War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy én emlékszem rosszul de nekem az rémlik hogy arról volt szó hogy választható lesz hogy repülõkkel együtt vagy csak tankokkal akar valaki menni.Ez az én olvasatomban még véletlenül sem azt jelentette hogy nagy tierekben folyamatosan lebombáznak,sõt még azt sem hogy repkednem kell ha a tankomat kilõtték.Ha repülni akarok,ott az AF.
Nem is értem hogy miért kell összekeverni,mikor a nagy többség vagy repülni szeret,vagy tankozni.De aki ezt is,azt is akarja,mehetne nyugodtan AF-GF-et felváltva,még csak ki sem kell lépni sehonnét.
Attól függetlenül meg hogy ez volt a terv,már rég észrevehették volna hogy ez egy elbaszott koncepció.Hihetetlen lassan reagálnak a játékosok visszajelzéseire és ezzel kinyírják magukat.
Az open után a játékosszámnak folyamatosan növekedni kellene,ehelyett csökken.Nem vagyok játékfejlesztõ,sõt még üzletember sem de ezt még "civilként" is látom.
Még ha a fórumra szernak is egy nagyot,ezt azért észre kellene venniük.Már írtam hogy én elég kocka tudok lenni,van is szabadidõm bõven de jelenleg napi 2-3 csatánál többre nem tud lekötni a játék.Ez a WOT-ban napi 20-30 csata volt.Itt a fórumon több idõt töltök mint magában a játékban. 😊
Szóval lehet itt védeni õket,de az a helyzet hogy a nagy várakozás után a játékosok nagyon nagy többségének csalódás a játék.Ha ezt nem látják be és nem változtatnak sürgõsen,akkor cseszhetik. 😄
Nem is értem hogy miért kell összekeverni,mikor a nagy többség vagy repülni szeret,vagy tankozni.De aki ezt is,azt is akarja,mehetne nyugodtan AF-GF-et felváltva,még csak ki sem kell lépni sehonnét.
Attól függetlenül meg hogy ez volt a terv,már rég észrevehették volna hogy ez egy elbaszott koncepció.Hihetetlen lassan reagálnak a játékosok visszajelzéseire és ezzel kinyírják magukat.
Az open után a játékosszámnak folyamatosan növekedni kellene,ehelyett csökken.Nem vagyok játékfejlesztõ,sõt még üzletember sem de ezt még "civilként" is látom.
Még ha a fórumra szernak is egy nagyot,ezt azért észre kellene venniük.Már írtam hogy én elég kocka tudok lenni,van is szabadidõm bõven de jelenleg napi 2-3 csatánál többre nem tud lekötni a játék.Ez a WOT-ban napi 20-30 csata volt.Itt a fórumon több idõt töltök mint magában a játékban. 😊
Szóval lehet itt védeni õket,de az a helyzet hogy a nagy várakozás után a játékosok nagyon nagy többségének csalódás a játék.Ha ezt nem látják be és nem változtatnak sürgõsen,akkor cseszhetik. 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Il2-n kîvül nem nagyon van veszélyes gép (aminek valami erõtere lehet mert simán vêgigsétarepül egy meccset az aaa- között)Ha megkapnák a rakéták a valós találati pontosságot, menne a levesbe.Az hogy a foglaló ponton 3an állnak miközben lehet tudni hogy repülõt hoznak be az nem a bomber hibája...Egy két profi játékos-team kivételével a repgépek nem sok vizet zavarnak És jól mondta a kolléga az eredeti terv is mixed volt...( simrõl beszéltem én is)
a panther a és g verzió között mi a jó isten különbség van?
mert kb csak kevesebb motor erõvel rendelkezik a g verzió ami ráadásul még nagyobb br-t is kap...
Ennek mi az isten értelme van?😄
bár ahogy nézem az összes panther varriáns ezen a soron kb egy és ugyan az.
egészen az f verzióig...
biztos nagyon élvezetes ugyan azokkal szenvedni magasabb ellenfelek között😄
mert kb csak kevesebb motor erõvel rendelkezik a g verzió ami ráadásul még nagyobb br-t is kap...
Ennek mi az isten értelme van?😄
bár ahogy nézem az összes panther varriáns ezen a soron kb egy és ugyan az.
egészen az f verzióig...
biztos nagyon élvezetes ugyan azokkal szenvedni magasabb ellenfelek között😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
SB-n nincs kijelölés. Ott, ha nem egy cockpit nélküli bombázóval dob ki valaki tankot akkor én emelem kalapom. Ha engem szed ki még írom is, hogy szép volt. Kegyetlen nehéz észrevenni a dolgokat mielõtt leszed az AAA. Ha az említett gépnek nincs fülkéje akkor az viszont kicsit csalás szerintem. Én nem is használok olyan gépeket már csak elvbõl sem. Amúgy ha nem ilyen random lenne a földi és légi jármûvek között az arány. Azaz nem ilyen vigyél mindkét fajtát lenne a dolog akkor tuti lennének a csapatban rendszeresen akik légvédelmet visznek be. Én biztos. A tankok nem kötnek le, fõleg, hogy a fele egy kavics mögött gubbaszt viszont SPAA-val biztosan szórakozgatnék. Jelenleg viszont lutri, hogy van-e haszna illetve versenyezni kell az AAA-val is. Persze csak SB-rõl írok. Egy piros négyzetre rávezetni a piros megjelet nem valami nagy kihívás.
Tényleg a környezet mennyire lesz rombolható? Nem olvastatok errõl valami jövendölést? Nekem mindig is furcsa volt az ilyen játékokban, hogy a program számol minden fajta adatot. Vastagság, anyagtípus, becsapódási szög és még ki tudja mit, de egy kõdarabbal már nem tud elbánni. Én nem értek hozzá, de az én elgondolásom szerint egy kavics csak könnyebben elpusztítható, mint egy sok mm vastag acéllemez. Itt meg az elõbbi mögé bújik az utóbbi.
Tényleg a környezet mennyire lesz rombolható? Nem olvastatok errõl valami jövendölést? Nekem mindig is furcsa volt az ilyen játékokban, hogy a program számol minden fajta adatot. Vastagság, anyagtípus, becsapódási szög és még ki tudja mit, de egy kõdarabbal már nem tud elbánni. Én nem értek hozzá, de az én elgondolásom szerint egy kavics csak könnyebben elpusztítható, mint egy sok mm vastag acéllemez. Itt meg az elõbbi mögé bújik az utóbbi.
Emberek,azért mindenki elfelejti,hogy a készítõk már a legelejétõl ezt akarták,hogy össze legyenek mosva a módok,nem arról volt szó,hogy ez a játék csak tankos lesz. A nagyobb baj,hogy kevés a pálya és a tankos nemzet,ha lenne még min. 5-6 pálya,meg az amcsi nemzet,kevesebb lenne a sírás,meg hát ugye normális MM 15-15 fõs csatákkal.
A kijelölés rendszert kellene megváltoztatni, vagy teljesen kivenni a játékból. Akkor leginkább csak a bázisfoglalásnál lenne egy tank veszélyben. A repülõknek meg lehetne találni más elfoglaltságot a tankok abajgatása helyett.
Német vasakk alinkább csak alacsonyabb tierben megyek, de még ott is 2 olyan meccs is volt ma, ahol tankkal nem tudtak kilõni, de 2x kaptam a bombát a nyakamba. Gajina ott szúrja el az egészet, hogy összemossa a 2 módot, de azt elfelejti, hogy aki tankokkal akar játszani nem akar repülõket a nyakába. Lehet azt mondani, hogy ezt csak én gondolom így, de a játékos számcsökkenése sem azt igazolja, hogy jó az irány.
Nem tudom mennyit mész magasabb tierben SB-t, de ott is ez van. Cobrak olyan szépen kapják ki egyesével a heavyket (fõleg német oldal szív), hogy öröm nézni, de ha nem vadász jön bombával, akkor valami csoda orosz bomber/atacker vas dobja az atomot.
Tessék ez SB-volt
Tessék ez SB-volt
Nem is értem miért nem Sb-t mentek, ott sosincs repülõ, vagy ha van az se sokáig él. Persze lehet Rb-n szívni, csak minek 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
korrekt....
A fronton a helyzet változatlan, 1 perc telt el, 2 repülõ 6 tankot lebombázott 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én már 4 napja nem játszottam és nem hiányzik a sok idegeskedés. Majd ha lesz valami nagyobb patch, akkor megint benézek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Van itt élet,ma már volt is egy hsz. 😄 Azért ez sokat elárul a játékról.....
Imádom gaijin-t és az MM-ét. Nagyszerû munka!Kár hogy nem lehet õket gulágba küldeni.
Nekem a T34/85 maga a rémálom. Szinte mindig "Target undamaged". Az elõdei mind megeszik, míg én pattogok mindenkirõl. Mint amikor T26-al mentem KV-1 ellen de még az is többet bírt ki. Majdnem minden kifejlesztve de félreraktam mert csak szenvedtem vele. A KV85 szintén nem jött be, annál is mintha vaktölténnyel puffogtatnék de ha választanom kellene inkább a T34-85. A T34-85(D-5T)viszont nagyon bejön, szinte minden csatában tarol, maradok is ennél de ezek csak az én tapasztalataim, lehet, hogy a net kapcsolat miatt szívok, vagy túl sokat vártam tõlük és már idegbõl nyomultam 😄 emiatt nem jött a várt eredmény
Azért azt tegyük hozzá, hogy kb használhatatlan lesz a tank, ha "realisztikus" adatokat kap. Lassú, nagy, cserébe alig van páncélzata, szóval bármelyik reserve tanknak ingyen kill.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
OMG! ezzel,hogyan lõsz bakki ? 😄
Mivel magasabb tierben nem élvezetes némettel menni, elõvettem a prém Shermi-t, még mindig nagyon jó kis gép, szépen rendet lehet vele vágni a sorok között 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. kevés a heavy tank
2. hogy pont csõ elé kerül kicsi az esély
3. 150 k? azért be se indítanám ( mivel heavyt amûgy se viszek)
2. hogy pont csõ elé kerül kicsi az esély
3. 150 k? azért be se indítanám ( mivel heavyt amûgy se viszek)
No,eddig 4 csata,4 win.(nem mintha ez nekem lenne köszönhetõ de szerencsés kezdet)
Kicsivel gyorsabban tölt mint a T34/85(ugyanazzal a legénységgel a T34 8,8sec,ez 8,2)
A páncélja egész jó.Messzirõl a Tiger lövései is szépen pattannak ha be van forgatva.
A pzIV-ektõl sokat kibír,még egész közelrõl is.Kicsit lassú de összességében eddig tetszik.(persze a respawn hiányzik de sebaj)
Kicsivel gyorsabban tölt mint a T34/85(ugyanazzal a legénységgel a T34 8,8sec,ez 8,2)
A páncélja egész jó.Messzirõl a Tiger lövései is szépen pattannak ha be van forgatva.
A pzIV-ektõl sokat kibír,még egész közelrõl is.Kicsit lassú de összességében eddig tetszik.(persze a respawn hiányzik de sebaj)
ezt pont kihagytam de a 34/85 debasz 😊
KV85-el van valakinek tapasztalata? Érdemes vele játszani vagy inkább a T34/85? Ellenfélnek elég pattogósnak tûnt.
A kis vödör ami a vontató szemre van akasztva és ott lifeg-lafog,az kimondottan tetszik. 😊

A kis vödör ami a vontató szemre van akasztva és ott lifeg-lafog,az kimondottan tetszik. 😊

ja Bónusz nem is néztem peccs nótot
A PANTHER II-re leadott bármilyen!!!!!!!!!! találat = Fekete csõ és torony!! Köszünjük a K 'nyátokat !
A PANTHER II-re leadott bármilyen!!!!!!!!!! találat = Fekete csõ és torony!! Köszünjük a K 'nyátokat !
én már úgy vagyok vele,hogy legalább szarásig szedem magam az AI-kon fejlesztési ponttal meg lionnal emiatt a hiba miatt! lásd tegnap linkelt majdnem 8000-es köröm 😛 😄 lecophat a GAijin
jaja.... 😄
Az AI-knak mutatom néha a seggemet is,úgy is mellé lõnek.Itt egyébként a valódi ellenfél szembõl volt várható,azért nem is fordultam rá arra a szerencsétlen t34-re.
De hogy ilyen közelrõl 8 lövésbõl nem tudtam érdemben még csak megsebezni sem,bárhol is lõttem meg,ez azért elég lehangoló.(pontosabban minden lövés átütötte,sebezte is és valami kreditet is adott rá de azon kívül hogy néhány modulja halványpiros lett,meg sem kottyant neki.)Érdekes egyébként hogy player tankoknál ugyanezeket a típusokat 1-2 lövéssel ki lehet szedni,az AI meg szinte mindent kibír.
Gyûröm ezt a játékot mert szeretem a tankokat(a WOT-ból meg ugye megszöktem)és a látványban nincs is hiány de az ilyen dolgok miatt egyszerûen komolytalan az egész.
Kár... 😞
Az AI-knak mutatom néha a seggemet is,úgy is mellé lõnek.Itt egyébként a valódi ellenfél szembõl volt várható,azért nem is fordultam rá arra a szerencsétlen t34-re.
De hogy ilyen közelrõl 8 lövésbõl nem tudtam érdemben még csak megsebezni sem,bárhol is lõttem meg,ez azért elég lehangoló.(pontosabban minden lövés átütötte,sebezte is és valami kreditet is adott rá de azon kívül hogy néhány modulja halványpiros lett,meg sem kottyant neki.)Érdekes egyébként hogy player tankoknál ugyanezeket a típusokat 1-2 lövéssel ki lehet szedni,az AI meg szinte mindent kibír.
Gyûröm ezt a játékot mert szeretem a tankokat(a WOT-ból meg ugye megszöktem)és a látványban nincs is hiány de az ilyen dolgok miatt egyszerûen komolytalan az egész.
Kár... 😞
Én most T3-4-ben 2 vs. 4 felállásban kalapáltam el a ruszkikat. Munka volt. 4 AI volt a csapatunkban.
azt már észrevette valaki, hogy a játékosok közé is berak Ai-t a játék, hogy meglegyen a 6vs6 legalább? Német oldalon Max és Harry néven már 2. alkalommal voltak. Nem is században így ebbõl gondolom hogy AI-k mert csak repülõvel mennek és kb a 2. percben meghalnak.
az egy AI amire már 42. lõtt rá,idegbõl a létezõ összes oldalról 😊 ha playert támad orral van kicsit befordtva 15 fokban😛
TE kis WOT szökevény, oldalunkat mutatjuk az ellenfélnek amikor támadunk? 😊
Akkor még csak nem is wallhack hogy a fán át jelzi a célpontot. 😊
ha jól tudom T54-et a mai napig használnak....gondolom a technikai berendezések,lõszer,meghajtás már biztos új,de az alap konstrukció még 2014-ben is használható és ez sokat el is mond arról,hogy milyen az ha egy ilyen tankot eresztesz össze 1943-1944-es német tankokkal amik közt még kiforratlan példányok is vannak....
Tier 5 nagyon jó! a T54-nek MINDEN 1 lövés....és úgy megy mint egy Land Rover terepen 😛 :9 nem hiába 1951-es jármû.....szopatja a 1944-es Germánokat....ha a t44-el 75%-os nyerést tudtam podukálni 110+ meccsbõl akkor szerintem ezzel megy a 80-85% is 😄 KÖSZÖNJÜK GAJIN 😊
T5-ben 20-25% a WIN rate germániával 😛
T5-ben 20-25% a WIN rate germániával 😛
Amit mondtam az németekre vonatkozik, szovjeteket még soha nem próbáltam.
Én nehéz tankokkal mindig sokkal többet idegeskedek.😊 Fõleg az idegesítõ amikor csigaként nagy nehezen elmocorgok valahová, és rögtön kapom a bombát.😊 De persze kinek mi, távol álljon tõlem hogy bármirõl meggyõzzelek. Viszont tényleg az a tapasztalatom, hogy minél több medium van a csapatban, annál nagyobb az esély a gyõzelemre.(tier 5-öt még nem próbáltam). És hogy az konkrétan melyik medium a 3. vagy 4. tierbõl az nem olyan fontos.
oldalról torony vagy torony és a test közt
8(nyolc) !!! lövéssel nem tudtam kilõni ezt a szart a pantherrel.Lõttem a tornyot oldalról,a mororteret,a toronygyûrüt,mindent,és még csak kis sem gyulladt.Kemyény 51-eket sebeztem.A 8. találat után ott hagytam a francba.Nevetséges.....
A fákon át lehet lõni.
a T54 amúgy sem tudom mi a faxt keres ebbe a játékban....menjen vissza ARMA3-ba 😄 ha a t44 a Tier 4 császára akkor a T54 a T5 Univerzum atyaúrIStene 😄
Amúgy az egy dolog hogy kijelzi a célpontot, de a fa meg a "fõd" megfogja a skulót nem?
Az igazi wallhackel át lehet lõni a falon.
De hogy egy klasszikust említsek a COD-ból - "átlõ a vason baz+". És az csak egy kézifegyver volt 😊
Az igazi wallhackel át lehet lõni a falon.
De hogy egy klasszikust említsek a COD-ból - "átlõ a vason baz+". És az csak egy kézifegyver volt 😊
faxom 😄 mindjárt csinálok neked olyat ahol kõ mögött van 😄 jut eszembe a fákon te normál esetben átlátsz ?😊
persze én irányítom az egeret,de a program segíti a kezem,hogy hova lõjjek 😛 na jó kiegyezem ,hogy ez egy "aim rásegítõ, bot assit system" 😄
persze én irányítom az egeret,de a program segíti a kezem,hogy hova lõjjek 😛 na jó kiegyezem ,hogy ez egy "aim rásegítõ, bot assit system" 😄
A: nem látom a falat. A képen egy fa van
B: te irányítod az egeret, nincs BOT
😊
B: te irányítod az egeret, nincs BOT
😊
valaki pár napja cáfolta,hogy van "official wallhack+aimbot" nos akkor ezt minek neveznétek ? 😊 /gusztustalan vagyok,hogy árkádoztam,DE 30000 fejlesztés a rohadt szerszámkészlet és 20000. a javítása a PAnther II-nek T5-ben! ki kell ütni takarékosan/

Végigvittem a játékot 😛 /amúgy ez egy kúrvajó kis tank csak nem a t54-el szemben 😄 /

Természetesen játszható.Csk nem élvezetes.A saját tierjében az esetek többségében 85 mm-es ágyúval rendelkezõ tankok ellen megy.Plusz egy t-34/85 D5t-nek a páncélzata sem olyan mint egy is-2,t-44,su 122p-nek.De mindent összevetve akkor is felháborít hogy magasabb tierbe sorol.És az nem igazán vígasztal hogy a következõ párduc mennyivel erõsebb és hogy ugyan az-e az ágyúja vagy sem. 😊 Ha abban a tierben szeretnék menni akkor vinném azokat a párducokat. 😊 És sajnos nálam valami anomália lesz.15-18 meccs után rak be csak a saját tierjére és csak 1 meccs erejéig.Hetekig figyeltem és jegyzeteltem hogy milyen ellenfeleket kapok.Csapattársaknak is tigris 2,jagdpanther-t kapok.És emiatt a levegõben is mehetek la-9 ellen az fw-190a5-tel.Ami tudom német gép és iszonyat csíter,szóval hogy-hogy nem boldogulok vele?! 😊 Ismétlem,boldogulok,csak nem élvezetes.És én inkább a móka miatt játszom és nem a stat miatt.
csoda,hogy a légcsavar nem szántotta fel a mezõt 😛
30 cm-re a föld felett! szép 😄