11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Destydeme
    +1 :)

yossarianHUN #16747 hsz:Dettó,kb 3hete játszom ezzel a játékkal.
    Nincs a +- 25% pen,ami sima -20% konstans(M41 Bulldog még egyszer sem vitte át az Is3 cápa orrát 175(papíron)pen mellett.Nincs -2 tier szopóág(tier7 vs tier9 60%ban),illetve legalább megvan adva az esély(Tigert,Kt-t oldalról simán kikapod t34 variánsokkal).
    Ha valakit a wotban becserkészek simán megsz...at 1 richochet lövéssel 10méterről,mire ő ammot lő/felgyújt(néha menetből is).
    Nem lő a tankom 200méterről a földbe(Rhm Borsig közel 2k csatával rendszeresen 6óránál a földbe lő.)
    A wot 2 csatával felbosszant,itt a bukó sem olyan fájdalmas hála a normális xp/kredit hozatalnak.Nincs ping,lagg gondolom itt.
    Az,h top tierben oroszra kell váltanom(vki írta itt tegnap(Luciferkee),h 6.7 felett kevés a német)kibírom,a lényeg,h ha leülök szórakoztasson.Itt újra érzem a wotban már nem.Nekem ennyi elég.
    Persze ez sem tökéletes,T34 borította már fel a Tigrisem.Ahogy este írták előttem,nekem is remeg a cső,ha a padkára megyek,sőt álló helyzetből megfog a szobor/kandelláber,szerintem az eresz csatorna is(nem tudom ledönteni minden tankal rgo "stuck"érzés.)Ezeket kiküszöbölöm,amíg javítják a game-t.+valóban itt is(wot-ban is) bemásznak a hátsódba,nehogy tudj tolatni.(Ilyenkor már lövés előtt elkezdek mozogni a tankal,h vegye észre nem jó helyen van).Szal itt kevesebb a stressz,több az öröm jelenleg,mint a wotban.
    Peace :)