11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RatBaG #16840
    de csak a medium tankokkal és könnyebb td-kkel, mint korábban realisticben.

pont ezt szívtam meg tegnap. P-s királytigrissel carpathianson kimentem a map szélére, elrejtőztem a susnyásba, onnan néztem a várdomb mögül előbukkanókat. su100 kint a mezőn, kilövöm, t44 araszol a domb mögül, kilövöm, aztán visszavonulok a lejtő mögé, mert az is3 átlőhetetlen oldala megint benyelte a lövésem. na ezután rontott rám az előző csapat, de szerencsémre kis különbséggel jöttek át a dombtetőn. su100 full gázon kapáslövés, pukk. másik su100 ugyanígy, a roncsa nekem ütközik jó nagy sebességgel. t44 full gázon, kigyújtott, motor fekete, szóval egy helyben forgatom a tornyom. oldalba lő kétszer meg egyszer egyenesen hátulról, de valami csoda folytán nem robbanok. mondjuk közben én is kétszer oldalba lövöm, és baszik meghalni, ééérdekes... aztán mire a harmadikat betölteném a gyerek nyomott egy "wreck vehicle"-t egyenesen előttem. pff
    köszönhetően a dupla spawnnak, az egyik su100 még vissza tudott jönni, próbáltam arrébb vonszolni a sérült tankom az emelkedőn, de fél perc alatt ott volt tőgázon megint, aztán telibe lőtt. azért ez kibaszás...
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.11. 14:11:53