War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kis hent a Pantherrel:

Replay

4 kill, ami nem lenne nagy kunszt, de ezek: T44, 2 db IS-2, Su152..

Csak mert az oroszok annyira OP-k <#hehe>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

"de azért jó lenne, ha néha a lényeges dolgokra is adnának ki 1-1 patchet, nem csak észrevehetetlen marhaságokra."

Ezek csak mini bug/kritikus hiba javító peccsek. Nagyon csöndbe vannak open óta, valami készül. Érzem a levegõben. Mindig fura változásokkal készítik elõ a nagy peccset. Szerintem legkésõbb ebben a hónapban jönni fog egy óriás content patch. Olyan szokásos módon váratlanul beüt.

"A másik gond a match maker balanszával van."

Nem fogja nézni soha a teljesítményt. Illetve nézi az csak nem olyan mértékben ahogy te szeretnéd. Ezt tudatosan csinálják így nem tudom miért. Én a hivatalos fórumban javasoltam egy olyan ladder rendszer-t, ami ligákra van osztva, de határozottan azt írták, hogy nem.

Itt ebben a játékban idézõjelben írom "nem a win számít". Hanem a kill ratio. Persze hogyne számítana, mert winnel több a bevétel is. De ha jól teljesítesz loss esetén is van bevételed. Ez alapozza meg az egész gazsi által kitalált filozófiát, ha van benned erõ mindenképp pluszban jössz ki (veszteség esetén nullszaldó), ha nincs teljesítmény akkor ... T5-ben borul meg, amit fentebb írtam. Ott nem már nem teljesen igaz.
üdv! lehetne együtt gurulni néhány értelmes tankerrel? 1 v sok kezd unalmas lenni.

iracing the 'real' race.

Nem vagy egyedül, szerintem is sz@r a balansz. Ugyanúgy megvan benne a fícsör, hogy az oroszok a saját cuccaikat kicsit feltápolták a németekéhez képest. Épp csak annyira, hogy idegesítõ legyen.
A másik gond a match maker balanszával van. Nem nézi a teljesítményt a csapatok összeállításakor (pedig statisztika alapján nézhetné, már ha az is mûködne ugye), így sokszor elõfordul, hogy összeállít egy profi és egy balfasz csapatot. Nem egyszer fordult már elõ, hogy A mi csapatunkban elsõ voltam 6 killel, a csapatunk második helyezettjének pedig 2 killje volt. Az ellenfél top 3 játékosának meg összesen több killje volt, mint a mi egyész csapatunknak... Inkább ez a gond. Ok, még csak beta, de azért jó lenne, ha néha a lényeges dolgokra is adnának ki 1-1 patchet, nem csak észrevehetetlen marhaságokra.

Nem, mert nem mentek olyan alacsonyan. Max il2-eseket tudtak elvétve lelõni, de ott is bajos volt a lövésznek becélozni egy gyorsan repkedõ valamit 😊)

Anno elszórták 4000m magasról a bombaterhet, aztán mentek haza. Nem igazán érdekelte õket h eltalálnak-e valamit.

Hahh, kilõttem egy IL4-et a tankom ágyújával.😄 A valóságban vajon hányszor fordult elõ ilyen eset, gondolom sehányszor.😊

Ulvar
Kedves Su 122 tulajok. HE, vagy a HEAT lõszer az eredményesebb bármely páncélos ellen. Eddig a HE bevált, de nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb a heat...pl. célzásban.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Her Laca
Nem is volt lengéscsillapítója😊 Épp ezért ha megállt akkor az meg volt állva😊
Bár ezt most csak viccbõl írtam ,és nem tudom de nem lennék meglepve😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Németekkel vagyok, az IL2 nem játszik.😊 Oké, lehet hogy volt vmi furmányos taktikai elképzelés, csak hát hát ott volt a zóna közvetlen közelében, amit épp foglaltak és le se szarta.😊 Mondjuk mást sem nagyon érdekelt. De szerencsére hasonló ellenfeleket is ki lehet fogni, oroszok bejöttek repgépekkel, én befoglaltam a zónát, kilõttem egy rakás AI tankot, akik jöttek, más tankkal nem is találkoztam.😊 Gyors gyõzelem volt.

Lehet azt próbálta, amit az NM squad csak bénán. Elõször kiszedik az aa-t aztán lenyomják a fél bandát il2-vel.
Davidbog -ot kellene megkérdezni errõl, hogy a Panthernek vagy a T-34 -nek volt e hatékonyabb a lengéscsillapítója.
RatBaG
agyvérzést kapok ettõl a kurva ágyúbillegéstõl.
mindegy, hogy gyök kettõvel araszolok vagy full gázon a pz4-el, megálláskor mintha egy 160 kilós ember próbálna lemászni a vízágyról, úgy imbolyog.
bezzeg a svéd acéllal vetekedõ kiváló orosz technika...

Per Aspera Ad Inferi.

Valahogy most mindig fogalmatlan embereket fogok ki. Ott áll a map egyetlen elfoglalandó zónájától egy köpésnyire, a minimapen látom. Közben foglalják a zónát. Mikor odaérek a spawn ponttól, látom hogy nem is a zónáért harcol, mert nem is lát rá egyáltalán, hanem egy AA egységet lövöldöz, csak még ahhoz is béna hogy azt eltalálja. Gondolom azt lõtte mindvégig amíg én odaértem.😄

Amúgy tier 1-2vel már lehet szimulátorba menn? Mert t1-es tankokkal perceket kell várni.
Fasza amikor az egész csapatból csak én csinálom a zónafoglalást, mindenki más elvan a nem tudom mivel...😊

Most mér, a Koncsíta már nem is War Thunderezhet? <#hehe>

DarkHorSe
befejezhetned a trollkodast

Swedish people are albino monkeys&#65279;

😊 Na igen az vicces amikor kb egy lövéssel kapsz egy torony,gun,lövész , vagy driver&gunner combo-t, bezzeg neki max egy rádiósa hullik ki 😄
Rosszul tudod. 2004 óta vagyok a fórumon regisztrálva. Te ha jól látom mindössze egy éve, szóval te kezdhettél a WoT fórumban.

Mondjuk átugrasz wot fórumra némi gazsi pr anyaggal .. :-)
Gyanús volt összes csatában az a 61. hely, ezek szerint a 61. legkockább seggû simes vagyok a hónapban 😊.
Leaderboard az érték, pl itt 157 gyõztes csatád van, amivel 47. vagy a listán.

Nem mijkinek ment, na.

Zárjad, átjönnek majd a hivatalos fórumra, ott rend lesz 😊

De akkor hova járok majd én trollkodni? 😊

Sokszor olvastam már ezt tõled valamiféle ultimate érvként, de elmondhatnád már, hogy mire is alapozod.

mijki
A respawn utáni részben a dupla kigyulladáson volt a lényeg 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

"Hátulról ZiS-30 megkúr"
Elsõ olvasatra úgy tûnik hogy finoman szólva nem voltál éppen optimális pozícióban 😊
Nem csak repülõknél de tankoknál is alapvetõ hogy ne hagyd az ellent mögéd kerülni.
mijki
Russian BIAs...
PzIIIF vs Bt-7.
Egyszerre állunk meg, a célkeresztem még föl-le ugrál mintha tengeren lennék, a Bt-7 már lõ és elvisz két embert a tankból. Hátra tolatni nem tudok, mivel a driver-t vitte el, visszalõni se tudok, mivel a gunner is halott. Erre kapok még egyet és vége volt a dalnak.
Respawn...
Elindulok, kilövök 5 Ai-t, erre látom a kis BT-t, rálövök de centikkel elõtte csapódik a lövedék a földbe. Hátulról ZiS-30 megkúr, kigyulladok, eloltom, a kis BT szar elõjön belém lõ, ismét kigyulladok és leégtem a picsába...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hogyan kell értelmezni a "Leaderboards"-ot és a "Place"-t? Mit jelentenek a számok, érti valaki?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Bontsatok egy sört ne görcsöljetek mán' 😊
Gottfried
Egyébként buzi vagy hogy ilyen kis rózsaszín képet választottál? (pusztán kíváncsi vagyok,nem sértésnek szánom a kérdést 😊)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Ó te kis bonyolult.....

DarkHorSe
Milyen igazsag? Szerintem a balance egy rakas szar, ennyi. Ez a velemenyem, sajnalom ha egyeseknek a topikba nehez ezt feldolgozniuk, esetleg egybol szemelyeskedni, kotozkodni kezdenek a masik emberrel ha eppen eltero a velemenye valamirol. Inkabb az faj hogy milyen egyszeruek vagytok, ha eppen tudni akarod😊

Coral Springs
Te is visszatérhetnél oda. Ha jól tudom ott kezdted az ipart te is, ellennétek ott édeskettesben, senkit se zavarna. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gottfried
Fáj az igazság mi?

DarkHorSe
Latom a szemelyeskedest/provokalast meg mindig nem sikerult elkerulnod. Sajnalatos.

Korai még a tier5 nagyon.

Szóval alpári nyelvezetet használsz úgy húsz hozzászóláson keresztül, majd amikor megjönnek a természetes reakciók, akkor az alpári nyelvezetet tiltó szabályokra hivatkozol. No comment.

Tégyleg visszatérhetnél a WoT retardtopikba, egész lényeddel oda tartozol.

igen a panther, tiger lépcsõ után elkezdenek óvatosabban menni az emberek, sõt egy csomószor látom h beáll 1-1 lyukba a tigrissel aztán várja h odatévedjen elé valaki és az egész meccsen ott ücsörög 😄
aztán biztos örült az artynak a mocsadék 😄
Olyan jó, hogy megvettem a T-54-et, IS-3-at...(kb. 2.5 millió legénységgel együtt) még egyszer sem dobott be csatába. Sem RB, sem SB. 15-20 perc várakozás után meguntam eddig. Van a napnak olyan szakasza amikor érdemes próbálkozni? Vagy várjak néhány hetet?.
Valóban.

Kicsit más:
Tegnap éjjel megmutattam barátomnak az SB-t. Eddig nem mert ott menni, de 4-5 kör után beleszerelmesedett. Fullos F2-vel toltam, nagyon lehet vele aratni. Volt 9(+6 AI), 7 killes köröm, De a többi sem volt 4-5 alatt.
Gottfried
PantherD a nyerõ még mindig. 😊

Inkább más rankban 😊

Lehet, hogy más játékkal játszunk? <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez nekem sem sikerül mindig, a félreértések elkerülése végett😊 Mondjuk én nem is vagyok op, inkább csak fun player.

Lehet még találni ilyen videókat, nekem nem volt kedvem mindet végignézni.😊 De leegyszerûsítve néhány pont, amit szerintem érdemes lõni:
torony és test közötti sáv vagy ágyúcsõ mellett a torony pl. Annyira én sem merültem bele, hogy melyik tankon pontosan mi hol van. Viszont az a tapasztalatom(tier 3-ig), hogy nincs olyan tank amit 1-2 lövéssel ne lehetne kilõni, ha ráérzel kb, hova érdemes lõni.

Gottfried
Az orosz pilóták ma is alkotnak.Eddig 7 gyõzelem,egy vereség a németekkel.Tudom hogy már többször írtam de egyszerûen nem fér a fejembe hogy ha ennyire nem megy a repülés akkor minek erõltetik? Mindegy,amíg így marad,csak a németekkel megyek mert az orosz oldalon egy rémálom mikor a fele csapat repül.

Én még ezt a linket is ajánlom, nagyon sok fontos dolog le van írva részletesen: link

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

DarkHorSe
Koszi a linket Stefan99 megnezem, a szemelyeskedes meg csak titeket minosit, nem kulonosebben erdekel.