Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Dewri #16438 Valaki nem akar szakaszozni időnként? Egyedül, autista "csapattársakkal" 3x16 ellenfelet legyőzni és 1-3 pontot elfoglalni többnyire lehetetlen, gondoltam megpróbálnám 2-3 fős szakasszal, úgy hátha jobbak az esélyek. Ha épp játszok, rámírhattok a játékban, leginkább hétköznap délután-estefelé vagyok bent, TS3 (igény szerint Skype) is mehet akár.
Nézegettem a klánokat, de nagy részük nem is aktív, Puma szintűbe meg nem akarok belépni, annyit nem tolom. Nem repülőzök, csak tank, főleg árkád, de ha másfél percen belül beenged, akkor RB is mehet, SB-re sosem várok annyit, hogy bedobjon, egyszerűen nincs elég játékos. Orosz oldalon BR 3.7-4.7, németen BR 3.7 gépekkel játszok, leginkább harckocsikkal (azon belül inkább a nehéztank vonal jön be, csak nem mindig olyan a pálya...), nulla légvédelmi és elvétve TD, ennek megfelelően inkább a közelharcot preferálom, nem a horizontról lődözést.
Kedvenc pályám a városi Poland, de Ash River, Kuban, Karelia, Mozdok is elmegy. A Kárpátok pályát utálom, a Dzsungel és Kurszk se jön be annyira.