11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #16891
    Annyiban tudok segíteni, hogy a németeknél a repcsisben van egy Level 1013as, a tankosban pedig egy Level 1668as crewm. Ez a repcsisnél 10 helyett 8 gunneres, németeknél nem is kell több, sőt, ez is sok, minden más skill maxon, de mivel a németeknél nem kell egy gépre sem 8 gunner, vártam a B17/24 prém gépekre, de nem jöttek, így utólag számolva most lenne +3000 crew pontom a tankoshoz, ami kb. semmi. :D

A tankosnál ennek a crewnak az összegyűlt plusz pontjait használtam fel (a captured wellington fosta a plusz skillpontokat és a bomberek is, és így ezidáig a gunner, a commander, a loader és a radio operator field repairje 42es, minden skilljük viszont maxon, a driver mellettük full maxon mindenben. Szvsz a field repairt a tankosnál simán el lehet maxról bliccelni, mert 20 pont elég rá, ugyanis a maniért megvásárolható expert skill rárakja azt a 30 pontot, ami bőven elég, ugyanis a Field Repair max -2 secet jelent fullos field repair skillel ha meg van az 50 pont. (Remélem érthető voltam.)

Számszerűsítve, durván 36 ezer skill pont kell a maxos repcsis skillhez, ez minimum 2,2x1000 GE a repcsinél, és eddig tapasztalataim szerint olyan 45 ezer kell a tankos fullos crewhoz, ami kb. 2.5X1000 GE, számoljunk 4,7-4,8 k GEvel az egész fullos repcsis-tankos crewra. Kb. A tankosnál nem biztos, hogy jól számoltam, de nagyot szerintem nem tévedtem.