War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ezért mondom, hogy T4 egy fos német oldalról. Nálunk 9 kill, náluk 6. Nálunk nincs élõ tank, náluk még 3 volt, abból 2 su100-as kifilézta a szokásos módon a panthert. Elsõ bekapott lövésre gun elszállt, lõttem egyet vele, ezzel fel is robban a ammorack.
[/url][/img]
[/url][/img]
Op. oroszok, ennyi...
LOL.
Csapattárs felborult, de be tudtam tolni a foglalókörbe.û
Szegénynek a végén már csak lánctalpai látszottak ki. <#nevetes1>#nevetes1>

Csapattárs felborult, de be tudtam tolni a foglalókörbe.û
Szegénynek a végén már csak lánctalpai látszottak ki. <#nevetes1>#nevetes1>
Van benne arty!!! <#idiota>#idiota>
Ilyen Demói vannak a WOT nak is...aztán belépsz...
legalább ha kijön akkor nyugi lesz itt (egy darabig)😊
<#taps>#taps>
Amcsik, Obsidian Entertainment (Fallout: New Vegas).
CryEngine motor, modern tankok, viszont sajnos ugyanúgy HP alapú sebzés lesz, mint a WoT-ban.
CryEngine motor, modern tankok, viszont sajnos ugyanúgy HP alapú sebzés lesz, mint a WoT-ban.
jóféle
Egy kis OFF, sry.
De talán még sokan nem látták. 😊
De talán még sokan nem látták. 😊
Aki realizmust keres annak ott az IL2/BOS (hamarosan), DCS, Steel Beast pro. MMO köntösbe csomagolt PVP "szimulatoroknál", a felek közötti egyensúly megteremtése fontos, akár a történelmi hûség rovására.
Nekem fontos a relaizmus, csak szerintem feleslegesen keresitek ebben a játékban (én sem itt keresem), mivel a játék alapja a grind és majd ha egyszer kiforrja magát akkor a CW és a stat ezért kb soha az életben nem lesz reális.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy a játék jó így ahogy van, remélem lesz majd még jobb is.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy a játék jó így ahogy van, remélem lesz majd még jobb is.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A repülõk miatt újra csak SB-t megyek, de nekem az új dzsungel bejön, sokkal játszhatóbb, nagyobb lett, jót tett neki az átalakítás. Ma mentem légvédelemmel 2 kört, RB-ben, jót tett a repülõk ellen célzás rásegítés, nincs akkora terror, csak látták õk is, hogy magasabb tier-ben a B25/Yer alázás nem egészséges.
nektek nem jött elõ olyan bug hogy nem mindig forog a torony? nem kilövik, hanem el van forgatva valameddig, aztán kell vele szórakozni mire vissza lehet fordítani mintha beragadna. de lövés nem ér közben.
A simmel csak egy bajom van,az arcade pályákon kisül a szemem mire meglátok valamit.Kurszk és talán most a kárpátok is jó lesz de karélia ,kuban és a dzsungel simben nagyon nem bejövõs.Így marad az RB az oroszokkal. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Figyi én elhiszem hogy ideges vagy , sõt gondolom hogy nem véletlen anyázol ennyire ( bár gyakorlatban nem tudom mert amíg ilyen kiforratlan a GF addig nem játszom vele ) de nem lehetne egy picikét kulturáltabb formában ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha nem tetszik a rohanva foglalós pálya miért nem simeztek....egy idegesitö dolog kilöve...már csak 80 marad..
Újabb fasza csata,4 orosz tank várt a C bázison mire odaértem a legrövidebb úton.Természetesen arra már egy bázis az oroszoké volt.
Vereség vereség hátán az eddig használható pantherD-vel is.
Ez volt az utolsó csatám a német oldallal.Kurva anyját az összes mocskos exkommunista fasszopó buzeránsnak!!!!
Vereség vereség hátán az eddig használható pantherD-vel is.
Ez volt az utolsó csatám a német oldallal.Kurva anyját az összes mocskos exkommunista fasszopó buzeránsnak!!!!
24:05 nél már foglalnak 😄 55 sec alatt 😄 LESZOPOM MAGAM!!!!! nézzétek meg a németek kb ezidõ alatt jó ha 150 métert megtettek.....

Sajnos ahogy téged is engem is ugyanilyen módon basz fel ez a fejlesztõi "support" az oroszoknál....
meg se merem említeni az hogyan lehetséges,hogy az orosz repcsiket ha nem szedik le németek végigrepkedik az egész csatát....nekem 3 csatában 3x lõtték le INSTANT a DO217-em amint beértem a célterületre az AAA sniper ágyuk....biztos véletlen
Ez nem történelmi hûség hanem kibaszott balfaszság a fejlesztõk részérõl!!! Ne hogy már azon múljon a történelmi hûség hogy hová teszik azt a kibaszott bázist.Karélia eddig is szar map volt de ez az új mód....
Mi a jó kurva anyjukat néznek ezek???? Mire a németek elindulnak,az oroszok már foglalják azt az egy nyomorult bázist. Röhely az egész....
Még sok ilyen húzás és baszhatják a történelmi hûségüket,a lõtéri döglött kutya sem fog a németekkel játszani.Akkor pedig az oroszoknak ugye nem lesz ellenfél és bezárhatják a boltot.Nyomorék banda.

Mi a jó kurva anyjukat néznek ezek???? Mire a németek elindulnak,az oroszok már foglalják azt az egy nyomorult bázist. Röhely az egész....
Még sok ilyen húzás és baszhatják a történelmi hûségüket,a lõtéri döglött kutya sem fog a németekkel játszani.Akkor pedig az oroszoknak ugye nem lesz ellenfél és bezárhatják a boltot.Nyomorék banda.

Állítsd vissza a hangbeállíttásokat a játékban Sound FX.
Bocs PZ II C tankok! 😄
Az mostanában bug hogy a PZ I-sek ha tüzelnek rám akkor szinte semmi nem kopog a páncélomon csak azt látom hogy szépen halkan egy csomó modul sérülésem jelentkeznek, sõt volt már olyan hogy szemtõl szemben találkoztunk egymással én úgy láttam hogy a földet lövi de közben engem sebez...másnál is így van?
Tehát neked a realizmus =" BT 7 el bedob PZ4H ellen"......
Ha neked nem fontos a realizmus, akkor mégis miért zavar ha másnak fontos?
Ha neked nem fontos a realizmus, akkor mégis miért zavar ha másnak fontos?
Srácok komolyan nem értem miért kell ennyit ragelni, ez egy játék ezt tudomásul kell venni.
Persze lehetne fokozni a realitást csak gyanítom a közönség nagyon nagy részének nem jönne be az hogy BT 7 el bedob PZ4H ellen mert a "fõnök azt mondta menni kell" vagy ép a sztárolt panther rohadna le mondjuk 3 meccsenként mert a csoda panther nagyon alul méretezett áttételei megadják magukat és persze még lehetne folytatni a sort.
A repüllõsben is nyafognak sokan hogy ha RB-t SB-t mész akkor 10 percig nem csinálsz semmit csak emelkedsz valamerre és ez unalmas stb stb. Nem kis Rage lenne abból ha mondjuk nem egészen reálisan de a mostaninál minden esetre reálisabban hosszú percekig kell egyáltalán megközelítened az ellenfeledet, és mikor oda érsz végre a stuka a nyakadba dobja a 250kg bombáját.
Fel lehet hozni az archiv felvételeket is, az másik kérdés hogy ha az archiv felvételeket nézegetem, akkor ott mindegyik harckocsi személyzet camper noob legalábbis WT-s vagy WoT os szemmel.
Persze lehetne fokozni a realitást csak gyanítom a közönség nagyon nagy részének nem jönne be az hogy BT 7 el bedob PZ4H ellen mert a "fõnök azt mondta menni kell" vagy ép a sztárolt panther rohadna le mondjuk 3 meccsenként mert a csoda panther nagyon alul méretezett áttételei megadják magukat és persze még lehetne folytatni a sort.
A repüllõsben is nyafognak sokan hogy ha RB-t SB-t mész akkor 10 percig nem csinálsz semmit csak emelkedsz valamerre és ez unalmas stb stb. Nem kis Rage lenne abból ha mondjuk nem egészen reálisan de a mostaninál minden esetre reálisabban hosszú percekig kell egyáltalán megközelítened az ellenfeledet, és mikor oda érsz végre a stuka a nyakadba dobja a 250kg bombáját.
Fel lehet hozni az archiv felvételeket is, az másik kérdés hogy ha az archiv felvételeket nézegetem, akkor ott mindegyik harckocsi személyzet camper noob legalábbis WT-s vagy WoT os szemmel.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A hölgyes részleget ne felejtsd el! <#vigyor>#vigyor>
ha nem lehet veled értelmesen diskurzust folytatni akkor én nem teszem alád a lovat.....
nem hiszem el,hogy képtelen vagy felfogni a probléma lényegét......
nem hiszem el,hogy képtelen vagy felfogni a probléma lényegét......
Ilyenkor trollkodosz? Képzeld, olyan térképet is lehet ám csinálni, ahol a 2 bázis a kezdõ zónában, vagy mögötte helyezkedik el, így nem okoz problémát az, hogy az egyik nemzet a gyors tankjai miatt instant nyer azokban a játékmódokban, ahol középen helyezkednek el a foglalandó pontok. Ez egy játék, van a történelem hûség, amire lehet alapozni, de eléggé unbalanced lenne, ha szigorúan csak ahhoz ragaszkodnának a fejlesztõk. Most is megmondod, hogy ez így fasza, de sokat nem mentél abban a tier-ben, hogy bármi rálátásod lenne a dolgokra.
"Tényleg elképesztõ hogy a 30 tonnás T-34/T-44 közepes tank sokkal jobban mozog terepen mint a 44 tonnás Panther, vagy a 54 tonnás Tiger nehéztank!"
Hogy a Panther miért nem mozog jobban terepen a maga sokkal jobb felfüggesztésével, kormányzásával mint az e téren kissé egyszerûre sikeredett T-34, azt nem tényleg nem értem. Nem a súly befolyásolja a dolgokat elsõsorban, különben egy mai 70 tonnás MBT nem röhögné körve ezeket mozgékonyságban.. és nem csak a baromi erõs motor miatt.
"Az is hihetetlen hogy a fejlesztõk nem adtak a Tigernek kétszer olyan erõs motort, mint ami a valóságban volt benne, vagy nem vették le felére a súlyát. Mert persze, a valósághûség az fontos, meg minden, de legyen már a Tiger I-em 1000 lóerõs, 200mm páncélzatú körkörösen és közben mindössze 20 tonna súlyú. Ja és szeretnék oneshotolni mindenkit. Meg jó lenne lézeres távolságmérõ is. Meg ködgránátok. Meg lövegstabilizátor. Meg hifirendszer és HBO. És kialakíthatnának a tank végében egy szekciót ahol hölgyeket lehetne fogadni."
Mondjuk a oneshotolás indokolt lenne, tekintve hogy a 88-as APHE többször annyi robbanóanyagot vitt, mint a 75/76 milis társai.. a ködgránát se ártana, ha már volt rajta, sõt még a 3d modellje is ott van. 😉
Hogy a Panther miért nem mozog jobban terepen a maga sokkal jobb felfüggesztésével, kormányzásával mint az e téren kissé egyszerûre sikeredett T-34, azt nem tényleg nem értem. Nem a súly befolyásolja a dolgokat elsõsorban, különben egy mai 70 tonnás MBT nem röhögné körve ezeket mozgékonyságban.. és nem csak a baromi erõs motor miatt.
"Az is hihetetlen hogy a fejlesztõk nem adtak a Tigernek kétszer olyan erõs motort, mint ami a valóságban volt benne, vagy nem vették le felére a súlyát. Mert persze, a valósághûség az fontos, meg minden, de legyen már a Tiger I-em 1000 lóerõs, 200mm páncélzatú körkörösen és közben mindössze 20 tonna súlyú. Ja és szeretnék oneshotolni mindenkit. Meg jó lenne lézeres távolságmérõ is. Meg ködgránátok. Meg lövegstabilizátor. Meg hifirendszer és HBO. És kialakíthatnának a tank végében egy szekciót ahol hölgyeket lehetne fogadni."
Mondjuk a oneshotolás indokolt lenne, tekintve hogy a 88-as APHE többször annyi robbanóanyagot vitt, mint a 75/76 milis társai.. a ködgránát se ártana, ha már volt rajta, sõt még a 3d modellje is ott van. 😉
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Akkor legyen a pálya egy bazinagy lejtõ, aminek a tetején kezdenek a németek és az alján az oroszok. A közepén meg a zászló van. 😄
Vagy el kéne fogadni hogy a tankok mérete, gyorsulása, végsebessége, páncélvastagsága történelmi tény, amin nem lehet változtatni. Olyan pályát csinûlni, ami kompenzálja az egyes oldalak tankjainak hátrányait? Mégis mennyire lenne az életszerû?
Vagy el kéne fogadni hogy a tankok mérete, gyorsulása, végsebessége, páncélvastagsága történelmi tény, amin nem lehet változtatni. Olyan pályát csinûlni, ami kompenzálja az egyes oldalak tankjainak hátrányait? Mégis mennyire lenne az életszerû?
Hogy eltolta jobbra a lövés ereje..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
T3-ig nincs is gond,addig mindkét oldal játszható,mindkét oldalon vannak kimondottan jó vasak.
A probláma T4-ben kezdõdik,amit már itt is többen leírtak.T4 némettel csak mazochistáknak való.Teljesen élvezhetetlen.T3-al persze ki lehet húzni az összeset de minek????
A probláma T4-ben kezdõdik,amit már itt is többen leírtak.T4 némettel csak mazochistáknak való.Teljesen élvezhetetlen.T3-al persze ki lehet húzni az összeset de minek????
Meg is lepödtem ash riveren hogy "orosz" oldalon kezdek.Azt se tudtam hirtelen merre induljak
A méreten kivul eleve az is gond, hogy a cél egy karika elfoglalása. Kurszkon legább jó nagy és van elõfeltétele. Illetve nem egy füst gomolyog belõle.
igen
most már sb-ben is random változik h melyik oldal melyik spawn-t kapja, jól láttam?
azt is kifejtettük már,hogy ha ennyire mozgékonyabbak az orosz vasak akkor átkéne gondolni a pályákat ,mert ez így default WIN ! /ha nem debilek játszanak oroszokkal/
szinte az összes!!!!!!! foglalási pontot hamarabb elérik az oroszok !! szerinted ez így rendben van?
szinte az összes!!!!!!! foglalási pontot hamarabb elérik az oroszok !! szerinted ez így rendben van?
vicces 😄 ,de én nem ûbernémeteket akarok! Azt el kellene ismerni,hogy a pályák 90%-a az oroszoknak kedvez és pontosan azért amiket leírtál!
de arról is volt már szó,hogy se a német nehéztankoknak se azoknak a medium tankoknak nincs igazán haszna német oldalon amik sokkal,de sokkal lomhábbak az orosz társaiknál ! T3 felett németekkel játszani önkínzás.......
nem hiszem el,hogy nem lehetne olyan szájbavert pályákat csinálni ahol mindkét ország tankjainak hasonló esélyei lehetnének!
de arról is volt már szó,hogy se a német nehéztankoknak se azoknak a medium tankoknak nincs igazán haszna német oldalon amik sokkal,de sokkal lomhábbak az orosz társaiknál ! T3 felett németekkel játszani önkínzás.......
nem hiszem el,hogy nem lehetne olyan szájbavert pályákat csinálni ahol mindkét ország tankjainak hasonló esélyei lehetnének!
Nekem a kedvencem az volt, amikor találtam egy AI Pz.IIC csordát Kubanon a cap zone környékén.
Már dörzsöltem a tenyerem, hogy micsoda mészárlás lesz, erre pár másodperc után kilõtték a tankom a 20mm-es köpõcsövükkel. A poén az, hogy IS-1-gyel voltam és csak a frontomat lõtték. 😄
Már dörzsöltem a tenyerem, hogy micsoda mészárlás lesz, erre pár másodperc után kilõtték a tankom a 20mm-es köpõcsövükkel. A poén az, hogy IS-1-gyel voltam és csak a frontomat lõtték. 😄
csak az ai tankokból kéne áttenni az "1000 lóerõs" motort 😄
http://gfycat.com/YearlyAchingHoopoe
http://gfycat.com/YearlyAchingHoopoe
Per Aspera Ad Inferi.
Ez a bajom szegény kis Zis-30-cal, hogy alig fér bele lõszer.
Már többször ott kellett hagynom, mert teljesen kifogytam. 😄
Késõbb csinálhatnának valami bázist, ahol lehet javítani meg lõszert újratölteni, mint a repülõknél.
Már többször ott kellett hagynom, mert teljesen kifogytam. 😄
Késõbb csinálhatnának valami bázist, ahol lehet javítani meg lõszert újratölteni, mint a repülõknél.
jól tudod 😊