Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Destydeme #16740 Ez a customize(páncél mutatás,legénység elhelyezkedése a tankokban) nagy segitség,ha nem vagy lusta,anno én a wotos zárt bétás"kockákkal"beszélgettem,kérdeztem őket+ csinátak FAQ-ot amit többször átolvastam(munkaidőben :). (Aztán klántársak is lettünk.)
Megtanultam a tankok értékeit,mert jó játékos akartam lenni(a töltés időket is vágom,mennyi időm van,amig újratölt a wotban)
Annyit kell most néznem,h a tank armorja hogy változik a dőlésszög hatására(a t44 front armorja csak papiron 90).De itt közel nem 200 tank van,mint a wotban.Amit leginkább figyelek a wt-ben(garázsban),h annak a 10-20 tanknak PONTOSAN hol van az ammo rack-je.Többnyire a "törzs és a torony találkozásánál,oldalt",a KT tornya pl hátulról simán robbantható(alap porsche).
Ami nekem itt nagyon tetszik h pl a t34-el is van esélyed a Tiger ellen.( kicsi a nagy ellen)
Van 2 Paneterem D és Á tipus eszméletlen hangjuk van,jók a lövegek hangjai.
Ha jól dolgozol akkor a bukó csatában is szépen kaszálsz,ez nagyon jó!+ ami még egyből feltűnt a wothoz képest:A stock tank is használható,nem kell szenvedni a lánc talpért,motorért és egyből van egy használható ágyú.(A wot nagyon ráállt,h váltsd át aranyért(euro)a free xp-t ha nem akarsz szenvedni,"pay to win".)