Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #17694 Valóban nincs, de szerintem pótolni fogják. Amúgy is a Tigris I egyik legnagyobb előnye, ahogy a páncéltörő lőszere robban is (a volfram magvasok ugye nem robbannak bent, hiába ütnek át jóval nagyobbat, csak keresztülmennek a tankon), mégpedig a nagy 88-as kaliber miatt akkorát, hogy sok tankot egyetlen lövéssel elintézhetsz.
Azok a lőszerek robbannak is a páncélátütés után, amiknél a damaging effect résznél egy narancssárga robbanás van az ikonjánál a menüben.
Jelenleg nagyon nagy a különbség az ilyen páncéltörő-robbanó lőszerek között a 75/76mmesek és a 85-88mmesek között. Utóbbiak brutál hatásosak. Tegnapelőtt jungle-en egyedül mentem a part irányába, és ott egy KV-85össel egy domboldaban megbújva szétszedtem 6 ellenséges tankot, mert közel jöttek és így simán átütöttem őket, és a bent felrobbanó 85mm-es lövedék vagy azonnal kinyírta az ellenséges tankot, vagy a teljes személyzet fekete lett és már csak féldöglötten vártak a következő, végzetes lövésre.