11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #16673
    Egyébként mennyi a valós átlag kill/csata arcadeban és realban?

Arcadeban látok néha 14et is (ennél többet nem láttam), realisticben a ruszkik ellen alacsony tierben német tankokkal részemről eddig három volt a max, de nyerni ott még nem nyertem soha. :D

RPt érdekes módon elég rendesen ad ahogy mész előre, még ha igazából nem is csinálsz semmit, akkor is (max. pár hit, néha foglalás azért van), ez spec furcsa a repcsis rész után, ott ilyen minimálisan volt.

Roppant bugos. Marderral zsinórban 7x borultam fel. Ebből csak 1x a saját hülyeségem miatt (lejtőn le, nagy fékezés és kő). Nem lenne rossz gép a tierjében, de őrjítő, hogy már az elindulást a hülye csapattagok miatt túl kell élni. :D

Viszont még azért szokni kell. Elolvastam az útmutatót, de német oldallal játszom, és ez azért kihívás sokszor. :)