11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #17888
    Értelek én, de nekem az idő-RP arány megint az arcade felé billent el, különösen T5 német oldallal. Most a német ágon arcadeban három tankot húzok egyszerre modulostól. Ha most a menet közben derülne ki, hogy az ellennél van 3-4 IS4 és a többi T-54 és amerikai tank, akkor kb. kijelenthetem, hogy sosem nyernénk. Így is sokszor nehéz, de sokkal több idő befektetése után sokkal kevesebb RP jönne be, mindenen át, akárhogy teljesítesz, főleg azért mert nem nyernél, különösen nem kicsivel jobb, mint stock BR7.0s német tankokkal. Ez van. A killre keveset ad, a foglalásra sok RPt. Kilövik az ágyúd, és mehetsz foglalni, ha nem lőnek ki amikor Guffyt játszol a benzinraktárnál. Arcadeben ha kilőnek, ua csata, előtte én is ölök, nem kell csak azért módot váltanom, mert fél éve lockolja a repcsiket és a tankokat perceken át a gazsi. Persze lehet itt realisticezni, szimulátorozni, de ez jelenleg nekem időben és RPben a leggazdaságosabb. Mondjuk megérne egy postot, hogy a Ferdinek miért arcadeban a legmagasabb a javítása, ahol a legkevesebbet adja maniban, de ez van.