11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Trucker39
    Poland map kifejezetten tetszik. Azt tudomásul kell venni, hogy bemenni a darálóba (falu, város, mindegy minek nevezzük), nagy lutri a tankoknak. Rengeteg helyről lehet keresztben átlőni a házak között és egyre többen jönnek is erre rá. Északon a malom közelében lévő épületnél egy heavy vagy egy TD, a déli oldalon meg a tó parton számtalan hely van, ahonnan oldalba lehet kapni a városiakat. RB módban meg a nagy sík területek okoznak gondot mind a két oldalon. Különösen azóta, hogy egyre többen használnak távolság mérő programot hozzá (nem tudom, működik-e még) .
    Amúgy még én sem jártam úgy, hogy ne lehetett volna azonnal másik csatába menni. Azért három tank elvesztéséhez kell némi idő.