37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • e57
    Ezt én is így tudom, de becslésre azért jó.
  • cpthungarian
    Amikor utoljára néztem, akkor SB módban nem működött a távolság kijelzés abban a programban, mivel ki kell jelölni a célt ahhoz, hogy kiírja a távolságot.
  • tutyimutyi2
    az amcsiknál mely tier2-es tankok vannak már feloldva?
  • e57
    Azért tedd hozzá azt is, hogy SB módban, a mentális épséged megőrzése érdekében ki kell kapcsolni a növényzetet, meg még amit ki lehet, illetve telefon vagy táblagép,és a megfelelő csítprogram használata erősen ajánlott a távolságbecsléshez, különben behozhatatlan hátrányba kerül az egyszerű gyárilag naív játékos.
    Szóval ezek azok a "több szakismeret"-ek.
  • Nesuten
    a szimulátor több szakismeretet kíván mint az RB és ezáltal nehezebb is ... az ellenséget nem jelölik a harctéren és csak a szemedre hagyatkozhatsz ,viszont a parancsnoki térképen megjelölődnek a harckocsik egy nehezített automata jelölőrendszer segítségével
  • mokuci74
    szia,

a kepek alapjan remelem szamodra is egyertelmu lesz....
    (reward, br. repair stb...)

• carp3tm0nster
    mik a lényeges különbségek az RB és az SB között.
    tudom a térkép, illetve a toronyból való nézet talán...
  • Master91
    oda bénának érzem magam :D
  • sulyid
    Gyertek át SB-be, ott megy a felnőtt emberek játéka! :)
  • Master91
    én csak ab-be megyek, és rengeteg ilyen csatám van, spawn ponttól eljönnek 1-2 kockát, és ott várják a sült galambot....
  • tutyimutyi2
    én tegnap 1 menetet mentem ráadásul ab-ben a white rock-on voltam vagy 10 tank állt a foglalókőr körül és mégcsak nemis zavartatták magukat mikor 2 enemy bedöcögött oda és befoglalt
  • Garakx
    Én ezt tényleg nem értem. RB-t megyek mert simre évekig kell várni. Csinálom a tankos küldiket. Németekkel, amcsikkal 10ből szó szerint 8szor oylan csapatba kerülök hogy nem képesek kb semmire. Pár perc után a fél csapat halott. Tegnap a 15 játékból 3at nyertem.

Az külön vicc mikor a csata végén egyedül vag a bázisodon és legaklább 8 ellen ront rád. Mert a csapatod 60% 0 killel halt meg.
  • e57
    Leárazások nem lesznek?
    Elképzeltem, hogy karácsonykor majd féláron veszek ace kiképzést a legénységnek, esetleg fél áron lesz Tiger P.... semmi ilyesmi nem lesz?
  • carp3tm0nster
    az semmi, de miért álltak egyhelyben?
  • cpthungarian
    Miért nem hívtak arty-t vagy használtak APCR-t?
    Meg egyiknek sem volt annyi esze, hogy megkerülje?
  • Sherman0070
    Easy ha pz 38 az enemy :D
  • StrikeFor
    156x találták el őket és egy sem ütötte át őket! OMG :D
  • Ninju
    Nem volt ágyúsérülésed előtte?
  • Malibutomi
    Én is kb 10 méterre voltam egy pziv-töl, nem volt semmi közöttünk, mégis se hit se semmi.
  • Sherman0070
    Ilyen videót sem fognak német tankászokról kitenni csak oroszokról...
  • Sherman0070
    Furcsa nyílt mező volt előttem bukkanó és fa nélkül AB-ben szóval szellem lövedék volt.....
  • e57
    Szerintem nem szellemlövedékek vannak, hanem a lövedék fennakad valami tereptárgynak a hitboxában. Pl. mostmár fáknak is van hitboxa.
    Többször megesik, hogy szinte biztos, hogy a lövedék elmenne a fa mellett, és még is fennakad benne, és az ellen fél tankja helyett a fa dől ki.
  • cpthungarian
    Bámulatos, ahogy patch-ről patch-re egyre több bug lesz a játékban.
    De legalább azt ne baszarintanák el, ami eddig működött.
  • Sherman0070
    Ja ilyen nálam is volt többször. Enyém a kill közben csak a kémlelőjét hitelem el. De azt írja hogy "tank burnt down" vagy mi, közben nem is égett.
  • cpthungarian
    Ó, azóta találkoztam sokkal érdekesebb dolgokkal.
    Például mentünk haverokkal szakaszban, egyikük meglövi a kiszemelt tankot, utána én is belelövök.
    Abban a pillanatban felrobban és neki adja a killt. Megkérdeztem és még töltött, amikor a tank felrobbant.
    De ugyanez megtörtént többször fordítva is, kilőnek egy tankot, de valamiért én kapom a killt.
    Hasonló, amikor kilőnek és látom, hogy ki volt az, mert mellettem áll, de killcam-en nem mutat senkit és teljesen más ember nevét írja ki.
    Aki mellesleg a pálya túloldalán harcol éppen és esélytelen, hogy el tudjon találni.
  • gstup
    Csak 3.És a zsu-37-el sikerült kiszedni 4-et. :)
  • AnuluWork #17240
    Ja, hogy négy tank. :)
  • Sherman0070
    Ide is bekerültek a szellemlövedékek. Velem tegnap ez több mint 10x fordult elő hogy csak átment a 105mm-es Tigrisem lövedéke mindenen.
  • gstup
    T-34-57 1943.T-34/85 D-5t.Zsu-37(4 tankot sikerült vele kiszedni.)
  • AnuluWork #17237
    Milyen tankban voltál? :)
  • AnuluWork #17236
    Én tegnap beírtam a Fortress pályán, hogy KINT van az A amit tartani kell, nem bent. Addig ketten - én tigrisben - egy párduccal tartottuk az At kb. az ellen - gyávák voltak - 85%-a ellen. Tüzérségi tűz, miegymás, több irány, miközben debilteamék bent kóricáltak és az AIt lövöldözték. :) Csak hitből 1900 pontot írt össze, még további ugyanennyi pedig killből. :) Szerencsére nem vesztettünk, mert akkor lettem volna kurva ideges, de atomdebil játékosok vannak.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.27. 08:32:33
  • Dewri
    Ez nem új dolog. Mióta létezik online tankos játék, vannak ilyenek...
  • cpthungarian
    Ez tényleg valami új dolog, hogy néha nem lehet kilőni egy tankot. Közvetlen közelről lövöm és semmi nem történik.
    Még csak azt sem látom, hogy eltalálom. Természetesen ő közben tud lőni és át is megy neki.
  • carp3tm0nster
    teljesen egyetértek...
  • Sherman0070
    De azért 5.0-ás a br-je.....
  • tutyimutyi2
    ma nekem is volt egy olyan menetem hogy az egész csapat kempelt és összesen 2 bázis lett befoglalva mind a kettőnél én bementem és az után már persze jött mindenki
  • Dagohun74
    Ezt az elba#&*tt céget mint a gaijin. Igy szétba&*##i a 75mm német ágyukat. Joformán semmit nem lehet vele elpusztitani. Komolyan miért nem csináljak meg hogy német ahol elindulnak fel is robbanak és véletlenszeruen sorsolja ki ki kapja a kill-t. Minek aprozák el.
  • Droughert
    Át lehet írni, ha kell szólj, hogy mennyit akarsz venni és küldöm a linket.
  • Panlaj
    Megvan a Pz4-es 40kill-es menet. Főképpen RB-módban mentem, hogy 2x szorzót kapjak hozzá. Néhány kép az egyik meccsből.
    A képen látható talicska hátulját én pontoztam teli. Meg a tornyot is. Ebből csak egyszer sikerült felgyújtanom, amit el is oltott. Csak a kép miatt tolattam hátra pár métert. Többen is lőtték a dombról az elejét, velem ezért nem is foglalkozott. Azt valahogy sikerült megpusztulnia.

Aztán kezdődött újra. Ugyanaz az emberke. Kapott tőlem 2 lövést oldalba.

Helyezkednem kellett más pozícióba. De utánam jött és hátulról kilőtt. Azt Pz3 kollega dugta neki fel a csövét, szó szerint. Így tudta kilőni.

Aztán a végén jó sok pontot kapott az egyén.

Egy másik menet F2 Panzer4 oldalba lövöm többször is a Stuart-ot de semmi. Az utolsó menetek egyikén meg a következőt készítettem:

Az emberkét lőttem PzGr40-el is. Az egyiktől találattól kigyúllatt és szerencsére nem volt tűzoltó készüléke. A halálát már nem tudtam megérni mert jött a társa. A tetőn lévő .50-el folyamatosan lőtt, amitől 1x én is égni kezdtem.

• gstup
    Ilyen meccseken nem tudunk nyerni.Ennél többet már tényleg nem tudok tenni.Szánalmasak.