Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Panlaj #17228 Megvan a Pz4-es 40kill-es menet. Főképpen RB-módban mentem, hogy 2x szorzót kapjak hozzá. Néhány kép az egyik meccsből.
A képen látható talicska hátulját én pontoztam teli. Meg a tornyot is. Ebből csak egyszer sikerült felgyújtanom, amit el is oltott. Csak a kép miatt tolattam hátra pár métert. Többen is lőtték a dombról az elejét, velem ezért nem is foglalkozott. Azt valahogy sikerült megpusztulnia.
Aztán kezdődött újra. Ugyanaz az emberke. Kapott tőlem 2 lövést oldalba.
Helyezkednem kellett más pozícióba. De utánam jött és hátulról kilőtt. Azt Pz3 kollega dugta neki fel a csövét, szó szerint. Így tudta kilőni.
Aztán a végén jó sok pontot kapott az egyén.
Egy másik menet F2 Panzer4 oldalba lövöm többször is a Stuart-ot de semmi. Az utolsó menetek egyikén meg a következőt készítettem:
Az emberkét lőttem PzGr40-el is. Az egyiktől találattól kigyúllatt és szerencsére nem volt tűzoltó készüléke. A halálát már nem tudtam megérni mert jött a társa. A tetőn lévő .50-el folyamatosan lőtt, amitől 1x én is égni kezdtem.