11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Nagyon más taktika kell a simhez mint a másik kettőhöz.Szinte nem is ugyanaz a játék. A növényzet nálam közepes szinten van,csak sniper módban van kikapcsolva.Az szerintem elég.Egyik szemem mindig a kis térképen.Folyamatosan figyelni kell,különben biztos hogy az ellen lő előbb.A bokrokat itt ki lehet(kell) használni. Kárpátokon különösen igaz ez.Sokszor kerülővel de lehetőség szerint mindig bokrok közt megyek előre. Ahol ritkásan vannak a fák,mindig árnyékban állok meg,ez is csökkenti egy kicsit az észrevehetőséget.
    Ami miatt nekem nagyon tetszik hogy itt észrevenni az ellent,aztán ki is lőni,sokszor nem kis feladat és ha sikerül,sokkal nagyobb a sikerélmény.
    Oroszokkal BR 6 körül AB-t játszom mert a sorozatos vereségeket annyira nem szeretem,fejlesztésre meg az AB is jó de a játékélményt össze sem lehet hasonlítani a simmel.Persze ízlések és pofonok különbözőek......