37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
gstup #16906 És már tényleg nem placebo lesz,ha igaz. "Damage model for ammunition has been improved. Now when you use up your ammunition, the modules will turn off and cannot be damaged. Mechanic of not taking full ammo load works in the same way." -
gstup #16905 Új game mód?Breakthrough...Nem is hallottam róla. -
gstup #16904 Igen.Hasonlót kapott mint ami a Tigris II-ben volt.Akkor a rüki menni fog vele több mint 4 km/h-val?! -
Meg ugye most már azért illenék a felborított járművet vontató kábellel talpra állítani. Jó ez a tüzér nézet is. A nemzetek meg majd kialakulnak ki-kivel bújik ágyba.
Mit is csináltak a Panther II-vel kapott új váltót?
-
twi452 #16902 In realistic and simulator tank battles different combinations of War Thunder nations are available simultaneously in one battle:
USSR vs Germany
USSR vs USA
USA vs Germany
USSR+USA vs Germany
USSR+Germany vs USA
Every combination could be set for every rank and every location.
na talán most már 1 percet sem kell majd várni sim csatánál :)
majd ha lecseng az amcsi őrület akkor belekezdek én is az amcsikba de most lesz ellenfél bőven a másik két nemzettel :) -
Igen írták, valamelyik oldalon, hogyan is lesz ez a szép amerikai ág. az hiszem a hivatalos oldalon is van róla szó a magyar fórumon. -
Dagohun74 #16900 Öööö.... most mi van kijött az 1.45? Kicsit foghíjas főleg az amcsi tank ág. -
vajakos21 #16899 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/198476-war-thunder-update-145/#entry3818968
1.45 patch -
Dewri #16898 Azért nekem jött már Tigris szembe a KV1-nek is, és a T34 is látott már Párducot, szóval ezzel vitatkoznék... -
Mivel 1 tierrel kisebb tankok ellen teszi be az összes orosz tankot, a válasz igen. -
Egyébként ez a T-34 1940 nagyon durva. Végre kivégeztem a GAZt, fullos, roppant idegesítő volt, hogy állandóan felborítottak vele, de vége, felejtsük el. :) Utána kimondottan koncentrálhattam végre a T-34re. Nos, sosem éreztem még tanknál azt, hogy valami tényleg OP. A PZIV F2nél rezgett a léc. De ez a T-34! :D A saját tierjében ezzel a APHEBCvel! Most jönnek a többiek, bár főleg a német ágat húzom, kevés idő marad a szovjetre, de ez gondolom csak durvább lesz? :) -
vajakos21 #16895 A wot nem igazán alternativa nekem mivel simet játszom .Tehetnek be sok mindent de attól még arcade marad (gold lőszerrel, hatodik érzékkel, stb) Jól elszórakoztam vele vagy 10k meccset de mióta van a gf , le is töröltem.Pedig aztán gf nél is van baj nem kevés :-) -
lammaer #16894 A többmagos támogatás még jobban hatással van a játékmenetre igaz?
Attól okosabbak lesznek a playerek és a randomisten se fog beleszolni. Nem lesznek nullás critek se és az artyk sem baszogatják a tankozni vágyó playakat :)
(sztem a havoknak pont annyi értelme van a játék minősége szempontjából mint a többmagos támogatásnak. Jól látod, a játék problémáira a gyógyír tényleg nem a Havoc de nem is a többmagos támogatás....) -
joe38 #16893 A wotnak nem havoc kell,hanem többmagos támogatás 2014-ben, amit még mindig nem képesek megoldani több év után se,attól jobb nem lesz hogy lesz benne havoc..... -
carp3tm0nster #16892 Sziasztok!
Egy hónap kihagyás után újra nekiálltam a GF-nek. Jól látom,hogy a németeket visszarakták a szopórollerre?
-
Annyiban tudok segíteni, hogy a németeknél a repcsisben van egy Level 1013as, a tankosban pedig egy Level 1668as crewm. Ez a repcsisnél 10 helyett 8 gunneres, németeknél nem is kell több, sőt, ez is sok, minden más skill maxon, de mivel a németeknél nem kell egy gépre sem 8 gunner, vártam a B17/24 prém gépekre, de nem jöttek, így utólag számolva most lenne +3000 crew pontom a tankoshoz, ami kb. semmi. :D
A tankosnál ennek a crewnak az összegyűlt plusz pontjait használtam fel (a captured wellington fosta a plusz skillpontokat és a bomberek is, és így ezidáig a gunner, a commander, a loader és a radio operator field repairje 42es, minden skilljük viszont maxon, a driver mellettük full maxon mindenben. Szvsz a field repairt a tankosnál simán el lehet maxról bliccelni, mert 20 pont elég rá, ugyanis a maniért megvásárolható expert skill rárakja azt a 30 pontot, ami bőven elég, ugyanis a Field Repair max -2 secet jelent fullos field repair skillel ha meg van az 50 pont. (Remélem érthető voltam.)
Számszerűsítve, durván 36 ezer skill pont kell a maxos repcsis skillhez, ez minimum 2,2x1000 GE a repcsinél, és eddig tapasztalataim szerint olyan 45 ezer kell a tankos fullos crewhoz, ami kb. 2.5X1000 GE, számoljunk 4,7-4,8 k GEvel az egész fullos repcsis-tankos crewra. Kb. A tankosnál nem biztos, hogy jól számoltam, de nagyot szerintem nem tévedtem. -
mokuci74 #16890 Ezt latod nem tudom, de az biztos, hogy jobban muzsikal a legenyseg, gyorsabb sokkal a toltes, javitas stb...Sajnos augusztus ota nem allt modomban jatszani ( kulfold+mobilnet+retek laptop kombo ), de jovo het vegen vegre hazaerek, es a rengeteg egyeb ujdonsag mellett, talan ez is hoz szamomra majd valami erezheto valtozast...... -
Ezért sincs semmi értelme Pather- és Tigerral játszani. -
felemás infókat olvasok mindig, de szerintem még most is csak azok a skillek működnek, amikre a +30-at adja a képzés, szóval olcsóbban is ki lehet hozni, ha csak a lényeges skilleket toljuk maxra. -
mokuci74 #16887 crew skill
Itt leirtam a tapasztalataimat......nagyjabol 30 € egy legenyseg, a tobbi csak matek.. :) -
nem tudtok valami linket, ahol le van írva, hogy hány GE-be kerülne egy tank crew fullra képzése, esetleg repülőé? -
cpthungarian #16885 Az előbb vettem jóárasítva 10000 GE-t (4k HUF), belinkelem ide is, ha érdekelne valakit: Link -
Gondolom összehangolják WoT 9.5-el mert annak is dec. 23.-a körül kellene jönnie. Ha a WoT-nak lenne kész Havoc-ja megint elindulhatna a versengés mert akkor a Gaji biztos belehúzna. -
twi452 #16883 valószínűleg nemsoká mert az utóbbi időben szinte minden nap volt valami dev blog 1-1 amcsi konzervről :) -
Meg 1.45-ben jön az a új repülőgép damage modell? Amit dev blogon láttam az nagyon jól nézett ki. -
Szerintem úgy van. Amúgy 1.45 Karácsonykor fog jönni? Mert amikor néztem videókat a a hangár havas volt szóval...siessenek! :D -
gstup #16880 Tudtommal a legnagyobb br-t nézi a rendszer.Tehát a párduc 6-os br-je miatt simán mehet ferdikkel és tigris II-el.És ugye emiatt szemből meg jöhet akár is-3-om is. -
Stefan99 #16879 Jagdpanzer VI Jagdtiger. Az oké hogy előfordulhat, de gondolom ezerből egyszer max... Vagy tévednék ha azt gondolom hogy némi flipperezés után a mozgási energiája már ritkán elegendő ahhoz hogy átüsse a páncélt és bent robbanjon? És persze ezzel kiüti az egész tankot, nem úgy mint amikor én tiszta lövéssel átütöm háromszor előtte a t54-et, és semmi sem sérül, hahaha:D -
Így már világos, köszönöm a választ! -
BR 6.0(Panther D)+5.7(Tiger)+5.0(PZIVH) a tankjaid? Annak konkrétan 5.7nek kellene lennie, nem?
Vagyis összben 5.7 a BRed. Tehát 5.7BR+1BR jöhet szembe veled bármikor, és a TigerII köztük van. Ha peched van, bugos a BR nálad is, mint nálam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Erre ugyanis BR5.0 harcértéket kellene adnia, de 5.3at ad.
Ha realisticben mész, akkor 6.0 vagy 5.7 alapból összerak Tiger IIvel.
Ez van.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.13. 23:00:46 -
Sziasztok!
Most értem el oda a játékban, hogy van Tiger I. mellé az alap Párduc meg egy Panzer IV. Egyelőre őket maxolom ki, meg fejlesztem a TD-ket, nem kezdtem el semmit fejleszteni a következő sávból. Ennek ellenére:
Az a kérdésem, hogy miért rak be olyan meccsekbe, ahol konkrétan Ferdinándok is jönnek szembe? Meg kezdésnél minden 3. tank Porsche tornyos Tiger II. bezzeg engem még soha nem pakolt be a sima Tigrisemmel PZ III.-asok közé... Ez miért van? Vicces, ahogy T34-esek meg PZ IV-esek próbálják kiszedni a Frediket. Mit keresnek ezek ebben a Tier-ben? -
Köszöntem szépen! -
cpthungarian #16874 A lényeg, hogy orosz proxy-t használj.
Tessék, itt van egy, az előbb néztem, működik: 79.173.124.134:8080
PayPal-os bejelentkezéskor azért ajánlott kikapcsolni a proxy-t, nehogy valamelyik táváris kezébe kerüljenek a bejelentkezési adatok. :) -
Jó neked, nálam nem.
Cookie+stb. törléssel, más böngészővel (Chrome-ot használok), "free proxy szerverrel" sem...
Én is PayPalt használtam, de ha a RU store-ban a golden eagles-re (v. annak orosz nyelvű megfelelőjére) kattintok, ide visz... . Egyszerűen redirect-el.
Sőt, már a ru store-t se tudom behozni...
Áh, majd költök másra.
November végén egy "okos" user bereklámozta ezt a hivatalos fórumon, egy hét múlva lett meg az eredménye...
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.12.13. 20:36:45 -
Malarki #16872 Jagdtiger VI? Ez mi akarna lenni? :D
Egyébként lehet hogy meglepő, de a valóságban is volt ilyen, Pl a korai Párducoknál a lövegpajzs domború kivitelű volt, aminek ha az alsó részét találtak el akkor onnan könnyen lefelé pattanhatott a lövés, egyenesen bele a küzdőtérbe. Ezért már a G változatnál változtattak a lövegpajzson, lett benne egy törés ami meggátolta ezt. -
cpthungarian #16871 Pedig még mindig működik... :)
Én PayPal-on keresztül szoktam fizetni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.13. 20:11:46 -
Stefan99 #16870 A Jagdtiger VI-nál ez valami speciális feature, hogy a tornyán megpattanó lövedék az ágyúcsövön visszapattanva felülről átüti az elejét???? Már harmadjára így halok meg kb 5 csatán belül, kész szánalom.. -
semmi proxy szervert nem állítgattam.
Eddig simán ment gond nélkül. Fórumon is írják, hogy kb. dec. óta nem... VHöhhe!
De ha tudtok valami trükköt, nem tartsátok magatokban! :)
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.12.13. 19:36:53 -
cpthungarian #16868 Eddig sem tudtál EU-s IP címmel vásárolni rubelben.
Gondolom proxy szerverrel ugyanúgy működik, mint régebben.
Legalábbis én mindig így vásároltam. -
Köszi. Más:
A g*cik! Meghekkelték, hogy a *.gaijin.ru nem érhető el itteni IP címmel. Így hát ropogós RUBel helyett csak EURóért tudsz venni goldot, ~2x annyiért!
Így az alap 190-es day prem már durván sok. Pá.
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.12.13. 19:18:59