War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Detto ugyanez a tapasztalatom XD
De csak német tankoknál... az orosz legénység keményfejû 😊

Lévén hogy a WoTban nincsenek rendesen megcsinálva sem a lõszerek, sem a modulok sérülése. Ha te egy nagy energiájú, robbanõtöltet nélküli grátánot belelõsz a vezetõ kémlelõnyílásába, az nem fog megállni a vezetõben, hanem szépen kerszerülmegy sokmindenen ami a vezetõ mögött van, majd megáll valahol a motorban. 😄

Az a baj hogy a WoT miatt sok hülyeség rögzült az emberekben a tankokról és a tankcsatákról.

Csak a hecc kedvéért ha a WOT ban megsérult a benzintank hányan javítottátok meg? Csakmert ha megsérult és utánna ugyan oda sikeressen belottek egy HE lovedékez az nagy % ban már gyulladással végzodott. Itt a GF ben igen még rengeteg bug van és lessz is egy darabig, de teljesen más a sebzésmodell ami teccik nem teccik egyenlore így van. Énis elég sokszor meglepodok mikor a frontpáncélt lovik átt a Tige II onn beforgatott állapotban de csak a saját hibámból. Viszont nyugalom ne legyetek statvadászok mint mostanság a WOT játékosok. Ne a killekre mennyetek hanem élvezzétek a hangokat , a nehéz vasak mozgását, az ágyuk pusztíttó erejét. Vagy ha jáccotok is randomban kommunikáljatok azzal a játékossal akin ugy látjátok , hogy hajlandó egyutmukodni.
Pl az a koze hozzá hogy a WOT teljesenn más sebzésmodelel dolgozik. A WOT játakban lévo tankokban nem repkednek ossze vissza a loszerek (vagy bármi más) ha eltalálják.
ok, félreértettem, szóval a hozzátartozó magyarázattal már tiszta...:-)
Nem, azt bizonyítja, hogy mindkét oldalon vannak bénák akiket csak halomra kell lövöldözni. Kár, hogy lövés számot nem ír a stat, meg találati arányt, de a 7 tankhoz sacc 10 lövés kell max 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Lehet azért nem oltott tüzet mert nem volt poroltója...
AI ary-t meg kurskon ki kell szedni,mert addig nem tudsz foglalni némettel...nem credit miatt lövöldözik ( ráadásul egy idõ után elkezdenek lõni ,nem szarul célozva,)
???
Ez mit bizonyít? Megjavult a sérülésmodel? Öööö...khmkhm...pfff...
???
Kérek engedélyt ponttá zsugorodni <#banplz>

Semmi air kill? Tényleg bughalmaz... Russ-Bias!!!4 <#fogmosas>
Bughalmaz, OP Panther.. Vagy mi..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Félreértés ne essék, nem a WoT -ot elõször kipróbáló embereket akarom szapulni...

Kérdésedre meg konkrétan félek válaszolni! <#zavart1>
Mert aki nem a WOT-ból jött, annak hány százaléka nézi a minimapot?
:-)
körbekínálta a legénységet egy kis machorkával meg vodkával :-)
Csak annyi, hogy nem ordít a térkép, hogy spotoltál egy enemy -t, ezért nem is nézi a térképet a legtöbb onnan jött ember, és észre sem veszi, hogy mögötte állsz, vagy kilõtték mellõle a haverját...

Na nem mintha WoT-ban érne bármit is a paradicsomnak a térkép... <#gonosz1>
Szerintem nem esett le neki a mondandód. 😊

Nekem néha még a hangot se ad a program hogy kilõttek, tök csendben égek, pukkanok el.<#conf>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Én is a wot-hoz vagyok szokva...

Szeretem ezt a hozzáállást...mi köze van annak, h. ki honnan jött, ahhoz, h. gyakorlatilag bárhol lõttem meg õket, kigyulladtak. Mi köze van a wot-ból jött játékosoknak ahhoz, hogy átlövöm a torony tetejét, és kigyullad a motorja?
Mert nem is így csinálta: bement a kupolába, összebarátkozott az ott figyelõ német bajtársaival, aztán ketten együtt bekopogtak a motortérbe 😊

Én legtöbbször hallás alapján veszem észre hogy kilõttek mellõlem valakit vagy éppen seggbelõtt az ellen 😄

Ugytunik akiket kilottél abban a csatában (illetve leégettél) mind WOT hoz voltak szokva , hogy a játék a képukbe tolja ha valaki megjelenik a térképenn. Azért vicces , hogy akiket kilottél kozuluk csak 1 volt képes eloltani a tuzet. Az meg aztán igazánn hogy mellette lonek ki egy másik tankot és észre sem veszi? Na ne már ha már csak ránéz a térképre látja hogy eltunt mellole a kék jelolés (a társa)
Ebbe nem gondoltam bele...:-)

Vicces volt, belõttem a kupolát és az Én drága intelligens ruszki lõszerem ahogy beért a tankba, szétnézett, megkereste a motort, v, a lõszerrekeszt, amint megtalálta, akkor motor esetén elõször elvágta az üzemanyag-vezetéket, és aztán BUMM, ha lõszerrekeszt talált akkor kibiztosította az ott lévõ összes lõszert, és BUMM...I love Russia...:-)
Olyat pedig elég sokat játszottam és sose állt le ilyennel, csak akkor volt vége ha kiírtottuk egyást vagy lehúztuk (jó lassan) az ellenséges flaget.

Lehet csuklott a rendszer, látta hogy nem vagytok kezdeményezõkészek ezért nem érdemlitek meg a pályafoglalást, inkább gyorsan véget vetett a kinlódásotoknak és hozta a csatamezõre a következõ két bandát 😄

😊

Csak van olyan aki nem olvassa 😄

Ja, tegnap egy su122-t szúrtam át szembõl 5x, az meg szerintem még gyógyult is az akupunktúrás kezelés hatására 😊

Sztem reális, csak meg kell keresni meg kell keresni a megfelelõ történelmi pillanatot.

Te most éppen 1941-ben Dmitry Lavrinenko bõrébe bújtál, aki tökéletesen kiaknázva a t-34es elõnyeit (döntött páncélzat, mobilitás), gyõzelmet értél el az egyébként fölényben lévõ német ellenfél ellen.

😄

Üdv!

Ezzel a bughalmaz sérülésmodellel nikor kezdenek vmit? Van errõl vmi info vkinek?
Félelmetes, h. milyen...

Tegnap este, realistic csata, t34-l mentem. Jön szembe az pz4f2, rálövök a sofõr-kémlelõ nyílására, kigyullad, leég. Ok örülök, megyek tovább. Másik 2 pz4f2 foglalja a pontot, meglepem õket hátulról, egyik kap a motortérbe egyet, instant robban, másik nincs képbe, néz tovább maga elé, mondom akkor Te kapsz egy toronytockost, erre az kigyullad!! és leég. Ok, f.sza minden, happy vagyok, beállok foglalni, jönnnek a csórók stug-gal meg pz3 L-l, stug kap egyet lövegcsõ felé, kigyullad, leég, pz3, csak a torony teteje látszik, rálövök, átütés és megint gyulladás, szegény fritz eloltja, közbe rámegyek, tolat be a szikla mögé, rálövök, eltalálom a még éppen kilátszó elsõ futógörgõt, el is pukkan...
Közbe azért Én is kapom, tiszta piros mind2 lánctalpam(!!!), bár kaptam jócskán máshova is, de kb ennyi...

9 kill lett végül, de aki ezt élvezi, és azt mondja, h. realisztikus...hát az sürgõsen menjen orvoshoz.
"Azt tényleg tapasztaltam hogy a PZ4 APCR olyan mintha tûvel szúrkálnám az ellenfelet: átlyuggatja de nem purcan ki az istennek se. Ezért agyaltam a robbanóson 😄"

Le se írhattad volna jobban az APCR-t. Bár óriási az átütés a nagyonkemény mag miatt, de nincs robbanóanyag, így ha nem kerül kritikus dolog az útjába, akkor csak ártalmatlanul "átszúrod" vele az ellenséges tankot.

Gottfried
Én is azt hittem....

Azért is tettem fel ide,hogy látott e már ilyet valaki.A bázisokat még csak meg sem közelítette senki.(a két saját bázisos mód volt)
Hogy 16 fõs csapatoknál két perc után vége és az nyer aki kevesebb ellenfelet lõtt ki...Mivel AI-ból több volt nekik,ezért gondolom hogy csak az dönthetett.Minden esetre elég ratyi ez így hogy még mindkét csapat minden játékosa talpon van mert a kilõttek is tudtak respawnolni,mégis vége a csatának.
Van itt még mit javítani....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Bent van ám már a banner alatt néhány hete ez a remekmû. (Fontos infók kezdõknek!) 😄 <#worship>

Az a baj, hogy a HEAT nem robban klasszikus értelemben legalábbis.

Ugye még egy APHE betöri a páncélt és odabent úgy robban mint egy HE (Nagyot <#vigyor3>), addig a HEAT becsapódásakor az történik, hogy a nagy erejû robbanást egy pontba fókuszálják, ami tulajdonképpen egy nagyon forró folyadékszerû tût hoz létre. Ez a tû átégeti a páncélt és odabent szétfröcsköl.
Valóban ez is több mint diszkonfort érzés tud lenni, de fontos tudni, hogy ez a "tû" elég gyorsan kihûl, közel sem pusztít akkorát mint, ha odabent robbanna fel valami.

Az APCR is csinál nagy hõt és fõleg nyomást odabent, valamint a páncél belsõ oldaláról is szakít le repeszt, de az is maximum a legénységre veszélyes. Nyilván ha hosszában keresztül megy a hengersoron akkor ott nincs kérdés, de jóval korlátozottabb a pusztító hatás.

Errõl a leszakadó belsõ repeszrõl jut eszembe... Hallottam (lehet hogy tanították), volt olyan akna (robbanótöltet, akármi) a gyalogság részére ami a páncél oldalára feltapasztva nem szakította át azt, viszont a belsõ oldaláról nagy darabok törtek le és ezzel ölte meg a legénységet. Kedves.. <#ticking>
Jelentem elolvastam, jó tudományos írás 😄

Mondjuk az iromány meg a saját paraszti eszem alapján a HEATot részesíteném elõnyben, fõleg akkor ha papíron már annak is megvan az az átütése ami elegendõ az általában feltünõ célpontok ellen.

Azt tényleg tapasztaltam hogy a PZ4 APCR olyan mintha tûvel szúrkálnám az ellenfelet: átlyuggatja de nem purcan ki az istennek se. Ezért agyaltam a robbanóson 😄

Furcsa... azzal tényleg lehet nyerni hogy leszedjük az AI ágyúkat/tankokat/AAA egységeket?

Eddigi tapasztalataim alapján az AI dolgok szétlövése max presztizskérdés vagy némi extra bevételt jelent de a gyõzelem vagy vereség attól függött hogy ki foglalta el és tartotta a pontokat amig az ellenfél ticketjei el nem fogytak.
Ticketet tán nem is vesz el az AI dolgok elvesztése és amennyire láttam még a player egységek lelövési is nagyon monimálisan számít ha van zászló a pályán.

Milyen játékmód lehetett a tied?

engem is is zavar,hogy egyes pályákon a script kinyírja a földi célokat és nem lehet rendesen bombázni......mondjuk az repcsis map,de akkor is 😊

Gottfried
Ez a karélia mekkpra egy fos !!! Nem csak a pálya hanem ez a balfasz játékmód.....

Jóformán el sem indultam és vége volt a csatának.Nézem az eredményt hogy miért kaphattunk ki.Nem foglalt senki,mi több player tankot lõttünk ki,mégis vereség lett.
3 !!! tankunkat lõttek ki,mi ötöt nekik.Ne hogy már azzal nyerjen valaki két perc alatt csatát mert kiszedeget 6-8 AI légvédelmet.....
Az a nyomorék aki ezt így megcsinálta,szopjon le egy erõ majmot....
Kibaszott kretén kommunista gecik!!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Trucker39
Lõszertípusok érdemes esetleg elolvasni.

Szimplán annyi az ok,hogy az alap jóval nagyobb kárt okoz mint az apcr kisebb pontossággal.APCR-el nagyon jó helyen kell meglõni a tankot ahhoz,hogy egybõl pukkanjon míg az alapnál nincs így.Tehát amíg APCR-al szórod az ellent addig tonnaszám kapod a "hit,hit,hit" jelzõket de az ellenfél továbbra is vígan szemez veled vagy kilõ.Alappal meg ha nagyon nagyon balszerencsés vagy akkor is második vagy harmadik lövés után kivégzed nem beszélve arról,hogy addig valszeg jó pár modulját kiiktattad már.Magyarán nem nyersz annyi hatékonyságot az APCR-el mint amennyi pent kapsz.

A HEAT-hez meg tapasztalataim szerint elég sima páncélfelület kell,hogy hasznos legyen viszont egy T34-esen pont abból nehéz találni.Ráadásul mégha közel is kerülsz akkor is az esetek többségében inkább "undamaged" lesz mint találat.Viszont ha átmegy akkor pukkan minden belül 😄

Okot lehet tudni? Hogy a késõbbi tankoknál is tudjak dönteni majd...

csak az alap ahogy már írták, én apcr-t csak nagyon ritkán és kurskon használok egyedül ha nagyon kell
minden másra jobb az alap 😊

Bratyex
a következõ update-el valószínûleg már lesz arcade-ban is mixed
legalábbis errõl volt szó
Arcade valamikor lehet majd repülõ+tankkal is menni, vagy ez így marad már?
Az alaplõszert 😄
Mellé egy kevés APCR-t az izmosabb ellenfelekhez de ott is inkább csak akkor ha pontosan tudod,hogy hova akarsz lõni és az nagy kárt okoz.HEAT szerintem nem olyan hatásos azok ellen amik ellen megy a tierjében.
Fiatalok: PZ IV F2be melyik lõszert érdemesebb?

pzgr40-et (APCR - nagyobb kezdõsebesség és pen) vagy inkább a HEAT (hogy robbanjon odabenn)?

Imádom ezt az MM-et.Gazsi elmehet a f**zba.

KÖSZÖNÖM. 😊
az oroszoknál, vagy németeknél belépsz a tech tre-be és bal fölül kiválasztod az army fület
Ok de, hol tudom a tankos részt letölteni???? Mert nekem alapból a repülõs jön be.
már egy jó ideje nyílt bétában van, bárki játszhat, ha föltelepítetted és letöltötte az összes frissítést akkor mûködnie kell (figyelj arra hogy a tûzfalnál engedélyezve legyen különben nem tud frissíteni.
Sziasztok. Tudna valaki segíteni,, hogy tudok a tankos résszel játszani. ano megvettem egy csomagot, játszottam is, csak volt egy frissítés még régebben, és azóta nem enged be... Már az egész játékot újra telepítettem, mit kell még leszednem, vagy bemásolni a könyvtárba, hogy újra játszani tudjak? Köszönöm