11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Destydeme
    Hi all.Ha már írok szükségem lenne vmilyen visszajelzésre,aki előttem jár.Tegnap meglett a Panter Auf A,a második a sorban.Úgy vettem észre,h stock állapotban mozog úgy,mint a Panter D full állapotban.Ez valóban így van,vagy csak én érzem így placebó jelleggel?Ha így van,akkor mit tud/tudhat vajon a Panter G?Repülni fog?:) Köszönöm a választ.
    ps:Remélem a T-44 is oda teszi majd magát,ellenfélként látva igencsak mozgékony, a wotban anno kedvenc tier 8-as medem volt,bár én a sniper ágyú miatt a Panter 2-őt is szerettem.Persze a Wot és a Wt azért nem ua.

Nekem a Wt nagyon tetszik,kb 1/10-e az ideg,mint a wotban,még vesztesz csatában is jól ad,ha jól dolgoztál,pláne prémmel.