Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #16739 Hát igen, de sajnos itt meg a néha bugos damage modell játszik be, ezért tűnik néha úgy, hogy mindegy, hogy beforgatsz-e bizonyos tankokat.
Ráadásul itt van (már) páncél/modulnéző is, szóval ha kicsit is érdekel a dolog, akkor utána tudsz mindennek járni magad, nemkell a netet bújni guidek/tank leírások után. Persze sokan szarnak bele utána meg sírnak.
WoT-al sokat nem játszottam, talán ha a németet Tier3-ig "kihúztam". Valahogy sosem jött be, nekem úgy tűnik mindig mintha kis makett tankokkal játszanék (nem, nem vagyok grafika buzi, de nekem az a grafika azt a hatást kelti, nincs meg az az érzés, hogy egy (azon a szinten) 20 tonnás járművel vezetnél). Továbbá a spot rendszer sem nagyon tetszik ott. Szerencsére még addig nem nagyon jutottam, hogy artikkal találkozzák :)