37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • vajakos21
    5 kill a tegnapi volt.Délelőtt szoktak váltani.
  • RatBaG #17425
    szerintem észbe kaptak, aztán feltornázták a szokásos 40 killre. 5 túl könnyű lett volna... hogy rohadnának meg.
  • Lokker
    akkor most ennek az accsinak több fokozata van? mert nekem reggel még 5 kill-t kellett összeszedni
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.01.02. 17:21:39
  • Droughert
    Most még nem gond, mert van rá időm, de jövő héttől munka, és nem biztos, hogy minden nap bele fog férni a napi küldi.
    Előbb még neki álltam duplázni az USA ágat, Kuban mapon, a pálya felső részén két Tigrist szedtem ki 2v1-ben face to face harcban :D. Epic küzdelem volt, a végén már szerintem anyáztak nagyon, máshogy nem tudtam kárt tenni bennük, így a motort lőttem és megvártam míg leégnek (párszor azért oltották).
  • e57
    Talán akkor jobb megoldás lenne, ha nem killeket kellene gyűjteni, hanem pontokat. Pl. 40 kill helyett 25 ezer pontot.
  • e57
    Szerintem azért, mert a reserve gépekkel 3x lehet. Azaz azokkal van +2 spawn, tehát ha van 1db reserve gépe, akkor 3+2=5 spawn.
  • tutyimutyi2
    miért van az hogy break módban voltam és én 3szor spawnolhattam és végem lett másik ember meg 5ször spawnolthatott.
  • Droughert
    Imádtam őket, de most csak hit, asist jön velük. Előbb ellőttem a teljes lőszerkészletet, 2kill-re volt elég, több asis volt, kaptam érte 89k-t. Ez szép, de most nekem kill kellene, mert a napi mission azt díjazza.
  • e57
    Pz3 keveset sebez, de amúgy jó gépek. Távolról köpködni elég jól lehet velük.
    Pz3 N nekem meg külön kedvenc. Azzal közelről szoktam. :)
  • Droughert
    Én meg úgy érzem, hogy hagyom a faszba, ezekkel kisebb a német tankokkal tényleg csak szopás most a játék.
  • e57
    Én attól tartok, hogy egyszer kitalálják, hogy 40 kill kell légvédelemmel. Azokkal nem szeretek menni. :)
  • Droughert
    40 kill kell PZ3-asokkal.
  • Lokker
    5 kill kell a pz3-asokkal összehozni
  • e57
    Nektek is bugos a presets garázs összeállító kütyü? Nekem amit utoljra készítek beállítást azt más nemzetnél is mutatja.....
    pl. tegnap szovjet tankoknál készítettem egyet, azt ma a japánoknál mutatja repülővel.

Egyébként mikor szokott jönni az új feladat? Most volna időm rá, de még nincs új feladat.
    Utoljára szerkesztette: e57, 2015.01.02. 11:34:44
  • AnuluWork #17412
    Már van 8 ezer kreditem. Hogyne nyertem volna. :D
  • cpthungarian
    Nekem is, de annyi vigasztal, hogy január 11-ig meg lehet őket csinálni.
    Ráadásul egyre könnyebb feladatok jönnek mostanában.
  • e57
    kb. a felénél tartunk a feladatokkal, de még senki nem írta, hogy nyert volna. Lehet csak bekamuzták a "kis esély"-t. :)

Hétfőtől elég sűrű, munkás napjaim lesznek. Nem tudom, hogy tudok-e foglalkozni a feladatokkal.
    Utoljára szerkesztette: e57, 2015.01.02. 10:29:39
  • Panlaj
    Rubel-Forint árfolyam ismét lefele vette az irányt. Érdemes lesz figyelni a következő 5 napot. Talán sikerül megint occsón hozzájutni a csomagokhoz.
  • cpthungarian
    Láttam, köszi. Azóta már megcsináltam.
    Valakinek sikerült már sorsolással megszerezni valamelyiket?
    Eddig mindegyik napi küldetést megcsináltam, de semmi... :)
    Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2015.01.01. 14:07:50
  • Droughert
    "5 kills while driving any reserve tank" honlapon már kint van.
  • cpthungarian
    BÚÉK mindenkinek!
    Szerintetek lesz ma valamilyen küldetés az M8A1 megszerzéséhez (illetve a repülőshöz), vagy a srácoknak nagyon jól sikerült a tegnap este és kimarad a mai nap?
  • JethroHUN
    Külön kell kiválasztani az ágyúkat, hozzá fog igazodni a célkereszt. options / controls / tank controls / primary , secondary weapons.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.01. 00:45:52
  • Dewri
    Nem op, csak érdekesen működik. Én nem tudom kilőni az M3 Stuartot, mert csak sima találatokat jelez akárhova lövök, ő rámfordul és max 2 lövésből kiszed. Ha én tolom az M3 Stuartot, persze rögtön leég vagy kilőnek. M2 ugyanez, mindegy hol lövöm, leszarja. Ha én viszem, meglövik pl az oldalsó ÉLÉT és vége... Ilyenek mennek. Nem op, csak szarul van valami megoldva...

Megvan az M3 Lee. A nagyágyúja jó lenne, de a kicsire adja a normális célzókört, a nagy meg jobbra-lent lő valahova. Alapból 1, inkább 2 lövés minimum kell mire betájolom a célt vele, az ellenfél meg addig nem tétlenkedik ugye... És persze rálőttem a Stugra 4x, ebből a nagy is elkapta 1x, semmi extra, ő meg 1 lövésből robbantott.... Op, persze...
  • Sherman0070
    Boldog Új Évet!
  • Droughert
    Nincs még W76-os Sherman-em, a medet fejlesztem, az lesz meg hamarosan.
  • Malibutomi
    Te melyik löszert használod a 76-os löveghez? Az M4A2 W76-on az M79-et használtam, jó is volt, de a 76-os Jumbon valamiért nem akar müködni. Szinte semmit nem sebez. Az M62-vel meg voltak killjeim rendesen.
  • AnuluWork #17400
    Low tierben dorbézolok. Az ott még mókás. Nekem túl gyors. Viszont egy olyan amcsi tank van eddig ami tényleg tetszett az én játék stílusom alapján és squadban együtt nyomtuk a sráccal (én Pantherrel), tényleg "fun" vele menni, az pedig a Walker Bulldog. A fentiek ellenére benne pont az tetszik, hogy roppant gyors.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.31. 19:46:29
  • Droughert
    RB nekem max. 2 perc bármelyik nemzettel. Be van pipálva a többi szerver is? Legalább az oroszt érdemes bepipálni. Ha meg háromszor kigyújtod a shermant akkor az le fog égni, mivel csak 2 tűzoltó van egy tankban. De tényleg, aki azt hiszi, hogy mekkora op. az usa ág az vágjon bele, azután kíváncsian várom a visszajelzéseket.
  • Malarki
    Na jó, ez a játék jelenleg egy rossz vicc. Az összes amcsi tank egy bugos fos, ki se lehet lőni őket. Épp most léptem ki a játékból, mert miután háromszor(!!!!) gyújtottam ki valami nyomorult Shermant és semmi sem történt... Ő persze rám fordult, első lövés elvitte a csövet, a második meg robbantott. Igen, persze, hogyne... Mondjuk az is szép, hogy SB-re be se lehet kerülni, ha csak nincs fölös 2 órád kivárni... RB-re is 4-5 perceket kell várni. De persze nem ezzel kell foglalkozni, hanem a felfüggesztést megcsinálni szépre...
  • tigrincses
    BUÉK*
  • Malibutomi
    Na mentem a 76-os Jumboval, amikor a nagyok ellen tesz be (Pershing, Tiger2H, IS2, stb.) akkor nem nagy élmény, kevés oda.
    Mikor jobban jön ki (IS1, Tiger1, T34-85), akkor azért elég jól lehet vele alkotni.
  • Stefan99
    17 találat. 0 kill, 0 kill assist. :D
  • Droughert
    Relog?
  • Videocreator
    egyébként érdekes hogy hogy nem kapom meg pedig sokszor vettem így,paypol fizetés is meg jött meg a köszönet tőlük de gold sehol :S
  • AnuluWork #17392
    BUÉK!

Ez a low tier US line! :D Na ez tényleg bohóckodás. :D
  • Nesuten
    BUJJÉK !!!

;;;
  • Droughert
    Valóban, az 5000-es megy átalakítva a linket.
  • Videocreator
    csak a 2500 nem megy!
  • Droughert
    Próbáltam, de már az sem működik. Marad az orosz proxy..
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.12.31. 15:31:40
  • Videocreator
    boldog új évet! valaki meg tudná csinálni a 2500 goldot ruberban ?mert ruberben a 1000 gold és az 5000 meg a 10000 mükszik de a 2500gold nem :S köszi előre is!