Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Én nem vagyok egy tank guru, de amit tapasztaltam, az a következő:
A német és a szovjet lőszer a játékban teljesen máshogy sebez. Az egyik bemegy, átmegy mindenen, pukkan egyet, egy kisebbet vagy egy közepesebbet, míg a másik 'lassabban' bemegy, ált. átmegy minden német páncélzaton, főleg a fejlettebje, majd pukkan egy gecinagyot.
Ha csak tesztelgetünk, még csak-csak kijön egyfajta eredmény, de csatában totál random az egész. De oda-vissza! Ez nem a repcsis rész, hogy megvan a taktikád, ismered a géped és 150ezerszer is ugyanaz a vége és azonnal. Nem tudom melyik jobb. A repcsis vagy a tankos, de tény, hogy én a wot életerőcsíkjához képest jobban szórakozom itt.
Mivel a német ágat lassan teljesen kivégzem, a véleményem a következő:
Szerintem!, náluk BR4.7 a határ. Addig totál egálban vannak a szovjetekkel, sőt, megkockáztatom, hogy sokkal jobbak. Efelett vannak olyan német tankok, melyek nekem kurvára bejöttek, BÁR bár többet vártam tőlük: Tigris, Panther D és F. Na meg a Kugelblitz. Az egy bohóc. :) (A Ferdi is jónak tűnik, de 7.0, ami szerintem sok neki, de ő még nekem stock, 1xűen szoknom kell a mozgását ...). De mivel ezek hasonló BRű szovjet vagy amerikai vasak ellen mennek, hozzájuk képest természetesen kevésbé jók. De ez szerintem nem is véletlen. Más korszak. De még így is, igazából az A és G Panther kivételével semmi bajom a német BR besorolással, és sokszor még a páncélátütéssel sem, bár a szovjet és az amerikai vonal sokkal több killt eredményez. Viszont furcsa dolog, de az F Panther esetében sokkal nagyobb biztonságban éreztem mindig magam, pedig az magasabb BR, mint az A-G változatban (vagy egy KTben) pedig az előbbiekkel kapcsolatosan csak az ágyú más. A T5ös németek közül részemről már csak három tank nincs megnyitva amiről véleményt lehetne alkotni csatában, a 10,5es KT pedig csak tegnap este lett meg.
Harcolni viszont - hogy most ez a kiforratlanság, elqurtság, vagy csak a gaijin miatt van, nem tudom - nekem az amerikaiak jöttek leginkább be. Eddig. A szovjeteknél ugyanis még csak most jön a T4, akik ellen még csak mentem, de játszani nem játszottam velük (egyszerűen gyorsabban fejlesztettem, mint amennyi lóvém volt :) ). Őket is ki lehet lőni, ha ott lövöd, ahol lehet. Persze Panther Fel nem durrannak el feltétlen egy lövéstől, de IS-3 esetében is ugyanúgy meghal a kezelő, kigyullad a tank a Panther 75östől is, ahogy a KT 88asától. Nem olyan látványos, mint amikor egy IS2 belédlő, de hát ez van.