War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sim battle, PZ IV F2, 13 kill. Talán eddigi legjobb köröm. Replay sajnos átnevezés közben megsérült. Bosszantó.

Igy jobb lesz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sim battle, PZ IV F2, 13 kill. Talán eddigi legjobb köröm. Replay sajnos átnevezés közben megsérült. Bosszantó.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://kepkezelo.com/images/2xw4jkgxu8mn5pc451sl.jpg
http://kepkezelo.com/images/itkl52gq2fpzjjtmp57j.jpg
Pantherrel már lõttem ki IS3-at is apcr nélkül, szóval lõhetõ, de az már nem egyszerû, ott sok pattan. Tigrisbõl nekem sem hiányzott.
Panterh D-bõl se hiányolom és sokan mondjék egyik legjobb tank. Így is van. Pedig nincs APCR lõszere.
Én nem hiányoloma tigrisbõl egy percig sem. olyan, hogy ding nem nagyon van. Medek ellen az a 45 mm páncél 60 fokban döntve 90mm effektív védelemmel nevetséges. IS-1 ami ellen megy átlõhetõ. Nagyon ritkán dingel a 88as nekem. Minden tankon van oylan pont szembõl - ami ellen lehet - ahol át lehet lõni.
Kérdés jó, pont ezen gondolkodtam, mikor Jeff írta tegnap a Tigris hátrányának, hogy nincs apcr lõszer bele. Ki kell próbálni, hogy van-e értelme. Esetleg PiciPanzer többet tudna errõl mondani, ha jól tudom, õ talán jár sqadr. csatába, hogy használnak-e, vagy mire használnak?
Kérdés. Használ egyáltalán vki APCR lõszert? Mert cimborém szerint mennyivel jobb lesza többi panther - nem a D - mert van APCR. Meg menyivel jobb a t-34-42 mert van apcr lõszere. Én soha nem hazsnálom kb mert "alap" is átüt és az 1 lövés 1 halál.
Köszi szépen! 24/30-on áll a mutató! 😊 Van még dolog. 😊
Ai tankot nem .számolja.Profilodnál tudod megnézni a specialsban az "accsi "fül alatt
Sziasztok!

Csinálgatom a napi küldetéseket, tegnap meglett a 10/10.
Ma meg ha jól értelmezem 30 tankot kell kilõni egy Medium tankban ülve.
Orosz T28-al már 42 kettõ killem van, de még semmi díjat nem kaptam, bugos lenne az elszámoló?
Valahol egyébként nyomon tudom követni hogy állok egy adott küldetéssel, mennyit kéne még ölnöm stb. ?
Sherman0070
Távozz sátán! <#gun>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Az elment 2szer is,
Sherman0070
Az a Tiger II miben másabb mint a másik kettõ?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Pluskast
Nyilván persze én sem hiszem, hogy bárki is ezzel töltené a felesleges idejét 😉

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sherman0070
Írja be mondjuk wot eu játékoskeresõbe egy nevet pl. hogy Sherman ( 😄 ) hát jó ha találsz olyat aki 0-1000 csata fölötti számmal rendelkezik.

Gottfried
Én egyszer nézegettem az accokat a wotban és nem 10-bõl 2-3 aki játszik hanem 20-ból kb. egy volt láthatóan aktív.Persze ez még így is elég nagy szám.Persze most már a nagy csataszám sem mérvadó mert rengetegen abbahagyták.Nekem két accom van ott,a kettõ kb 30K csatával,a fiamnak is van kettõ,kb 5k csatával de már az alkalmazás sincs fent a gépemen.Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Persze ez nem csak a wotban van így hanem az összes online játékban,ami valaha (újdonságként) nagy tömegeket mozgatott meg.
Korrektebb lenne minden ilyen cégtõl ha olyan adatokat adna meg hogy hányan léptek be mondjuk az utolsó egy hónapban de hát ne álmodozzunk.A nagy számok vonzzák az embereket,van reklám értékük,õk meg ebbõl élnek.Ez alól nem kivétel egyik sem,nem érdemes különbséget tenni.Legfeljebb annyi a különbség hogy melyik mikor kezdte a néphülyítést és hol tart a számokban.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Az elméletet én is tudom, de mivel igazság szerint irreleváns számomra a nagyságrend, nyílván nem fogom életem egy részét ilyen marhaságra tölteni.

És mivel tudom hogy bgábor sem a WG sem a Gaijin nevû cégeknél nem dolgozik, a kérdés inkáb rávezetõ jellege miatt lett feltéve.

Pluskast
Mondjuk simán fel tudsz menni a WG honlapjára ahol csak a nevet kell beírnod, sõt ha jól emlékszem elég csak beírnod egy betût és elkezdi ABC sorrendben kidobálni a neveket. Ha valamelyikre ráklikkelsz kidobja az illetõ statisztikai adatait. Így meg lehet nézni ki mennyit játszott. Nem mondom babra munka lenne átlagolni, de az adatok mindenki számára elérhetõk.

Mire alapozod hogy a WG-nél 10bõl 2-3 acc csak a valóságos?

Van információd arról hogy a WTben lévõ 7 millió accountból mennyi 0 vagy száz alatti számú csatás?

Miért gondolom azt hogy valójában egyikrõl sem rendelkezel megbízható információkkal? 😊

Nem sérült egy fájl? Launcher-bõl a repairt nem próbáltad?
Már negyedjére.
Hm... T-34 1942vel ha csatát indítanéák Fatal Error...
Értem mirõl beszélsz, de te még mindig nem érted a lényeget... Akkor egyszerûen, hogy te is megértsd: Ha WG feltornázza az acc. számot hogy szépen mutasson, akkor "cigány banda". Ha Gajin teszi ezt akkor ez teljesen ok, nincs vele probléma. Csak hogy lásd mennyi az a "néhány" account: tavaly nyáron 3millió játékost ünnepelték, most már 7millió, szóval itt is gyûlnek szépen azok az inaktív accountok. Ha ez is annyi idõs lesz mint a WOT, itt is szép nagy számmal lehet majd reklámozni. Amúgy meg még mindig nem az a lényeg, hogy ki és miért csinálja a létszám emelését, hanem arra, hogy míg a WG csinálta akkor te is itt fröcsögtél a fórumon, most hogy Gajin teszi, ez teljesn rendben lévõ természetes dolog. "Amúgy igen, valóban bénáztál valamit két hónapon keresztül a repülõs résszel az AF topikban, de ez még jóval elõtte volt." Mégis mit tudsz arról, hogy én hogyan és mennyit repülök? Semmit, megint a nagy arc...

És ilyenkor hirtelen a semmibõl elõkerülnek addig soha nem látott vadiúj emberek a topikban... Érdekes véletlen egybeesések ezek.

Érdekes, hogy te illetsz elfogultsággal másokat, dehát az ember már csak magából indul ki ugye? Ebbõl a stílusból pedig visszavehetnél, már éppen ideje lenne avagy tartogasd otthonra.
Elõre is megköszönöm a jelenlevõk nevében is.
Pluskast
Nem csak azokból az accountokból van sok ami nagyon keveset vagy egyáltalán nem játszott, hanem olyan is aki igen, de abba hagyta. Én nekem pl fingom nincsen, hogy hogy tudom megszüntetni az accountomat, pedig már 2 éve nem játszom vele nincs is felrakva a gépemre.

Flakpanzer IV Wirbelind-et a népnek.Ne ezeket a légycsapókat(mobile AA-ra gondolok csak)!!!<#violent>

Nah, mindenki szerencséjére a SerB nevû ogre "beintek a communitynek" képét nem lehet hotlinkelni.

Sajnálatos hogy nem érted, bár nem meglepõ számomra.
Az általam leírt repülõs event szintén arra ment ki, hogy a regisztrált felhasználók számát feltornásszák. Borítékolható volt hogy a szervezz be barátokat aranyért fake accountokhoz fog vezetni, így igen, a War Thunderban is van néhány ilyen.

Messze nem annyi mondjuk mint a te erõs elfogultságod tárgyát képezõ, a SerB féle cigánybanda által programozott World of Tanksban, ahol tíz regisztrációból kettõ-három a valóságos. A másik hét nulla vagy száz alatti számú csatás.

Amúgy igen, valóban bénáztál valamit két hónapon keresztül a repülõs résszel az AF topikban, de ez még jóval elõtte volt.

Mnemomic
oks majd megpróbálom. már fejlesztem a következõ KT-t meg majd gyûjthettem arra is a pénzt 😊 tegnap megcsináltam ezt a küldetést a 10 csatást orosz-német oldalon is, úgy sikerült összekaparni a pénzt erre is.

Azért kiváncsi lennék a VH alatt hány tankcsata zajlott úgy mint a GF<#vigyor2>-ben

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Arra kívácsi lennék, hogy a VH-alatt mennyi tanknak lõtték el a lövegét. GF-ben írreálisan sok van belõle.
Pantherbõl bár már megvan az A is csak a D-vel mentem még. Inkább a Tiger meg a TD line-t húztam mert nem sok különbség van a pantherek közt...
A Henschel tornyos sem sokkal jobb, mert annak meg a lövegét lövik el állandóan. Mondjuk ez igaz minden tankra, ami kicsit jobban páncélozott.
Egyszerûen nevetséges, hogy emiatt nem lehet kihasználni egy tank páncélzatát sem rendesen.
Igazán átdolgozhatnák ezt a lövegsérülés mechanizmust a játékban.
Tegnap egymás után 2x lõtte el egy Panther a T44-em csövét 800 méterrõl...

Pantherral vagyok bajban, ha jön szembe, mert ha jó játékos, akkor mozog, nem sok esélyt ad a pontos célzásra, ilyenkor könmnyen pattan a lövedék. A másik gond ha a csövét lövöd el és közel van hozzád, akkor ráront a Pantherre és simán megemeli az elejét, így normálisan célozni már nem tudsz, nem fogod tudni kilõni, ha nem tudod lerázni magadról.
A szó amit keresel az "elfogultság". Az megmagyaráz mindent 😊

Nekem 10bõl 9szer 1 lövés a T-44. Tornyát szaruzl eltalálva ding amúgy meg robban a francba. Az elsõ KT-val.
Meglepõ, hogy te azt is tudni véled, hogy én hol voltam egy évvel ezelõtt, pedig néha azt sem tudod, hogy te magad mit írtál a fórumra (amúgy már a GF topic indulása elõtt is voltam, akkor még csak AF volt)... A hozzászólásod másik részét meg nem értem:"Ez csak neked újdonság, mi már ezt kibeszéltük akkor amikor a "három barátot hívj meg hatos szintre jussanak el és aranyat kapsz" event volt". Annak az eventnek mi köze ahhoz, hogy itt jópáron fröcsögtek (köztük te is), ha WG az acc. számokkal merte promózni a játékos bázisát?
Egyébként próbáltad? Nekem van vele 129 csatám, továbbá ezzel járok squadronba, hidd el, tudom mit beszélek. Igenis a legtöbb tapasztalatot, játékintelligenciát igénylõ tank jelenleg a játékban, de ha ezek megvannak, tényleg nagyon hatékon.
7.8s alatt tölt, még pont te kérdezted a minap... Miért kell túlozni?
A holnapi 30 enemy tank kilövése "küldetés-re" is vonatkozik, hogy az RB kill 2x SB kill 3x-nak számít?
nem is kell tudni használni ,mert mindent szétcsap és kibaxott gyors! és 6 sec alatt tölt ami ultraszámalmas

A porsche tigrist szerintem ugord át valahogy, fejleszd ki mással a henschelt, nagyon gyenge a tornya, azt még a t44 is átlövi. Meg fogod utálni 😊.
T44 tornyára a löveg mellett, vagy oldalról a torony hátuljára(ott van a lõszer): 1 lövés. A T44 használók 90%-a nem tudja használni azt a jó kis tankot, sokszor beállnak szemtõl-szembe adogatni egy KT-val, szánalmas...
44 március budai vár

Mnemomic
Na meglett a Királytigris. Hát nevetséges, hogy ezek a T44-ek mit kibírnak sokkal gyorsabbak, és még 2x is jöhetnek be. Marha élvezetes így. Ezen sürgõsen javítaniuk kellene, mert ez így nem lesz érdekes.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ez csak neked újdonság, mi már ezt kibeszéltük akkor amikor a "három barátot hívj meg hatos szintre jussanak el és aranyat kapsz" event volt úgy bõ egy évvel ezelõtt. Csak hát akkor te még sehol se voltál...

Meg gondolom a részvényeseket is jobban meg lehet gyõzni vele.

Trucker39
Nem vették ki. Épp az elõbb voltam ott: