37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • StrikeFor
    A Yer sorral bombázol egyet és meglesz a money :P
  • AnuluWork #17905
    Haladok. Többséggel a 62ezresbe kezdtem bele (10,5 és P2). A Ferdi lényege megvan, de ez a javítási költség nem normális! :D Lassan a Coelian is megvételre kerül (manim nincs hozzá, ahhoz repkedni kell :D), még 40k rp kell a kifejlesztéséhez. Napi 100k felett nyomok a németekbe kb, a többi nemzettel (amcsi és ruszki) csak a dupla.

Szerk. A két LAra gondoltál?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.21. 09:46:03
  • gstup
    Modul fejlesztés hogy áll a két járműnél?
  • AnuluWork #17903
    Lol. Miért több a Ferdi javítási költsége, mint a Jagdtigeré? :D
  • Cobra.
    Esetleg annyi értelme van, hogy ha kilövik valamelyik másik embert, akkor nem egy "totál kezdő" ül a helyére.
  • AnuluWork #17901
    Persze. Ötödik fő.
  • AnuluWork #17900
    Köszi. 62000 RPs modul ... Azért az tankban g..isok. És még hol van ez a 80asoktól. Sőt, hol van ez a La-15/La-174 120ezresétől! :D (bár repcsisben jobban dobálta az RPt ...)
  • Malibutomi
    Biztos mérges lehetett ma egy Ferdinand-os srác, hogy kilőttem szemből a Walker Buldoggal?
    Mielőtt le lenne OP-olva, bemákoltam a sarkán a 80mm-es páncél részt, de attól még megnéztem volna a fejét utána :)
  • AIexx
    A crew -be érdemes húzni a Radio Operatort? vagy csak úgy van?
  • bgabor
    Összfegyvernemi játék, nem tankos. Akinek tankos only kell, abból van annyi mint a szemét, wot és klónjai, lehet válogatni.
  • bgabor
    KV-2esemen 50 fölötti a loader újratöltés skillje, 42 másodpercről levitte kemény 39-re az újratöltési időt. Nem hiszem hogy csodafegyver lenne 100-on sem.
  • Videocreator
    Szombat este 8 órától élő stream keretein belül folytatjuk az amerikai tankok bemutatását klántársaimmal. Mindenkit várunk a képernyők elé egy kis durrogtatásra :) Annyira jó lesz, hogy ettől biztos ledobod a láncod :) https://www.youtube.com/watch?v=wjH2p9D9Pvo
  • AnuluWork #17894
    AI bombázó?

Ez újabb érdekes adat. :)
  • JethroHUN
    Történt már hasonló... Eastern Europe map. Kezdés után végig szórja a várost jó pár AI He-111. Rohadt mérges voltam...
  • DARK_HUN
    Más is tapasztalja, hogy egy ki****ott AI bombázó kiszedi? Már nem először fordult elő Velem. Alapból rühellem, hogy gazsiéknál rendben van a tank vs. repülő, de ez... már sok. Ground Forces, ez nem azt jelenti, hogy szárazföldi csapatok? És még féljek az AI bombázóktól is?
  • RatBaG #17891
    látom, nem érted...
    1 - a szarrá lőtt barrel mintha nem is lett volna.
    2 - német kv1ről beszélek, kerek a torony eleje
    3 - az első jumbo penje sehogy se viszi át szemből, tehát lőhetem akármeddig
  • AnuluWork #17890
    Nekem pergősebb.
  • Stefan99
    Ok, de én alapvetően nem RP-ért játszok, hanem azért hogy jól szórakozzak.:) Persze azzal sincs baj ha valakinek az arcade ugyanakkora élvezetet okoz, nem vagyunk egyformák.
    Csak a posztod kicsit olyan lett, mintha az lenne a téma, melyik munkahelyen éri meg jobban dolgozni.:D
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.01.19. 15:18:19
  • AnuluWork #17888
    Értelek én, de nekem az idő-RP arány megint az arcade felé billent el, különösen T5 német oldallal. Most a német ágon arcadeban három tankot húzok egyszerre modulostól. Ha most a menet közben derülne ki, hogy az ellennél van 3-4 IS4 és a többi T-54 és amerikai tank, akkor kb. kijelenthetem, hogy sosem nyernénk. Így is sokszor nehéz, de sokkal több idő befektetése után sokkal kevesebb RP jönne be, mindenen át, akárhogy teljesítesz, főleg azért mert nem nyernél, különösen nem kicsivel jobb, mint stock BR7.0s német tankokkal. Ez van. A killre keveset ad, a foglalásra sok RPt. Kilövik az ágyúd, és mehetsz foglalni, ha nem lőnek ki amikor Guffyt játszol a benzinraktárnál. Arcadeben ha kilőnek, ua csata, előtte én is ölök, nem kell csak azért módot váltanom, mert fél éve lockolja a repcsiket és a tankokat perceken át a gazsi. Persze lehet itt realisticezni, szimulátorozni, de ez jelenleg nekem időben és RPben a leggazdaságosabb. Mondjuk megérne egy postot, hogy a Ferdinek miért arcadeban a legmagasabb a javítása, ahol a legkevesebbet adja maniban, de ez van.
  • Malibutomi
    KV1-nek nem a csövét kell lőni, hanem a torony alsó szélét, ahol sík a lemez a mantlet mellett ahol sík a lemez
  • RatBaG #17886
    engem az jobban felkúrt, mikor jumboval jobb híján feketére lőttem a német kv1 csövét, aztan megindultam, hogy mellé menjek, amíg javít. ehhez képest full fekete barrellel megállás nélkül lőtt, fel is robbantam.
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.01.19. 13:59:29
  • AnuluWork #17885
    Köze nincs a maxos legénységnek bármihez is, hidd el, mert van egy ilyenem. Sőt, lassabb a field repairem a bombázásból összehozott maxos legénységgel, mint bármi mással. :D Szóval szerintem bugos, ahogy az egész tankbelső sebzésmodel is, de talán 1x javítják. Ugyanúgy megpurcansz maxos legénységgel ha kilövik a crewdat, ahogy kell. Az, hogy más miért nem - mert volt hasonló esetem - már más kérdés. :)
  • JethroHUN
    Aranyból kimaxolt legénységet lőheted ahogy akarod...
  • gstup
    Ez vicces volt.KT II(H).Oldalba lövöm.Fekete engine(ég is) és fekete loader.Na mondom szuper.Reloadja kb az egekben.Gondoltam én,naívan.Saját példából kiindulva.Nálam ugye kb. a 12-13 mp/s töltési idő ilyenkor 30 körülire megy a 27 körüli meg 1 percre.Kereken 13 másodperc alatt újratöltött.A többit gondolom tudjátok.Még videót is csináltam róla.Szánalmas.Akkor minek van crew sérülés?!Azért hogy 7-8 másodpercre kiessen?Aztán folytassa ott ahol abba hagyta?
  • Stefan99
    RB-ben is lehet vinni több gépet, ha szerzel elég pontot. Ha esetleg meg túl hamar kilőnek és zárolva van a legénységed(ami egyébként egy vicc, tipikus gazsi hülye megoldás), akkor a nem zárolt tankkal lehet menni addig simben. Én legalábbis így csinálom.:) Ha pedig simben bevezetik a mostani eventben lévő újításokat, akkor újra rendszeres simes leszek, nagyon élveztem.
  • AnuluWork #17881
    "addig tankozni minek tankozna valaki arcadeben"

A német oldallal 6.7 felett egy rémálom alapból az egész. Sőt, már a 6.7 is néha. Arcadeban három tankot vihetsz magaddal, vegyes csapatok vannak, így ha teszem azt van másfél órád, és kb. rögtön kilőnek vagy ugrik az ágyúd, akkor nem állsz bambán tízperceket, várva, hogy véget érjen a csata, vagy perceket, hogy ne legyen lock, hanem viszed a másik tankot és továbbra is hozod tízezresével az RPt.
  • AnuluWork #17880
    De nem csak ennyi a különbség?

PaK = PanzerabwehrKanone = Anti-tank gun
    KwK = KampfwagenKanone = Fighting vehicle gun (Tank gun)
  • bgabor
    Szerintem a repülőssel ellentétben a tankos részt sokkal többen játszák realisticban mint arcade-ben, így a több ember miatt a matchmaker sokkal jobban tud működni.

Amíg a repülősnél a realistic egy minőségi ugrás nehézségben az arcadehoz képest(a simulátor pedig megintcsak egy durva ugrás nehézségben a realistichez képest), addig tankozni minek tankozna valaki arcadeben? A fő különbség ugye az esést/átütést jelző célkereszt.
    Na, ennek hiánya kis tierben idegesítő, amikor még nagy az ágyúk esése, de mondjuk tier3-tól, amikor a Panther/Tiger ágyúja alig esik valamit 1000 méteren, ez már nem probléma. Másrészt pedig 200 lövés leadása után realisticben mindenkinek rááll a keze és a szeme a távolságfelmérésekre. Ezután már kapáslövést is tudsz csinálni 800 méterre levő célokra is, egyszerűen belejön az ember.
  • bgabor
    Realistic Battlet játszom csak repülősben és tankosban is. Tankosban ritkán simulatort.
  • Panlaj
    Rámentem usankára. Lehet, az is közre játszott, hogy most nyerőnek sorsolt a rendszer. AB küzdelem, KV2 előröl M4-el 1 lövés.
    A pontozás most is érdekesen alakult:

Utána következő meccs:

• jocking
    Nem egészen ugyanaz. A tigrisen KwK 43 van, a ferdin meg PaK 43.
  • AnuluWork #17875
    Akartam is kérdezni, hogy miért van az, hogy a Ferdi 43asával, ami kb. ua tudja (mert ua?) mint a többi ami a KTken is van, sokkal nagyobb a telitalálat képessége (értsd: one shot), mint bármelyik 88as KTvel. Egyszerűen megdöglik az illető ha jó helyen találom el, normálisan mennek a repeszek, stb, és nincs az a kamu, mint amikor annak 88asával lövök rá, hogy már nincs élőlény a tankban, de a ruszkija meg amerikaija csak harcol tovább. :)
  • AnuluWork #17874
    Na, most hogy nem fullra városi mapet rakott be, a 10.5es KT sem rossz. Különösen, hogy mindenki akár egy lövésből felgyújtható és nem tudja eloltani. :D
  • AnuluWork #17873
    Igazából gazsiék biztos dolgoznak rajta, bár főleg azon, hogy azért már egy BT-7 ne tudja one shotolni. :)
  • jocking
    Azért írtam Maus-t, mert az tényleg létezett, és egy időben az volt komcsijin-ék policy-je, hogy csak olyan cuccokat tesznek be a játékba, amikből legalább 1 épült.
  • Stefan99
    A másik gond meg a BR 8 szovjet hidegháborús tankok.:D
  • Stefan99
    A Jagdtigerrel egy nagy gond van: nagyon nagyon lassan tölti a lőszert.
  • AnuluWork #17869
    Nos igen, 7.0 felett két német tank ami használható: a Panther 2 és a Ferdinand. Egyébként röhej, hogy egy 1943ban bevetett tank ugyan T4 de szinte csak T5ösök között megy. A Jagdtigerről nem tudok nyilatkozni, mert nincs meg. Az adatok alapján ha csak a felét tudja, mint a Ferdi, akkor brutál lesz.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.18. 16:44:34
  • AnuluWork #17868
    Np. Indiana Jonesból is volt négy. Kettőt letudtál.
  • vajakos21
    Ez az sg egy fos...Egyszer nem küld aztán meg kétszer.Bocs.