War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegesztettél már fel 20mm acélt egy tank oldalára? Ne beszélj már zöldségeket hogy az könnyû dolog....

Eleve, meg kell rendelni a megfelelõ minõségû acélt. Az eleve hetekig eltart amíg kijön. Aztán le kell csiszolni a festéket a tankról, aztán gyorsszorítókkal fel kell fogatni a megfelelõ helyre, dekopírral kivágni a szükséges nyílásokat, aztán jöhet a szegecselés majd hegesztés.
Utána még felületkezellés is kell, a matricák visszaragasztása úgy ahogy a playerek eredetileg feltették - mert különben megint jönnek a síró posztok, hogy köcsög gaijin, másként áll a vaskereszt a tankomon pint a patch elõtt volt, bezzeg a vörös csillag úgy áll mint a cövek...

Én már elõtte is iszok két ászokat. Ezért nem idegesitem magam a játék miatt. WoT-nak volt két éve mikor baromi jó volt fizettem prémiumot mintha kötelezõ lenne. Most már inkább a sõrrért fizettek. <#finom>
mondjuk ezért is adtam már pénzt a kezdõ tank packért de azt nem bántam meg jó csatákat mentem velük.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Jeffjohnson
A DM-ben lévõ hiba felgöngyölítése biztos nehéz is. Nade, egy páncélvastagság megváltoztatása biztosan nem az.

Nem nem, az én módszerem jobb: Kilõnek akkor iszok 1 sört 😊

4 után már nem szokott érdekelni semmi 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nem dolgozok náluk 😊

Ez egy értelmetlen vita lenne, ami sehova se vezet. A lényeg, hogy nem olyan egyszerû, mint azt sokan hiszitek.

Mivel ez open béta a megoldás a köv. Fellépek a szervere megyek 1-2 csatát kilõnek. Hmm kilépek és megyek diablo3-at játszani no problem.

Szerintem meg az a fizetõ player aki megteheti. <#crazya>

Jeffjohnson
Remélem azt tudod, hogy ez a legnagyobb non-sense dolog, amit eddig írtál.

Isten tudja, de sztem pont a fizetõ player a nem türelmes, by default: õ az akinek nincs ideje grinderlni, õ az aki a T8 tankot (WOT) inkább megveszi.

Jeffjohnson
Szuper végre valami infó. Akkor meséld el kérlek, hogy a Tigris lövegpajzsának 100mm-ról 120-130mm-re való "átváltoztatása" mennyi munka. Vagy a löveg szórásának csökkentése. Gondolom te náluk dolgozol ezért pontosan meg tudod mondani ez mekkora munka. Akkor kérlek ne tartsd vissza ezt az infót és mesélj nekünk tudatlanoknak.

Orosz brigád ez is, ez a probléma. Ezek ilyenek sajnos, IRL tapasztalatból mondom.

@bgabor: a WG sem volt tahóparaszt a CB alatt/OB elején. Szép lassan lettek ilyenek, részben azért is mert a playerbase bizony csak szitkozódni meg rimánkodni tud, soha semmi nem jó alapon.
Ne legyen igazam, de sztem gaijinéknál is el fog jönni az az idõ, amikor nemcsak simán egy "known issue. Thank you for reporting" lesz a válasz.

Mondjuk én még "élvezgetem" a játékot, hála istennek nem vagyok annyira belebuzulva a tankokba hogy zavarjon ha a tigris lámpája feletti páncélzat 100mm miközben a valóságban 105 volt 😊
És mivel én úgyvagyok vele hogy az egész random, az se zavar ha a modulok elhelyezése meg a hitbox bugos.

"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." 😊

ui: a reklamálóknak meg ez: "Boldogok, akik sírnak, mert õk megvigasztaltatnak." 😊

A probléma a hozzáállásotokkal van. Ez alapvetõen egy ingyenes játék, aki akar fizethet a gyorsabb fejlõdésért, és ennyi. Általában azok a playerek hõzöngenek a legtöbbet, akik a fizetõ (és amúgy a világ türelmesebbik felén élõ) játékosok farvizén eveznek.

Ha ez egy havidíjas MMO lenne, vagy tizensokezerért kéne megvenni a játékot, akkor jogosak lennének a sirámok.
De amíg ingyen adnak ekkora játékélményt és tartalmat, addig mindenki számoljon el 100-ig mielõtt posztot ír vérben habzó szájjal.

Hééé össze ne vesszetek már egy játékon. <#crazya>

Jeffjohnson
Amit te írsz az színtiszta demagógia.

Azért azzal tisztában vagytok, hogy egy-egy bug javítása nem annyi, hogy Mariska átírja a 100-at 120-ra a Notepad-ben, ugye?

Jeffjohnson
Ja és a Jagdtiger frontpáncélján a löveg alatt is van egy lyuk.......

azért nézhetjük úgy, hogy nem azért fizetsz h x-y bugot javítsanak minél gyorsabban 😊

sas-ért fizetsz amit elkölthetsz dolgokra a játékban amiért kapsz tankot-repülõt, prém számlát stb

de befogom mert meg leszek lincselve 😄
Jeffjohnson
Már ne haragudj de ti folyton véditek itt a játékot meg írogatjátok gúnyosan, hogy a németekkel semmi gond sincs. Aztán mikor valós dolgokat hozok fel, akkor ez rá a válasz, hogy itt sírok? Ne viccelj már. Ki az a "mi"? Te és azok a funboy-ok akik nem bírjátok a kritikát?

Írjátok, hogy jelentsem a bugokat a hivatalos fórumon a megfelelõ helyen. Hát jelentem, hogy megtette több ember is alátámasztva megfelelõen de semmi sem történik. Akkor meg engedtessen már meg nekem a lehetõség, hogy kritikát fogalmazzak meg a játékkal szemben. Én ismétlem ÉN tapsolnék nekik a legjobban ha látnám, hogy javítják ezeket a bugokat de a mostani patch is egy nagy semmi.

Torzonborz
Glo azért jelen pillanatban szerintem igazuk van. Ha normál open béta lenne ami csak a tesztrõl szól akkor azt mondom oké...de jelenleg itt már pénzt is elfogadnak a szolgáltatásukért ( még ha nem is kötelezõ jelleggel ).
Szóval ha így nézed többet kéne tenniük .
Legalábbis az ilyen kritikus hibákra kéne összpontosítani.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Töröld le a vérbe, aztán nem kell sírnod. Mindenki boldog lesz. Te is, mi is 😊)

Jeffjohnson
"Thank you. Issue is known. Tiger II tank is known to have some weak spots that should not be there. Also issue is in tracker.

Thank you."

Tigris lövegének pontossága (KT is érintett), aztán a tigris toronyforgatásának bugja (megemelkedik a csõ a lámpánál) mind-mind ilyen kategória. Sorolhatnám még napestig az ismert de nem javított bugokat.

Pluskast
Kb ez jutott eszembe errõl 😊 Ganjin vs játékos a jelenetben 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Ja ezt én is tapasztaltam. Külsõ nézetre váltok látom a tankot. "Beülök" a gunner pozicióba tökig zoomolok eltûnik a tank. De persze ez is csak nüansznyi dolog.

A hivatalos forumon már jelentették a "ghost shot" is megmaradt, és a hol ott van a tank hol nincs hiba is.

Jeffjohnson
Jelentve volt az is, hogy a német tankok ágyúcsöve cukorból van.
Válasz rá: "Known issue. Thank you very much for your report."

Ehhez képes patch noteban nyoma sincs.

Pluskast
Fasza, csak a lényeges dolgok maradtak ki belõle (megint). Az a bug például nem zavarja a készítõket (amirõl azt mondják, hogy tudják), hogy minél többet rakok a gunner javítási skilljére annál tovább tart a kijavítása? Ilyen hibákat miért nem lehet kijavítani???? Persze biztos bennem van a hiba, hiszen az olyan dolgok mint a színvak mód meg a továbbfejlesztett görgõ animáció biztos sokkalta fontosabb mint a az ilyen nüansznyi hiba orvosolása....

Azt, hogy egyfolytában kidobál Karelián már javították vajon?

Jeffjohnson
A munkájuk eredményét igenis látjuk...ami jelenleg nagy semmi.

Nem tudjuk hogyan és min dolgoznak.
Max nem támogatod õket többet 😊
Ettõl nem szûnt meg a hiba... Nekem teljesen mindegy, hogy paraszt módon válaszolnak, vagy normális hangnemben jelzik, hogy tudnak a hibáról, ha nem csinálnak semmit, akkor az eredmény mindkét esetben ugyan az, semmi nem történik.

Jeffjohnson
Mondjuk, hogy a frontpáncél teteje lyukas?!

Válasz: "Issue is known. Thank you."

Jeffjohnson
Nézd, amikor már a devektõl azt kérdezik a moderált bug report topicba, hogy mégis mennyi bizonyíték kell, akkor azért elgondolkodik az ember, hogy valami itt nem stimmel. Van belinkelve fotó, sematikus rajz, videó a játékból... mégis mi kellene még, hogy javítva legyen?

Mi konkrétan a baj vele egyébként?
Azért valamit csináltak, mondjuk ez nem volt egy nagy munka😊 :
Fixed armour layout on the commander's cupola of the Pz.Kpfw VI ausf B (with Henschel turret and KwK46 cannon) from 100 to 150mm, according to "Der Panzer-Kampfwagen Tiger und seine Abarten" page 208;

Ó, õk a még mindig fényévekkel jobban kezelik a játékosok visszajelzéseit, mint a tahóparasztok Wargamingnél.

nem opék 😊
igaz nekem csak tier 2-3as tankjaim vannak de úgy érzem mindkét oldallal ugyanúgy lehet haladni, nem a technika szab határt
ha rosszul döntöttem simán kiszednek tökmindegy, hogy orosz csodafegyverrel megyek vagy direkt elrontott német gépekkel 😛

PiciPanzer tudna errõl mesélni igazán, õ mindkét oldalon már tier 5 magasságában jár 😊
Jeffjohnson
Egyrészt fizettem érte. A türelem pedig elfogyott egy olyan "Buggal" szemben, ami már a closed béta óta a játékban van.

Lehet, hogy ingyenes, de sokan fizetnek érte, ezzel is támogatva a fejlesztõ csapatot, cserébe talán elvárható némi kiemelt figyelem, a játékélményt negatív irányba befolyásoló problémák felé.
Még béta állapotban van a játék, fejlesztés alatt van, kicsit több türelmet is lehetne tanúsítani egy alapvetõen ingyenes játék felé..

Jeffjohnson
Igen, ezt én is olvastam. Nem is mondanék rá semmit mert mindjárt jön Twi meg Glo, hogy a németek mennyire OP-ok. Mindenesetre a Tiger lövegpajzsát valamiért nem akarják élethûre csinálni, erre persze a fent említett kollégák sem tudják a választ... igen lett jelentve....meg is erõsítették, hogy továbbadva a fejlesztõknek......változás továbbra is 0 de biztos van értelme könyveket linkelgetni, videót, replayt betenni a hivatalos bug jelentõs topicba mert "foglalkoznak" vele. Na, persze.

RatBaG
ez is vicces:

"Fixed front turret armour layout on the T-43-85 tank with D-5T cannon (the gun mount hole on the turret was missing, which led to “doubled armour” mantlet+front of the turret);"

Per Aspera Ad Inferi.

Jeffjohnson
Tigrishez megint semmi,sõt a KT-n lévõ lyukakat sem javították..... ez már kezd nevetséges lenni.

Panther hang helyett panther dm el többre mennénk....lesz.rom milyen szépen dudorog,ha minden nyomorult kavicsfelverõdéstõl beáll a löveg..
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/152769-update-190614-1412712/
Repes résszel
Trucker39
Patch note fordítása elérhetõ nálunk: Update

JethroHUN
Azt amit nagyon fontos lett volna javítani azt megint elfelejtették. Az ágyú javítás még mindig hibás...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hát, 2-4 ilyen visszaszámlálás kör alatt csak feltûnne hogy a legénység éppen szalonnát sütöget a motortér tüzében 😄

Még arra gondoltam hogy többször úgy tûnt, azért van igymert meredek lejtõn álldogálok, és talán emiatt - hogy esetleg alig érezhetõen de megcsúszik a tank) - resetelõdik a számláló. De ez csak ilyen feeling alapú dolog...

Nekem akkor szokta ezt csinálni, ha kigyulladok, vagy a visszaszámlálás alatt bekapok még egy kritikus sérülést. SB-n idõnként macera észrevenni a tüzet sajna. 😞
Nekem le is jött, olyan 0,6Mb/sec átlaggal. De még nincs nyitva a szeró.

Trucker39
Már el is indult a frissítés. Nekem 1,3 GB-t írt, de szerintem nem oszt nem szoroz.

Az van amit a Dev szeróhoz írtak.

Hivatalos patchnote még nincs egyelõre.