Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Dewri #17404 Nem op, csak érdekesen működik. Én nem tudom kilőni az M3 Stuartot, mert csak sima találatokat jelez akárhova lövök, ő rámfordul és max 2 lövésből kiszed. Ha én tolom az M3 Stuartot, persze rögtön leég vagy kilőnek. M2 ugyanez, mindegy hol lövöm, leszarja. Ha én viszem, meglövik pl az oldalsó ÉLÉT és vége... Ilyenek mennek. Nem op, csak szarul van valami megoldva...
Megvan az M3 Lee. A nagyágyúja jó lenne, de a kicsire adja a normális célzókört, a nagy meg jobbra-lent lő valahova. Alapból 1, inkább 2 lövés minimum kell mire betájolom a célt vele, az ellenfél meg addig nem tétlenkedik ugye... És persze rálőttem a Stugra 4x, ebből a nagy is elkapta 1x, semmi extra, ő meg 1 lövésből robbantott.... Op, persze...