War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fellner
Tudom stukával azt csinálom, azt is kell, de ne csodálkozzunk már ezen vannak jó lövészek van ilyen .

RatBaG
nekem tegnap kétszer is beadta.

Per Aspera Ad Inferi.

Sherman0070
Nem is baj. Maradjon csak SB-ben

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

RB-bõl kivették megint Kurskot? Patch óta nem adja be.
Nekem semmi gondom nem volt vele, de itt sokan meglovagolták a témát és oltották a WG-t, mert hogy ilyen számokkal dobálózik, erre most a Gajin is elõvette az aduászt. Csak az akkori nagy fikázók, erre most nem ugranak..
Amelyik MMOban kevesen vannak azt sokan elkerülik mert az a haldoklás jele. Fõleg ha nem casual hanem long term MMO - ki fizetne bele olyan játékba ami lehet hogy fél évben belül bezár, esetleg pang az ürességtõl...

bárki nézte valaha is azokat a számokat?

szerintem kúrvára mindegy.....mi majdnem 10 évig toltuk NWN-t ami messze nem MMO 5-8 játékossal átlagosan.....

Minden MMO ebbõl él... minél nagyobb számot mondanak, annál nagyobb az esély hogy becsalogatják az újakat (több millió player nem tévedhet).

Nincs ebben semmi rossz.

700k (ha csak egy részét szedi össze az is) silver sokaknak jól jön, fõleg akik nem repültek és nulláról kezdték húzni a tankokat. A prém járgány meg csak egy gesztus, de nem is várhatod el, hogy valami nagyobbvasatadjanak, mivel abból jön nekik a pénz, ha prémiumot (vagy prémium jármûvet) veszel a grind gyorsításához.
Azt vártam, hogy valami olyan jutalmat adnak majd amiért megéri egyáltalán belekezdeni az eventbe. Ez nem olyan. Ez olyan amiért sokan el se indítjuk a játékot.

+30% RP vel gyorsban kihúzzuk a legnagyobb Párducot 😛

Na itt mikor jön a fikázás a 7milla playerre? WG-t oltották mindig mikor az acc. számokkal dobálózótt, látom Gajin is elõvette ezt a reklámfogást.
a halálcsillagot le nem lövöd baxod 😄 nem tudod leemelkedni,lefordulni és 1km-rõl már halott vagy 😄

Sherman0070

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez de szép XP lett volna duplázónak, amúgy sima vereség sajnos.
[/url][/img]
Nem tudom mit várt, majd adnak egy T4-es gépet egy most indult játékban, hogy mindenki azzal húzza ki az összes tank ágat?
Sherman0070
Remélem nem esnek túlzásba a WT-sek 😄 Amíg nem kerül be sok prototípus addig nincs baj 😄

Nyugalom... a WOT is igy kezdte, elején csak a Tier I-II-es prémtankokat adták ajándékba... aztán mostmár a T8asokat is adogatják a grindelõsöknek 😄

Ahol van spot....Álltalàban meg akkor szedik ki a gèpet mikor ràcsap,nem 3kn körözve
Persze, de nem a csatatér felett kell megfordulni, mint ahogy sokan teszik, aztán csodálkoznak ha kapnak egyet lentrõl. Amúgy meg ha van spot, akkor akár 7km-rõl is látják a tankokat, RB-ben sokat számít, ha van fent bomber(vagy akár vadászbombával), csak nyomod neki a spotot, és az értelmesebb játékos azonnal ki is szedi neked a jelölt célt.
kénytelenek alacsonyan repülni,mivel már 2000 méterrõl se látsz szinte semmit,meg el se nagyon találod a mozgó tankokat.....

az összes bomberral dive bombert kell játszani,hogy eredményes legyél

Sherman0070
Mikor lesz megint golden eagles-es event?

Ezt te kötelezettségnek érzed megcsinálni vagy mi? Lehetõség. +közel egy misi lion.
a 7 bõl 4 et kell megcsinálni (mind a két tankot meg lehet szerezni akkor értelem szerûen 4-4)
Igazad van, rohadjanak meg hogy adnak valamit azért mert játszol 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hát napnyi feladat két értéktelen tier1 tankért? Amibõl az egyik egy Tré-26os? Micsoda akció, már megint!

Tudtommal nem lehet.

Sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy sb-ben van lehetõség valahogy újratölteni a tankot már nem 1* er fogytam ki a stugommal ott és elég idegesítõ hogy amiatt kell otthagynom a tankomat
Fellner
Alacsonyan repülsz ne csodálkozz ezen, nem hiszem hogy 2 km-rõl kilõne vki tankkal, én is lelõttem már pár yert, tu-2-t,il-t nem nehéz 😄

az utóbbi 3 játékban csak tankkal szedték le a repülõmet, ezt már egy kicsit túlzásnak érzem
Nekem számolja:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehet, hogy nem is lesz kint egy rövid ideig, ez megesik, de számolni attól még fogja.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hm... tegnap vagy nem votl még kirakva az idõpont vagy én nem láttam 😊
Sherman0070
Délben kezdõdik te IQ fighter <#banplz>

Ez a marathoni izét nektek sem jelzi?
Sõt elvenném a tankoktól a repülõk iránymutatóját és csak az AA-nak hagynám meg annyira kiábrándító mikor tankok lövik le a repcsiket. és raknák a légvédelmi géppuskát a tankokra némely tipuson volt is pl.az IS-2 44-es változat, de volt párducokon is. Van 4 féle párduc de olyan pl. nincs amelyiken lenne. Úgyis bejön a multiturret nem sokára.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Bocsánat. <#awink>

Nekem semmi bajom nincs a tigris ágyújával.
nah nem tigriseztem egy ideje,de most megnéztem.....hát olyan nyomorék ívben küldi a lövedéket a párduchoz képest ,hogy nagyon fos......iszonyatosan felé kell célozni mindennek már 6-700 méteren is! a párduc vagy a TD lövege ezerszer pontosabb

Jeffjohnson
Vagy legyen 2 spawn de akkor te döntöd el azt melyik jármûvel használod.

Jeffjohnson
Szerintem a legjobb megoldás erre a spawn mizériára az lenne ha osztályonként lenne 1-1 spawn. Heavy, medium, TD, light, AA meg repcsi. Az arty-t meg odaadnám a light tankoknak, ahogy azt alapból is ígérték. Mert ez a mostani koncepció teljesen elhibázott.

Mnemomic
Szerintem meg a Tigris jobb. Messzirõl biztos, mindent szétszed, és sok lövést kibír. Közelharcban már gyenge a lassú toronyforgás miatt, meg úgy már könnyebben belövik. A + respawn hiányzik, de ha ügyes vele az ember akkor ne gond. A párduccal is próbálok úgy menni, hogy ne lõjenek ki, és ne kelljen felhasználni a + respwant.

Abban is reménykedek, hogy egyszer szimulátor módban majd kiveszik minden tanknál a +respawn lehetõséget, mert az úgy lenne igazán szim mód szerintem.

na most már profi vagyok 😊

Jeffjohnson
Megelõztél <#falbav><#bee1>

Jeffjohnson
Az a "vakolat" arra szolgált, hogy ne tudjon feltapadni a mágneses akna a tankra. A zimmeritre nem tapadt az akna mivel nem fémbõl készült és a vastag felvitt "vakolat" miatt már a fémhez sem tudott olyan közel kerülni, hogy feltapadjon.

A németek 43-ban komoly veszteséget szenvedtek el a tapadóaknáktól. A briteknek volt saját tapadóaknájuk, amibõl az oroszok is kaphattak illetve a németek 42-ben kifejlesztettek egy mágneses anti-tank gránátot, amit a harckocsi oldalára lehetett "tapasztani" és általános gyakorlat volt, hogy a saját fegyvereik elleni védelmet is kifejlesztenek.

Ezért kellet valami, ami véd ezek ellen. 43 õszétõl 44 õszéig használták. Állítólag azért hagyták abba a használatát mert az a hír kapott szárnyra, hogy egyszer egy lövedék begyújtotta a bevonatot és ez a tank vesztét okozta. Késõbbi teszteken kiderült, hogy ez nem igaz. Ennek ellenére nem használták többet, ami annak is köszönhetõ, hogy a szövik nem nagyon használtak mágneses anti-tank gránátot.

"A berlini Chemische Werke Zimmer AG (Zimmer Vegyi Mûvek Rt.) terméke. Aceton-bázisú ragasztóból, fûrészporból és egyéb ipari hulladékokból állt. Gyártása gyors és olcsó volt.

A szövetségesek 1944-ben katonai laboratóriumokban elemezték, eredményeik szerint:

polivinil-acetát 25%
cink-szulfid 10%
fûrészpor 10%
bárium-szulfát 40%
vörösokker 15%

A Zimmeritet közvetlenül a korróziógátló alapozóra alkalmazták, a végsõ festés elõtt. Két, egyenként nagyjából öt milliméteres réteget hordtak fel, mindkettõre 24 órás száradási idõt hagyva. A második réteget bevágásokkal felhullámosították, ezzel is csökkentve az aknák felrakásának lehetõségét. A második 24 óra száradás után gázlánggal keményítették véglegesre, mivel az acetonos ragasztó enélkül további nyolc napig száradt volna."

Általában ezeken a jármûveken használták (zárójelben a felhasznált mennyiség):

Pz Kpfw III
Pz Kpfw IV (100 kg)
Pz Kpfw Panther (160 kg)
Pz Kpfw Tiger Ausf. E (200 kg)
Sturmgeschütz III (70 kg)
Jagdpanzer 38
Nashorn

de van fotó, hogy Marder III Ausf. M és Sd. Kfz. 251 Ausf. D -n is használták.

Gyárilag jármûvenként más-más mintázatot használtak kb.11 féle volt. Tehát a #12142 hszben látható mintázatot elvileg az "A" és "G" típusokon továbbá Stug III-on és Jagdpanther-eken lehetett látni. 43 elején, amikor még nem állt rendelkezésre a zimmerit a harckocsizók betont, sarat télen pedig jeget használtak hasonló hatás elérése érdekében.

Források: Panzerworldarmorama

A mágneses harckocsiaknák és a gyalogsági tapadóaknák okozták 1943-ban a németek legnagyobb veszteségeit. A mágneses aknákat a Zimmerittel vastagon bekent harckocsikra nem lehetett felerõsíteni, mivel a vastag, nem mágnesezhetõ bevonat megakadályozta a közvetlen kontaktust a mágneses aknák, és a harckocsi fémteste között Mivel a mágneses aknák nem tudtak közvetlenül a fém felülettel érintkezni a mágnesek kisebb erõvel tartották õket a helyükön, ezért jó eséllyel leestek, ezért a harckocsi túlélési képességei jelentõsen megnõttek.

olivinil-acetát 25%
cink-szulfid 10%
fûrészpor 10%
bárium-szulfát 40%
vörösokker 15%

na hogy teljes legyen a kép.<#awink>

Csak azért is hogy vitázzak nem mágnesezhetõ mert rovátka ide vagy oda egy acélhálóra is "rátapad" a mágnes 😉
Igen zimmerit réteg ahogy irták. Ha jól emlékszem akkor fûrészpor és gyanta keveréke. Egyszerû, de mûködött. Gondolom nem csak a rovátka hanem a vastagsága okán is bevált.
Jeffjohnson
Én tényeket írtam le és sehol sem írtam azt, hogy "használhatatlan fos", minden tankkal lehet játszani, a kérdés csupán az, hogy mennyire eredményesen, a Panther minden szempontból jobb mint a Tiger ez szintén tény. A bugok ugyanúgy. Aki a Panther és a Tiger között gondolkozik az válassza Panthert már csak a 2 spawn miatt is sokkal jobb.

Az, hogy te melyik tankkal mennyire tudsz játszani nem hinném, hogy hiteles mércéje lenne annak, hogy melyik tank mennyire használható.

Egy használhatatlan fosnak festetted le, én arra céloztam, hogy lehet vele erdményesen menni.
köszi!