War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról lehet tudni valamit, hogy idõvel kevesebb pénzt kap az ember a kilõtt tankok után? Amikor megvettem a Párducot akkor gyõztes csata után olykor kaptam 30ezret is, meg olyan 800-900 liont a kilõtt t34esek után de most már csak olyan 500-600-at.
Megjegyzem, nem kötelezõ wot-ban a prémlõszert nyomatni és az utolsó elõtti mondatoddal is vitatkoznék (itt is van legalább egy kolléga, aki visszament játszani vele).
Amúgy szerinted wt jó irányba fog változni? Egy ideje mintha wot 2.0 topikot olvasnék (ugyanazok az emberek, ugyanazok a sírások és még sorolhatnám).
Amúgy szerinted wt jó irányba fog változni? Egy ideje mintha wot 2.0 topikot olvasnék (ugyanazok az emberek, ugyanazok a sírások és még sorolhatnám).
de legalább a CAMO mesterem csinált nekem egy kúrvajó skint a Panther F hez 😄 😄
Ó, azért ott nem tartunk hogy visszamenjünk a WoT-ba artyeledelnek, és elkezdjük a nagyobb átütésú prémlõszert grindelni a T8 prémtankok+prémszámla+siemkanoobok kombó mellett. <#hehe>#hehe>
Aki azt a játékot abbahagyta, annak halott. Szerintem mind ismerjük az óriási hibáit és mind jól tudjuk hogy nem fog már megváltozni.
Aki azt a játékot abbahagyta, annak halott. Szerintem mind ismerjük az óriási hibáit és mind jól tudjuk hogy nem fog már megváltozni.
Én is egyre kevesebbet (kettõre meg már nem is játszom) játszom. Megvárom a köv. patchet.Ami még tetszett a kérdések és válaszokból.
K : Mekkora lesz a nagy pályák mérete? Lesznek SB-hez teljesen valóságos pályák, ahol a tankcsaták ténylegesen lezajlottak?
V : Mint játékos én nem látom szükségét 4x4 km-nél nagyobb pályáknak(mint Kursk). A legtöbb csata 1x1-es területen zajlik. Egy teljesen valós tájon a csata unalmas és kiegyensúlyozatlan lenne.
Szóval a heavy tankokkal játszok mehetnek a levesbe az 1x1 km pályákon.
Remélem nem mgy a WoT irányába.
K : Mekkora lesz a nagy pályák mérete? Lesznek SB-hez teljesen valóságos pályák, ahol a tankcsaták ténylegesen lezajlottak?
V : Mint játékos én nem látom szükségét 4x4 km-nél nagyobb pályáknak(mint Kursk). A legtöbb csata 1x1-es területen zajlik. Egy teljesen valós tájon a csata unalmas és kiegyensúlyozatlan lenne.
Szóval a heavy tankokkal játszok mehetnek a levesbe az 1x1 km pályákon.
Remélem nem mgy a WoT irányába.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
"Ezért lehet érdekes majd az Armored Warfare, mert azt nyugatiak csinálják. "
Azért az érdekes lesz, mert nagyon sok olyan elem van napjaink tankos hadviselésében, ami a II- vh-sban nem volt és durván game braker lehet.
- ATGM rakéták, amit bármelyik gyalogsági szállítójármûrõl indíthatók, plusz az orosz tankok fel vannak szerelve 4-5 ilyennel, a nyugatiak meg nem. És az ATGM-et messzebbrõl lehet indítani mint a amennyire fõlöveggel ellõni.
- cluster töltetet szóró tüzérség: oda lõ egyet valahová az ilyen tüzérség és az szétszór többezer tank elleni minitöltetet, ami szép szõnyegként beterít egy nagy területet, kiütve rajta minden tankot
- füstgránátok és füstgenerálás: minden mai tankon ottvan, alapvetõ taktikai eszköz
Satöbbi, a lista szép hosszú. Mindezt élvezhetõen megvalósítani nem kis kihívás lesz, meglátjuk mire jutnak vele.
Plusz nagyon úgy tûnik hogy egy az egyben átveszi a WoT elcseszett fikcionális artyjait, ami hosszú távon ugyanúgy tuti bukta lehet mint ott.
Azért az érdekes lesz, mert nagyon sok olyan elem van napjaink tankos hadviselésében, ami a II- vh-sban nem volt és durván game braker lehet.
- ATGM rakéták, amit bármelyik gyalogsági szállítójármûrõl indíthatók, plusz az orosz tankok fel vannak szerelve 4-5 ilyennel, a nyugatiak meg nem. És az ATGM-et messzebbrõl lehet indítani mint a amennyire fõlöveggel ellõni.
- cluster töltetet szóró tüzérség: oda lõ egyet valahová az ilyen tüzérség és az szétszór többezer tank elleni minitöltetet, ami szép szõnyegként beterít egy nagy területet, kiütve rajta minden tankot
- füstgránátok és füstgenerálás: minden mai tankon ottvan, alapvetõ taktikai eszköz
Satöbbi, a lista szép hosszú. Mindezt élvezhetõen megvalósítani nem kis kihívás lesz, meglátjuk mire jutnak vele.
Plusz nagyon úgy tûnik hogy egy az egyben átveszi a WoT elcseszett fikcionális artyjait, ami hosszú távon ugyanúgy tuti bukta lehet mint ott.
most ezt küldjem be hivatalos fórumra? vagy supportnak? aki erre nem háborodik fel az nem 100-as! Már az se normális amit Kárpátok map-en mondtál a bázisokkal,de ez! nekem is pihenõpálya a játék
de hát ez az egyetlen tankos já.....izé.... 😄
Az a vicces hogy ezt így el kell mondani valakinek... miféle kényszeres ember az, aki olyannal játszik amiben nincs öröme? 😊
Én azt javaslom mindenkinek, akinek elfogyott (hozzám hasonlóan) a türelme, hogy érdemes pihentetni a játékot a köv. patch-ig. Mert ez az egyetlen módja annak, hogy a játék jelenlegi állapota ellen "tiltakozz" és ne idegesítsd feleslegesen magad. Várni kell a köv. nagy patch-ig és reménykedni, hogy jó irányba fejlesztenek. Ha a fórumokat nem is olvassák azt elõbb-utóbb észreveszik, hogy fogynak az EU-s játékosok.
"how terrible" (tm)
Szánalmas a hozzáállásuk az egész játékhoz és annyira ostobák hogy észre sem veszik hogy maguk alatt vágják a fát.
Én már ott tartok hogy max. napi 2-3 csatát megyek.Sokszor még a duplát sem csinálom meg.A játék nagyon szép,nagyon jó is lehetne de ezzel a pofátlan orosz elõnnyel t3 felett,élvezhetetlen.
Én elég sokat játszottam,a wottal a napi 3-4 órás átlagom megvolt egy évig.Szóval kockulok rendesen ha látom értelmét.A Gazsi engem már elvesztett és gondolom velem együtt még nagyon sok olyan játékost aki egyébként eltarthatná õket.
Ha nekik ez jó........hmmmm.
Én már ott tartok hogy max. napi 2-3 csatát megyek.Sokszor még a duplát sem csinálom meg.A játék nagyon szép,nagyon jó is lehetne de ezzel a pofátlan orosz elõnnyel t3 felett,élvezhetetlen.
Én elég sokat játszottam,a wottal a napi 3-4 órás átlagom megvolt egy évig.Szóval kockulok rendesen ha látom értelmét.A Gazsi engem már elvesztett és gondolom velem együtt még nagyon sok olyan játékost aki egyébként eltarthatná õket.
Ha nekik ez jó........hmmmm.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
konzekvencia: Orosz oldalon a script a végsõkig hagy idõt a játékosoknak...Német oldalnak viszont szinte esélyt se ad....konkrétan ugye 5x gyorsabban fogy el a reinforcements a németeknek ha bukók a bázisok....
ugynez Orosz oldalon /sry a táblázat pont lemaradt olyan gyorsan eltickelt a vége,de 1 perc 20 sec alatt fogyott el mindössze!/
ja és még volt 3 -om német! mikor vége lett! akik akár nyerhettek is volna ugye.....
ja és még volt 3 -om német! mikor vége lett! akik akár nyerhettek is volna ugye.....
sry nem látszott a lényeg
NA AKKOR MOST TAKARODHAT EL A GAIJIN A JÓÉDES MÁMUSKÁJÁBA ODA! ELFOGYOTT A CÉRNA EZT A GUSZTUSTALAN POFÁTLANSÁGOT AMIT A NÉMET PLAYEREKKEL MÛVELNEK EZ MÁR BICSKANYITOGATÓ!
helyzet: 16:35 perc volt hátra mikor elfoglaltam a 3. bázist is...az ellenfélnél 2 repcsi volt meg egy tank,de vele kölcsönösen kilõttük egymást..mondom ennek mindjárt vége hiszen Domination map 3 ból 3 bázis a miénk ellenfélnek nincs tankja a hadszintéren.Ez normál esetben 20-30 másodperc alatt le is pörög és nyer akié az összes bázis.....HÁT AZT CSAK HITTED! 6 kúrva percig húzta még az idõt a játék! egy Tu2 még Bombáért is elment 2x! bammeg!!! annyira ráértek! Volt egy jetes gyerek is aki miután látta,hogy itt még nyerhetnek mivel nem akart elfogyni a csíkjuk ezért kiugrott a jetbõl és egy mákos lövéssel az uccsó tankunkat kiszedte! Mindezt még egyszer mondom 6 kibaxott perccel még megtudta tenni,hogy egyetlen bázisuk és földi egységük nem volt! Idáig ilyesmire nem is figyeltem,mert ugye T4-5 ben 90% ban halunk némettel😄 fel sem tûnt....,de bakki hogy még a SCript is Oroszbarátra van megírva ez már vérlázító!

helyzet: 16:35 perc volt hátra mikor elfoglaltam a 3. bázist is...az ellenfélnél 2 repcsi volt meg egy tank,de vele kölcsönösen kilõttük egymást..mondom ennek mindjárt vége hiszen Domination map 3 ból 3 bázis a miénk ellenfélnek nincs tankja a hadszintéren.Ez normál esetben 20-30 másodperc alatt le is pörög és nyer akié az összes bázis.....HÁT AZT CSAK HITTED! 6 kúrva percig húzta még az idõt a játék! egy Tu2 még Bombáért is elment 2x! bammeg!!! annyira ráértek! Volt egy jetes gyerek is aki miután látta,hogy itt még nyerhetnek mivel nem akart elfogyni a csíkjuk ezért kiugrott a jetbõl és egy mákos lövéssel az uccsó tankunkat kiszedte! Mindezt még egyszer mondom 6 kibaxott perccel még megtudta tenni,hogy egyetlen bázisuk és földi egységük nem volt! Idáig ilyesmire nem is figyeltem,mert ugye T4-5 ben 90% ban halunk némettel😄 fel sem tûnt....,de bakki hogy még a SCript is Oroszbarátra van megírva ez már vérlázító!

tudom,hogy OP farmolnám vele a pénz a PAnther2 nek 😊
Jah te szegény... nem tudsz azzal a rohad op tankkal kilõni senkit. De sajnállak.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
pöppet belenerfeltek a T44 lõszerébe? mindenrõl lepattan bakki....a K APHE-t használom nem a deafult ballistic cap-os APHE-t.....valakinek tapasztalat? ma az Istennek nem tudok kilõni senkit vele
Nem mintha utána jártam volna de a páncél vastagság itt nem RHA ban van megadva?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Gottrfied! 😊

Az hogy lehet, hogy az A és G Párducok dekára ugyanakkora tömegûek, pedig a G-nek az oldalán 1 centivel vastagabba páncél?
kipróbáltam mennyit szed le.....,de hiába nyertünk ennek így nincs értelme azért puffogtam 😊
? 😊 Mondat értelmezése nem jött össze! 😊 Az volt a baja hogy Õ egyedül lebombázott 1-2 bázist és szinte avval megnyerték a meccset.És a felháborodását elnézve ezt egyáltalán nem tartja helyesnek.
Most tényleg az a baj , hogy kidobtál 2 bázist a gyors gyõzelemért majd kiakadsz hogy tankkal nem tudsz bemenni??
Egyáltalán nem lepõdöm meg ezen 😊
(pöcegödör meg ilyenek, mi?)
(pöcegödör meg ilyenek, mi?)
Azt hiszem most értük el a WOT topik szintet. Most már tényleg csak a sírás meg szitkozódás megy...
Kezdjünk el egymásnak esni 😄
Kezdjünk el egymásnak esni 😄
negatív rekord: 16 T4-5 játékos/ német ofc/ megöltünk 5 db orosz tankot.........
nah kidobtam 2 bázist 2 mm csík maradt....a tankkal már be se tudam jönni! GRATU A GAIJINNEK :S
készül az eddigi best Camo Panther F-em 😊

Hogyan csináljunk 2x annyi pontot mint bárki más a játékosok közül? egyszerû !! Motorteret lõjjetek és hagyni kell égni 😛 ezzel a kis trükkel kicsit megdobódik a fejlesztési pont+ lion a meccs végén 😊
Gratulálok a készítõknek... semmi kárt nem okoz a T44-en ez a kurva nagy kibaszott ágyú. Zseniális játék... Megyek is T44-et fejleszteni aztán elmondhatom, hogy "pro" vagyok.
Nincsen nekem olyanom. A rank2 ju88 a legnagyobb németem.Nem szeretek repülni.
Nem szeretek repülni,csak a kényszer vitt rá a bombázásra.A kárpátokban a bázisokat,kurszkon a tüzérséget szoktam gyorsan az elején kidobni.A többi pályán csak a tankok után hozok repülõt ha már nincs más.
Hülyék mindig lesznek. 😄
Az a szomorú hogy a fejlesztõk ennyi idõ után sem tudták még felfogni a csökött ruszki agyukkal hogy a német játszhatatlan t3 felett.
Mentem az elõbb egyet német AA-val.T4 csatába kerültem kurszkon.Na mondom,ez kánaán lesz.kér perc múlva már ott volt rajtam egy T44 a saját bázisunkon.Egy KT-vel harcolt,addig lõttem az oldalát.Kinyírta a KT-t,aztán felborított.Közben láttam a térképen hogy hárman rámozdulnak.Visszajöttem a teherautóval,arra a pantherünk már halott volt.Egy KT oldalról támadott,egy pedig szembõl nekiment a T44-nek.Mondanom sem kell hogy mindkettõt kilõtte.Közben vagy 50-et beleeresztettem a seggébe és az oldalába.Aztán megint felborított és vígan ment tovább.
Mindez kurszkon,néhány perccel a kezdés után a saját spawn pontunkon.Egy darab T44 !!!!!
Nevetséges az egész és szánalmasak a fejlesztõk hogy ezt képtelenek megoldani.A saját játékukat nyírják(nyírták) ki a kibaszott nacionalizmusuk miatt.Kedvezhetnek az orosz tankoknak de ha nem lesz senki aki a némettel játszik akkor mire lõnek a kibaszott elvtársak ??
Idiota banda.
Az a szomorú hogy a fejlesztõk ennyi idõ után sem tudták még felfogni a csökött ruszki agyukkal hogy a német játszhatatlan t3 felett.
Mentem az elõbb egyet német AA-val.T4 csatába kerültem kurszkon.Na mondom,ez kánaán lesz.kér perc múlva már ott volt rajtam egy T44 a saját bázisunkon.Egy KT-vel harcolt,addig lõttem az oldalát.Kinyírta a KT-t,aztán felborított.Közben láttam a térképen hogy hárman rámozdulnak.Visszajöttem a teherautóval,arra a pantherünk már halott volt.Egy KT oldalról támadott,egy pedig szembõl nekiment a T44-nek.Mondanom sem kell hogy mindkettõt kilõtte.Közben vagy 50-et beleeresztettem a seggébe és az oldalába.Aztán megint felborított és vígan ment tovább.
Mindez kurszkon,néhány perccel a kezdés után a saját spawn pontunkon.Egy darab T44 !!!!!
Nevetséges az egész és szánalmasak a fejlesztõk hogy ezt képtelenek megoldani.A saját játékukat nyírják(nyírták) ki a kibaszott nacionalizmusuk miatt.Kedvezhetnek az orosz tankoknak de ha nem lesz senki aki a némettel játszik akkor mire lõnek a kibaszott elvtársak ??
Idiota banda.
Végre meg van a Tiger 2 B(P). Értelme nem volt kifejleszteni, sõt némettel T3 fölött játszani. Ez fél milla liont rohadtul nem ért meg. Csata kezdete azonnal minusz két tank mert Tu2 istencsászár ruszki repülõ. 5 perc és vége az egésznek mert azonnal meg vagyunk kerülve a T44 horda által. Csodálkozok, hogy van még olyan hülye aki játszik T4 némettel...
azon a pályán elég kb 8 db 50 kilós. legalábbis mikor utoljára próbáltam...
hmm csak 1000 kg kell egy base-nek? miért nem mész Do217-el azon van 4x1000 kg és kibaszott gyors....
nem is dobtam még bázisra mixed csatában! árkádban 3000 kg kell egy bázisnak.....
Van már F párducod? néha belopakodok vele most csináltam egy szorzós 22000 ! fejlesztési pontos kört 😄 😄 /mondjuk baxtam rá talizmánt én marha/
nem is dobtam még bázisra mixed csatában! árkádban 3000 kg kell egy bázisnak.....
Van már F párducod? néha belopakodok vele most csináltam egy szorzós 22000 ! fejlesztési pontos kört 😄 😄 /mondjuk baxtam rá talizmánt én marha/
Bár nem hiszem hogy sokáig marad ez így a jelenlegi formájában. Azon csodálkozom, hogy alig csinálja valaki, így már én sem szoktam egy ideje, csak ha felbaszom magam.😄
50 kilósakkal is le lehet szedni a bázist, és akkor még marad potyogtatnivaló a tankos részre is.😊
A két bázist a tankos mapon kívül.A tankos részt messze elkerülöm,így a légvédelemtõl nem kell tartani.Az ellenséges vadászok is csak nagyon ritkán szednek le mielõtt odaérek mert õk is a tankos rész felé mennek.
Az orosz IL4 vagy a német He111 tökéletesen megfelel a célra.Egy bázisra 1000 kiló bomba kell.Az il4-nek van 1000+2x500 a he111-nek meg 8x 250 kg.Ha leszórtam õket,kiugrom,beülök a tankba és hatalmas elõnnyel kezdõdhet a csata.Szinte behozhatatlan ha mindkét bázist ki tudom bombázni. 😊
A többi térképen is próbáltam de ott alig ad valamit a bázisokért.Itt meg sima win.
Az orosz IL4 vagy a német He111 tökéletesen megfelel a célra.Egy bázisra 1000 kiló bomba kell.Az il4-nek van 1000+2x500 a he111-nek meg 8x 250 kg.Ha leszórtam õket,kiugrom,beülök a tankba és hatalmas elõnnyel kezdõdhet a csata.Szinte behozhatatlan ha mindkét bázist ki tudom bombázni. 😊
A többi térképen is próbáltam de ott alig ad valamit a bázisokért.Itt meg sima win.
Valaki regisztrált mostanában ebbe a játékba? Tegnap az ismerõsömet beregisztráltam, meg is kapta a mailt, amivel aktiváltuk a felhasználót, viszont utána se a játék se a honlap nem fogadta el a bejelentkezést. Két email címmel is ezt csinálta. Tuti nem én rontottam el semmit mit lehet ezen elrontani? 😊 Nekem pár hónapja simán ment szerintem a rendszerrel lehet valami gebasz.
16 T4-5 német játékosból álló teamünk összesen 8 db!! orosz tankot tudott kilõni/kibombázni 😊 /nekem sikerült 2-t kilõnöm és 1et lebombáznom/
mit dobsz ki? a bázist vagy a kezdõn a tankokat ?
Így van! ( mi is csak trollkodni járunk ide:-) ) Komolyra fordítva , nêzz ott is körül.
Hogy a játékról is essék néhány szó.....
Mióta tudom hogy lehet nyerni a kárpátokban,azóta ott nem vesztettem. 😊
Nevetséges hogy egy alacsony szintû bombázóval el lehet dönteni a csatát.A tankok még szinte nem is harcoltak,mikor már megnyertem a meccset a csapatnak.Persze jutalom szinte nulla érte.Ezt sem igazán értem mert ha ennyire fontos ezen a mapon a bázisok elpusztítása,akkor miért nem adnak érte szinte semmit ??? Logika az 0.
Két perc és 3 bomba ledobása után az ellen csíkja elfogyott. 😊
A csík 80%-ának az elfogyasztásáért kapott kredit:
Mióta tudom hogy lehet nyerni a kárpátokban,azóta ott nem vesztettem. 😊
Nevetséges hogy egy alacsony szintû bombázóval el lehet dönteni a csatát.A tankok még szinte nem is harcoltak,mikor már megnyertem a meccset a csapatnak.Persze jutalom szinte nulla érte.Ezt sem igazán értem mert ha ennyire fontos ezen a mapon a bázisok elpusztítása,akkor miért nem adnak érte szinte semmit ??? Logika az 0.
Két perc és 3 bomba ledobása után az ellen csíkja elfogyott. 😊
A csík 80%-ának az elfogyasztásáért kapott kredit:
Mondomén 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Normálisan???
Egyetlen normális,érthetõ mondatot nem írtál le.Összeszórtál egy rakás szót,azok egy jó részét sem helyesen,és te beszélsz itt arról hogy ki hogy válaszol???
Tankozás helyett a tankönyveidet kellene forgatnod,ott kellene kiélned a hajlamaidat! 😊
Egyetlen normális,érthetõ mondatot nem írtál le.Összeszórtál egy rakás szót,azok egy jó részét sem helyesen,és te beszélsz itt arról hogy ki hogy válaszol???
Tankozás helyett a tankönyveidet kellene forgatnod,ott kellene kiélned a hajlamaidat! 😊
Gyere a hivatalos fórumra, ott nincsenek trollok 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..