37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Destydeme
    Hi all.Ha már írok szükségem lenne vmilyen visszajelzésre,aki előttem jár.Tegnap meglett a Panter Auf A,a második a sorban.Úgy vettem észre,h stock állapotban mozog úgy,mint a Panter D full állapotban.Ez valóban így van,vagy csak én érzem így placebó jelleggel?Ha így van,akkor mit tud/tudhat vajon a Panter G?Repülni fog?:) Köszönöm a választ.
    ps:Remélem a T-44 is oda teszi majd magát,ellenfélként látva igencsak mozgékony, a wotban anno kedvenc tier 8-as medem volt,bár én a sniper ágyú miatt a Panter 2-őt is szerettem.Persze a Wot és a Wt azért nem ua.

Nekem a Wt nagyon tetszik,kb 1/10-e az ideg,mint a wotban,még vesztesz csatában is jól ad,ha jól dolgoztál,pláne prémmel.
  • Destydeme
    19k és nekem is meglesz az alap Kt,mindjárt neki is állok.Szal ha meglátsz ne a Stug III-al gyere :)
  • Destydeme
    Wot-ban megszokott:"We didnt even scratch them."
  • Fura Alak
    Nézek nagyokat, hogy miféle Tigris (P), hiszen most ígérték csak meg.... KIRÁLYTIGRIS?!?! Majd szívrohamot kaptam, eddig még nem rakott olyan csatába, amiben ilyen jött volna szembe.... :D Szegény StuG -om meg se karcolta! :O
  • Lokker
    Meg még pár épületen is át lehet lőni Polandon.
  • Luciferkee
    1 hónap kihagyás után ismét kipróbáltam.
    Hát mit ne mondjak, sokkal szarabb lett mint volt. Hit detection 0, még mindig mindegy, hogy hol találom el az ellenfelet, random az egész. Az nyer, akinek a randomisten beadja a hitet.
    Berak olyan csatlába, amik legalább 5 perce mennek, előző játékom kereken 30 másodpercig tartott, a spawnon kidobott egy repülő.
    A lelőtt tankokon még mindig át lehet lőni, a mapok sem lettek nagyobbak!
    Majd talán az 1.45. Pedig kár érte. :(
    Arról nem is beszélek inkább, hogy 5-10 perces queuek vannak
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.05. 00:14:41
  • RODLEE
    Válasz neked és Dewri-nek SB-ben meg se engednék butitott grafikát megszokás több száz méterről vakon bokorba ááá nem! Én bokorban állok én se látok ki és még nem is lövök tehát torkolati tüz által miatti porfellhő se stb !!! Ez KB olyan lenne mikor az IL-2 Sturmovikkal repültem a PUMÁkkal(online) több ezer méter magasan az égen és mikor megláttunk 1 ellent (ikon nélkül) a felhők felett ő leborít a felhökbe én keresem ,nekem van felhő neki meg nem,mert lebutítja és ő az ÁSZ mert lát??? A SIM legyen SIM,és ezzel nem írtam, mondtam rosszat! De ez a ikontalan találd meg az ellent mod nagyonbejön(SBMOD)! CSak korrekt módon! Üdv Mindenkinek!
  • Ninju
    Na ezek tényleg jó hírek!
  • flashpointer2
    Fene nem lesz többet arti nézet amivel olyan jól lehetett keresgetni realisticben? : D
  • cpthungarian
    Na, hát erről miért nem szólt senki? :)

Újítások

Csörlőzés, arty rendszer átalakítása, stb.
  • gstup
    Vagy lebutított grafika és a növényzet többsége így neki nem volt megjelenítve.
  • Dewri
    Itt a növényzet olyan, mint a valóságban: nem látsz át a fatörzsön, a sűrű bokrokon... Azt nem értem hogyan lőhetett ki az ellenfél, ha nem látszottál, de az hogy te nem látsz, az "normális". Lehet hogy eltévedt lövés volt, vagy korábbi tapasztalat alapján lőttek oda a bokrok közé...
  • PLaci #16694
    Megvan a Tigris! :D

Első csaták: 1 lövésből kilőttek, Arty -val szedtek ki, 1 lövésből kilőttek.... :O
    Most sikeredett egy jót menni, csak pislogtam, hogy egymás után 4-5 (!!!) ellenséget oneshot -oltam! :D Eddig csak a Párduc (A) és Tigris okozott meglepetést, de csakis elölről. :)
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2014.12.04. 21:29:15
  • RODLEE
    Ja azt ki hagytam SB MODban!
  • RODLEE
    Hali!
    Volan 1 kérdésem,hatudnátok segíteni!
    Van az a jelenség,hogy állok a bokrok közepén,természetesen semmit nem látok mikor zoomolva vagyok persze az ellen belát rajta és simán eltalál! Ez valami graf beállítás,vagy????
    Van olyan mikor 1 kis cserje vanelőttem 3 cm-re és semmit nem látok tőle!
    Előre is kössz! Üdv!
  • twi452

az idióták meg mennek igazi tankokat vezetni, stb :)
    phly, baron, angry joe stb, jó videók készülnek az tuti :D

• Vaktermesz
    Ja egy hangárt mutogatnak, tele amcsi tankokkal, lehet még a héten jön az 1.45, vagy vmi promo live show is lehet 1.45 beharangozónak.
  • Caterpillar
    War Thunder official FB post:

War Thunder
    about an hour ago
    Something is rumbling in the distance, keep your eyes open.......! (8 photos)

Gondolom kanyarban van az 1.45.....
  • Droughert
    Dev blogról egy újabb orosz szörnyeteg, nagyon randa szegény:

Készül két új térkép amiről vannak kint képek, a kelet europai még jól is néz ki, de ez a középkori erőd (White stone fortress) nem szimpatikus egyelőre.
  • gstup
  • StrikeFor
  • gstup
    Természetesen a pácéltörő lőszerrel lesznek majd az igazik. :)
  • Destydeme
    Köszönöm.Just 4 fun jelleggel beraktam a németet a 2. légvédelmist,poénnak valóban nagyon jó.Olyan kis komolytalan,de ezek szerint később nem lesz az :)
  • gstup
    Érdemes.Is-2,t-34,t-44,su-100-su-122.Ezeket a kis Kugelblitzel ki lehet szedni.Természetesen nem szemből,de azért jókat lehet nevetni az ellenfelen amikor nem foglalkozik veled és utána már csak azt veszi észre hogy ég... :D A t-54 lemaradt,közvetlen közelről (kb 20 méterről) azt is simán kiszedtem a Kugel-el.Hátulról.Az orosz oldalon a zsu-37 is tud meglepetést okozni.Közelről az is nagyon veszélyes.A zsu-57-2-ről ne is beszéljünk.Az egy Op disznó.Nem is értem minek van a játékban.Az szinte mindent kiszed szemből is.Talán a jagdtigert és a ferdit nem.De a csövedet simán ellőheti.És akkor szívtál,mert pillanatok alatt odaér hozzád.Nem kell folytatnom,ugye?! :D
  • Destydeme
    Köszönöm.
  • Dagohun74
    http://groundforces.info/segedletek/6-tavolsagmeres
  • Destydeme
    Még egy kérdés.Érdemes a légvédelmi egységekkel játszani?Vki itt írta,h az orosznak a vége simán kikapja a tankokat.Eddig panter,tiger kombinációval mentem,de ha valóban célszerű velük foglalkozni,akkor köszönöm a tippeket és megfogadom,ha van tanács.Thx.
  • kingofn00b
    Puskával a füle mögött. Helyileg meg Indiában.
  • Destydeme
    Szükségem lenne egy kis segítségre,megvolt az első realistic csatám(jó lesz ez),közelről szemre is jól lőttem.Messzire hogy kell használni a célzó eszközt,jó lenne 1 példa.Sry ha le van írva és nem olvastam vissza,akkor 1 link is elég.Thx.
  • Fura Alak
    A Mader III -nál én még csak meg sem lepődtem, hogy felborul, hiszen az összes Mader kiszuperált, de még működőképes lánctalpas járművek TETEJÉRE épített nyitott küzdőterű gányolt megoldás volt.
  • e57
    " Marderral zsinórban 7x borultam fel."

Az összes LT vz. 38 alapú gép borulékony, úgy hogy hirtelen fordulókat ne csinálj velük. A Hetzer azért elég stabil, bár már azt is sikerült felborítanom.
  • gstup
    Értem.Még csak lvl 71 vagy 72 vagyok. :)
  • AnuluWork #16674
    Csak mert L100ra alapból ad másfél millát.
  • AnuluWork #16673
    Egyébként mennyi a valós átlag kill/csata arcadeban és realban?

Arcadeban látok néha 14et is (ennél többet nem láttam), realisticben a ruszkik ellen alacsony tierben német tankokkal részemről eddig három volt a max, de nyerni ott még nem nyertem soha. :D

RPt érdekes módon elég rendesen ad ahogy mész előre, még ha igazából nem is csinálsz semmit, akkor is (max. pár hit, néha foglalás azért van), ez spec furcsa a repcsis rész után, ott ilyen minimálisan volt.

Roppant bugos. Marderral zsinórban 7x borultam fel. Ebből csak 1x a saját hülyeségem miatt (lejtőn le, nagy fékezés és kő). Nem lenne rossz gép a tierjében, de őrjítő, hogy már az elindulást a hülye csapattagok miatt túl kell élni. :D

Viszont még azért szokni kell. Elolvastam az útmutatót, de német oldallal játszom, és ez azért kihívás sokszor. :)
  • Destydeme
    ok,thx.
  • gstup
    Nem.Kb lvl 30 körül lehettem.
  • AnuluWork #16670
    Igen, gondolom a L100 után?
  • twi452
    semmit nem kell tenni ezekért csak játszani, a battle trophy egy lottósorsolás a kör végén :)
  • Destydeme
    Ok, thx.De mit kell érte tenni?Azon kívül,h "Do the best".Tegnap kilőttem a 2. tankom egy csatában és már írta is,h "Mission accomplished" vagy ilyesmi.
    ps:Furcsa,h a wot "szenved" a hangokkal(ha más nem majd lenyúlják a wt-től.)Az álló panterem ha elindul,főleg ha tolat és felbőg a motor,elképesztő milyen mély hangon szólal meg,mint egy Ural,vagy Kraz,Kamaz.De a kv és Is is"nyikorog"menet közben.Nagyot tud dobni a játékélményen és a lövegek hangja is élményszámba megy!Jó kis játék lesz ez!
  • gstup
    Ezeket véletlenszerűen adogatja a rendszer.Nekem eddig 1.5 millió volt a legnagyobb amit adott.