War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tegbapi poszotomhoz egy oda illõ kép. T3/T4-es csaták általában így kezdõdnek, már az elején tele az ég bomberrel,atackerrel. 3ai killig jutottam, utolók között estem el, de amint ellenséges tankkal találkoztam, spotolt és dobták is rám a bombát.
[/url][/img]
+n

Nem a történelmi hûséggel van a gond.Csak arányosa,mindenhol legyen. 😊

8 német meccs alatt prémiummal T4-ben 7600 fejlesztési pont /ja igen ez mind loss volt/ itt kilõttem összesen 6 db tankot!

5 orosz meccs alatt prémiummal 32000 fejlesztési pont 😄 / ez meg mind win/
itt kilõttem 32 db tankot

érdekes ingadozást mutat a "SKILL'O Meter"-em

németekkel hanyas vagy?

Nem azzal van a baj hanem ahogy már 86 ezerszer elmondtuk ezek a pályák SZÉTSZOPATJÁK a németeket! ezeken a kis mapeken nem lehet érvényesülni csak minden 8. csatában......a többi 7-et simán hozza az az orosz aki rádlõ ,megkerül,visszabújik fedezékbe pillanatok alatt te meg ha nem lövöd szét elsõre a célpontodat szinte 100% hogy halott vagy! ,mert vissza a fedezékbe nem tudsz bújni...max elõre mehetsz a halálba.....

érdekesen mûködik a GAIJIN,hogy csak akkor alkalmazza a történelmi hûséget amikor szopatni tud vele

Szerintem balance okokból inkább ne nyúljanak a történelmileg hiteles adatokhoz, mert abból csak a baj van mindig (lásd Wot, a kitalált átütési értékekkel, stb).
Imho, inkább olyan dolgokat variáljanak, mint a BR, spawnok száma, stb.

Nesze neked történelmi hûség. 😊

Panther Ausf. A, D, G:
Maximum speed
Forward: 46 km/h
Reverse: 3.5 km/h

Ebbõl is látszik, hogy támadásra tervezték, nem tolatásra. 😊

Mondjuk balance okokból lehetne azt is buffolni ugye....

Hiába no comment, ha egyszer a valóságban is csak annyival tudott tolatni, akkor mit szeretnél?

egy párduc meg 3-4 kmh maxon 😛

ha csak rá pöccintessz álló helyzetben,hogy elõre csorogsz az ágyúcsöve a földtõl az égig kileng 3-4 másodpercen keresztül....

ég és föld a két nemzet

Tolatás.Kv-85-nél nem emlékszem,de az is-1 nincs teljesen kifejlesztve és 15 km/h-val tolattam. 😊

a pályák amúgy tökéletes alkalmatlanok /Kursk-ot kivéve/ a németekkel való értelmes játékra! az,hogy 5x! olyan gyorsan tolat egy T34 mint egy párduc az no comment....egyszerûen németekkel a kicsi pályák miatt defaultban szopó van!

az orosz tankok olyan szinten odabasznak ezzel a pofátlan mozgékonysággal,hogy csírájában nullázzák a németeket....

legtöbb meccsemen meg se halok ! csak eliszkolok vagy elkezdek cicázni a csóri lassú német vasakkal ha véletlen bajba kerülök.....már rég safe spoton van a tankom mire a németek kijönnek a kezdõ területekrõl....a dominatinnál pedig az object bezergelése is undorító ! 10-12 playert lövök ki átlagosan

német oldalon érdekes módon nem így van.....

nos ezidáig nagykanállal habzsolom a tejfelt.... 500.000 lion a tegnapi termés és már t4-et kapargatom lassan 😊

Azért orosz oldalon sem fenékig tejfel. 😊

tudom a másik oldalról 😄 T5-ig szenvedtünk itt a németekkel hetekig, aztán meg 1 óra alatt szerzek 60-70.000 fejleszési pontot oroszokkal....szánalmas Gaijin!

Nekem jobban tetszik.Alig mentem vele párduc ellen.Csak panzerIV-ek jöttek és néha 1-1 tigris.De a panzer IV 100 méteren túl már nem sok mindent tud tenni ellene.Csak úgy kopogtak a lövedékek. 😊 De az ismert fekete löveges párduc bug miatt ha az jön szembe általában egy lövés és már vonul is vissza. 😊 Nem nehéz vele az élet. 😊

Kv85 nem jobb?

itt is csak azért haltam,mert elkapott a hév és túl mohón mindent leszarva szambáztam 50km/h-val az ellenfél területénél

Amire valaszoltal az ugy lattam pont az SB-s posztra utalt. Mindegy is RB-n nem tudom milyen. En elsosorban repulot viszek be ha vagyom olyan hulye, hogy mixedre vetemedek ha van egyket jo pilota vagy foldi aki szedi az aaa-t akkor talan jo is lehet. En eddig egyedul mentem be oda es altalaban az elso racsapasnal langolo tuzgolyokent vegeztem. Volt olyan is, hogy az idozito bugja miatt azonnal robbant a bombam es en is mentem a tankkal egyutt. Azert az, hogy 500 meterre jelenim meg a jatekos nagyon nem jo dolog ha az ember megy 400+ km/h-al. Inkabb csak a szerencse miatt tudok oldani, mert pont arra van egy tank elottem.
IS-1-es is ajánlott kategória. 😊

aki már nagyon szívatva érzi magát németekkel javaslom T34-85(D5T) és színesebben fogjátok látni a világot ! mocskos undorító halálosztó szupergépezet!

átlagos kör:

és Joker már csinálja nekem ezt :

Gottfried

12418-ban írtam, hogy RB ami nagyon gáz, SB max akkor, ha olyannal kerülsz össze aki tud repülni+ graf le van butítva, így könnyen ki fog szúrni és ki is fog szedni.
SB-t irt. Ott nincsenek korbekeretezve a jarmuvek. Nincs spot. Es meg a gep is ossze vissza remeg az aaa-tol.
Trucker39
Én egy Panther-t szoktam mellé tenni, mert repülõkbõl nincs semmi magasabb szinten nekem.

Kíváncsi leszek majd a magasabb szintû légvédelmekre is. Gondolom, majd jól "letekerik" a hatékonyságukat, hogy a nulla méteren garázdálkodó IL-2 pilóták lelke ne sérüljön nagyon. 😊

Amúgy hatékony egy jószág magasabb Tier-ben is.

Én is szoktam használni (nagy fun), de nagyon lutri, hogy hová dob be. Ha 5v5-be kerülök vele (az a legrosszab ha 2 aa kerül egy csapatba, sajnos ilyen is elõfordul, ilyenkor egymás elõl visszük el a killt), úgy a csapatom semmi hasznomat nem veszi, és lehet elõbb vége a meccsnek, minthogy 1 repülõt is lássak. De mindig magasabb tierû vadászt teszek mellé, hogy fixen t3-ba vagy t4-be dobjon, ott van nagyon sok bomber/attacker orosz oldalon.
Trucker39
Kell a földi légvédelem szerintem. Idõnként beviszem a Tier2 légvédelmet magasabb szintû RB csatákba és mindig rengeteg dolgom akad. Fixen telepített AA gunokat is könnyebb ezzel kiszedni, meg nagyon sok repülõ jön be több hullámban. Azért nem viszem túl sokszor be, mert T2-vel már nagyon lassú magas szintû jármûveket fejleszteni.

A másik, egy Ferdivel próbálj meg beállni foglalni. Azonnal látja mindenki melyik pontot húzod, így még spot nélkül is megapod a csomagot fentrõl.
Ha spotolnak akkor akár 7km-rõl is látnak, onnan már lehet korrigálni. Az oroszok meg gyakran 4-5 bomber-rel nyitnak t4-ben, mellé van vadász fedezet, de azok is sokszor bombákkal megpakolva érkeznek. Tegnap is jó volt nézni, hogy egy Cobra 2 rácsapásból, két Tigerünket dobta ki.
f24sg
Mikor legutóbb voltam SB-ben (bementem Fw-vel Il-2-t vadászni), rajtam kívül nem is volt senki az égen...
Aztán próbáltam földi célokat keresni, de nem csak arról van szó, hogy nehéz megtalálni a földieket, hanem a valós playereket valami 500 vagy 800 m-nél távolabbról nem is renderelte le a motor! Gondolj bele, repcsivel 800m-rõl észrevenni valakit... semmi korrigálás nem lehetséges, ha meg eltávolodsz, megint semmi.

Talán tényleg jobb lett volna szépen külön hagyni az AF-GF részt. És az a vicc, hogy ezt mindkét játékos-bázis így gondolja.
RB katasztrófa magas tierben a bomberek miatt (ott valamit ki kell találnia a Gajinnak, mert ez így egy nagy 0), SB játszhatóbb, de van amikor ott is kapok olyan ellenfelet aki tud repülni SB-ben és még a célt is megtalálja (vagy rámzuhan, de ezt megcsinálják RB-ben is, egy TD-nek, Heavynek mindegy, mert onnan õ kiesett a csatából, nincs respawn).
f24sg
Hehe, ez milyen játékmódban volt? (AB, RB, SB?)

Én is akarok jönni repülõvel rátok a tankokban, mert emiatt kezdett, hogy úgy mondjam "mélyrepülésbe" az AF rész.

Komolyan kérdezem: van olyan mód mixeden, ahol már nem nyír ki a légvédelem 10 sec alatt?
<#eljen>
Érdekes, itt a saját oldalamon mindenki sötétkék, a másikon meg mindenki piros.. oszt néha mégis vesztünk <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Csak furcsa ez az indokolatlan fps esés a wotban, az összes játék maxon van. sniper elite 3, crysis . ilyenek. a wot meg akad. milyen fölösleges számításokat végezhet a program amikor a wt-nél a particle_effectek száma több.

angelus1991ster.blogspot.hu

Érdekes módon ez nem annyira csesz fel mint a wot. Még gyerekcipõben van. Fõleg hogy nem is akad maxon, mikor a wot képregény. 30-33 fps-el meg siklik a tank. A wottal is az a fõ bajom elsõrendûen , hogy akad és ezért az sg-n bõgök, mindenkit idegesítve. Remélem ez nem olyan játék ahol ha a patch kijön akkor rá egy hétre drasztikusan csökken az fps.

Hehe, ezek szerint licencelik a WGtõl a matchmakert 😄

Ha lenne XVM még azt is látnád hogy fullpiros a te oldalad és tûrkízkék-huipilila a másik 😊

Jöhetnek a szopóág teóriák!

Gottfried
Nekem nem rossz hír mert még mindig nem rak be ellenük.Érdekes hogy mentem pár csatát a Ferdivel és ott láttam pantherD-ket de ha azzal megyek,soha nem tesz nagyok közé.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Rossz hír párduc D használóknak.Nálam hetek óta is-2,t-44,su122p hordák elleni meccsek után kivettem a parkból.És lõn csoda a legnagyobb tierû most a tigris I és a 7. meccs hogy nem láttam a fent említett orosz csodákat. 😞 Akinek nem inge ne vegye magára. 😊

Beigérték.
Magyar páncélosok modellezése: 44M Tas, Tas rohamlöveg ( régi változat ), és Straussler V-3
Hamarosan készen lesznek a sémák.

bocsi hogy itt is reklámozok, de szívesen látnátok ebben a játékban magyar páncélosokat

Tényleg ki kéne venni azt a lehetõséget, hogy egy ellenséges tank kijelölhessen, mert aztán jön az instant halál egy bombától... én is így halok állandóan.

Ma besokaltam, próbáltam húzni a Ferdit, de állandóan bomberek szednek ki, baromi unalmas, hogy bejönnek és céllövöldét tartanak a tankok között. Amíg ai-t lövöldözöl nincs gond, amint ellenséges tankra lõsz, jön a spot, és jön fentrõl az atom.. Másik faszság, hogy harmadjára dob be olyan csatába, ahol nálunk 0 szakasz van, az ellenfélnél pedig 1 játékos nincs szakaszban, mellé 2 fullos csapatot is bevág. Nem elég, hogy nincs respawn német oldalon, még így is szopat az mm.
Entaknál is vitt mindent az a skin! nagyon badass!

Gottfried
http://groundforcesinfo.eu/segedletek/14-fessunk-tankot

Itt megtalálod hogy kell.

http://live.warthunder.com/feed/camouflages/

Itt pedig rengeteg jó skint találsz.

Ezek a skin-es dolgok, hogy mûködnek? Valamit le kell tölteni és bemásolni vagy játékon belül kikeresni?
Gottfried
Jó vas a Ferdi de ez a skin nagyot dob rajt! <#eljen>

volt róla szó h árkádban is lesz mixed az elõzõ patch-nél vagy rosszul emlékszem 😊

mondjuk elmebeteg dolog lenne a 30mp alatt újratöltõ bombázókkal 😄
gyakorlatilag folyamatosan lehetne szórni az egész tankos pályát egy 4es squaddal 😄