War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Véteknek nem vétek, de azért a vágyak mellett a valóságot is érdemes észben tartani. A magyar fával meg mint írtam az lenne a gond, hogy max tier2-nél
véget érne.

Örülnék amúgy én is, ha jelenleg Magyarország csupán két évvel lenne lemaradva Németország mögött a tanképítés témakörében. 😄

Sherman0070
Magyar tree-re várhatunk még. Elõször kiegészítik még az oroszt és németet utána amcsi,brit meg a franci a hányadékok és majd utána talán a magyar tankok jönnek 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

És azt a magyar játékosoknak csinálnám . Mivel a hazai pc játék fejlesztés, mint ahogy az elmúlt 2 évtizedben tapasztalhattuk egy-két kivételel, mind a külföldi csöcsöt szolgálja.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ja de nézd meg a Harmadik Birodalomat és a Magyar Királyságot. Elõbbiben legalább 6-7-8 szor több ember élt, ugyanennyiszer több volt a birodalom területe is. Magyar Királyság területén '43-ban 14-15 millió ember élt. Ahhoz képest milyen helyzetben is voltunk. Ha mi is akkora ország lettünk volna mint a Harmadik Birodalom, akkor sanszos , hogy 44-re a Szuper/Király Tas tank lett volna. a gerinc a páncéloshadosztályokban.

én mindig amellett érvelek, hogy a 2. világháborús harckocsikat megjelenítõ játékokban a Tas jól mutat, szeretnék a játékosok.

francba, ide is megemliteni a magyar tankokat vétek? megy a hiszti egybõl. tankos játék és tankokat javaslok,

ha kurvanagy tõkém lenne egyszer, akkor megcsinálnék egy hasonló tankos online lófaszt és egybõl a mi országunk lenne az elsõ a tech fákba

Itt még a játékosok kérésére szétszedhetik a tankos és a repülõs csatákat. WoT-ból az artyt sosem fogják kivenni, az volt annak a játéknak a halálos ítélete.

Sherman0070
WoT-ban az arty itt meg a bomber. Ezek az oroszok mindent elszúrnak xd

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Eszémetlen jól néz ki ez a tank, most vettem meg, de az ide vezetõ út nem volt felhõtlen.. Beforgatott KT-t nagy távolságból is rendszeresen one shotolják a T44-ek, amitõl már sírógörcsöt kapok. Ellövi a gun-t, tornyot, és ezzel együtt még a motor is gyullad... (gondolom apcr, de akkor is vicces)

Nem repülõztem már vagy 1 hónapja....benéztem árkádba:

mentem 5 meccset: 1 meccs MAXIMUM!!!!!!!!! 2 PERCIG TART!!!!! a bombázók T3-4-5 ben szétcsapják a bázist ennyi idõ alatt.....nekem 2 perc,hogy egyáltalán 5000 méterre emelkedjek aztán ha szerencsém van beletudok párat hitelni egy bomberba esetleg kill......sikerült ezt is faszán elrontani.....totál értelmetlen a játék!

El tudom képzelni, hogy nem is foglalkoznak az eu visszajelzésekkel, max. az orosz fórum bejegyzések/reportok alapján ütemezik a javításokat... Bár a játékos szám alakulásából talán nekik is feltûnik majd, hogy valamit nagyon nem jól csinálnak.
*an

Türelmes ember vagyok.De most értem el arra a pontra hogy gazsi elmehet a pi**ba az állandó feketére lõtt párduc ágyúcsõvel.

na rászántam egy kis idõt és csináltam egy rendes tankos egeres (árkád) + repülõs sim egyben beállítást így nem kell semmit állítanom csak max kikapcsolni a fejkövetõt ha tankba ülök 😊
de a legnagyobb öröm a jungle pályán rögtön egy kis sikerélmény, fú nagyon örültem neki 😄D

a gyenge fps miatt sorry.. a gf megette felvétel közben 😊 de legalább játék közben már sokkal jobban fut mint korábban, úgyhogy ezen javítottak szerencsére 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A probléma az, hogy nemigen lehetne olyan magyar tankot találni, ami tier1-en kívül bármibe is jó lenne, nemhogy egy önálló fát, netalán a német fán egy ágat összehozni belõlük.

Az ilyenek hogy Turán I - 47mm-es harckocsiágyú/40mmes Bofors gépágyú, Turán II - 75mm-es rövid csövû ágyú csak tier1-be elegek.

Amúgy az mindent elmond a magyar harckocsigyártásról, hogy a rövid csövû 75mm-es ágyús(gyakorlatilag Pz-4C szint) Turán II-õt csak 1942-ben, a hosszú csövû 75mm-es ágyús(Pz-4F2 szint), prototípus Turán III-at csak 1944-ben tudta prezentálni. (mondom, átlagosan két évvel volt lemaradva a némethez képest) Mindezt szép függõleges, szegecselt páncélzattal, ami bõven háború elõtti gyártástechnológiai színvonalat képviselt.

A Toldi és Nimród könnyû tankok kábé a szovjet T-70 kategóriát képviselték. A Zrínyi rohamlöveg a 105mm-es howitzer ágyújával meg a német StuH 42 megfelelõje, 1943-ból.

Szóval szerintem ezt a magyar tank témát nem kéne erõltetni.

DasIsFuck
egy videójátékban ahol alapvetõen szintekhez van kialakítva a balansz ott mit számít, hogy mikori?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Igen, csak a német vasakhoz képest átlagosan két évvel késõbb. Két évvel lemaradva a technika állásahoz képest, mondjuk úgy.

DasIsFuck
kb azt tudták mint a velük megegyezõ német vasak.

Ezt a kijelentést a Panzer4 háború elõtti dizájnját és kompromisszumokkal és kényszermegoldásokkal teli továbbfejlesztési történetét ismerve szerintem te sem gondolod komolyan.

Éppen ellenkezõleg.

BooMiller
Há mer ez teljesen történelem hû😄DD A kurszki veszteségek is ezt igazolták😊 hogy mindenben a ruszkik voltak jobbak, de én emg akkor szeretnék történelmileg hû éjszakai pályát infrás Pantherral , ruszkik meg lõdözzenek torkolat tûzre.. plusz 15 tankból 2 jlölhessen célpontot mert rádió úgysem volt benne....
Jöhetnek a legyõzhetetlen Tigris ultimate érvek a fanboyoktól😊

a valóságban nem volt olyan szájbabaxott DOMINATION map ahova 40 másodperc!!!! alatt elérem az objectet T44-el! majd 2perc 39másodpercnél nyerünk!úgy,hogy még ellenséget se látok,mert tudom,hogy irányba állni 20-25 másodperc egy királytigrissel.....Némettel ennyi idõ alatt kiszenveded magad a kezdõrõl és eltávolodsz 500 méterre tõle.......

Takarodjanak az anyukájukba a mocskos nacionalista orosz fejlesztõk!

/mindezt úgy mondom,hogy mostmár T4 3/4-e kivan nyitva oroszokkal és undorító amit lehet mûvelni velük....mivel beleuntam a fax szopásába németekkel gyorsan kihuzogatom/nyitogatom az orsoz csodagépezeteket,de undorodom magamtól ez nem játék és semmiképpen nem FAIR játék/

Párducban az alultervezett áttételekkel voltak gondok amik nem bírták a terhelést ezért kötelezték a párduc vezetõit a 30km/h körüli sebességre.
A Panther azért tolat lassan,mert a valsóágban sem tudott gyorsabban...
http://www.panzerworld.com/pz-kpfw-panther
A németek legjobb második vh-s harckocsija a PZ4 volt....
Nem véletlen,hogy senki,soha,még maguk a németek sem gyártottak a háború után a Tigris,Tigris2,Párduc mintájára harckocsit...
T44 tegnap lett meg.....szinte fáj ahogyan szétalázod a németeket,mert olyan gyorsan odatudsz rongyolni melléjük,hogy még!

T44 úgy megy terepen mint Mexikói Baja racing off road gépezet 😛

Jeffjohnson
1 lövés toronyra, ettõl a cukorlöveg szétesik aztán van idõ beszambázni a Panther mellé és szétlõni. Ha még keményebb vagy akkor a láncon van egy olyan pont, amit ha meglõsz leolvad a cukorlöveg és ismét van idõ odarongyolni.

Pluskast
Nekem nem kell mondani, Panthet F-ig ki van húzva 😊 Többek között ezt sem tartom korrektnek. A kicsit okosabb T-44 játékosnak elsõ dolga az, hogy ha az általad leadott lövéstõl nem semmisül meg vagy lényeges eleme nem sérûl odajön 1v1-be melléd te meg megszívtad mert a csiga hozzád képest egy F1-es versenyzõ.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Torzonborz
"Mit csinálnak majd ha eltûnik 10-20e játékos?"

Nos ha megnézed hogy a GF live után mennyi volt a max játékos szám és most mennyi akkor bizony már ennél jóval többe vesztettek.
Láthatólag nem nagyon izgatja õket. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az oroszok amúgy nem hiper-szuperek, de arra különösen ügyelnek a fejlesztõk, hogy a német tankoknál mindenképp jobbak legyenek valamiben. Pl. a múltkor is visszavették a tank destroyerek végsebességét, hogy "élethûbb" legyen. Vissza is vették... a németeknél. A SU-85 meg vígan megy 50 km/h felett továbbra is. A párduc sem azért tud csigatempóban tolatni, mert így "élethû", hanem azért, mert tudták, hogyha normálisan tudnád vele csinálni a "fedezékbõl elõbújok - lövök - visszabújok" manõvert, akkor a szar orosz cuccaiknak esélye sem lenne vele szemben (mint ahogy nem is volt IRL sem).

Jeffjohnson
Rendes tank fát nem lehetne készíteni hozzájuk. Jó lenne szerintem is de max csak prémium tankoknak.

Aaaanyira überek voltak ezek a magyar páncélosok?

ha berakják a magyar páncélosokat nem vitás, hogy a másikat hagyom a francba😄 de õk se fogják

A mapkészitõ és missziókészitõ verseny valszeg ezért jött létre.Lesz pár nagyon jó biztos ami be is fog kerülni,felgyorsîtva a fejlesztést.Természtesen ettõl a balance az fm/dm problémák nem fognak megoldódni...
Jeffjohnson
Szerintem nem is akarják javítani...
Játékosok kértek egy Kurskhoz hasonló nagy mapot, erre mit kaptak...
CBT-ben jelentett hibák még mindig benne vannak. Egyszerûen nem akarják meghallani a játékosok által kért dolgokat. Pedig egyszerû lenne csak olvasni kellene a saját fórumukat. Szépen lassan épül lefelé a játék. Haverok közül már szinte senki sem játszik vele. Pedig úgy vártuk mint a messiást.

Mit csinálnak majd ha eltûnik 10-20e játékos? Nagy összegbe lefogadnám, hogy elkezdenek vadul akciózni goldot ócsóért árulni. Ahelyett, hogy elkezdenék azokat a problémákat javítani, amit a játékosok kérnek már mióta. Engem kenyérre lehetne kenni ha a DM-eket rendberaknák és 3db nagy mapot (mint Kursk) beraknának de lefogadom, hogy év végéig nem lesz 3 nagy map benne (ne legyen igazam).

Pluskast
Igazság szerint nem is az a legnagyobb baj, hogy az orosz tankok hû de über hiper szuperek lennének, mert ez nem igaz. A baj forrása szerintem 2 dolog miatt van. 1. kicsik a pályák, aminek köszönhetõen a jelenlegi pályák 90%-nál (Ash river-t és Kurszkot kivéve) gyakorlatilag 5 cm-rõl lövöd az ellent, így teljesen mindegy, hogy milyen harckocsival mész be semmit nem számít az egyes harckocsik páncélozottsága. 2. A legtöbb harckocsi hit és sérülés modellje bugos és ennek következtében idegesítõ, irreális és nevetséges szituációk jönnek elõ. Ehhez jön még egy harmadik dolog is, hogy a készítõk (akarva vagy akaratlanul nem tudom) egész egyszerûen nem javítják ki ezt a hibát ami sokat ront a játék élvezhetõségén.

Pluskast
Kb 😊 Bár lehet én már csak a hajós rész megérkezésével fogok ezzel a játékkal ismét komolyabban foglalkozni. Sajnos ugyanaz játszódott le bennem mint a WOT-nál. Idegeskedjen és anyázzon más helyettem, nekem ehhez nincs kedvem 😊

Az AW ránézésre egy WOT klón, kb mintha a moderek kicserélték volna a tankokat meg a pályákat 😊

Ami jó lehet benne az az, hogy NEM cirill betûkkel író anyaszomorítók csinálják hanem kapitalisták, szóval talán jobban figyelnek majd a plebsz szavára.

A negatív dolog hogy lesz benne játszható arty - legalábbis a screenshotok jó részén azokat látni 😞

DasIsFuck
Igazából itt nem arról van szó, hogy az oroszok mindenek felett, hanem, hogy a németek legyenek kellõen "gyengék", nem az a baj, hogy ilyen-olyan elfogultság, hanem hogy ekkora a negatív elfogultság az eggyik oldal felé.

Az armored warfare meg ahogy én láttam eleve más szellemben készül, meg mivel modern hadviselés, így kevésbé tartom szaftosnak, pontosan ezért is nem hiszek a sikerében, mert nem azt képviseli amit a wot,wt akar képviselni.

Én is félreraktam úgy egy hónapja a tankos részt. Néha belépek néhány kört menni MiG-15el meg Sabreval, de a félkész tankos részt hadd ne én teszteljem. Úgyis többtízezer RUtard játszik a játékkal, kínlódjanak csak õk.

Mi meg majd benézünk egy fél év múlva, hogy történt e érdemleges javulás vagy sem.

Annyi külõnbséggel hogy ott az usa lesz a mindenkit legyõzõ nemzet...Prémért lesz us hero opció ahol egy tankal 20 ellen mehetsz,de te kilõhetetlen leszel..( nagy naívan azt gondolnám, hogy a balance gazdaságilag is megtérül...vagy legalább simen lenne normál....nem azért játszuk hogy isten módban menjünk....kivève a bomber trollok néhány pályán)
Gottfried
Néhány részlete tényleg ismétlés,bocsáss meg ha fárasztottalak vele hogy összefoglaltam a problémáimat.
Többé nem fogom tenni,bár ha nem haragszol,még véletlenül sem azért mert téged fáraszt. 😊
Nem játszom vele= nem idegesít

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Az alátámasztott kritikát heteken keresztül ismételgetni = sirás.
biztos teljesen más lesz.. pff 😄
mondjuk nekem a trailer elég volt ahhoz h ne próbáljam ki 😄
androidra vannak hasonló tankos játékok 😊
Lassan csak bot-ok tartják életben a szervereket...reccs XD Remélem majd a Armored Warfare nem csalódunk, mert az ugye nem orosz hanem usákok!
Torzonborz
Tudod lamma az egészben az a legrosszabb hogy lassan kevesebb online játékos van mint GF elõtt . Ez pedig nagyon de nagyon nem jó.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hátrább az agarakkal fanboy 😄
A sírás és az alátámasztott kritika közt van különbség 😛

Huh, honnan ez a sok enter 😄

Amellett hogy egyetértek - bár én eleve egészséges szkepticizmussal álltam a játékhoz (pl: ezek is oroszok és csiga a logójuk) - egy dolgot szabadjom megjegyeznem:

Május 15.-én, azaz kevesebb mint 2 hónapja OBT a játék. Ennyi idõ alatt - hacsak nem valami monstrum nagy cég - nem lehet egetrengetõ dolgokat csinálni. Gyakorlatilag ennyi idõ alatt még jó ha az adatgyûjtésnél meg a prioritizálásál tartanak, meg a biznisz agyal hogy mit kéne még mûvelni a nagyobb hírverés érdekében, meg csinálják azokat a dolgokat amikbe OBT elõtt belekezdtek.

Csak a kis kétszemélyes garázscégek képesek egyik pillanatról a másikra átállni egyik dologról a másikra, nagyobb brigádoknak van egy jó nagy adag tehetetlensége is.

Ahogy pluskast is írta, jegelni kell.

(megjegyzem utóbbi hétben csak népet duplázni léptem be, 3 napja már azt sem 😊 )

Pluskast
Tedd azt amit én. Jegeld a játékot és keress egy másikat. Amiket leírtál hibaként megjelölve igazak. Én írtam a hivatalos fórumra is szépen, csúnyán alá támasztva, de néhány helyesléstõl és ellen véleménytõl eltekintve semmit sem értem el vele. Sajna ez van, a fejlesztõk vagy hajlandóak ténylegesen javítani a hibákat vagy nem mert õk úgy látják, hogy ez így jó. Az õ fejlesztésük és a játékosok meg majd eldöntik, hogy kell ez így vagy sem. Személyes véleményem az, hogy orosz játékkal nem kell játszani.

Akkor ugye nem is fogsz jó sokáig ide irni, szerintem nem csak nekem van elegem a folyamatos sirásodból...
Gottfried
Nagyon szomorú hogy ezt kell írnom de ez a játék lassan a legnagyobb csalódás kategória lesz nálam. 😞 😞 😞 Nagyon tetszett,nagyon szerettem,nagyon vártam hogy jobb legyen,hogy javítsák az alapvetõ hibákat de úgy látszik egyik orosz banda pont olyan mint a másik.

Ahelyett hogy folyamatosan egy kicsivel jobb lenne a játék,egyre szarabb és játszhatatlanabb lesz.Ez az elcseszett alap koncepció a mixed csatákkal ami sem a tankosoknak,sem a repülõsök nagy részének nem tetszik,csak az alap.

De az hogy sokszor álló helyzetben úgy remeg a célkereszt hogy képtelenség célozni(ez csak pár napja van nálam),hogy egy vakondtúrástól szétmegy a motor és a lánc,úgy hogy 20-nál nem nagyobb sebességgel megyek át rajt,hogy bizonyos tankoknál ha a láncot lövik,akkor is az ágyú sérül,hogy a javítás sokszor 4-5 perc,amit nem érdemes kivárni,tehát teljesen értelmetlen,hogy egy facsemete darabokra töri a tank elejét,aztán jöhet a már említett javítás,az értelmetlen rendszer bizonyos mapokon és csatamódokban,amikor szinte még el sem indultam és már vége a csatának mert egy bomber valahol a mapon kívül(számomra elérhetetlen helyen) kibombáz két bázist,hogy az egyik nemzet t4 felett teljesen élvezhetetlen,ezért a fejlesztés értelmét veszti,stb.....Ezek a hibák ennyi idõ után már olyan szinten idegesítõek hogy a játékélmény lassan a 0-hoz közelít.
Ez a játék egy zárt béta kellene hogy legyen,semmi több.Sokan írták már akik a wot után nagy reményekkel vágtak bele hogy elég volt,majd hónapok múlva újra benéznek de ha ez így halad,akkor nem lesz hónapok múlva mert arra nem marad egyetlen játékosuk sem.
Velem egy aktív játékost biztosan elvesztettek egy jó idõre.Egyelõre azért még nem temetném a játékot de ahogy magamat ismerem,ha egyszer valami ilyen szinten érdektelenné válik,nagyon nehezen fogja újra felkelteni az érdeklõdésemet és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Valamit nagyon elcsesztek gazsiék ha ezt sikerült nálam elérniük mert alapjában véve türelmes ember vagyok és piszkosul szeretem a tankokat. 😊(nem véletlenül mentem a wottal úgy 30K csatát)

Persze a remény hal meg utoljára de nálam már keringenek felette a dögkeselyûk....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Csak azért írok megint,mert eléggé sok meccset mentem mióta lecseréltem a gépparkot.Szóval kb 30-50 meccs alapján 1* vagy 2* találkoztam csak is-2-vel és su-122p-vel.T-44-nel nem.Mindez azok után hogy kivettem a D phantert és a helyére a jagdpanzer IV/70-et raktam.Tényleg nem látok benne logikát. 😞 És azóta szinte csak 6 vs 6 és efölötti létszámú meccsekbe rak be.