu155 szinten. Ugyanez a loszer a Kiralytigrisnel nem ilyen hatekony eddigi tapasztalataim alapjan. Aztan egy T34-85 ellotte a lovegem, a diszes csapatom meg a sarok mogul vegignezte, ahogy kivegez.

TigerII(P)-vel folytattam, latom a startnal (Rock Fortress volt a palya), hogy egy ugyanilyen ellenseges tank ket Parducot szorongat 100 meterre. Teljes gazzal oda, sajnos elkapkodtam, a kapaslovesem a testet erte, es nem okozott semmit, pedig a legjobb loszerrel lottem. O persze egybol ellotte az agyumat. Elbujni nem lehet, javitas indul. Nezek hatra, a tolunk 30 meterre levo ket Parduc teljes gozzel elhajtott a helyszinrol! Mozogniuk sem kellett volna, hogy oldalrol atussek az ellenfel tornyat. Kampec megint.

Kov. palyan a Tiger I-el mentem, es jott egy Sherman Jumbo. Poland palya eszaki resze, mindketten egy-egy hazat hasznaltunk fedezeknek, es 300 meterrol kezdodott a parbaly. Ellottem a lanctalpat meg a loveget, o feketere lotte a motort es felgyujtott. Javitas indul, kozben a parancsnoki kupolan sikerult belonom, amugy eselytelen volt atloni barhol. Megjavitotta a loveget, megint begyujtott, ismet mozgaskeptelen voltam, de megint javitok, megint ellovom az agyujat. Kopogtatok rajta, semmi, aztan megint kitolat, ezuttal elhibazom a loveget, es kilo. Fene, ugyanezt eljatszottam a T32-vel is egyszer, ott mar a csapatom szolt, hogy ne erolkodjek, nem fog menni, es nem is ment. :)
  • flashpointer2
    Felborult rádobtam a vonóhorgot és elkezdtünk piruettezni felfelé :D

• AnuluWork #18086
    Én is inkább tartottam egy kis szünetet, és megnéztem a The Man in the High Castle pilotját.
  • kissssss
    most valamiért játszhatatlan az egész játék, egyfolytában packet losst ír nekem nullától egészen hatvan százalékig, pedig más multis játékokkal semmi baj nincs tölteni nem töltök semmit játék közben, volt valakinek már ilyen problémája?

kicsit idegesítő hogy egyik pillanatban épp becélzom az ellenfélt a következő pillanatban pedig már a folyómeder alján vagyok.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.01.27. 16:05:11
  • AnuluWork #18084
    Totál bugos ma ez a fos. Nem lehet bejutni, sem ki, ha meg kivág, akkor crew lockol 9 percre. :D
  • AnuluWork #18083
    Öltem már meg úgy valakit, hogy rámlőttek, és rápattant. Ammo rack. Ideges volt a tag utána, csak ugye nem volt mivel kilőnie, így chaten ment az agyamra.
  • Fura Alak
    Ma hajnalban tier 2 csatában M2A4 -el kilőttem 2 Pz4 -et miközben befoglaltam 2 bázist is: Rám száll, és több lövéssel (!) kilő egy csapattárs Pz4, azzal az indokkal, hogy én öltem meg őt korábban. (Nem én voltam)
  • StrikeFor
  • FoldiPaliBacsi
    Majd mehetsz vele Tigris ellen
  • kissssss
    igen már tapasztaltam :DD bele se merek gondolni mit lehet ezzel majd művelni ha ki lesz fejlesztve a heat ammo hozzá.
  • AnuluWork #18078
    Csak mire betöltöd, kapsz hatot, hetet. :)
  • kissssss
    na gyerekek sikerült beszereznem a su-122-öt....... néha már én szégyenlem magam egy egy lövés kill után tier 1 és 2 jóformán nem ellenfél ha ügyesen van kezelve ez a szörnyeteg.
  • AnuluWork #18076
    Engem nem vágtak ki. :) Ezért írtam, amit írtam.
  • bgabor
    Lehet azért, mert a játékosok többsége továbbra sem fér hozzá az amcsihoz Tier3tól fölfelé.
  • vajakos21
    Én némettel mentem ,2-3 perc alatt benn voltam.Ahogy a mostaninál is.
  • kissssss
    usa vs ger meccs nem is tartott sokáig talán egy napig, amcsikkal alig akart valaki játszani :(
  • Malibutomi
    Szived joga elcserélni a jobb páncélra+gyenge ágyúra aminek fele a tüzgyorsasága is.
  • Stefan99
    ja, de ez, ami legelőször volt, és aminek nagy sikere volt. Ami hétvégén volt, arra kb negyed órákat kellett várni, és más tankok voltak. És mindig az az egy térkép.
  • Dagohun74
    Na csak hogy ne mindig szegény németek legyen a téma megkapta M 103 az új lőszert. Átütése minden távra 380mm 1130m/s kezdő sebesség, Hmmm Nos még jó hogy kifejlesztettem a jagdtigert a térkép túlsó végéből kiszedi. Jaj ne már megint szegény németek jártak rosszul... , de röstelem magam.
  • vajakos21
    Tegnap már ment.Írtam is ide.Akkor mêg usa ger volt.
  • Stefan99
    ja csak baromi nem mindegy hogy a testet el tudod dugni és közben lőni a toronyból, fordítva ez nehezebb :) én bármikor elcserélném a tigris páncélzatát a t32-vel.