37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • WinT
    Mondjuk, hogy fair play... az is ugyanannyi tankkal nyomulhat aki nem költött semmit legénységre mint aki vett goldért 7-8 legénységet.
    Ezt bevezethetnék a repülőknél is.
    Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.01.14. 13:43:22
  • jocking
    Nem ez volt a kérdés, hanem hogy AB-ban mi értelme van limitálni a használható tankok számát...
  • RatBaG #17784
    játssz RB-t, ott akárhány tankot/repülőt használhatsz, csak a teljesítményeden múlik.
  • jocking
    Valaki el tudná magyarázni logikus tényekkel alátámasztva, hogy miért jó az, hogy egy kikúrt csatában nem használhatok 3-nál több tankot?
  • csaba90
    ahha tényleg :O köszi :)
  • gstup
    2x 100 mm azt hiszem.Van egy 100 mm-es páncéllemez is a frontnál.
  • csaba90
    most nézem hogy csak a Tiger P premium tnaknak csak 100 mm a frontja :D most ez vicc? :D minek van az egyáltalán bent akkor? :D
  • gstup
    Én is szeretem a párducokat,de a favorit a tiger II(H).Ez az egy tank van ami nem pukkan egyből el az orosz ágyúktól.6.7-es br-ig.Természetesen szemből és 1000 méteren túlról! :)
  • AnuluWork #17778
    Pedig nem két sec míg betölt az ágyú. :)

Én a németektől őt szerettem meg nagyon:

• gstup
    Eléggé sz*r tank az is-2 1944 . Az mg-vel még egy fw-t is le tudtam kapni.És még nincs minden kifejlesztve.
  • vApollo
    viszont kaptam 21 euroert War Thunder - Tank Destroyers Advanced Pack Key szerintem jobban megri ez mint az !
  • Droughert
    Hát ha azzal fizetsz akkor mindegy, mert nem nagyon van más olcsóbb alternatíva. Jelenleg úgy néz ki, hogy csak az eu shopból lehet vásárolni ott meg ennyi az ára.
  • vApollo
    paysafecardal 17 re jon ki es azal fizetnek
  • Droughert
    13.99 euro a shopban.
    eu shop
  • vApollo
    2500 GE -ert sok 17 euro igaz sracok ?
  • Dagohun74
    Most háboru van vagy mi? éloben ki francot érdekel mi lenne éloben. A játékban volt a teszt a játékrol. Csak felfogod már.
    Szerintem meg éloben 10/10 pukkana a harckocsi mindegy hogy orosz vagy német.
  • StrikeFor
    arról a repes játékról beszélsz ahol pl a Bf109-ek 13mm-e olyan mintha papírgalacsint lőnél egy rotringból? jó a példa :D
  • AnuluWork #17769
    Én nem vagyok egy tank guru, de amit tapasztaltam, az a következő:

A német és a szovjet lőszer a játékban teljesen máshogy sebez. Az egyik bemegy, átmegy mindenen, pukkan egyet, egy kisebbet vagy egy közepesebbet, míg a másik 'lassabban' bemegy, ált. átmegy minden német páncélzaton, főleg a fejlettebje, majd pukkan egy gecinagyot.

Ha csak tesztelgetünk, még csak-csak kijön egyfajta eredmény, de csatában totál random az egész. De oda-vissza! Ez nem a repcsis rész, hogy megvan a taktikád, ismered a géped és 150ezerszer is ugyanaz a vége és azonnal. Nem tudom melyik jobb. A repcsis vagy a tankos, de tény, hogy én a wot életerőcsíkjához képest jobban szórakozom itt.

Mivel a német ágat lassan teljesen kivégzem, a véleményem a következő:

Szerintem!, náluk BR4.7 a határ. Addig totál egálban vannak a szovjetekkel, sőt, megkockáztatom, hogy sokkal jobbak. Efelett vannak olyan német tankok, melyek nekem kurvára bejöttek, BÁR bár többet vártam tőlük: Tigris, Panther D és F. Na meg a Kugelblitz. Az egy bohóc. :) (A Ferdi is jónak tűnik, de 7.0, ami szerintem sok neki, de ő még nekem stock, 1xűen szoknom kell a mozgását ...). De mivel ezek hasonló BRű szovjet vagy amerikai vasak ellen mennek, hozzájuk képest természetesen kevésbé jók. De ez szerintem nem is véletlen. Más korszak. De még így is, igazából az A és G Panther kivételével semmi bajom a német BR besorolással, és sokszor még a páncélátütéssel sem, bár a szovjet és az amerikai vonal sokkal több killt eredményez. Viszont furcsa dolog, de az F Panther esetében sokkal nagyobb biztonságban éreztem mindig magam, pedig az magasabb BR, mint az A-G változatban (vagy egy KTben) pedig az előbbiekkel kapcsolatosan csak az ágyú más. A T5ös németek közül részemről már csak három tank nincs megnyitva amiről véleményt lehetne alkotni csatában, a 10,5es KT pedig csak tegnap este lett meg.

Harcolni viszont - hogy most ez a kiforratlanság, elqurtság, vagy csak a gaijin miatt van, nem tudom - nekem az amerikaiak jöttek leginkább be. Eddig. A szovjeteknél ugyanis még csak most jön a T4, akik ellen még csak mentem, de játszani nem játszottam velük (egyszerűen gyorsabban fejlesztettem, mint amennyi lóvém volt :) ). Őket is ki lehet lőni, ha ott lövöd, ahol lehet. Persze Panther Fel nem durrannak el feltétlen egy lövéstől, de IS-3 esetében is ugyanúgy meghal a kezelő, kigyullad a tank a Panther 75östől is, ahogy a KT 88asától. Nem olyan látványos, mint amikor egy IS2 belédlő, de hát ez van.
  • Malibutomi
    "Mivel nem free xpből van egy valag tankom, tudom hogy mi megy "élőben", de mindegy is."

Nemérted még mindíg...
    Tudod nem virtuálisan hanem ÉLŐBEN. Csak felfogod már mi az hogy ÉLŐBEN. IRL...valóság...kézzelfogható

Én annyit írtam, ha megcsinálnád ezt a tesztet élőben, ott is dolgozna a random, sosem lenne ugyanaz az eredmény kétszer. Csak elbeszéltünk egymás mellett.
    Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.13. 15:26:10
  • Dagohun74
    Nem is az a baj. Hanem a fejlesztők részéről az a "le vagy sz@rva" hozzáállás. Én nagy német (haditechnikai) fan vagyok szóval az összes nemzet elmehet a pics@ba. Imádom a "Big is best" dolgokat főleg ha agyon van páncélozva.
  • Dagohun74
    Nem is az volt téma hogy lehet gyorsan fájdalom mentesen minél több kill-t összeszedni.
  • StrikeFor
    agyfaszt kapok már az orosz tankokkal játszó szemellenzős ignorancia bajnokoktól!
  • Droughert
    Nem értem minek jössz az armor értékekkel, ennek semmi köze az egészhez. Nem az a baj, hogy nem lövöd át az armort, hanem az, hogy ha átlőtted, nem történik semmi bizonyos lövegek esetén. Nem régi probléma, patch kefélte el, mert korábban ezekkel nem volt gond. Orosz tankokkal most is lazán megyek 8-10kill feletti köröket, PZ III/IV-ekkel ez nem jön össze, sőt már a killnek is örülök, holott korábban ezekkel is imádtam játszani, és nem votl gond kilőni egy tankot. Olyan mintha apcr-el lőnél az ellenfélre, átüti a páncélt, de bent szinte semmi kárt nem csinál. Ennyi a történet, ha te ezt nem látod, akkor nem tudom mivel játszotál idáig.
  • Dagohun74
    De számít, hogy van egy valag tankom. Ugyanis valószínű van egy kis tapasztalom is így. Mivel nem free xpből van egy valag tankom, tudom hogy mi megy "élőben", de mindegy is. A páncél vastagsága nem meghatározó a tesztben mert 10 méterről lőttek. Itt a lőszerek hatását tesztelik. Azon belül is mekkora szórás van. Na peace.
  • flashpointer2
    Na de a minősége sem mindegy hogy Igor bennefelejti-e a lapátot azt jó lesz úgy, úgyhogy vagy ahatnának a németeknek egy ~1,3..1.5 minőségi szorzót, vagy az oroszoknak egy 0,6..0,8at :P
  • Malibutomi
    Hát ha 40 kill-t kell összeszednem, azt AB-n a leggyorsabb szerintem ez elég egyértelmű.
  • Dagohun74
    A kulcsszó az AB. Teljesen más az AB és a RB, SB sebzés rendszere. Játszottam AB-t kiálltam a Tigris II-vel és 8 hatástalan találat volt rajtam. De valahogy ez RB és SB nem így működik. Ott ez nem jön be ugyanazon pályán kb ugyan ott.
  • Malibutomi
    Tényleg, mekkora geciség, hogy a heavy orosznak több a páncélja mint a medium németnek. Facepalm.

A tesztnek így semmi értelme, legalább hasonlóval kellett volna összevetni őket, ha már nem pont ugyanolyannal.

Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.13. 14:10:08
  • StrikeFor
    konkrétan leírtad,hogy értelmetlen és unfair a játék németekkel.....KÖSZÖNJÜK mi is ezt mondjuk :P :)

" a németek 100mmm páncélra lőnek, az oroszok 45mm-re"
  • Malibutomi
    Nem a valag tankon, hanem az ÉLŐBEN-en volt a hangsúly. Merthogy élőben is dolgozik ám a random. ugyanazzal a tankkal ugyanarra a tankra ugyanoda sem tudnál kétszer ugyanúgy lőni...
    így meg ahogy lentebb írtam, hogy a németek 100mmm páncélra lőnek, az oroszok 45mm-re főleg zéró értelme az egész tesztelgetésnek.
    Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.13. 13:48:08
  • Malibutomi
    Az nem befolyásolhatta véletlenül sem az eredményt, hogy az IS2 turret armorja kb. 2,5x olyan vastag? IS2 100mm, Panther D 45mm
    Semmi értelme az összehasonlításnak. amíg nem egyforma célra lőnek, addig ez csak szócséplés és random eredmény.
    Készséggel elhiszem, hogy szarabbak a német tankok, de én nem látom az óriási különbséget... a 38T-re is beirta itt valaki az eventre hogy úristen de szenvedés, én bementem vele AB-re és 10 killekkel távoztam..nem éreztem a nagy szenvedést...

• Dagohun74
    Nem veszem annak. És van egy valag tankom, viszont se kedvem és időm tesztelgetni. Viszont itt annyi a pláne hogy igen az oroszoknál sokkal több a BOOM. És az hogy igen csak dolgozik a random kb. mint a WoT-nál. Mind amellett még mindig a "legjobb" tankos játék a piacon a WT. És sírnak főleg SB-n is így mennek a dolgok, nézd meg SB-n hány német vár most. Elárulom kevés. Vajh miért?
  • Droughert
    Milyen random eredményről beszélsz? Arról van szó, amit én és mások is írtunk, míg csináltuk az event alatti küldetéseket. Orosz tankokkal gyakorlatilag pár kör alatt megvoltam a 40killes küldetéssel, míg a német tankokkal ugyan ezért órákat kellett szívni. És én akár hogy is nézem a teszt is valami hasonló képet fest, orosz tankoknál sokkal több a boom..
    Német lövegekkel (75mm) szépen termeltem az asistot, de killek nem jöttek. Mentem Pz IV-el olyan kört ami után vereségre kaptam 90k silvert, minden lőszert ellőttem, 8-9 asist lett belőle, 0 killel... Gajin ezt most nagyon elkfélte, elég ránézni a GF fórumra a hivatalos oldalon, tele van ilyen postokkal.
  • bgabor
    Csak addig írja dollárban amíg a webboltjuk honlapjára át nem irányít és be nem jelentkezel.

Nagyon úgy tűnik hogy a dollárban/rubelben vásárlás lehetőségét végleg letiltották.
    Most már amúgy proxy szerverrel se lehet becsapni az oldalukat, nem enged vásárolni úgy.
  • Malibutomi
    Nem akarok kötekedni, de ha lenne egy valag tankod, és megcsinálnád élőben ezt a tesztet, kb ugyanilyen random eredményeket kapnál.
  • Dagohun74
    Ugyan olyan teszt csak orosz gépekkel és párduc ellen. Ennyivel jobbak az orosz lőszerek sokkal több egy lövéses robbnás.
    Target: Panther D Distance:10m Armor Hit: Left Side Turret ( center ) Ammunition Used: APHEBC Game Modes: RB
    Every single shoot vs tank completely intact / new / perfectly

T-34 Mod 42 F-34 76mm
    15 shoot / hit
    4 All modules damaged... able to fight.
    8 Boom... great explosion
    3 Turret damaged

T-34-57 MOd 43 Zis-4 57mm
    15 shoot / hit
    3 All modules damaged... able to fight.
    7 Boom... great explosion
    5 Turret damaged

T-34-85 Zis-S-53 85mm
    15 shoot / hit
    2 All modules damaged... able to fight.
    10 Boom... great explosion
    3 Turret damaged

IS 1 D5T 85mm99
    15 shoot / hit
    4 Turret damaged

Kw 1 L-11 76mm
    15 shoot / hit
    5 All modules damaged... able to fight.
    7 Boom... great explosion
    3 Turret damaged

Kw 1 Zis-5
    15 shoot / hit
    4 Turret damaged
  • Dagohun74
    Egy teszt egy sráctól hogy mennyire random a WT.
    Target: IS2 Distance:10m Armor Hit: Left Side Turret Ammunition Used: APCBC Game Modes: RB
    Every single shoot vs tank completely intact / new / perfectly

Tiger 88mm L/56:
    15 shoot / hit
    10 All modules damaged... able to fight.
    3 Boom... great explosion
    2 Turret damaged

KönigTiger 88mm L/71

15 shoot / hit
    12 All modules damaged... able to fight.
    2 Boom... great explosion
    1 Turret damaged

Pershing 90mm M3

15 Shoot / hit
    15 Boom... great explosion

Panther 75mm L/70

15 Shoot / hit
    13 All modules damaged... able to fight.
    1 Turret damaged
    1 Boom... great explosion

PzIV F2 75mm L/43

15 Shoot / hit
    13 All modules damaged... able to fight.
    2 Turret damaged

PzIV H 75mm L/48

15 Shoot / hit
    2 Turret damaged

Sherman 75mm M3

15 shoot / hit
    2 Turret damaged

Sherman ( W ) 76mm M1

15 Shoot / hit
    11 All modules damaged... able to fight.
    2 Turret damaged
    2 Boom... great explosion
  • JethroHUN
    Szánalmas ez ez a gaijin.. mit gondolnak? Majd mindent megveszek aranyból? Tankot, alkatrészeket... Prémiummal sem éri meg RB-t játszani... nevetséges...
  • AnuluWork #17748
    Nem az repcsik között játszom vele, tehát tank.
  • JethroHUN
    Ugyan úgy lövik keresztül, Tiger 2 H sokkal jobb tank.