37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
na jó, ennek a tetves is3-nak tuti, hogy bugos a damage modelje!
nem először lövöm oldalba, most legutóbb kb 100 méterről, konkrétan 90 fokot bezárva, általában semmi sebzést nem kap, most még sérült is odabent ammo, crew, mégis úgy elrobogott, mintha semmi se történt volna.... még egyszer se robbant fel ez az op szar! -
Amit írtál, az az AB csatára igaz. -
Dehogynem lehet. Realisticben spawn ponttól függően hozhatsz saját vasat. -
Helo.
(Kisebb kihagyás után jövök), jól látom, hogy most már tank csatába saját választású repülőt nem is lehet vinni, csak amit a "killstreak"-like rendszer enged??? -
kurskon bemákoltam szemből, kb 1 km-ről egy is3-at, alap lőszerrel. számomra is rejtély, hogy hogyan...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Remélem ezt növelni fogják! A T5ös tankok ugyanis semmivel sem gyengébbek modul RP szempontjából, mint jetkorszakos repcsitársaik. Tudom mekkora meló volt az még a több kapható RPvel együtt is, mert minden repcsim elit. Itt egyelőre nem látom az alagút végét a research lista alapján a T5ös cuccoknál, bár talán annyi egyelőre a nyerő, hogy jóval kevesebb tank van T5ben, mint repcsi. Mondjuk ez még nem fenyeget, még csak T3ban járok, de azért elgondolkodtató. :) -
gstup #16860 Nem nálad van a hiba.Repülős résznél könnyedén hozok 80-120k liont és 10-15k rp-t egy meccs alatt.Itt jó esetben 15-26k lion és 1000-3000 rp. -
Nálam a hiba, vagy 4-5k csatában összeszedett pontért jóval kevesebb RPt ad, mint a repülős rész? -
twi452 #16858 ez elvileg a mostani patch-el jön majd be -
gstup #16857 Placebo.Volt olyan aki kipróbálta és nem vitt lőszert.Ammo racket kapott és berobbant... :) -
Indi69 #16856 Meg van, de minek -
ja, ma végre unlockolom azt is, már úgy várom, mint a messiást. muszáj leszek direkt az is3-aknak mindig vinni néhányat, szeretettel.
btw, mi igaz abból, hogy minél több lőszert viszel, annál nagyobb az esély a berobbanásra? korábban hallottam már, de akkor még eléggé placebonak/urban legendnek tűnt, de tegnap egy "híres youtubeos" videójában is volt erről egy elejtett fél mondat.
a sok szar közül pont ezt modellezték volna le gayjinék?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.12. 10:58:58 -
Indi69 #16854 Hello. A pz.kpfw.lll ausf.m tankon a pzgr 40/1 lőszert miért nem tudom használni ha már meg vettem? üdv -
Ezt az orosz ágat át kellene gondolnia a gazsinak. Nekimentem T-70el a kerítésnek és meghalt a személyzet minden tagja ... -
Apropó, nézte valaki a dev szervert. Milyenek az amerikai tankok? -
gstup #16851 Is-3 oldalról a torony és a test közötti kis résnél.Nem könnyű belőni,de nem is lehetetlen.Mindig pukkan.Szemből meg a kemény magvas lövedék úgy hatol át rajta mint kés a vajon. :) -
a lánc és a felsé rétegelt páncél között kell lőni ott csak tisztán 90mm a páncélja.
Én is csak ott tudtam eddig kilőni:S
Elvileg amúgy az is-3 immunis volt a német 88 l/71-es löveg ellen, akkora volt az effektív páncélja..végül is az ellen tervezték elsősorba.
-
Ezek a T1 amerikai tankok de nagy vackok lesznek. -
undorító, hogy mekkora okádék egy csíter tank ez az is3...
szemből teljesen kilőhetetlen, hiába van 210-es pen-em, minden lepattan az orráról, a torony meg eleve esélytelen. max annyit tudtam elérni, hogy szétlőttem az ágyúcsövét, szépen megjavítja, aztán egy lövéssel kilő.
de ami még inkább felbasz, hogy oldalról is sebezhetetlen. jó pár is3-at oldalba lőttem már, de vagy a track nyeli el teljesen a sebzést, vagy felette az az ék alakú különálló rész a páncélban.
esküszöm, még egyetlen is3-at se tudtam kilőni, mióta olyan br-ben vagyok, hogy találkozom velük. legutóbb sikerült egyet criticalra lőni oldalról, rám fordította a tornyát és simán kilőtt, ahogy húztam vissza a domb mögé... -
RODLEE #16847 Ja ezt nem tudtam,én ott Tier III-ban vagyok még Pz 4 G a legnagyobb,nemrég kezdtem a gamét,most hajtok a Tiger-re,de igazából mindent kiszeretnék fejleszteni kiváncsiságból! Igazából nemsoká 2hét szabi,kandalló begyújt meleg szoba,pici házi+forralt bor,elleszek! 
-
flashpointer2 #16846 Megoldódott, az a szar kártyához tartozó program levette magát legalacsonyabb fokozatra, és egy napig idegelt -
Panlaj #16845 Eddig tartott a móka. Ma megint megkaptam "vesztes" lapot. Sem német sem orosz oldalon nem tudtam érvényesülni. Ab csatában F2-el oldalba lövöm t-34-est 3-4-er de semmi. Azután léptem ki mikor SB csata tigrissel mentem és kb.200 méterre szembe megjelent egy t34-85. Én magasabban voltam és lefele néztem a dombon. Az ellen meg egy kis mélyedésbe ment bele. A vezető előtti döntött front páncél közel 90°-ban volt. Ezt lőttem meg kapásból. Erre beadta, hogy csak az elején lévő pót lánc darabot vette le. Természetesen ő, 1 lövéssel teljesen lebénított, a következővel meg kivett. Mai 5-6 meccsen 4 killem volt. Ebből 2 ai tank. -
cpthungarian #16844 Mikor takarítottad ki utoljára a gépet? :D -
flashpointer2 #16843 Nektek nem lassult a játék? 45-50 fps-ről leesett 10-20 -ra egyik napról a másikra -.-
Ráadásul most a leggagyibb old graphiccel megy 50 fps-t gtx 750-el!
Esetleg memória vagy ilyesmi köze lehet? -
sulyid #16842 Én most döntöttem meg a személyes rekordomat T-34/85-össel SB-en: 5 kill, 1 halál... Picit nagyon éltem a szokásos tigrisek-párducok szétszopatnak mindenkit felállás helyett.... -
Én ennél durvább dolgokkal találkozok. Mint a tankom mellé lőtt lövedék bekanyarodik a tankba, csak úgy vesz egy 90°-os fordulatot... Persze aki lőtte az lő 10-et a csatában... minden csatában amiben játszik. Házakon, hegyeken átlövő csoda játékosok, stb. -
de csak a medium tankokkal és könnyebb td-kkel, mint korábban realisticben.
pont ezt szívtam meg tegnap. P-s királytigrissel carpathianson kimentem a map szélére, elrejtőztem a susnyásba, onnan néztem a várdomb mögül előbukkanókat. su100 kint a mezőn, kilövöm, t44 araszol a domb mögül, kilövöm, aztán visszavonulok a lejtő mögé, mert az is3 átlőhetetlen oldala megint benyelte a lövésem. na ezután rontott rám az előző csapat, de szerencsémre kis különbséggel jöttek át a dombtetőn. su100 full gázon kapáslövés, pukk. másik su100 ugyanígy, a roncsa nekem ütközik jó nagy sebességgel. t44 full gázon, kigyújtott, motor fekete, szóval egy helyben forgatom a tornyom. oldalba lő kétszer meg egyszer egyenesen hátulról, de valami csoda folytán nem robbanok. mondjuk közben én is kétszer oldalba lövöm, és baszik meghalni, ééérdekes... aztán mire a harmadikat betölteném a gyerek nyomott egy "wreck vehicle"-t egyenesen előttem. pff
köszönhetően a dupla spawnnak, az egyik su100 még vissza tudott jönni, próbáltam arrébb vonszolni a sérült tankom az emelkedőn, de fél perc alatt ott volt tőgázon megint, aztán telibe lőtt. azért ez kibaszás...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.11. 14:11:53 -
Délelőtt nyomom.
Köszi a felvilágosítást!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.11. 12:59:42 -
RODLEE #16838 Várakozás válltozó,van amikor egyből berak,van mikor várakozni kell!
Annyiban más a realistichoz képest,h itt teljes mértékben a szemedre vagy utalva,h kiszúrd az ellent semmilyen piros ikon nem jelenik meg,még akkor se ,ha kiszúrod,csak a minimappon jelenik meg kis piros jelölés, amíg látótávolságodban van,vagy ,ha saját társad látja!
Fedezékbe vonúl,domb mőgé,és társad se látja stb,akkor a mini mappon is eltünik!Maga a kamera nézet is kötöttebb!
Annyi,h saját erőket azt ugyanúgy kék,illetve zőld jelzéssel látod,és itt 1 kivállasztott tankal tudsz 2x spawnolni! -
szinte egyből berak. késő este, mikor gondolom a ruszkik már kezdenek kidőlni, akkor 2-3 perc... -
Még sosem próbáltam SB tankosban. Főleg a várakozás miatt. Mi a különbség a realistichoz képest? A várakozás javult? -
RODLEE #16835 Az biztos SB-ben nehéz meglátni az ellent -grass in optic- nélkül is,viszont akinek be van kapcsolva nagyon nagy hátrányba kerül az ellen aki nem használja,igazából csak ezért nem engedném SB-ben,de ez csak az én véleményem! -
twi452 #16834 állat :)
az kár h a többi repeszt nem mutatja ilyenkor csak azt ami beszáll a tankba, úgy látványosabb lett volna nem csak "furcsa" :D -
Hogy halt meg! :D Ilyen nincs. :D -
Luciferkee #16832 Ez a komoly, nem az ebola :S -
-
Nekem nem jönnek be a képek. -
Szerintem meg jól van így ahogy van.
Így is SB-ben alig lehet nem fullos grafika mellett észrevenni a tankokat... -
twi452 #16828 amíg egyvalaki is él a tankban addig az működőképes csak büntetéssel jár a gép teljesítményére xy ember elvesztése
illetve még olyan büntetés van h kell egy bizonyos idő amíg a "maradék átveszi a feladatot a kilőtt legénységi tagtól"
de egy ember is el tudja kezelni a gépet végül ha úgy alakul
ennyit be kellett áldozni a realisztikusságból különben csomó tehetetlen gép lenne a harcmezőn :)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.10. 20:07:24 -
Panlaj #16827 A fákat most is ki lehet csata közben venni. Jó szórakozás légvédelmi ágyúval a favágósdi.