37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Én szeretem. :)
Szerk. Amúgy stock vagy kifejlesztetted a jobbik lőszert?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.10. 20:16:16 -
Mozdok, Poland, Kursz 4-5 négyzet átlósan azért akörül van, és mindegyik mapon vannak nagy sík terek amiket be lehet látni domb tetőről. APCR meg kb olyan mint a lézer.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.10. 20:11:05 -
Lokker #17704 2000+ méter? Van akkora pálya? -
Ahh.... ez az M4A1 egy rakás szar... Szánalmas ez a tank... a löveg semmit nem visz át, még ha sikerül átütni valamit akkor se ér semmit se. Fostos marder III 10 lövés nem volt bele elég, teljes csaptunk megöli egyedül. Pz III világ végéről, 2000+ méterről one-shotol mindenkit, a tank legjobban páncélozott, le gömbölyűbb részét viszi át... francért kellet jól felbuffolni az acprt....
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.10. 18:36:35 -
csak ha mákod van, és full mix csapatokat csinál.
én kivételesen arcadeben kezdtem neki, két kör alatt hármat sikerült kilőni... -
Rb-n nincs oroszok amerikaiak ellen tankokkal? Mert így az életbe nem tesz be játékba, ha 2 szereveren összesen 6 német vár és 40+ T2 usa tank. -
Volt nemrég egy hasonlóm. 4387 pontra kaptam 2682 RPt úgy, hogy nem nyertünk. Nem 14, csak 8 kilőtt groundom volt, de 4x foglaltam, meg hasonlók. Annyira nem jártál volna jól, ugyanis ez a szar GF nem ad RPt úgy, mint a repcsis rész, pedig modulban hasonló RPk kellenek. :) -
Droughert #17699 Kát órája kergetek két darab usa tankot, még annyi hiányzik, de lehetetlen. Cserébe ilyen csapatokba tesz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mindjárt kilövök kettőt, hátha elszámolja... -
gstup #17698
-
Droughert #17697 Hát ez? Mai első köröm, orosz T34-esekkkel mentem, és a legfájóbb, hogy 4halálból 3x egy Il-2-es szedett ki.. Mondjuk a csapat is megéri a pénzét.
-
gstup #17696 Vereségnek nem is olyan rossz... :) -
e57 #17695 A mai feladat elég könnyűnek ígérkezik. :) -
bgabor #17694 Valóban nincs, de szerintem pótolni fogják. Amúgy is a Tigris I egyik legnagyobb előnye, ahogy a páncéltörő lőszere robban is (a volfram magvasok ugye nem robbannak bent, hiába ütnek át jóval nagyobbat, csak keresztülmennek a tankon), mégpedig a nagy 88-as kaliber miatt akkorát, hogy sok tankot egyetlen lövéssel elintézhetsz.
Azok a lőszerek robbannak is a páncélátütés után, amiknél a damaging effect résznél egy narancssárga robbanás van az ikonjánál a menüben.
Jelenleg nagyon nagy a különbség az ilyen páncéltörő-robbanó lőszerek között a 75/76mmesek és a 85-88mmesek között. Utóbbiak brutál hatásosak. Tegnapelőtt jungle-en egyedül mentem a part irányába, és ott egy KV-85össel egy domboldaban megbújva szétszedtem 6 ellenséges tankot, mert közel jöttek és így simán átütöttem őket, és a bent felrobbanó 85mm-es lövedék vagy azonnal kinyírta az ellenséges tankot, vagy a teljes személyzet fekete lett és már csak féldöglötten vártak a következő, végzetes lövésre. -
carp3tm0nster #17693 ha megvan még a replay, megmutatom -
FoldiPaliBacsi #17692 Egy meccsen belül 3-szor mentem neki láthatatlan akadálynak kicsit kezdem már unni.
Karácsony előtt sokkal jobb volt a helyzet és még az MM is kegyesebb volt -
Tényleg kíváncsi lennék erre, mert majdnem 7000 csata után sem futottam még be ilyenbe, max. ha squadban voltam vagy ha még volt bent olyan, ami felhúzta a BRt.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.10. 08:42:11 -
carp3tm0nster #17690 kell szkrínshát?:-) -
e57 #17689
Köszi. Egyből 9 kill. Régebben a Hetzer és a Stug is ilyen volt. Nem létezik, hogy nem bugos a 75mm-es PzGr39-es lövedék.
-
e57 #17688 megpróbálom -
Droughert #17687 Jp-vel meglett elég gyorsan, a 88-assal már lehet tankot kilőni. -
e57 #17686 Ez a mai feladat egy kínszenvedés... (nekem). -
Droughert #17685 Meg kell próbálni apcr lövedékkel használni, ha keresztül tudom lőni az ellent, akkor szépen kigyújtom egymás után kétszer szemből és mehet a levesbe. Majd kipróbálom, hogy mennyire használható így a 75mm-es löveg.
-
Nehogy már a korai Tigriseknél nem volt volfrámmagvas lőszer... -
Ennél a változatnál kimaradt. -
Én látom rosszul, vagy a Tigris I-nek tényleg nincs meg a volfrámmagvas lőszere? Pzgr40 a neve azt hiszem. -
Dagohun74 #17681 Eddig is jo volt az átutése a német 75mm-nek a probléma továbbra is az hogy akkorát robban bent mint egy petárda. Semmi ereje nincs. -
Dagohun74 #17680 1.45.10.91-es frissítést a következő 24 órán belül telepítik a szerverekre. Amíg ez a folyamat le nem zárul nem veszik figyelembe a játékkal kapcsolatban beérkező hibajelentéseket.
Javították a következő járművek lőszerrekeszének helyét: T-35, Tiger II 10.5 cm, Tiger II P/H, Tiger I, M103, M26.
A következő járművek pillanatnyi tömege beállításra került: М2А4 , М3, М3А1, М5А1.
A 75 mm-es KwK 42 tűzgyorsaságát 6,96-ról 7,2 lövés/percre növelték.
A 75 mm-es KwK 44 tűzgyorsaságát 6,96-ról 9 lövés/percre növelték.
A 76 mm-es M1 és M7 tűzgyorsaságát 7,2-ről 12 lövés/percre növelték.
KwK42/44-es APCR lövedékének páncélátütését javították (növelték minden távolságon). Az átütés hatásának csökkenése most már összhangban van a lövedék lassulásával.
KwK36-os ágyú APCR lövedékének páncélátütését javították. 1500 méteren növelték.
M1/M7-es ágyúk M93-as lövedékének páncélátütését javították (növelték minden távolságon). Az átütés hatásának csökkenése most már összhangban van a lövedék lassulásával.
A 85 mm-es BR-365P APCR lövedék páncélátütését növelték 500 méterig.
APCR lövedékek hatékonyságát javították különböző szögű becsapódásoknál. A lepattanás esélyét csökkentették. A kritikus szög a 18°, ekkor 100% a lepattanás esélye. 28° felett nem pattan.
A páncéltörő lövedékek pattanási esélyét minden szögnél csökkentették.
Az M62 76 mm-es lövedékek páncél átütés utáni hatékonyságát növelték.
Az amerikai 75 és 76 mm-es páncéltörő lövedék repeszek sebző hatását növelték. Megegyezik a többi nemzetnél található hasonló lövedékekével.
Az Mk103-as ágyú PzGr H. 30 mm-es lövedék páncélátütését javították. Az átütése és a sebzése megegyezik a Kugelblitzével.
-
Én is erre tippelnék. -
StrikeFor #17678 bent felejtett egy nagyobb repcsit a sorban szerintem -
Képtelenség. 4.7 a Hetzer.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.09. 17:18:54 -
Droughert #17676 "A sebzésrendszer pedig ugyan nem tökéletes, de jól érzélkelhető a fejlődése"-ez egy baromság... Pont, hogy visszafelé fejlődik, jelenleg a játék legnagyobb hibája az új elbaszott sebzésrendszer amit bevezettek. Több random van benne mint a wot-ban. Korábban lehetett tudni, hogy melyik tankot hol kell lőnöd, hogy megsemmisítsd, most, meg egyes tankokkal gyakorlatilag ementálivá lőheted az ellenfelet, de kilőni nem tudod. Postoltam én is képet kilyuggatot IS toronyról, van képem szitává lőtt Shermanról, de megsemmisíteni nem tudtam őket. Ha ennél több kell, hivatalos fórumon több topic foglalkozik ezzel a problémával, vannak videók, főleg a német 75-ös löveg lett használhatatlan. Például a tegnapi orosz eventet 4 kör alatt csináltam meg, ugyan ilyen 40killes event azonos tieren a német 75-ös lövegekkel több órás szenvedés volt, mert csak asist-ok jöttek, kilőni semmit nem lehetett azokkal a tankokkal, melyekkel korábban imádtam játszani, és élveztem velük a játékot. Ha vissza raknák a korábbi modellt semmi bajom nem lenne, de ez így ebben a formában egy faszság. Megnéznék én egy tankot mondjuk 8 átütő találat után, hogyan tudna vissza lőni és tovább harcolni, mert jelenleg ez teljesen hétköznapi eset. -
carp3tm0nster #17675 legfőképp semmit, de mondhattam volna panzer IVF-et t-44 és is2-t is
-
Nekem nincs ezzel bajom, csak nem értem a 4.7es Hetzer IS2 ellen dobását. -
jocking #17673 Valamit valamiért. :D -
bgabor #17672 Teljesen jó a matchmaker. A szabály, hogy 1.0 battle rating különség lehet a járművek között, és a legmagasabb battle ratingú járművedet(tankot vagy repülőt) veszi alapul a matchmaker a számításnál.
Magyarul ha a Tigris I és a Panther D mellé bevágsz még egy Jagdpanthert is, ezzel beleegyezel, hogy mostantól tier4-es tankok ellen harcoljál. A magas battle ratingú repülőgép ugyanígy felrántja a tankjaidat.
Az 1.0 battle ratingon belüli szórás bizony benne vana pakliban, így például a Tigris I-es kerülhet tier 4, de tier 2 ellenfelek közé is. Nyilván Kv-1-es ellen menni sokkal viccesebb vele mint IS-2 ellen, de ez ilyen.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.01.09. 13:50:18 -
bgabor #17671 Én sem értem a rinyafesztivált. Most hogy van Tiger I+PantherD, IS-1+T-34/85 és M6+76os Sherman a garázsomban, úgy látom hogy teljesen jól ki vannak egyensúlyozva az oldalak, minden tanknak van előnye és hátránya is. Simán lehet győzni mindel, ha jó vagy, pláne ha szerzel haverokat magad mellé, hogy ne legyél annyira kiszolgáltatva a random teamnek. A sebzésrendszer pedig ugyan nem tökéletes, de jól érzélkelhető a fejlődése, más most nagyságrendekkel jobb a wotosnál.
Még egy kis csiszolás, öt-hat új pálya, egy brit ág, és teljesen jó játék lesz a ground forces rész is. -
flashpointer2 #17670 A tökéletes fedezék, csak kijönni nem lehetett
-
bigfootHUN #17669 Csatlakozom a rinyálókhoz én is. Az elmúlt két napban mintha egy másik játékot játszanék. A t28 küldihez hiànyzott 4 kill, tegnap kb 3 óra játékkal sikerült letudni. Ma ua a pz3-okkal. Van még 3 feladat hátra hogy up to date legyek de már látom hogy esélytelen vagyok. Az usa tankok kilövése némettel tuti nem lesz meg. -
Én ilyenekkel kerülök be folyamatosan IS2 ellen ...
... ilyenekkel pedig soha ...
-
Mit keresel te Hetzerrel IS2 ellen? :)