Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #16734 Nekem személy szerint (és többeknek is) az a gondom 6.7 felett (6.7 még jó), hogy második világháborús tankok harcolnak háború utáni orosz csodamasinákkal. 105mm-es Tigris vs IS-4 nem fun. Panther II vs T-54 szintén nem fun. Én még azt mondom, hogy Ferdinandal fel lehet velük venni a harcot, de a többivel (nekem legalábbis) esélytelen.
És akkor még ottvan a ZSU-57 légvédelem, úgy kaszálja le a Tigrist, hogy öröm nézni :)
Nem azt mondom, hogy hagyd abba a német ágat, csak szólok, hogy mi vár rád! Ki lehet bírni, de én jelenleg 6.7 feletti tankot nem viszek a német oldalon (orosz oldalon meg még nincsen, T-44-el szenvedek, egyszerűen nem tudok vele semmit átütni, tippeket várok! )