37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • e57
    Volt egy nagyon jó meccsem az előbb. Teljes vesztes helyzetből sikerült fordítani.
    Elmentettem a replayt. Vissza lehet játszani úgy, hogy ugyan úgy lássam, mint játék közben? Nevekkel pont csíkokkal, mindennel.
  • DasIsFuck
    Jó lesz az a T-32 6.7-es br-el majd...az tényleg kilőhetetlen lesz ha bemegy egy domb mögé, meg ott az a 127mm-es döntött front.

Egyébként ez a Tigris p szitu külön vicc, nem elég a br, de még csak nem is a fejlesztési fába rakták be.
    Nehogy már legyen vmi új tank a német oldalon amiért van értelme játszani...
  • Sherman0070
    Alig várom hogy kijöjjenek. Végre lesz ellenségük a németeknek és akkor visszatérek
  • Sherman0070
    Pfff már mért nem 8.0-ás br? Hisz 200mm a frontja. A Sztálin szarjai ellen kéne betenni másképp "OP" lenne.
  • Adems
    Pénteki tesz alapján teljes amerikai tech tree.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://prntscr.com/5eanhj
  • WinT
    Baaaszus, nem való ez az automata squadba rakás olyan színtéveszőknek mint én, a nagy AB-s pörgésben úgy oneshotoltam a szövetséges Wellingtont ahogy a nagykönyvben tanítják... aztán három percig gondolkodtam, hogy miért kaptam büntetést mire leesett, hogy az nem piros volt valószínűleg hanem zöld. :D
    Air Forcesben persze soha nem jönnek be az ilyen egylövéses killek...
  • gstup
    Tiger VI (P) 6.7-es Br-el és KwK 36-al.Teljesen felejtős 6000+ aranysasért.Használhatatlan lesz.
  • DasIsFuck
    Nem vagyok kezdő, ne nézz hülyének.

Tényleg nem öl meg semmit, hatástalan.

Egyetlen egy mód ahogy tudtam kill szerezni, hogy vagy leégett vagy kilőttem az összes crew tagot.

• Malarki
    Mai első köröm, nem indul rosszul. Mindezt úgy, hogy 7v7 csata volt.

• Luciferkee
    Mit találsz el vele? Milyen szögből? Milyen lőszerrel? Milyen távolságból?

Ez így, hogy xy tank szar elég kevés, lehet user probléma is. Ugyan én nem szeretem a TD-ket, de az I/70-el sosem volt bajom.
  • e57
    KV-2 -höz nincs AP lőszer. AC lőszer van hozzá (betontörő). Én ezt szoktam használni. Kb. 5 találatból 4-szer azonnal megsemmisíti az ellenfelet.
  • DasIsFuck
    Kész, elbaszták az l/70-et, semmit nem lehet vele megölni.
    feketére kilövi a crewt meg sárga/pirosra a dolgokat, de ennyi.

1 killt értem el vele, de az is azért mert leégett.
  • DasIsFuck
    GG gaijin..

Adtam ennek a szarnak hosszú hetek után ismét egy esélyt és most az fogad, hogy az L/70 teljesen használhatatlan lett.
  • RatBaG #16773
  • cpthungarian
    Csak az AC lőszerrel használtam, mivel a HE szerintem semmit nem ér.
    Egyébként nincs hozzá AP, sem "fejlesztett" lőszer. :)
  • Luciferkee
    Szerintem HE-vel érdemesebb lenne a tank alá/mellé lőni, hogy a repeszek berepüljenek alulról, oldalról.
    Persze KV-2-t nem használtam sosem, csak amennyit muszály volt, de én AP lőszerrel használtam mindig, sosem volt gond vele.
  • Flikka
    Ilyen szívásaim nekem is voltak KV-2 vel és vannak most is bármely másik tankkal de szerintem ez nem annyira lőszer függő, inkább a csatákkal van néha valami ami miatt mintha vaktölténnyel lövöldöznék. Az alaplőszer gyakran hatásosabb, a fejlesztett akkor jön kapóra, ha valami monstrum jön szembe, vagy nagyon messze van a célpont. Ha a 152 milis troll ágyú nem elég akkor szerintem tök mindegy mit töltesz bele. Én az alappal elég jól elvoltam vele.
  • yossarianHUN

Erre valaki?
  • Luciferkee
    1, Nemtudom, de folyamatosan optimizálják.
    2, Igen betehed, de ki lehet kapcsolni.
  • Malarki
    Kocajátékos vagyok itt csak, ezért lenne két kérdésem:
    1. Volt valami optimalizáló patch a közelmúltban? Régebben 30 körüli FPS-em volt, most stabilan 40-45, ugyan olyan beállításokkal.
    2. Jól láttam, hogy egy már zajló csatába is berakhat az MM? Mondjuk ez azért érdekes, mert van nogy 2 játékossal több van az egyik csapatban mint a másikban.
  • AnuluWork #16766
    A PzIVF2 és a Stug F az első igazán jó német tankok. :)
  • Droughert
    Ha jól játszok tankcsatában is összejön simán 60-80k haszon, de akkor is rövidebb idő alatt és több hibalehetőségem van tankokkal, mint repülővel. Tankoknál ott a respawn, repülőnél ha elszúrtam akkor vége, fizetem a javítást (minúszos kör) és mehetek a következő csatába.
  • Sherman0070
    Tank csata lezajlik 10 perc alatt de jó ha ad 20K credit hasznot. Repülős ha jól csinálod 20 perc alatt lezajlik ott meg 60K haszon is jön ha jól játszok.
  • flashpointer2
    Orosz tankoknál simán lehet :D
  • Lokker
    Én meg azt nem értem hogy egy javítófelszerelést és tűzoltókészüléket miért kell kifejleszteni? Annyira realisztikus hogy úgy mentek a tankok csatába, hogy egyik se volt náluk?
  • Luciferkee
    Nekem pénz problémám sosem volt ebben a játékban. Szerintem ha nem veszel Goldért Free XP-t, akkor kb úgyis úgy jön a zsé, ahogy tudod venni a modulokat/tankokat. Repülős résznél sem volt gond, ott inkább mindig több pénzem volt, mint amennyinek adott szinten lennie kell. (US ág, minden ág kihúzva az első JET előtti gépig)

Ami viszont engem nagyon zavar: Új tank vásárlásakor a Part/FPE fejlesztéseket kigrindelni. Sok esetben inkább arcadeban csinálom. Sajnos nálam sokszor előfordul a fekete cső/torony, és akkor gyakorlatilag vége a játéknak. FPE nélkül még csak-csak elvagyok de Parts nélkül esélytelen.
    Viszont a többi fejlesztést nem nagyon veszem észre, hogy bármit is javítana a tankokon (ammot kivéve persze :) ). Repülúknél ez jóvel észrevehetőbb, nem csak amiatt, hogy ki is írja, hogy mit fejleszt.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.07. 15:38:15
  • Droughert
    Nagyjából ugyan úgy hoz, ha időarányosan nézed. Egy tankcsata gyorsan lemegy, míg af-ben az első 5perc emelekedéssel/helyezkedéssel telik. Múltkor próbáltam, jól néznek ki a repülős kör végén azok a szép nagy számok, de nekem több időbe tellett azokat az összegeket összehozni af-ben, egy tankcsata sokkal gyorsabb, több kör (nálam) több bevétel.
  • twi452
    tankba mindenféle ágyútölteléket beültetnek, bezzeg repülőkbe komoly pilóták kellenek :P
    ennyi xD
  • AnuluWork #16758
    Azért a WT tankos részében nem tömnek ki minket lóvéval. A repcsis jól hoz, de a tankos?! :D
  • Destydeme
    Hi.Ezt is írtam:"Ha jól dolgozol akkor a bukó csatában is szépen kaszálsz,ez nagyon jó!"

Te a foglalásért mennyit kapsz pl?
  • Stefan99
    A GF-ből kiszedhetnék ezt az időlimitet, a legizgalmasabb csatáimnak vet véget rendszeresen...Nem tudom mi értelme ennek.
  • Sherman0070
    Normális kredit hozatal... A lánctalp megjavítására sincs pénzem ha csak 1 killem van...
  • Sherman0070
    "A wot 2 csatával felbosszant,itt a bukó sem olyan fájdalmas hála a normális xp/kredit hozatalnak"
    [hatalmas] "normális xp/kredit hozatal" [hatalmas]
    Akkor azért kapok 20 perces meccs után 8 killért 1000xp-t.
  • Sherman0070
    Mégis baromi izgalmasak a meccsek :D
    Itt eltűnt az az izgalom a játékból ami régen volt.
  • Lokker
    "...és a retardált csapatok abszolút tönkretették."

Nagyot fogsz csalódni ha azt hiszed itt nincs ilyen. Sőt, rosszabb.
  • AnuluWork #16751
    Mani és mani?

Én minden nap a tankok előtt megyek 3 nem tankos nemzettel 1-1 bombázóra kihegyezett kört, és hopp, megugrik átlagban 250 ezerrel a bankszámlám. :)
  • PLaci #16750
    Ez mennyire jellemző... :D

• twi452
    Elvileg már kevesebb lesz majd az ammo robbantás mert el fog fogyni a tankból a lőszer ahogy lövöldöz vele és ha olyan helyre lősz ahonnan már betöltötte akkor nem történik semmi :)
  • Destydeme
    +1 :)

yossarianHUN #16747 hsz:Dettó,kb 3hete játszom ezzel a játékkal.
    Nincs a +- 25% pen,ami sima -20% konstans(M41 Bulldog még egyszer sem vitte át az Is3 cápa orrát 175(papíron)pen mellett.Nincs -2 tier szopóág(tier7 vs tier9 60%ban),illetve legalább megvan adva az esély(Tigert,Kt-t oldalról simán kikapod t34 variánsokkal).
    Ha valakit a wotban becserkészek simán megsz...at 1 richochet lövéssel 10méterről,mire ő ammot lő/felgyújt(néha menetből is).
    Nem lő a tankom 200méterről a földbe(Rhm Borsig közel 2k csatával rendszeresen 6óránál a földbe lő.)
    A wot 2 csatával felbosszant,itt a bukó sem olyan fájdalmas hála a normális xp/kredit hozatalnak.Nincs ping,lagg gondolom itt.
    Az,h top tierben oroszra kell váltanom(vki írta itt tegnap(Luciferkee),h 6.7 felett kevés a német)kibírom,a lényeg,h ha leülök szórakoztasson.Itt újra érzem a wotban már nem.Nekem ennyi elég.
    Persze ez sem tökéletes,T34 borította már fel a Tigrisem.Ahogy este írták előttem,nekem is remeg a cső,ha a padkára megyek,sőt álló helyzetből megfog a szobor/kandelláber,szerintem az eresz csatorna is(nem tudom ledönteni minden tankal rgo "stuck"érzés.)Ezeket kiküszöbölöm,amíg javítják a game-t.+valóban itt is(wot-ban is) bemásznak a hátsódba,nehogy tudj tolatni.(Ilyenkor már lövés előtt elkezdek mozogni a tankal,h vegye észre nem jó helyen van).Szal itt kevesebb a stressz,több az öröm jelenleg,mint a wotban.
    Peace :)
  • yossarianHUN
    Mármint szerinted:D Én most álltam át (pár hete) a WT-re a WoT-ról, mert véleményem szerint az gyakorlatilag most érte el a játszhatatlan állapotot. A hangyaként nyüzsgő artyk, és a retardált csapatok abszolút tönkretették. Mondom ezt úgy, hogy CBT eleje óta wotozom (tehát lassan 4 éve). A WT-t az utóbbi időben sokkal jobban élvezem.