Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Videocreator #16462 Először is csak saját magad minősíted azzal hogy másban keresed a hibát !,Rb ben játszanak ahol jelenleg 61 helyen vannak!
és te hol is vagy ?
fel tudsz valamit mutatni esetleg valamit ?
Becsmérelt e téged valaki ?
Azért akkora feltétel mert nem tömeg klán,plusz itt a srácok nézik hogyan taktikázol hogyan játszanád ki a másikat sok sok olyan dolgot amit te információ meg kérdezése helyet csak az általad össze rakót okoskodós kis civódáson kívül másra talán nem is futja........
na már most kérlek szépen!
SB és Rb ugyan az csak ugye ott nincs spotolás....SB ben .....Az hogy van név semmit nem jelent mert ugye magát a tankot szúrod ki nem a nevét és magát az ellenséges tankot kell ismerned ahoz hogy tud milyen széles melyik modult akarod lönni milyen szögből stb,lönni mindegyikben tudni kell vagy talán te a név szerint célzó be az ellent ?ki méred mennyi betü xxxxyyy alatt aztmodnja 600 méter puf BH tornya ?.......próbálj ki egy eventet egy ellenséges klán ellen ahol sokszor az első pár helyezettel dob össze és azok bizony meglátnak és érzésre ellönnek,de te ezt nem tudhatod mert csak a civódás megy ennye bennye ugye :)plusz ugye az F8f1 szórja rád a bombát ......poént félre téve, össze hangolt csapatban játszanak,egyébként voltak itt mások akik elmondták a véleményük és attól független sok sikert kívántak,szerintem így kellene lennie ....láttam őket live-ban ezek takarítanak,ami meg ugye nem mindegy hogy azon dolgoznak hogy a magyarok jó helyen legyenek és szerintem mindegy hogy sim vagy Rb ..
Remélem nem fog a válaszod orbitális bunkózásba és gyerekes szintű magyarázkodásba torkollani mert ez csak téged jellemez ,ha megfigyelted én sem tettem!
Utoljára szerkesztette: Videocreator, 2014.11.17. 16:31:18