37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Rue East #16746 Benéztem a Wot topicba és éppen téged nem hagy nyerni a játék. Elképesztő. :D -
Én azt abbahagytam. Nem voltam online amikor elkezdték megkeverni a dolgokat amcsi és ruszki ágon, így rakat cuccot és klassz személyzetet elveszítettem, majd hagytam a fenébe, pedig szerettem. -
Hát igen CBT-s körülmények uralkodnak. Ezért megyek már csak havi 2 meccset. Szidjatok de a WoT ennél sokkal élvezetesebb. -
flashpointer2 #16743 Nekem is van ahol ugrál nagyon zavaró, haltam is már meg miatta
Azt meg nem fogják fel az emberek hogy ÚTKÖZEPÉN, HÍDON, KAPUBAN, kempelni ELTORLASZOLVA az egyetlen átjárást nem állunk meg mert ki is lököm a picsába.
Az egyik barom a völgybéli két szikla között ment el repülni hogy véletlenül se lehessen addig menni zászlóra, ki is szoktam lőni az ilyeneket. -
A másik érthetetlen dolog számomra, hogy miért nem fogják fel az emberek, hogy NEM MEGYÜNK A MÁSIK SEGGÉBE, mert nem tud visszatolatni a tiki-takából. Megj. előbb éppen egy bombázó szedett ki ötünket egyszerre, mert minden gyökér mögöttem települt le. :D -
Ne haragudjatok, de az most komoly, pontosabban másnál is előjön, hogy felállok a járdára, és elkezd ugrálni az egész tank célzás közben, és nem ezt javítják, hanem hozzák be a USA ágat? :D -
Destydeme #16740 Ez a customize(páncél mutatás,legénység elhelyezkedése a tankokban) nagy segitség,ha nem vagy lusta,anno én a wotos zárt bétás"kockákkal"beszélgettem,kérdeztem őket+ csinátak FAQ-ot amit többször átolvastam(munkaidőben :). (Aztán klántársak is lettünk.)
Megtanultam a tankok értékeit,mert jó játékos akartam lenni(a töltés időket is vágom,mennyi időm van,amig újratölt a wotban)
Annyit kell most néznem,h a tank armorja hogy változik a dőlésszög hatására(a t44 front armorja csak papiron 90).De itt közel nem 200 tank van,mint a wotban.Amit leginkább figyelek a wt-ben(garázsban),h annak a 10-20 tanknak PONTOSAN hol van az ammo rack-je.Többnyire a "törzs és a torony találkozásánál,oldalt",a KT tornya pl hátulról simán robbantható(alap porsche).
Ami nekem itt nagyon tetszik h pl a t34-el is van esélyed a Tiger ellen.( kicsi a nagy ellen)
Van 2 Paneterem D és Á tipus eszméletlen hangjuk van,jók a lövegek hangjai.
Ha jól dolgozol akkor a bukó csatában is szépen kaszálsz,ez nagyon jó!+ ami még egyből feltűnt a wothoz képest:A stock tank is használható,nem kell szenvedni a lánc talpért,motorért és egyből van egy használható ágyú.(A wot nagyon ráállt,h váltsd át aranyért(euro)a free xp-t ha nem akarsz szenvedni,"pay to win".) -
Luciferkee #16739 Hát igen, de sajnos itt meg a néha bugos damage modell játszik be, ezért tűnik néha úgy, hogy mindegy, hogy beforgatsz-e bizonyos tankokat.
Ráadásul itt van (már) páncél/modulnéző is, szóval ha kicsit is érdekel a dolog, akkor utána tudsz mindennek járni magad, nemkell a netet bújni guidek/tank leírások után. Persze sokan szarnak bele utána meg sírnak.
WoT-al sokat nem játszottam, talán ha a németet Tier3-ig "kihúztam". Valahogy sosem jött be, nekem úgy tűnik mindig mintha kis makett tankokkal játszanék (nem, nem vagyok grafika buzi, de nekem az a grafika azt a hatást kelti, nincs meg az az érzés, hogy egy (azon a szinten) 20 tonnás járművel vezetnél). Továbbá a spot rendszer sem nagyon tetszik ott. Szerencsére még addig nem nagyon jutottam, hogy artikkal találkozzák :) -
Destydeme #16738 Nagy az Isten állatkertje,az lenne a min.,h a löveged átütésével képben legyél,illetve,h az ellen tank milyen armorral rendelkezik,pláne megnézd a döntött páncél mit tud.(mondjuk ész nélkül lövik a Ferdit szemből,200mm).
A wot azért lett fertő,mert behozták a kredit alapú gold lőszert.Ha játszottál wot-al nem ragozom tovább. :) (E100 (tier10es német top) alap lőszere 235 mm pen,a gold 335 mm...Most meg nem győznek mindent kitalálni,h visszacsábitsák a játékosokot,mondjuk 90%a béna,el vannak a goldal,artyval.Csak az nekem nem játék,ill.itt 1/10 az ideg,persze van hülyeség itt is.Top tank elbújik stb... -
yossarianHUN #16737 Lool, T-34-gyel épp most lőttem le RB-ben egy Ju-88-ast:D Már csak ketten maradtunk a csapatban, úgyhogy az ellenfél megindította a légitámadást, és egyszerre hárman próbáltak szétbombázni. Aztán az egyik meglepődött, amikor levitte a szárnyát az APHEBC 
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.06. 19:04:39 -
Luciferkee #16736 Nekem a KT(P) nagyon bejön, de most valamiért nem nagyon szeretek a német oldalon játszani. Jobb az orosszal szenvedni. Vicces, mert 1.43 előtt a németek voltak a gyengébbek, akkor meg szinte csak azokkal szenvedtem. Kicsit mazó vagyok lehet? :)
Szerencsére sokan nemtudják, hogy a tornyot kell lőni a Porsche tigrisnél, úgyhogy azért bőven lehet vele aprítani! Ami nekem nagyon bejön az a ferdi, csak lassu, lomha, és IS-4 ellen játszol. :) -
Destydeme #16735 Ok köszi.Nekem sem tejföl az élet,tegnap lett meg a Kt(porsche)-ma dolgozom-a 80mm tornyot pikk-pakk ellövik.Igaz még nem sok realisticot mentem(random dominál jelenleg),szal az is csak messzebbről az igazi.
A t44-re azt tudom mondani,h próbálj flankelni(oldalba kapni)...Amikor a Panterem ellen van szemből,a tornyot/löveget lövi,utána már kilő,de ez is csak tegnapi tapasztalat.Arra jó volt,h ne rohanjak ki elé kard-ki kard módban,szal próbáld ki te is.(Mondjuk meguntam és gyakorlóban megnéztem, a Panter nem lövi át szemből,a 90mm armor inkább 150 a döntött lemez miatt,viszont löveg/torony szemből easy:)
"105mm-es Tigris vs IS-4 nem fun. Panther II vs T-54 szintén nem fun" Ez olyan,mint a wotban a +-2 tier,24k csata után nem véletlen,h inkább a wt-t preferálom,de az esélytelenség itt sem kell.:)
Utoljára szerkesztette: Destydeme, 2014.12.06. 18:49:29 -
Luciferkee #16734 Nekem személy szerint (és többeknek is) az a gondom 6.7 felett (6.7 még jó), hogy második világháborús tankok harcolnak háború utáni orosz csodamasinákkal. 105mm-es Tigris vs IS-4 nem fun. Panther II vs T-54 szintén nem fun. Én még azt mondom, hogy Ferdinandal fel lehet velük venni a harcot, de a többivel (nekem legalábbis) esélytelen.
És akkor még ottvan a ZSU-57 légvédelem, úgy kaszálja le a Tigrist, hogy öröm nézni :)
Nem azt mondom, hogy hagyd abba a német ágat, csak szólok, hogy mi vár rád! Ki lehet bírni, de én jelenleg 6.7 feletti tankot nem viszek a német oldalon (orosz oldalon meg még nincsen, T-44-el szenvedek, egyszerűen nem tudok vele semmit átütni, tippeket várok! ) -

-
Destydeme #16732 Hi.Most tartok ott(6.7),azon a szinten.Királytigris,Panter.Van fogalmam róla,de itt miben nyilvánul meg?Vagy az orosz ág a másik oldalon ennyire/ennyivel erősebb?Akkor német ágat ne erőltessem,ha nem akarok szenvedni?(Amúgy is volt egy olyan érzésem,mintha a t34es tankokkal jobban muzsikálnék+Is heavy tank,de úgy voltam vele,h csak bebeszéltem.Ezek szerint nem biztos. ) -
yossarianHUN #16731 A KV-2-be érdemes AP-t vinni? Közvetlen közelről, merőlegesen egy Tigris oldalába durrantottam egy HE-t, és szinte meg se karcoltam. 2 perccel azelőtt egy Pz IV H-t lőttem meg vele szemből, és az se ütötte ki (egy-két modult taccsra tett). -
Luciferkee #16730 Ha jobban elolvasod a hozzászólásomat, akkor láthatod, hogy nem azt írtam, hogy több spawn, hanem bizosnyos tankoknak (T-34 pl), a spawn ponját csökkenteni pl 25%-al.
Abba, hogy 6.7 felett játszhatatlan a játék már nem megyek bele, 1-1,5 év alatt nem sikerült javítani/csinálni valamit ellene, akkor ezután sem fog. 6.7 felett vége a német ágnak, tudomásul kell venni.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.06. 16:06:55 -
StrikeFor #16729 na meg még a kis faxomat,hogy több orosz spawn tank! noooormális vagy te? így is a 90%-a az orosz tankoknak Gaijin God FM-el rendelkezik -
Luciferkee #16728 Szerintem is teljesen felesleges dolog. Amik szerintem hiányosak/hiányoznak a játékból (Realistic Battles):
- "Halott" tank mögé bújás (jelenleg át lehet rajta lőni / eltűnik). Nyílván árkád módban nem a legjobb, de most csak realisticról beszélek.
- Tank fejlesztése (kicsit WoT szerűen bizonyos mértékben ágyú, torony, talpak cseréje).
- Spotrendszer átalakítása (ugyan nem WoT szerűre, de valami olyasmit kellene behozni, hogy a rádióknak is legyen értelme)
- A 3 ponots foglalást úgy ahogy van kivenném, maradjon csak az egy pontos, illetve a saját bázisos. Helyette lehetne beletenni valami "Hold a line" szerű dolgot, A csapatnak B ponton át kell törnie a pontot). Ha elfoglalsz egy pontot túl gyorsan fogynak a ticketek, a játék kezdetekor lassabban, illetve ahogy telik az idő / ahogy fogynak a játékosok úgy gyorsulna (nincs az, hogy elbújik valaki, és fél óra meccs van miatta).
- Időjárási jelenségek (hó, erős eső, éjjel, köd).
- Én személy szerint szívesen játszanék egy olyan móddal is, ami a jelenlegi RB csata, csak kevert tankokkal. (nem csak német vs orosz, hanem keverve). Úgyís mindig kevés a játékos, így legalább rövidebb idő lenne a várakozás.
Extrák: (nem fontos dolgok, de jó lenne):
- Ha már van 1-2 tankon füstgránát akkor legyen már használható.
- Mivel orosz tankokból sokkal több volt, ezért lehetne azoknak a tankoknak a respawn pontját lejjebb vinni.
Röviden ennyi jutott eszembe, persze ezek mellett még a legfontosabb a Damage Modell folyamatos javítása, illetve a hit detection, mert még mindig nem hiszem el, hogy 10 játékosból 9 pixelre pontosan mindig ugyan ott talál el.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.06. 15:59:39 -
Baromira nem kellenének a játékba. Semmi értelme nincs, illetve az a renget plusz animáció -30 Fps legalább. Spawnál is akkora fps esés van. -
StrikeFor #16726 -
Majd lesznek (soon) gyalogos osztagok egyszer. ÉS azok ellen fog kelleni. -
Node mi ellen lesznek jók azok az MG-k? Tankokban nem hiszem, hogy sok kárt tesznek, repülök ellen talán? -
Droughert #16723 Talán prémium tank lesz (2980 Ge) az M4A2 Sherman. Itt egy rövid videó róla, ami érdekes az az, hogy már van működő MG a tankon, így lehetséges, hogy hamarosan az éles szerveren is viszontlátjuk ezt az új funkciót.
-
nike02156 #16722 nem rosszak az amcsi tankok
-
Luciferkee #16721 Gondolom nincs elég kapacitásuk a dev szerverre - amit bevallani szégyen - szóval inkább így időzítik és a kapacitás probléma megoldva!
-
Még ha CBT lenne egyetértenék de hát már rég nem az van... -
Ja de élvezik éjfélre tenni a kemény 2 órás tesztet. -
nike02156 #16718 Hát de legaláb ki lehett próbálni -
Már csak az lenne az igazi ha egész nap lehetne tesztelni mint WoT-ban. Meg ha mondjuk mindent kifejleszthetnél mint WoT common testen. De erre majd 2 év múlva rájönnek a balance problémákkal együtt. -
cpthungarian #16716 1.45-ös DEV szerver nyitva van ma este! :)
Link
Az mondjuk elég gáz, hogy csak 2 amerikai tankot lehet kipróbálni (M2A4, M3 Stuart), de hát ez van.
Egyéb finomságok erre: Patch notes
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.05. 21:48:49 -
Ha dob egy orosz gépágyús vadászt, akkor lehet vele gyilkolni néha... -
AB tankcsatákban csak szerintem tök fölösleges erőltetni a repülőket ebben a formában amiben most vannak? Semmi érdemlegeset nem lehet velük csinálni az alatt a fél perc vagy mennyi alatt amennyi időt hagy rá. Bombázóval még csak-csak, de vadásszal... -
Stefan99 #16713 Hosszú idő után mentem két kört megint német BR 7-tel, látom minden a régi, az ellenfelek következetesen t54 és is4m tankokban ülnek. Vissza is megyek tier 3-ba :) -
SZUsszan #16712
Hátha van aki még nem ismeri. -
Ehhhhhh.... A Pz 4 G -met egy porszem sem találta el: 8h 31m javítás......... -
Háááát, a Gazsi eléggé a WG nyomdokaiban jár.... "Elérted a Tigrist? Nesze csupa olyan ellenfél, aki röhögve lő át!" -
Destydeme #16709 Néztem,de ott annyit írt,h kisebb fordulaton hozza ua a teljesítményt,illetve,h a toronyforgás 6 helyett 15fok,meg majd itt-ott 10mm armor az oldalán.Normál wikipédia is annyit írt,h eltették a géppuskát,átalakították a parancsnoki kupolát,illetve,h a legjobb Panter a G volt:) A wotban is szép eredményeim vannak,szal nem csak nyomkodom ész nélkül a wsad-t..
Még csak t34 85(d-5t)-m van,de már az is tetszik és ellenként a t44 szépen muzsikál(fürge),vagy a gazdája volt ügyes.
de köszönöm a hszt,amit írtál :) Azért kérdeztem,mert nekem annyira nem tűnt szembetűnőnek az adatok,de a tank"élesben"stock állapotban is egész mozgékony,biztos kedvelni fogom. -
gstup #16708 Majd nézd meg a tankok adatlapját.Vannak hasznos információk is. :) A lényeg hogy az A verzióban erősebb motor van.Az összes párduc közül az a legmozgékonyabb.
Én szeretem a t-44-et is.Valóban mozgékony.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.12.05. 11:59:48 -
Diopapa #16707 Sziasztok!
Előre is elnézést, tudom nem igazán itt van ennek a helye, de ha érdekel valakit 10000 aranysas 8000 forintért az írjon rám legyen szíves. Elnézést az alkalmatlankodásért.