37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #16466 na lefrissítettem a játékot és leültem egy körre
valahogy nem éreztem ezt a fú de szarok lettek az oroszok dolgot vagy ez már lecsengett? :D
kaptam mindenféle csilivili awardokat is.. de h csata közben folyamatosan ment a szövegelés az kicsit fura volt, vagyis a random hozzámcsapott "társam" nyomogatta a hülyeségeket folyamatosan
ez a találat animáció meg nem nekem való.. csak elvonja a figyelmem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.17. 17:24:26 -
Egy dolog biztos, helyesírási tesztet nem kell kitölteni a jelentkezőknek és az "elit státuszt" nem magyar nyelvtanból szereztétek...
Bocsánat a trollkodásért de ha már nálam is kiveri a biztosítékot valakinek a helyesírása, akkor az tényleg katasztrofálisan rossz lehet. Egy klánnak a vezére (vagy toborzótiszt), erre igazán odafigyelhetne.
-
Először is kezdhetnéd azzal, hogy átnézed, azt a szöveget, amit az sg-re elküldesz. Borzalmas a helyesírásod ( ezen a tényen az sem változtat ha mobillal írtad) és a fogalmazás is katasztrofális. Eleve a klánba toborzó hsz., amit icemanjani írt hemzseg a hibától de te még arra is ráteszel egy lapáttal. Mondom ezt úgy, hogy én egyáltalán nem vagyok "Grammar Nazi" és az én helyesírásom sem a legjobb de legalább én próbálkozok, ti még azt se.
"SB és Rb ugyan az csak ugye ott nincs spotolás....SB ben"
Ez nem igaz, javaslom nézz utána jobban. -
icemanjani #16463 Köszönöm szépen az éles látásod,pontosan erről van szó.a felvételi nem árkádcsatába van ha nem custom battle keretein belül 6 alkalombol 3 szor kell kilőni az 1gyik társunkat.Ha sikerül sikerül nem-nem mi nagyon sokszor vettünk fel olyan embert aki nem teljesitette a ki hivást de tudott taktikázni vagy ugy mozgatta az adott tankját ahogy azt kellett.Az hogy ki hol szeret játszani az mindenki egyéni joga.mi itt keztünk játszani és letoltunk pár csatát,mint tankos klán nem azért vagyunk elitek mert nem tudunk játszani,BÁRKI ELLEN SZIVESEN KI ÁLLUNK.A youtube-on meg lehet tekinteni a vidókat,miért is hivjuk magunkat elitnek...És a továbbiakba már nem fogok többet magyarázkodni,a tények magukért beszélnek.... Videokreator csak az első mondat szolt neked,a többi nem..
Utoljára szerkesztette: icemanjani, 2014.11.17. 16:45:00 -
Videocreator #16462 Először is csak saját magad minősíted azzal hogy másban keresed a hibát !,Rb ben játszanak ahol jelenleg 61 helyen vannak!
és te hol is vagy ?
fel tudsz valamit mutatni esetleg valamit ?
Becsmérelt e téged valaki ?
Azért akkora feltétel mert nem tömeg klán,plusz itt a srácok nézik hogyan taktikázol hogyan játszanád ki a másikat sok sok olyan dolgot amit te információ meg kérdezése helyet csak az általad össze rakót okoskodós kis civódáson kívül másra talán nem is futja........
na már most kérlek szépen!
SB és Rb ugyan az csak ugye ott nincs spotolás....SB ben .....Az hogy van név semmit nem jelent mert ugye magát a tankot szúrod ki nem a nevét és magát az ellenséges tankot kell ismerned ahoz hogy tud milyen széles melyik modult akarod lönni milyen szögből stb,lönni mindegyikben tudni kell vagy talán te a név szerint célzó be az ellent ?ki méred mennyi betü xxxxyyy alatt aztmodnja 600 méter puf BH tornya ?.......próbálj ki egy eventet egy ellenséges klán ellen ahol sokszor az első pár helyezettel dob össze és azok bizony meglátnak és érzésre ellönnek,de te ezt nem tudhatod mert csak a civódás megy ennye bennye ugye :)plusz ugye az F8f1 szórja rád a bombát ......poént félre téve, össze hangolt csapatban játszanak,egyébként voltak itt mások akik elmondták a véleményük és attól független sok sikert kívántak,szerintem így kellene lennie ....láttam őket live-ban ezek takarítanak,ami meg ugye nem mindegy hogy azon dolgoznak hogy a magyarok jó helyen legyenek és szerintem mindegy hogy sim vagy Rb ..
Remélem nem fog a válaszod orbitális bunkózásba és gyerekes szintű magyarázkodásba torkollani mert ez csak téged jellemez ,ha megfigyelted én sem tettem!
Utoljára szerkesztette: Videocreator, 2014.11.17. 16:31:18 -
Panlaj #16461 Ugyanabban a szögben volt a tornyom, ahogy az ellenfélé az utolsó lövésemnél. Az ellen meg ott lőtte át a páncélt, ahol én utoljára próbálkoztam nála. Most megnézem mi lesz RB és SB módban. -
Félre ne érts, de játszottam már pár csatát SB módban, csak az zavar, hogy teljes takarás van a két tank között és az orosz mégis egylövésezik. No ez nem tetszik a dologban.
-
Nagyon más taktika kell a simhez mint a másik kettőhöz.Szinte nem is ugyanaz a játék. A növényzet nálam közepes szinten van,csak sniper módban van kikapcsolva.Az szerintem elég.Egyik szemem mindig a kis térképen.Folyamatosan figyelni kell,különben biztos hogy az ellen lő előbb.A bokrokat itt ki lehet(kell) használni. Kárpátokon különösen igaz ez.Sokszor kerülővel de lehetőség szerint mindig bokrok közt megyek előre. Ahol ritkásan vannak a fák,mindig árnyékban állok meg,ez is csökkenti egy kicsit az észrevehetőséget.
Ami miatt nekem nagyon tetszik hogy itt észrevenni az ellent,aztán ki is lőni,sokszor nem kis feladat és ha sikerül,sokkal nagyobb a sikerélmény.
Oroszokkal BR 6 körül AB-t játszom mert a sorozatos vereségeket annyira nem szeretem,fejlesztésre meg az AB is jó de a játékélményt össze sem lehet hasonlítani a simmel.Persze ízlések és pofonok különbözőek...... -
Jó lenne az SB mód, de gyakorlatilag nem látok semmit. Az előbb Kárpátok csatában, kb 200 m-re meg közelítette a tankomat egy IS-2 és két lövésből kilőtt. Mindezt úgy, hogy semmit nem láttam belőle a növényzet takarása miatt. Úgy vélem, neki még fa sem volt az irányzékában, nem hogy más zavaró elem. Persze nálam is minden növényzet minimálisra van állítva, de úgy látszik ez sem elég. -
khm "elit" khm Minek ekkora feltétel ha egy 6 éves tud a kis +-al célozni? "Válogatott játékosok" bizony nagy tudomány kell a + általi célzáshoz.
-
Kurfürst #16456 Valamit rosszul csinálsz akkor, nekem megy a Tigris, Poland pályán volt 10+ killem a minap, nagy része egy lövéses. Jó helyen kell meglőni, de lehet hogy a hálózatod viccelt meg.
Tigrisnél alap, hogy beforgatod a tested kb. 30-45 fokos szögbe, így az kb. átlőhetetlen lesz. -
Az az összefüggés hogy az árkád egy vicc azzal a zöld kereszttel.
Egy elit klántól ahol ilyen felvételi követelmények vannak(pl. próbajáték)az emberek többsége azt várná hogy simben tolja. Árkádban milyen próbajáték lehet? Van e keze a jelentkezőnek hogy megfogja az egeret,vagy hogy nem színvak e és akkor lő mikor a nagy semmiben meglát egy zöld keresztet egy név alatt ??
Ettől még véletlenül sem gyépés aki az árkádot szereti,nincs azzal semmi baj,egy egyszerű játék is lehet szórakoztató de egy elit tankos klántól azért én többet várnék. -
Érdekes,3-4 napja szinte semmit nem kell várni simben. Először azt hittem hogy csak a hétvége miatt megy ennyire de ma délelőtt is szinte várakozás nélkül berak,ráadásul nem 5 vs 5 meccsekbe hanem legalább 8-9 fős csapatokba.Igaz hogy van amikor nem a csata legelejére de a nagy térképeken simben ez nem olyan nagy gond.
Vissza is tértem ide játszani mert sokkal nagyobb élmény mint a másik kettő. -
vajakos21 #16453 A leirás / feltételek alapján gondoltam simre.Ha valakinek az jön be szíve joga. -
Mert ebben a játékban rohadtul komolytalan az AB mód, az RB is erősen határeset a nametag vadászattal. -
Panlaj #16451 Sziasztok!
Már egy ideje játszom a játékkal, repülős és tankos résszel. 2 napja meglett a Tigris. Sorozatban azt vettem észre, hogy használhatatlan. Az utolsó esetnél AB csatában Poland map. Ellenfél is Tigrissel éppen szereli, nem tudja mozgatni a tornyot (nem miattam). Könnyű préda, gondoltam, távolság kb 150m. Meglövöm a vezető nyílását semmi. meglövöm géppuskásnál. semmi. Meglövöm vezető alatt a lemezt (áttételnél) semmi. Jön a torony, 2x ott oldalba, eredménytelen. Közben megszerelte a tankot rámfordítja a csövet, utolsó lövés cső tövébe, a semmi. Ekkor ő következett. A lövedéke a cső mellett hatolt be és 1 lövéssel megölt.
Tegnap ugyanez egy IS1 el közvetlen közelről. Ő 3 lövést kapott. Akkor mellettem volt egy Párduc, aki szintén lőtte. Előbb a Párduc aztán én.
+1 érdekesség.
Szintén AB csata Poland map.
T-26 lőtte ki a Tigrisem. A lövedék srégen érkezett az oldalpáncélra, majd 3 pattanás után behatolt és Ammot robbantott Abban a csatában 2 ember szórakozott ezzel a típussal. Visszajöttem Panzer 4/70-el. 3 lövésből tudtam kinyírni az egyiket.
Megállapítás:
Van egy érzésem, hogy a tankjaim harcértékét lehúzták. Német és Orosz oldalon egyaránt. A repülőknél semmi gond. -
Lokker #16450 Nem értem az összefüggést az elit és a sim mód között. Vagy aki AB/RB-t tol az gyépés? -
vajakos21 #16449 Ha már " elit" miért nem sim? Ok ha csak árkád lenne, de ez az arcade még wot nál is egyszerübb...persze ez magánvélemény.Sok sikert ettől függetlenül !:-) -
Kifejlesztettem az első Flak páncélost ,de ezt csak árkádban érdemes használni -
Annak vagy bugos a tornya vagy vmit nagyon "elnéztek", mert szinte kilőhetetlen tornyon keresztül.
Most is 100 méteren belülről 3-4 lövést bírt ki a hosszú 88-astól.. -
icemanjani #16446 A századunk Arcade Battléba játszik de Eventet RB-ba játszunk. -
a legtöbb amit vártam az 8 perc volt ,de nagyon jól meg van oldva ,mert ha kilépsz az asztalra és betöltött a játék közben ad egy hangjelzést és ha ezt nem hallottad akkor a meccs hangját folyamatosan adja .... -
flashpointer2 #16444 A simulator mód mindig ennyire megy? várás nélkül bedob -
Én is tankoztam 1 év után a nemmondjukkianevétgaméban, úgy tudnám jellemezni amilyen ZuzuPetazzal beszélgetni ... -
StrikeFor #16442 na tankoztam másfél hónap után...
G párduc 8!!! Hit T34-85 be és elmegy.......egyetlen mázlim az volt,hogy a 3.ra ellőttem a csövét ,de utánna eliszkolt és egy IS kinyírt ,de amig menekült összesen 8x lőttem meg....Torony,motortér,oldala a kerekeknél,de semmi baszki...meg se érezte -
Droughert #16441 Milyen módban játszotok, AC/RB/SB? -
icemanjani #16440 Sziasztok....A -HFHT- Hell Fire Hungary Team felvételt hirdet!!Mi egy elit tankos századot próbálunk létrehozni.Főparancsnokunk HKSDAVID akit sokan ismerhetnek youtube csatornája révén.Felvételi követelmény aktiv részvétel 18+ életév,Ts3.Felvételi próba kőr. Akit érdekel keressen meg minket játékon bellül.Ez idáig 18 válogatott játékosunk van akik nem kezdő játékosok.Nem tömeg klán szeretnénk lenni...
Utoljára szerkesztette: icemanjani, 2014.11.15. 11:21:27 -
RODLEE #16439 Hali!
Én benne vagyok,de nekem II szintű tankjaim vannak még most kezdtem nemrég a gamét,ha ez nem probléma akkor mehet!
Lt_Rodlee a nick nevem a játékban!
Üdv
-
Dewri #16438 Valaki nem akar szakaszozni időnként? Egyedül, autista "csapattársakkal" 3x16 ellenfelet legyőzni és 1-3 pontot elfoglalni többnyire lehetetlen, gondoltam megpróbálnám 2-3 fős szakasszal, úgy hátha jobbak az esélyek. Ha épp játszok, rámírhattok a játékban, leginkább hétköznap délután-estefelé vagyok bent, TS3 (igény szerint Skype) is mehet akár.
Nézegettem a klánokat, de nagy részük nem is aktív, Puma szintűbe meg nem akarok belépni, annyit nem tolom. Nem repülőzök, csak tank, főleg árkád, de ha másfél percen belül beenged, akkor RB is mehet, SB-re sosem várok annyit, hogy bedobjon, egyszerűen nincs elég játékos. Orosz oldalon BR 3.7-4.7, németen BR 3.7 gépekkel játszok, leginkább harckocsikkal (azon belül inkább a nehéztank vonal jön be, csak nem mindig olyan a pálya...), nulla légvédelmi és elvétve TD, ennek megfelelően inkább a közelharcot preferálom, nem a horizontról lődözést.
Kedvenc pályám a városi Poland, de Ash River, Kuban, Karelia, Mozdok is elmegy. A Kárpátok pályát utálom, a Dzsungel és Kurszk se jön be annyira. -
:) Meglövöd az ellen sikeres átütés esetén kezdődik a snake a lövedéket bent kell tartani a tankban és minden modult , embert megkel vele etetni
-
Droughert #16436 A Jagdtigereshez hasonló pattogás volt nekem is, amikor IS-4 görgőin pattogot a lövedék majd az utolsó pattanásnál bement a motortérbe és kigyújtott, de az ilyen extrém eset nagyon ritka. Nekem talán egy volt eddig, ami ennyire látványos volt.
A T-44 replay meg egy nagy baromság, kár volt linkelni... A végén hibádzik a dolog egy kicsit, mi van a modullal, mit ütött ki a lövedék? A killcam mutatja a becsapódás után, hogy mely modulok sérülnek, itt meg van egy látványos pattogás, de a végéről lemaradt a modul sérülés kijelzés, csak a robbanás van. Fake.. -
Igaz WoT is tele van szaros bugokkal szóval egyik sem jobb :D -
Eh a fitymálók semmi sem jó ? két játék egyben tankos és snake :) -
De most hivatkozhatunk arra hogy: "Dehá' ez még csak Open béta' ". -
Indok(ok)
"mivel jelenleg egyedül foglalkozom a témával"
-

-
Szerintem jó hogy mostanában WoT-ozok.
-
Le sem lehet tagadni, hogy orosz a játék :DDDDD -
Most ezen sírjak?
-
Ezt mindenki ismeri, de nem ezt a helyet javasoltam. Az általam linkelt helyről érdemes letölteni, valamint a leírás alapján telepíteni. Ugyan azok készítik, de a linken biztosan mindig a legfrissebb verziót találod meg.