11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    "A sebzésrendszer pedig ugyan nem tökéletes, de jól érzélkelhető a fejlődése"-ez egy baromság... Pont, hogy visszafelé fejlődik, jelenleg a játék legnagyobb hibája az új elbaszott sebzésrendszer amit bevezettek. Több random van benne mint a wot-ban. Korábban lehetett tudni, hogy melyik tankot hol kell lőnöd, hogy megsemmisítsd, most, meg egyes tankokkal gyakorlatilag ementálivá lőheted az ellenfelet, de kilőni nem tudod. Postoltam én is képet kilyuggatot IS toronyról, van képem szitává lőtt Shermanról, de megsemmisíteni nem tudtam őket. Ha ennél több kell, hivatalos fórumon több topic foglalkozik ezzel a problémával, vannak videók, főleg a német 75-ös löveg lett használhatatlan. Például a tegnapi orosz eventet 4 kör alatt csináltam meg, ugyan ilyen 40killes event azonos tieren a német 75-ös lövegekkel több órás szenvedés volt, mert csak asist-ok jöttek, kilőni semmit nem lehetett azokkal a tankokkal, melyekkel korábban imádtam játszani, és élveztem velük a játékot. Ha vissza raknák a korábbi modellt semmi bajom nem lenne, de ez így ebben a formában egy faszság. Megnéznék én egy tankot mondjuk 8 átütő találat után, hogyan tudna vissza lőni és tovább harcolni, mert jelenleg ez teljesen hétköznapi eset.