War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyerekek T5 németekkel felejtõs 😛 ugyanazon a "kedves" dolgok miatt: németek kibaszottul lassúak,a térképen az átlagsebességük 5-10kmh az orosz tankok 40-50 ! es sebességéhez képest.....torony nem forog rendesen, himbilimbizik mint egy libikóka, a legtöbb kezdõrõl 30-50 sec !! mire kitudsz menni,mert "RAGAD" a német tank a talajba....ennyi idõ alatt az oroszok már foglalnak.....vagy hide spotból nézik a német kezdõrõl kivezetõ utakat.....stb stb stb

Te kis hivatásos uszító 😊

KÖSZÖNÖM! nem voltam körültekintõ, hibáztam.

angelus1991ster.blogspot.hu

Csak neked, hátha nem láttad még a hivatalos odlalt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Inkább Dekaronozok😄

Ilyesmire én is emlékszem, még a wot hõskorában talán a wot.eu-n volt szavazás.

Folyamatosan van szavazás a WOT-ban, de gyanítom, ha most ezt nem linkeli be ide Glo, akkor errõl sem tudna sok ember...
Esküszöm, hogy nem értem az efféle embereket. Szidja, hordja a wotot, isteníti a wt-t, mégis wotozik.

Ott nem volt szavazás? Mi a biztosíték, hogy ezt a szavazást nem fogják letojni a fejlesztõk?

Ott is volt szavazás az elején. Csak a végeredményt ignorálták....

HEHE, itt legalább van szavazás. Wot egy csöppet leszarja a játékosok véleményét.

Párduc F ezzel a 75 mm-es ágyúval olyan brutálul "átszúr" mindent,mhogy ihaj-csuhaj!! páncélja az lófax meg ez se tud tolatni,de normálisabban lehet vele játszani....ennek ellenére T5 is bukós 80% ban :S

viszont a töltési ideje 9 sec....alapban 11.2....lehetne gyorsabb is hiszen ez csak 75mm ! a rohadt ruszkik a 85mm-est defaultban 9 sec alatt töltik fejlesztve 7.5 sec! wikin olvastam ,hogy épp a gyorsaság miatt rakták ezt a típust a párducra és nem a 88-ast! a Tigris I azt 8.7-alatt tölti be....szóval passz

Cobra.
Miért, T-50-et már javították?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

nem vonta le az F párduc árát :p ingyen vettem 😊

majd este fogják 😊

A fórum szerinte a t-44-el van baj, de nem biztos. Nem is baj ha nem derül ki, mert tuti mindenki azt spammelné.
IS2 lesz a ludas

RatBaG
egyértelmûen az az egyik.
penetrate, no damage, helloszia....

Per Aspera Ad Inferi.

Mnemomic
az biztos, hogy nem német tank 😊

t34-85 simán lehet 😊

Na amíg nem javítják gyors meg kell keresni melyikekrõl van szó és aratni velük. Csak vicceltem. 😊
Közlemény

szorzó utáni elsõ kör: 10 ground kill/7 player/ 3800 pont, elsõ hely......ANYÁD 😄

van még egy rész ami nincs benne:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/159027-questions-answered-by-bvv-on-the-russian-site-3/

de legalább jött egy új SKIN 😊

5 loss ,de 2500-3000-es körök/5-6 player kill/.....

majd a 365 pontos köröm WIN !! nem hiszem el b+

legalább 6-8000 fejlesztési pontot buktam!

5 kört hoztam egymás után utána meg egy fos szar 1 killes kör az b+ egybõl WIN....picsába 😄

10.07.14 Server update:

Fixed a bug that caused tank shots to go through objects and landscape in rare cases.

No igen, sztem AIra nem nagyon lenne szükség egy PvP játékban... mindíg céltábla lesz...

Mocskos rohadt féreg AAA !!! az Orosz Tu2 kidobott 4 tankot tõlünk és sértetlenül visszament a reptérre....

nálunk HE111 az én DO217-em egy 410-es messza és egy G6 BF-et EGYETLEN PERC alatt kinyírt az AAA ! ELMENNEK A JÓ BÜDÖS PICSÁBA

hát ez orbitális baklövés lenne ha ilyet betennének! lehessek 1x újratölteni meg javítani egy bázison.....pl

SB-n eleve abszurd, hogy egy karikat kell elfoglalni. Kurszk ennyivel jobb. Viszont ott nincs kijelolt kor. Kivancsi vagyok, hogy ott hogyan oldjak meg.
En orulok, hogy jott egy kis info. Azt vettem eszre, ha nem is jon hamar egy nagyobb javitas, de legalabb szolnak, hogy min dolgoznak akkor kissebb a zugolodas. Ez ram is vonatkozik.
Mivel a Repair kit az elsõ kb amit kifejlesztesz egy tankon sztem nem fognak ott tobzódni a javításra váró tankok. Simán javítani bárhol lehet majd, ez csak egy opció a gyorsabb javításra.

Amúgy meg legalább mondanak valamit, és nem csak lapítanak, ezt el kell ismerni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jeffjohnson
Ha jól értettem akkor a ponton lehet majd javítani(ha befoglaltad) de ha folyamatosan ott állsz akkor folyamatosan javítanak ha bekaptál valami sérülést... Nem mondom, hogy rossz ötlet de kíváncsi leszek a megvalósításra. Repülõgépeknek mindenesetre jó kis célpont lesz a sok javításra váró tank a ponton. Már most is elõszeretettel bombázzák a pontokat. Hát még ha rá lesz még több tank kényszerítve, hogy odamenjen.

Jeffjohnson
Mondjuk annak, hogy a cukorlöveg marad nem nagyon örülök...

Jeffjohnson
"there are about 50 or so bugs in tracker, so almost every second tank has it"

khm....erre nem is tudom mit mondjak. Q&A utolsó kérdésére is a válasz nekem inkább csak magyarázkodásnak tûnt. Az meg, hogy ilyen fontos infókat ilyen formában kapunk felér egy viccel. Meglátjuk mit hoz a köv. nagy patch remélem fejlõdik a játék.

A lõszer pótlása az jó.De a javítás az szerintem abszurd.

Miért? Eddig mindenki azon nyávogott hogy legyen egy ilyen FARP szerû cucc. Most h beteszik meg az a baj ha lesz? 😊 Kursk-on pl én már fogytam ki a lõszerbõl, meg pl egy Su152-vel se olyan nagyon nehéz üresre futni, szal jó ez.

max arcade.Rb-ben meg SB-ben vicc lenne ha lenne.

Lehet majd ott Repair kit nélkül is javítani, meg másfélszer gyorsabb lesz mint amúgy.

Javító terület lesz az elfoglalható pontok???Miért?Ezt nagyon nem tartom jó ötletnek.Viszont végre nem fogja hazavágni a tank motorját és lánctalpát egy fa. 😊

Gottfried
köszi!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Controlls-> Tank Controll--> Crosshair Lighting

Repülõs része kb 80% tart, ráadásul nagy hiány a bombázók pilótafülkéje...stb
Gottfried
...és hogy lehet bekepcsolni?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

néha ha szar idõ van a fekete szálkerezstet alig látod...ezt ha bekapcsolod piros lesz a HUD célkereszt mintha ledes megvilágítást kapna

RatBaG
mi is lenne ez a funkció konkrétan? mert nem nagyon vágom...

Per Aspera Ad Inferi.

megvan!