War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
véget érne.
Örülnék amúgy én is, ha jelenleg Magyarország csupán két évvel lenne lemaradva Németország mögött a tanképítés témakörében. 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
én mindig amellett érvelek, hogy a 2. világháborús harckocsikat megjelenítõ játékokban a Tas jól mutat, szeretnék a játékosok.
francba, ide is megemliteni a magyar tankokat vétek? megy a hiszti egybõl. tankos játék és tankokat javaslok,
ha kurvanagy tõkém lenne egyszer, akkor megcsinálnék egy hasonló tankos online lófaszt és egybõl a mi országunk lenne az elsõ a tech fákba
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
mentem 5 meccset: 1 meccs MAXIMUM!!!!!!!!! 2 PERCIG TART!!!!! a bombázók T3-4-5 ben szétcsapják a bázist ennyi idõ alatt.....nekem 2 perc,hogy egyáltalán 5000 méterre emelkedjek aztán ha szerencsém van beletudok párat hitelni egy bomberba esetleg kill......sikerült ezt is faszán elrontani.....totál értelmetlen a játék!
de a legnagyobb öröm a jungle pályán rögtön egy kis sikerélmény, fú nagyon örültem neki 😄D
a gyenge fps miatt sorry.. a gf megette felvétel közben 😊 de legalább játék közben már sokkal jobban fut mint korábban, úgyhogy ezen javítottak szerencsére 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ilyenek hogy Turán I - 47mm-es harckocsiágyú/40mmes Bofors gépágyú, Turán II - 75mm-es rövid csövû ágyú csak tier1-be elegek.
Amúgy az mindent elmond a magyar harckocsigyártásról, hogy a rövid csövû 75mm-es ágyús(gyakorlatilag Pz-4C szint) Turán II-õt csak 1942-ben, a hosszú csövû 75mm-es ágyús(Pz-4F2 szint), prototípus Turán III-at csak 1944-ben tudta prezentálni. (mondom, átlagosan két évvel volt lemaradva a némethez képest) Mindezt szép függõleges, szegecselt páncélzattal, ami bõven háború elõtti gyártástechnológiai színvonalat képviselt.
A Toldi és Nimród könnyû tankok kábé a szovjet T-70 kategóriát képviselték. A Zrínyi rohamlöveg a 105mm-es howitzer ágyújával meg a német StuH 42 megfelelõje, 1943-ból.
Szóval szerintem ezt a magyar tank témát nem kéne erõltetni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Jöhetnek a legyõzhetetlen Tigris ultimate érvek a fanboyoktól😊
Takarodjanak az anyukájukba a mocskos nacionalista orosz fejlesztõk!
/mindezt úgy mondom,hogy mostmár T4 3/4-e kivan nyitva oroszokkal és undorító amit lehet mûvelni velük....mivel beleuntam a fax szopásába németekkel gyorsan kihuzogatom/nyitogatom az orsoz csodagépezeteket,de undorodom magamtól ez nem játék és semmiképpen nem FAIR játék/
http://www.panzerworld.com/pz-kpfw-panther
A németek legjobb második vh-s harckocsija a PZ4 volt....
Nem véletlen,hogy senki,soha,még maguk a németek sem gyártottak a háború után a Tigris,Tigris2,Párduc mintájára harckocsit...
T44 úgy megy terepen mint Mexikói Baja racing off road gépezet 😛
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nos ha megnézed hogy a GF live után mennyi volt a max játékos szám és most mennyi akkor bizony már ennél jóval többe vesztettek.
Láthatólag nem nagyon izgatja õket. 😞
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Játékosok kértek egy Kurskhoz hasonló nagy mapot, erre mit kaptak...
CBT-ben jelentett hibák még mindig benne vannak. Egyszerûen nem akarják meghallani a játékosok által kért dolgokat. Pedig egyszerû lenne csak olvasni kellene a saját fórumukat. Szépen lassan épül lefelé a játék. Haverok közül már szinte senki sem játszik vele. Pedig úgy vártuk mint a messiást.
Mit csinálnak majd ha eltûnik 10-20e játékos? Nagy összegbe lefogadnám, hogy elkezdenek vadul akciózni goldot ócsóért árulni. Ahelyett, hogy elkezdenék azokat a problémákat javítani, amit a játékosok kérnek már mióta. Engem kenyérre lehetne kenni ha a DM-eket rendberaknák és 3db nagy mapot (mint Kursk) beraknának de lefogadom, hogy év végéig nem lesz 3 nagy map benne (ne legyen igazam).
Ami jó lehet benne az az, hogy NEM cirill betûkkel író anyaszomorítók csinálják hanem kapitalisták, szóval talán jobban figyelnek majd a plebsz szavára.
A negatív dolog hogy lesz benne játszható arty - legalábbis a screenshotok jó részén azokat látni 😞
Az armored warfare meg ahogy én láttam eleve más szellemben készül, meg mivel modern hadviselés, így kevésbé tartom szaftosnak, pontosan ezért is nem hiszek a sikerében, mert nem azt képviseli amit a wot,wt akar képviselni.
Mi meg majd benézünk egy fél év múlva, hogy történt e érdemleges javulás vagy sem.
Többé nem fogom tenni,bár ha nem haragszol,még véletlenül sem azért mert téged fáraszt. 😊
Nem játszom vele= nem idegesít
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
mondjuk nekem a trailer elég volt ahhoz h ne próbáljam ki 😄
androidra vannak hasonló tankos játékok 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A sírás és az alátámasztott kritika közt van különbség 😛
Május 15.-én, azaz kevesebb mint 2 hónapja OBT a játék. Ennyi idõ alatt - hacsak nem valami monstrum nagy cég - nem lehet egetrengetõ dolgokat csinálni. Gyakorlatilag ennyi idõ alatt még jó ha az adatgyûjtésnél meg a prioritizálásál tartanak, meg a biznisz agyal hogy mit kéne még mûvelni a nagyobb hírverés érdekében, meg csinálják azokat a dolgokat amikbe OBT elõtt belekezdtek.
Csak a kis kétszemélyes garázscégek képesek egyik pillanatról a másikra átállni egyik dologról a másikra, nagyobb brigádoknak van egy jó nagy adag tehetetlensége is.
Ahogy pluskast is írta, jegelni kell.
(megjegyzem utóbbi hétben csak népet duplázni léptem be, 3 napja már azt sem 😊 )
Ahelyett hogy folyamatosan egy kicsivel jobb lenne a játék,egyre szarabb és játszhatatlanabb lesz.Ez az elcseszett alap koncepció a mixed csatákkal ami sem a tankosoknak,sem a repülõsök nagy részének nem tetszik,csak az alap.
De az hogy sokszor álló helyzetben úgy remeg a célkereszt hogy képtelenség célozni(ez csak pár napja van nálam),hogy egy vakondtúrástól szétmegy a motor és a lánc,úgy hogy 20-nál nem nagyobb sebességgel megyek át rajt,hogy bizonyos tankoknál ha a láncot lövik,akkor is az ágyú sérül,hogy a javítás sokszor 4-5 perc,amit nem érdemes kivárni,tehát teljesen értelmetlen,hogy egy facsemete darabokra töri a tank elejét,aztán jöhet a már említett javítás,az értelmetlen rendszer bizonyos mapokon és csatamódokban,amikor szinte még el sem indultam és már vége a csatának mert egy bomber valahol a mapon kívül(számomra elérhetetlen helyen) kibombáz két bázist,hogy az egyik nemzet t4 felett teljesen élvezhetetlen,ezért a fejlesztés értelmét veszti,stb.....Ezek a hibák ennyi idõ után már olyan szinten idegesítõek hogy a játékélmény lassan a 0-hoz közelít.
Ez a játék egy zárt béta kellene hogy legyen,semmi több.Sokan írták már akik a wot után nagy reményekkel vágtak bele hogy elég volt,majd hónapok múlva újra benéznek de ha ez így halad,akkor nem lesz hónapok múlva mert arra nem marad egyetlen játékosuk sem.
Velem egy aktív játékost biztosan elvesztettek egy jó idõre.Egyelõre azért még nem temetném a játékot de ahogy magamat ismerem,ha egyszer valami ilyen szinten érdektelenné válik,nagyon nehezen fogja újra felkelteni az érdeklõdésemet és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Valamit nagyon elcsesztek gazsiék ha ezt sikerült nálam elérniük mert alapjában véve türelmes ember vagyok és piszkosul szeretem a tankokat. 😊(nem véletlenül mentem a wottal úgy 30K csatát)
Persze a remény hal meg utoljára de nálam már keringenek felette a dögkeselyûk....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!