11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • cpthungarian
    Nem szoktam panaszkodni, de tökmindegy, hogy mivel megyek ma, szinte esélytelen nyerni.
    Néha komolyan visszasírom a WoT-ból a sok paradicsomot, mert ami itt megy az még annál is rosszabb:
    - 3 cap pont közül természetesen a csapat 95%-a ugyanazt választja.
    - Minden körben csata elején egymásra spawnol az összes tank (patch óta van ez a fantasztikus feature), fele felborul, mindenki szarik rá (hiába van vontatókötél) + emiatt minden körben van legalább 2-3 TK, mert a gyökér azt hiszi, hogy szándékosan borították fel vagy mentek neki.
    - Új pályákon mindenfele finom kis akadályok (főleg a White Rock Fortress pályán), lehetőleg úgy elhelyezve, hogy fél óra legyen kikerülni vagy alig legyen észrevehető. Előbb azért döglöttem meg, mert rámentem egy fűcsomóban elhelyezett kőre, amin sikeresen fennakadtam. Természetesen pár másodperc múlva járt arra pár tank, akik örömmel megszabadítottak a szenvedéstől.
    - Csapattársakat teljesen hidegen hagyja, hogy mi történik körülöttük. Szerintem mindegyik sniper nézetben játszik, kikapcsolt minimap mellett. 2 tank ellen küzdök, mellettem 2 csapattárs kb. 10 méterre, de egyik sem vette észre, hogy mi történik. Természetesen az egyik ellenfélnek volt annyi esze, hogy mögém ment, míg a másik szemből lőtt. Utána mondanom sem kell, hogy kilőtték a 2 bámészkodó gyógyegeret is.