37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Malibutomi
    Tegnap én is agygörcsöt kapram, mindenki összevissza kóricál, én meg egyedül foglalom-védem kuban mapon az A-t.
    Persze kinyirtak egy idö után, addigra mindent elfoglalt az ellenfél. Aztán elkezdtem irkálni hogy jöjjenek támadjuk oldalba a B-t, az sikerült utána átmentünk a A-ra is, és végül nyertünk.

De maguktól csak bénáznak.

Voltam carpathians mapon, brake event, hárman indultunk a cap-re az egész csapatból, mindenku más megállt a spawn elött, hogy majd ök ott jól lesznek. Így persze hogy veszítünk. Be is irtam hogy kretén sniper csapat.
  • gstup
    Ennyi primitív f**t,mint ahányan vannak orosz oldalon.Egyszerűen nem lehet nyerni.Buta,ötlettelen barmok.Hihetetlen.Oda-vissza lehetne verni a németeket...
  • gstup
    Privátban leírnád a menetét?
  • cpthungarian
    Már írtam egyébként vagy 5x a megoldást.
    Használjatok orosz proxy szervert és azt veszel, amit akarsz.
  • AnuluWork #17222
    A packoknál is ue a helyzet.
  • gstup
    Már csak úgy működik a rubeles vétel hogy amit linkelt régebben Droughert,az még a régi ru oldalra dob.Viszont 10e golden eagle van kiválasztva.Szóval ha nem annyit akar az ember akkor szívás,mert ha másra kattint eldob az eurós oldalra.
  • Malibutomi
    Sherman: összefutottam a jumboval, szemböl kilöhetetlen, a tornya még oldalról is 152mm páncél, csak hátulról lehet kilöni, hatan lötték eredménytelenül a cap ponton, végül az M24-el körberohantam és seggbelöttem.
  • gstup
    Oksa.Nálam is ez van.

e57:Köszi.Nem segített.Mindegy.
  • RatBaG #17218
    rb-n ötből három tank fekete, de bent a meccsen már ugyanúgy tudom választani, mint máskor... heh.
    mindenki ki van akadva chaten, senki se tud semmit.
  • e57
    Nálam volt ilyen. Játék újra indítás megoldotta.

Nálam mostanában néha összeomlik a játék, teszt pályán meg szinte mindig.
    Utoljára szerkesztette: e57, 2014.12.25. 23:34:09
  • gstup
    Ilyet sem láttam még.AB és SB aktív nálam,de RB-t nem tudok játszani a tankokkal...
  • e57
    Na, eddig nekem 2x1000 ezüst a karácsonyi jutalom.... :)))
    Nem nagyon értem, hogyan kellene ebből tanknak lenni.
  • e57
    Igen csak abban a módban, de nagyon zavaró.
  • Droughert
    Ha jól látom észre vették ők is, hogy mekkora barmok voltak a kiírást illetően, így újra él a tegnapi event, és csak 20 kill kell hozzá. Ha valaki hozzá, hasonlóan lemaradt róla, akkor az most gyorsan pótolhatja a 20kill-t T-34-el.
  • gstup
    :). Szilveszter az nekem esélytelen.Én akkor egy jót fogok inni egy laza házibuliban. :D
  • Malibutomi
    Ha jól láttam csak break módban nönek meg. Azt mondjuk utálom is.
    Amúgy imádom hogy csak három spawn van, megérte kifekleszteni az öt legénységet :(
  • Sherman0070
    Teljesen mintha WoToznék. Ott is szeret a játék hogy ilyet csinál mindig :D
    Na de majd újévkor amikor az összes meccs 5x-ös lesz (ha olyan jófejek lesznek mint amilyenek anno 1 éve voltak) akkor mindent kifejlesztek egy nap alatt :D
  • e57
    Annak mi értelme van, hogy értelmetlenül megnagyobbították az AB térképeket? Most pl. a Poland térképen hangyafasznyi méretű a város, ahol pedig a harc 99% zajlik. Így összemosódnak az utcák. Semmit nem lehet látni rajta.
  • Panlaj
    Ezen jót röhögtem.
  • Panlaj
    Szia!
    Ma 40 kill T-28-al. T34 menet tegnap volt. Vagy RB - SB módban 20 kill. A tegnapiról nem is tudtam úgy lett meg.

Ezekről általában, akkor értesülök, mikor már késő.
    Ma T34-85-el P Tigrist 3x lőttem meg. 2x tornyon 1x test, mindegyik oldalról, de nem döglött meg. Még szerencse, hogy nem ma van a t34 nap.
    Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2014.12.25. 18:06:54
  • gstup
    Ezzel nem vagy egyedül.Előtte-utána 7-7 kill is-2-vel.A first win meccsen 0 kill.
  • AnuluWork #17205
    Az Ostwindre nyomtam többet, de ugye 4.7, és 5.7 közöttiek közé rakja be a tigris miatt (ha 4.7 volt, akkor is Tigris és barátai jöttek szembe), így kb. esélytelen. Két foglalásom volt vele és a Párduccal még egy, meg 3 kill player, ill. egy AI. A Tigrist már elő sem vehettem, mert nyertünk. Nem volt az annyira rossz! :)
  • carp3tm0nster
    50méterről nem tudtam átütni tigrissel a T-34/85öt...
    teljesen hihető...
  • Sherman0070
    Csak nekem prémiummal az a meccsem 44K rp-t hozott volna :P
  • Sherman0070
    Persze nekem mint mindig legrosszabb meccsemre adta az 5x-öst közben utána kb. olyan meccset mentem mint amit te mutatsz :D
  • AnuluWork #17201
    Viszont az 5xös RP eddig nekem bejön. Életben nem hoztam össze ennyi RPt egy csatával tankokkal. :D

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.25. 13:34:01
  • e57
    Mindenki jobban járna, ha csak sima leárazás lenne karácsonyra. Azt nehezebb elrontani.
  • e57
    Hát tegnap a honlapon a T-34-es küldetés mára volt kiírva. Fel sem merült bennem, hogy ellenőrizzem a játékon belül.
    Ez azért hihetetlen, hogy még egy dátumot sem tudnak elsőre hibátlanul kiírni.
  • cpthungarian
    A T-34-es küldetés tegnap volt.

Szerk: Ja igen, értem már, hogy mire gondolsz. A dátumokat egy kicsit elbaszarintották. A tegnapi ment "December 25th" néven. Gondolom ma feltűnt náluk is valakinek. :D
    Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.25. 11:56:25
  • Droughert
    Én nézek valamit félre, vagy ma nem is T34-el kell menni? Honlapon a mai küldetés 40 kill T-34 tankkal, de ingame teljesen mást látok.

És most frissült a honlap, a T34-es küldi a tegnapi..

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.12.25. 11:50:49
  • Sherman0070
    Ezeket az embereket hívják "átlag emberi csoportnak" akik nem specializálódtak a számítógépre de annyira hülyék hogy csak annyit látnak amerre a monitorral néznek. Így hát nem kell meglepődni mert tele van ilyen idiótával minden játék hogy azt sem tudják mit csinálnak csak mennek előre. (de persze agyuk az nincs hogy felfogják hogy a csapat hátrányára vannak)- és még ezek a kifinomult állatok szidják legjobban a társaikat miközben ők egy bot szellemi szintjével sem érnek fel
  • cpthungarian
    Egyébként az orosz oldalon egyértelműen leírják, hogy így működik.
    Csak valamiért angolra nem sikerült normálisan lefordítani... :)
  • ktm99
    MIvel par embernek mar megvan a repcsi, ezert velhetoen ugy van ahogy irod, csak akkor every helyett each-et kellett volna hasznalniuk az angol szovegben.
  • AnuluWork #17193
    Miért? Vlaszov+Strik-Strikfeld vs Zsukov+Paulus :)
  • Garakx
    Mi ez az abszolúte vegyesfelvágott RB csata? Német orosz német orosz ellen? HM?
  • cpthungarian
    Nem szoktam panaszkodni, de tökmindegy, hogy mivel megyek ma, szinte esélytelen nyerni.
    Néha komolyan visszasírom a WoT-ból a sok paradicsomot, mert ami itt megy az még annál is rosszabb:
    - 3 cap pont közül természetesen a csapat 95%-a ugyanazt választja.
    - Minden körben csata elején egymásra spawnol az összes tank (patch óta van ez a fantasztikus feature), fele felborul, mindenki szarik rá (hiába van vontatókötél) + emiatt minden körben van legalább 2-3 TK, mert a gyökér azt hiszi, hogy szándékosan borították fel vagy mentek neki.
    - Új pályákon mindenfele finom kis akadályok (főleg a White Rock Fortress pályán), lehetőleg úgy elhelyezve, hogy fél óra legyen kikerülni vagy alig legyen észrevehető. Előbb azért döglöttem meg, mert rámentem egy fűcsomóban elhelyezett kőre, amin sikeresen fennakadtam. Természetesen pár másodperc múlva járt arra pár tank, akik örömmel megszabadítottak a szenvedéstől.
    - Csapattársakat teljesen hidegen hagyja, hogy mi történik körülöttük. Szerintem mindegyik sniper nézetben játszik, kikapcsolt minimap mellett. 2 tank ellen küzdök, mellettem 2 csapattárs kb. 10 méterre, de egyik sem vette észre, hogy mi történik. Természetesen az egyik ellenfélnek volt annyi esze, hogy mögém ment, míg a másik szemből lőtt. Utána mondanom sem kell, hogy kilőtték a 2 bámészkodó gyógyegeret is.
  • vajakos21
    De jó hogy egyik sem kell :-) Volt már hogy levitték a limitez mert rájöttek hogy ennyi napon keresztül senki nem fog mindig gépnél lenni.( én is úgy értettem hogy a teljes végrehajtás tuti, de minden rész feladat után sorsolnak is)
  • cpthungarian
    Hivatalos fórum és a játékban lévő achievement leírás alapján, az összes T-34 variáns használható az összes játékmódban.
    RB ill. SB szorzó a killekre: x2

Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.24. 21:14:53
  • DasIsFuck
    A porsce tornyosról beszélünk, azt még könnyebben átlövi az is-2 mint a tigris 2 az is-2 tornyát.
  • cpthungarian
    Hát nem tudom srácok, lehet megkopott az angol tudásom, de én így értelmezem:
    "To receive a tank and an aircraft you should complete all the tasks." - vagyis a tank és repülő megszerzéséhez teljesíteni kell mindegyik feladatot.
    "Also, after completing every task you will have a small chance to get one of these vehicles." vagyis minden (egyes) feladat teljesítése után lesz rá egy kis esély, hogy megkapd valamelyik járművet.

A múltkori GF küldetéseknél is pontosan így volt (SU-122, JagdPanther), minden feladat teljesítése után sorsolt és kaptál valamit (kreditet vagy a tankot). Volt több ember, akinek az első pár küldetésnél már összejött.