Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Panlaj #16451 Sziasztok!
Már egy ideje játszom a játékkal, repülős és tankos résszel. 2 napja meglett a Tigris. Sorozatban azt vettem észre, hogy használhatatlan. Az utolsó esetnél AB csatában Poland map. Ellenfél is Tigrissel éppen szereli, nem tudja mozgatni a tornyot (nem miattam). Könnyű préda, gondoltam, távolság kb 150m. Meglövöm a vezető nyílását semmi. meglövöm géppuskásnál. semmi. Meglövöm vezető alatt a lemezt (áttételnél) semmi. Jön a torony, 2x ott oldalba, eredménytelen. Közben megszerelte a tankot rámfordítja a csövet, utolsó lövés cső tövébe, a semmi. Ekkor ő következett. A lövedéke a cső mellett hatolt be és 1 lövéssel megölt.
Tegnap ugyanez egy IS1 el közvetlen közelről. Ő 3 lövést kapott. Akkor mellettem volt egy Párduc, aki szintén lőtte. Előbb a Párduc aztán én.
+1 érdekesség.
Szintén AB csata Poland map.
T-26 lőtte ki a Tigrisem. A lövedék srégen érkezett az oldalpáncélra, majd 3 pattanás után behatolt és Ammot robbantott Abban a csatában 2 ember szórakozott ezzel a típussal. Visszajöttem Panzer 4/70-el. 3 lövésből tudtam kinyírni az egyiket.
Megállapítás:
Van egy érzésem, hogy a tankjaim harcértékét lehúzták. Német és Orosz oldalon egyaránt. A repülőknél semmi gond.