Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #16761 Nekem pénz problémám sosem volt ebben a játékban. Szerintem ha nem veszel Goldért Free XP-t, akkor kb úgyis úgy jön a zsé, ahogy tudod venni a modulokat/tankokat. Repülős résznél sem volt gond, ott inkább mindig több pénzem volt, mint amennyinek adott szinten lennie kell. (US ág, minden ág kihúzva az első JET előtti gépig)
Ami viszont engem nagyon zavar: Új tank vásárlásakor a Part/FPE fejlesztéseket kigrindelni. Sok esetben inkább arcadeban csinálom. Sajnos nálam sokszor előfordul a fekete cső/torony, és akkor gyakorlatilag vége a játéknak. FPE nélkül még csak-csak elvagyok de Parts nélkül esélytelen.
Viszont a többi fejlesztést nem nagyon veszem észre, hogy bármit is javítana a tankokon (ammot kivéve persze :) ). Repülúknél ez jóvel észrevehetőbb, nem csak amiatt, hogy ki is írja, hogy mit fejleszt.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.07. 15:38:15