11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #17483
    Hehe. Észre se vettem, mondjuk nem is néztem, sem a feladatokat nem csináltam, de december 31-én megkaptam az M8A1et rewardként. :) Ma nézegettem, hogy a BRt hogy tudnám kitölteni az M16 kimaxolása után, és hopp, ott volt. Mivel ezreseket adogatott, kb. leszartam a küldiket. Lehet, hogy ezt kell csinálni? :D

Igazából mókás tank. T1ben M61et tud használni a maga kis 75mm M3as ágyújával. Kb. mindent átlő vele adott tierben és a II.ban is. Egyedüli hibája, hogy bugos a lőszere, vagyis csak kettő fajtát vihetsz magaddal vele, meg hiányzik tőle - mivel tank destroyernek van nyilvántartva - a tüzérségi támogatás lehetősége. Br2.0. Szóval ez az első prém tankom ami tényleg jobb, mint a többi az adott tierben. Talán a WoTból a captured francia T1 német tankhoz tudnám hasonlítani hatékonyságát. :)