War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleve, meg kell rendelni a megfelelõ minõségû acélt. Az eleve hetekig eltart amíg kijön. Aztán le kell csiszolni a festéket a tankról, aztán gyorsszorítókkal fel kell fogatni a megfelelõ helyre, dekopírral kivágni a szükséges nyílásokat, aztán jöhet a szegecselés majd hegesztés.
Utána még felületkezellés is kell, a matricák visszaragasztása úgy ahogy a playerek eredetileg feltették - mert különben megint jönnek a síró posztok, hogy köcsög gaijin, másként áll a vaskereszt a tankomon pint a patch elõtt volt, bezzeg a vörös csillag úgy áll mint a cövek...
mondjuk ezért is adtam már pénzt a kezdõ tank packért de azt nem bántam meg jó csatákat mentem velük.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
4 után már nem szokott érdekelni semmi 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ez egy értelmetlen vita lenne, ami sehova se vezet. A lényeg, hogy nem olyan egyszerû, mint azt sokan hiszitek.
@bgabor: a WG sem volt tahóparaszt a CB alatt/OB elején. Szép lassan lettek ilyenek, részben azért is mert a playerbase bizony csak szitkozódni meg rimánkodni tud, soha semmi nem jó alapon.
Ne legyen igazam, de sztem gaijinéknál is el fog jönni az az idõ, amikor nemcsak simán egy "known issue. Thank you for reporting" lesz a válasz.
Mondjuk én még "élvezgetem" a játékot, hála istennek nem vagyok annyira belebuzulva a tankokba hogy zavarjon ha a tigris lámpája feletti páncélzat 100mm miközben a valóságban 105 volt 😊
És mivel én úgyvagyok vele hogy az egész random, az se zavar ha a modulok elhelyezése meg a hitbox bugos.
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." 😊
ui: a reklamálóknak meg ez: "Boldogok, akik sírnak, mert õk megvigasztaltatnak." 😊
Ha ez egy havidíjas MMO lenne, vagy tizensokezerért kéne megvenni a játékot, akkor jogosak lennének a sirámok.
De amíg ingyen adnak ekkora játékélményt és tartalmat, addig mindenki számoljon el 100-ig mielõtt posztot ír vérben habzó szájjal.
sas-ért fizetsz amit elkölthetsz dolgokra a játékban amiért kapsz tankot-repülõt, prém számlát stb
de befogom mert meg leszek lincselve 😄
Írjátok, hogy jelentsem a bugokat a hivatalos fórumon a megfelelõ helyen. Hát jelentem, hogy megtette több ember is alátámasztva megfelelõen de semmi sem történik. Akkor meg engedtessen már meg nekem a lehetõség, hogy kritikát fogalmazzak meg a játékkal szemben. Én ismétlem ÉN tapsolnék nekik a legjobban ha látnám, hogy javítják ezeket a bugokat de a mostani patch is egy nagy semmi.
Szóval ha így nézed többet kéne tenniük .
Legalábbis az ilyen kritikus hibákra kéne összpontosítani.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Thank you."
Tigris lövegének pontossága (KT is érintett), aztán a tigris toronyforgatásának bugja (megemelkedik a csõ a lámpánál) mind-mind ilyen kategória. Sorolhatnám még napestig az ismert de nem javított bugokat.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Válasz rá: "Known issue. Thank you very much for your report."
Ehhez képes patch noteban nyoma sincs.
Max nem támogatod õket többet 😊
Azért valamit csináltak, mondjuk ez nem volt egy nagy munka😊 :
Fixed armour layout on the commander's cupola of the Pz.Kpfw VI ausf B (with Henschel turret and KwK46 cannon) from 100 to 150mm, according to "Der Panzer-Kampfwagen Tiger und seine Abarten" page 208;
igaz nekem csak tier 2-3as tankjaim vannak de úgy érzem mindkét oldallal ugyanúgy lehet haladni, nem a technika szab határt
ha rosszul döntöttem simán kiszednek tökmindegy, hogy orosz csodafegyverrel megyek vagy direkt elrontott német gépekkel 😛
PiciPanzer tudna errõl mesélni igazán, õ mindkét oldalon már tier 5 magasságában jár 😊
"Fixed front turret armour layout on the T-43-85 tank with D-5T cannon (the gun mount hole on the turret was missing, which led to “doubled armour” mantlet+front of the turret);"
Per Aspera Ad Inferi.
Repes résszel
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Még arra gondoltam hogy többször úgy tûnt, azért van igymert meredek lejtõn álldogálok, és talán emiatt - hogy esetleg alig érezhetõen de megcsúszik a tank) - resetelõdik a számláló. De ez csak ilyen feeling alapú dolog...
Hivatalos patchnote még nincs egyelõre.