11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Luciferkee
    Szerintem is teljesen felesleges dolog. Amik szerintem hiányosak/hiányoznak a játékból (Realistic Battles):

- "Halott" tank mögé bújás (jelenleg át lehet rajta lőni / eltűnik). Nyílván árkád módban nem a legjobb, de most csak realisticról beszélek.
    - Tank fejlesztése (kicsit WoT szerűen bizonyos mértékben ágyú, torony, talpak cseréje).
    - Spotrendszer átalakítása (ugyan nem WoT szerűre, de valami olyasmit kellene behozni, hogy a rádióknak is legyen értelme)
    - A 3 ponots foglalást úgy ahogy van kivenném, maradjon csak az egy pontos, illetve a saját bázisos. Helyette lehetne beletenni valami "Hold a line" szerű dolgot, A csapatnak B ponton át kell törnie a pontot). Ha elfoglalsz egy pontot túl gyorsan fogynak a ticketek, a játék kezdetekor lassabban, illetve ahogy telik az idő / ahogy fogynak a játékosok úgy gyorsulna (nincs az, hogy elbújik valaki, és fél óra meccs van miatta).
    - Időjárási jelenségek (hó, erős eső, éjjel, köd).
    - Én személy szerint szívesen játszanék egy olyan móddal is, ami a jelenlegi RB csata, csak kevert tankokkal. (nem csak német vs orosz, hanem keverve). Úgyís mindig kevés a játékos, így legalább rövidebb idő lenne a várakozás.

Extrák: (nem fontos dolgok, de jó lenne):
    - Ha már van 1-2 tankon füstgránát akkor legyen már használható.
    - Mivel orosz tankokból sokkal több volt, ezért lehetne azoknak a tankoknak a respawn pontját lejjebb vinni.

Röviden ennyi jutott eszembe, persze ezek mellett még a legfontosabb a Damage Modell folyamatos javítása, illetve a hit detection, mert még mindig nem hiszem el, hogy 10 játékosból 9 pixelre pontosan mindig ugyan ott talál el.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.06. 15:59:39