37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • WinT
    Ma már negyedszer fordul elő, hogy a közelembe nem lőtt senki, mégis valami misztikus erő hatására fekete lesz valami alkatrészem, többnyire a cső vagy a torony. Ez mi a túró már megint?
  • Ohyner
    Áhh, nem tudom, miért próbálkozok még. Mondom leduplázom a németeket. Három kör stuggal, mindhárom esetben 7+ kill és rajtam kívül 1 játékos lőtt még ki tankot. A csapat többi része használhatatlan vollt. Egyedül fogglaltam el a pontot, amit azután egyedül is védtem. A csapat többi tagja hol volt nem tudom, de addig tartottam azt az egy stratégiai pontot míg 2\3-t levittem az ellenfél csíkjának. azután kilőttek és buktam a meccset. Mire elsőnek kilőttek a csapatból már csak két tank maradt. Mindek ide balas, amíg ilyen gyökér köcsögök játsznak a német oldalon.
  • Garakx
    Vicces eza KV-85 vs Jumbo. Én feladtam hogy lövöldözzek rá mert minek. Ő nem de ugyan csak minek :D
  • Garakx
    Fasza hogy a Tigriis akkor is megöli a fun-t ha a németekkel avygok. BR 4.7 de rihtig van mellettünk Tigris így...
  • Master91
    *Su-122-vel sry
  • RatBaG #17501
    na az előbb neki álltam fogamat összeszorítva a pz3-as feladatnak. csak a régi hosszúcsövű volt kifejlesztve, meg utána az oldalszoknyás, de azon még parts sincs. ehhez képest full ruszki team ellen volt egy rohadt hosszú meccs, t34, kv1 orrba-szájba, aztán a végén csak lett 11 kill-6 assist, meg zone cap. az utolsó hármat ráadásul kb killstealelték, na de sebaj, így is egyből 22/40 lett.
    lehetett volna rosszabb is
  • Rue East
    Ezeket meg hol olvastad?
  • StrikeFor
    ez csak egy példa volt a fejlesztőik feltehetőleg "bosszúálló" fejlesztéseire :P :)
  • cpthungarian
    És a játékban nem tudod kilőni vele a T-34-ket vagy mi a probléma? :)
  • Master91
    Su-152-vel, géppuska mellett balra azt a kis téglalapot imádom lőni olyan 100 méteren belül alap lőszerrel, mennyit pukkantottam már el 1 lövéssel, de jó volt :D
  • Stefan99
    Ezt mondom én is, jelenleg t5-ben ez van. kb 1 év kellett gaijinnak, hogy a panther 2-őt levigye 7. BR-re, miközben a panther és a t54 között lenne reálisan minimum 2 tier különbség :)
  • StrikeFor
    én elhiszem ,hogy az Oroszoknak nagyon fájnak az ilyen dolgok:

"A következő kimagasló teljesítményt is Tigris páncélos nyújtotta: 1943. július 5-én Prohorovka mellett Franz Staudegger egy 60 darabot számláló, ellenlökést végrehajtó T–34-es alakulatba futott. Egyedül vette fel a harcot velük, és 22 darab T–34-es megsemmisítése után a szovjetek elvonultak. Staudegger ezzel egymaga állította meg a szovjet ellencsapást..."
  • StrikeFor
    kell a balansz! az nem is kérdés! ,de ne menjen a játékélmény rovására! azzal sincs bajom és szerintem itt senkinek sem ha izgalmas realative egyenlő küzdelemben veszítünk egy menetet,de amikor golyófogó meg boxzsáknak érzem magam az ellenfelem meg dőzsöl a pontban és a játékélményben az kurvára nem fair!
  • Stefan99
    és azért is bosszantó ez, mert ez fordítva elképzelhetetlen lenne gaijin-nál. Ha németeknek lenne is4 szintű tankjuk, a szovjetek már réges rég megkapták volna a megfelelő ellenpárját. Így viszont rendben van, ráér a dolog, gyűjtik az adatokat:D A szovjeteknek nem volt megfelelő t5-ös szintű AA-juk? Na az nagyon sürgős lett egyből, gyorsan be is tettek egy háború utáni gépet, amivel német tankokat is halomra lehet ölni:D
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.01.04. 13:42:29
  • Stefan99
    Nem a német tankok ócskavasak, hanem sokszor nem a történelmi ellenfeleikkel találkoznak. Amivel alapvetően nincs is gondom, ha a balance miatt kell ez, csak a kedves orosz fejlesztők átesnek rendszeresen a ló túloldalára. Kész röhej hogy egyesek az 1944-ben elkészült jagdtiger miatt reklamálnak miközben jóval háború utáni t54 és is4m-ek ellen kell mennie. T3 szovjet tankok kapnak háború utáni, először t54-ben használt lőszert. Vicc az egész. Szerintem lennének olyanok akik még akkor is a jagdtiger miatt nyavalyognának ha egy t72-ben ülve az megkarcolta a lánctalpukat.
  • StrikeFor
    Tigrisből pl. 1943-ig 80db -ot gyártottak amikkel 400+ ellenséges tankot lőttek ki és még nem volt veszteségük!! 1000 méteren belül 100%-os pontossággal tudtak lőni..........
    Az Angolok Tunéziában elfogtak egy Tigrist amit kipróbáltak: 1000 méteren belül 4 célpontot 39 másodperc alatt küzdöttek le vele úgy,hogy akkor látták-használták elsőre, volt egy olyan tesz amikor szintén célpontra lőttek 1400 méterre ,de úgy,hogy 25kmh-val mozgott közben itt 3x találtak! nagyon durva! ez azért sokat elmond arról,hogy milyen technikával rendelkeztek a Németek....,de ezek a mocsok orosz fejlesztők direkt ócskavasnak építik meg a németeket a játékban.........
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.04. 13:28:38
  • Garakx
    Tesztelés alatt csak a többi tankal együtt. Így nem balancolt amcsik ütik a német oroszt.
  • Fellner
    Megkérlek, feltolsz egy statot simulator t5-ből? Tegnap volt 6 Jt-nk és valahogy nemtudom, eltűntek, elhordták a cigányok, de még ennyien sem volt elég, hogy megfogjunk 20 t-54-et meg 1 is-4-et, úgyhogy nagyon kiváncsian várom a képet :)
  • Stefan99
    ja a németek nagyon op-ok, főleg tier 5-ben... :D
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.01.04. 13:16:20
  • Malibutomi
    Az amcsikat nem rakták be csak a T1-et, a többi tesztelés alatt.

Játszom orosz és német ágon is, és nem értem ezt az állandó rinyát. Kb ugyanabban az arányban ölök/halok.
    Idegeskedni inkább németek ellen szoktam a kilöhetetlen jagdtigerek meg Tiger2-k miatt. Mikor két ilyen feltartóztat mindenkit.
  • StrikeFor
    az amcsik össze vannak gányolva és elkapkodva rakták be őket
    az oroszok OP undormányok mindegy melyikkel és ki ellen mész ez tény
    a németek pedig szándékosan!!! vannak fosra megalkotva

jelenleg ez a WT
  • carp3tm0nster
    Ha már realistic, akkor egy kicsit lehetne pontosabb. Ha a Führernek ilyen tankjai lettek volna, mint a németeknek a WT-ben akkor a garázsból nem áll ki, nem pedig elfoglalja Európát. Ennyi.
  • Malibutomi
    Akkor a német is mind szar, meg az orosz, mert van hogy egy lövés, van hogy hat után is semmi baja?

Szerintem semmivel nem randomabbak mint más. Te magad írod hogy random meghalnak-e vagy megölnek valakit, ha mindkettöt említed, az akkor azt jelenti, hogy ez igaz minden más nemzetre is, akkor miért is az amcsik a bugosak meg az OPok?
  • AnuluWork #17483
    Hehe. Észre se vettem, mondjuk nem is néztem, sem a feladatokat nem csináltam, de december 31-én megkaptam az M8A1et rewardként. :) Ma nézegettem, hogy a BRt hogy tudnám kitölteni az M16 kimaxolása után, és hopp, ott volt. Mivel ezreseket adogatott, kb. leszartam a küldiket. Lehet, hogy ezt kell csinálni? :D

Igazából mókás tank. T1ben M61et tud használni a maga kis 75mm M3as ágyújával. Kb. mindent átlő vele adott tierben és a II.ban is. Egyedüli hibája, hogy bugos a lőszere, vagyis csak kettő fajtát vihetsz magaddal vele, meg hiányzik tőle - mivel tank destroyernek van nyilvántartva - a tüzérségi támogatás lehetősége. Br2.0. Szóval ez az első prém tankom ami tényleg jobb, mint a többi az adott tierben. Talán a WoTból a captured francia T1 német tankhoz tudnám hasonlítani hatékonyságát. :)
  • jocking
    Mikor honnan. Tök mind1, bárhonnan one-shotolnak. Általában a frontpáncél közepén, a szélén a lánctalp felett, meg az oldalpáncélon.
  • StrikeFor
    játszom egy ideje a játékkal alap dolgokat minek írjak le? nem játszottam az összes USA tank-al,de amennyit játszottam velük ill. ellenük bátran kimerem jelenteni,hogy tök random az összes......random ,hogy sérülnek-e avagy sem,random az is,hogy megtudnak-e valakit ölni vagy nem.......
    épp most lőttem meg Shermannal egy Sherman-t......ellőttem a gunner,commander,loader,driver gun-t....ő mellém lőtt,majd hamarabb!! betöltött mint én és 1 HIT-elt...........le se szarta,hogy a legénysége 90%a bucira lett verve az ütegjével egyetemben.......randomrandomrandom
    abban egyetértek veled,hogy a hit detection 2ft-ot nem ér meg maga a sebzés meg armor sem.....tehát kb. semmi nem működik rendesen:D
  • cpthungarian
    Te meg nem olvastad azt, hogy bugos az egész hit detection a játékban?
    Plusz:
    - nem HE, hanem HEAT lőszert használtál, ami köztudottan szarul van lemodellezve, kb. semmit nem ér.
    - nem írtad, hogy hol lőtted a tankot (szar szögben, lánctalp, "üres helyen" (HEAT nem robban a játékban, csak egyenes vonalban pusztít)
    - gondolom már az összes amerikai tankkal játszottál, hiszen kijelented, hogy mindegyik OP vagy BS(?).

Rajta, neki lehet állni húzni őket, aztán jöhetsz panaszkodni, hogy mindig kilőnek egy lövéssel vagy nem ér semmit a gun... :)
  • StrikeFor
    a sherman alap gyalogság elleni robbanó lövedéke még mindig bugos?
  • StrikeFor
    ne tudd meg mennyire felbaszott :D nem lehetett hozzám szólni fél napig :D 25mm-es páncélja van.......
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.04. 10:30:48
  • Garakx
    Mindegy mikor csinálod meg. Az esély megvan hogy kapj így is úgy is.
    Nem. Nem lehet ingyen kihúzni még azt az ágat.
  • Garakx
    Chaffe egy kis rohadék... jah.
  • StrikeFor
    nem olvastad az enyémet ahol írtam,hogy a 100mm-es átütéssel nem tudtam megölni a bugos USA tankot? az egész USA fa katasztrofális.......vagy túl OP vagy túl BS tankok vannak,tök random fos az egész
  • Malibutomi
    Próbáld ki őket és majd meglátod milyen OP-ok, mikor a 75-ös ágyuval csiklandozod az ellenfelet, aminek van 10méterről 90mm átütése. Tiger engem kilőtt a Carpathians pályán simán a B pontról a C pontra, az meg inkább 7-800 méter. Átlőtte simán a front páncélt.
    Én is beirjam ahányszor nem tudok kilőni egy német tankot?
  • Malibutomi
    A 76-os ágyú lesz már használható, de az is leginkább a fejlesztett M79 lőszerrel. Addig szenvedős.
    A KV-ket csak úgy tudod kiszedni, hogy szemből a torony jobb (neked) alsó sarkát kell lőni, ott át lehet lőni, és akkor kiszeded a gunnert+commander, meg esélyes hogy az ágyú is sérül., aztán ott lövöldözgetni a törnyot amig meg nem hal.
  • StrikeFor
    eddigi tapasztalatom: USA tankokkal valami nagyon nincs rendben! M24-et RB -ben 7x lőttem meg 75 méterről/prémium panzer III-as 100mm-ert átütő HE best lövedékkel/.....majd észrevett!! LOL és 1 lövéssel kiszedett
  • tutyimutyi2
    hogyha nem az adott napon hanem késöbb csinálom meg pl a pz3-as killeket akkor csak a pénzt és az xp-t kapom meg vagy akkoris megvan az esélyem a m8a1 megkapására?
    illetve valameik nap volt megint hogy amcsikkal 40 kill de a light ág már a buldog-ig fel volt sorolva ez azt jelenti hogy aki nem vett csomagott az azt az égat már teljesen kihuzhatja?
  • Master91
    Nem tudom, baromira nem tudok elbánni velük, hiába lövöm "weak spoton". Ha leírnád téged hol lőnek át hogy meg halsz (nem hogy 1 hittelnek ráadásul), meg köszönném, mert érdekelne.
    Főleg hogy falkában közlekednek, mai nap is volt hogy elindultunk, seregünk fele Sherman volt (meg nem mondom most melyik, kb. BR 5.0-ba voltam)(
  • joe38
    Hát szerintem meg az USA gépek jelenleg OPok, főleg a shermanok,vicc hogy Tigerrel kb. 100 méterről nem tudjam nemhogy kilöni,de még sebezni se őket láncon át,motortér oldalán át se. Gondolom gazsiék kedvezni akarnak nekik egy darabig,próbálva több luzert behozni a játékba.
  • jocking
    Eddigi tapasztalat: usa tankok T2 felett szart sem érnek. Berak a Tigerek, IS-ek, KV-k közé, amiket közvetlen közelről sem lehet kilőni velük, azok meg simán one-shotolnak bármilyen amcsi szart.
  • AnuluWork #17467
    Németekkel tíz vereség egymás után. Köpni-nyelni nem tudtunk ...