11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • StrikeFor
    játszom egy ideje a játékkal alap dolgokat minek írjak le? nem játszottam az összes USA tank-al,de amennyit játszottam velük ill. ellenük bátran kimerem jelenteni,hogy tök random az összes......random ,hogy sérülnek-e avagy sem,random az is,hogy megtudnak-e valakit ölni vagy nem.......
    épp most lőttem meg Shermannal egy Sherman-t......ellőttem a gunner,commander,loader,driver gun-t....ő mellém lőtt,majd hamarabb!! betöltött mint én és 1 HIT-elt...........le se szarta,hogy a legénysége 90%a bucira lett verve az ütegjével egyetemben.......randomrandomrandom
    abban egyetértek veled,hogy a hit detection 2ft-ot nem ér meg maga a sebzés meg armor sem.....tehát kb. semmi nem működik rendesen:D