Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Destydeme #16735 Ok köszi.Nekem sem tejföl az élet,tegnap lett meg a Kt(porsche)-ma dolgozom-a 80mm tornyot pikk-pakk ellövik.Igaz még nem sok realisticot mentem(random dominál jelenleg),szal az is csak messzebbről az igazi.
A t44-re azt tudom mondani,h próbálj flankelni(oldalba kapni)...Amikor a Panterem ellen van szemből,a tornyot/löveget lövi,utána már kilő,de ez is csak tegnapi tapasztalat.Arra jó volt,h ne rohanjak ki elé kard-ki kard módban,szal próbáld ki te is.(Mondjuk meguntam és gyakorlóban megnéztem, a Panter nem lövi át szemből,a 90mm armor inkább 150 a döntött lemez miatt,viszont löveg/torony szemből easy:)
"105mm-es Tigris vs IS-4 nem fun. Panther II vs T-54 szintén nem fun" Ez olyan,mint a wotban a +-2 tier,24k csata után nem véletlen,h inkább a wt-t preferálom,de az esélytelenség itt sem kell.:)
Utoljára szerkesztette: Destydeme, 2014.12.06. 18:49:29