37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
A cső kormólódásat hol lehet bekapcsolni ,hogy a lövések után kormozódjon ne rögtön ?
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.01. 18:41:02 -
Droughert #16025 Nem kell külön account, a sima wt-s accountal engem beenged. Pontosan hol nem enged be? Csak akkor kell megadni az account adatokat, ha már kiválasztottad, hogy mit vásárolsz, és milyen módon fizetsz. Ezután jön fel egy ablak ahol meg kell adnod a felhasználó nevet+a jelszavad. -
Armisael #16024 Kell külön account, mert a WT-s mail címemmel és jelszavammal nem akar beengedni... -
Azért még mindig marhára balanszolt ez a játék. Nekem 3-4 lövés kell egy t34 kilövéséhez, addig ők szemből rögtön kilőnek. Ha nem akkor gunner, ágyú vagy valami ami miatt ne tudjak visszalőni. -
Hogy fokozzam a hangulatot el is cserélném, ha lehetne a te He-re.
Mivel kevés időt játszok ezért csak egy nemzetnek kezdtem neki annak idején. -
Droughert #16021 DB-7? Nem hiszem el soha nincs szerencsém. Múltkori tankos eventkor, 5 teljesített küldi után 0 prém tank, másnak elsőre beadta. Most megcsináltam, 3 gépből kettő jó lett volna, erre a leghasználhatatlanabb vackot dobta megint.. -
Felső sorban nyomj rá a borítékra, majd válaszd a Achievements fület vagy egyenként nyálazd át a nemzeteket és keresd a kakukktojást :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
RB csatára, meg légvédelmiseknek. Ha nem tudod, milyen messze van az ellenfél, csak nézz rá a táblagépedre (telefonodra). Ha nem látod merről érkezik a bombázó, megint csak nézz rá a korábban említett eszközökre. Hát... 
Tactical map
Olvasd el a hsz-kat. -
Droughert #16018 Az battle reportos achievemnts fülnél írja, hogymit kaptál. -
MitsuMishi #16017 Én végül a DB7-et kaptam, és kicsit elszomorodtam (a TB-3-ra fájt a fogam :D). Jó repülő, vagy csak gyűjtői szenvedélyből akartad a gépet? :D -
Lokker #16016 Csak annyit látok hogy meg van az a 2éves 5killes accsi és ennyi, semmi mást. -
Droughert #16015 76mm M32-es gun nem táras, azzal fog jönni WT-be. Ha jól tudom Wot-ban is van hozzá ez a gun, meg van a táras, de az a T95E1-es. -
Droughert #16014 Fixen kapsz, achievements fül alatt tudod ellenőrizni, nekem sajnos a fos He 51 B2-őt dobta, a DB7-re fájt a fogam, de még a Lag is jó lett volna, a többi megvolt már a korábbi eventekből.
16012-re ment.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.01. 12:36:36 -
Netán ez lesz majd az első táras tank a játékban? :D Ha itt is 10 lövedékes tár lesz benne mint WoT-ban akkor az orosz nagy kaliberűeket gyorsan kifekteti :D -
Lokker #16012 Van aki kapott prém repülőt az 5killes accsiért? Megcsináltam de semmit nem kaptam. Vagy nem tuti hogy kapunk? -
Amúgy az orosz oldalon vásárolva nagyon megéri. Megvettem a Hunter Starter Pack csomagot az volt 3500 forint. Ugye abban van 2000 arany meg 7 nap prémium is. Mondjuk a jagpanzer IV/70-es annyira nem jön be bármi átlövi előröl is. Viszont megvettem a játékon belül a kis panzer 4-est és az egész jó kis tank. Ezt is könnyen kilövik viszonylag de valahogy mégis jobbnak tűnik. Szerintem érdemes ezt a csomagot venni így. -
Droughert #16010 M41 Walker Bulldog USA ligh tank
-
Dewri #16009 Igen, én is találkoztam ezzel, mikor repülőkkel próbálkoztam. 15 másodpercenként kilőttek kb, akkor újra bementem, ott is kilőttek, stb. Pár ilyen "gyors kör" után már nem engedett vissza, írta hogy várni kell a legénységre. És én ki se lépkedtem, hanem gyorsan kilődöztek, tehát tényleg a csatában töltött idő függvénye lehet ez a büntetés. ahogy egy korábbi hozzászóló is megjegyezte. -
Persze,nehéz mindenkinek jó megoldást találni. Azt én sem szerettem hogy sokan a csata elején kilépkedtek mert éppen nem tetszett nekik a csapat vagy a map.Az a baj hogy ezeket ez sem fogja visszatartani,legfeljebb mennek addig másik nemzettel.
Sok esetben viszont semmi értelme újabb járművet bevinni egy teljesen reménytelen csatába.(az előbb említett csatámban pl. csak légvédelemmel tudtam volna visszamenni aminek az eredmény szempontjából az ég világon semmi értelme nem lett volna)
Szerintem ez a szabály nem azokat sújtja akik ellen hozták. -
Droughert #16007 Szerintem ez a lock már korábban bekerült, mert volt nekem is ilyen egyszer (1-2hete), de akkor azt hittem, hogy valami bug. -
gstup #16006 Pontosan.Sajnos ha nem is túl jó,de akkor is elkerülhetetlen.Sokan vagyunk akik meg azt nem szeretik ha kiugrálnak az emberek az adott játékból.(Most ugye nem rád/tok gondoltam,mert titeket kilőttek.) -
vajakos21 #16005 A crew lock nem a csata végéig tart.A bennt tölltött idő arányában csökjen.Pont a kiugráló játékosok miatt van. -
Tegnap majdnem éjfélig játszottam, de még nem tapasztaltam ezt az újítást. Gondolom, akkor majd mától lenne. Kipróbálni majd csak holnap délután tudom a dolgot. Addig nincs játék.
-
Ezután majd fogsz.Tegnaptól úgy van a tankoknál is mint AF-ben.Ha kilépsz a csatából,azokat a járműveidet nem tudod egy darabig új csatába vinni amiket nem lőttek ki. Itt én már csak légvédelemmel tudtam volna visszajönni(csak annyi pontot tudtam szerezni),ezért kiléptem mert semmi értelme nem volt visszamenni azok után hogy már csak egy tankunk volt,az ellen meg még egyet sem vesztett.
Aztán most szépen várom a csata végét hogy újra mehessek mert a zárolt járműveket még kicserélni sem lehet hogy más vasakkal menj csatába.Ezt szépen elkúrták. :D
-
Poland map kifejezetten tetszik. Azt tudomásul kell venni, hogy bemenni a darálóba (falu, város, mindegy minek nevezzük), nagy lutri a tankoknak. Rengeteg helyről lehet keresztben átlőni a házak között és egyre többen jönnek is erre rá. Északon a malom közelében lévő épületnél egy heavy vagy egy TD, a déli oldalon meg a tó parton számtalan hely van, ahonnan oldalba lehet kapni a városiakat. RB módban meg a nagy sík területek okoznak gondot mind a két oldalon. Különösen azóta, hogy egyre többen használnak távolság mérő programot hozzá (nem tudom, működik-e még) .
Amúgy még én sem jártam úgy, hogy ne lehetett volna azonnal másik csatába menni. Azért három tank elvesztéséhez kell némi idő. -
pff azért ez az polandos event szánalmas vicc kategória.
Na már el is felejtettek milyen a rank 2-es op unió ellen játszani... -
KT-val nem annyira gáz, de a D párducnak nem igen van esélye szemből.
Bár én a mai nap játszottam párat és volt tigris és párduc is a felállásomba és egyszer nem láttam is3-at...
-
gstup #15999 2,lassan 3 éve játszom.De olyan még nem volt hogy a csata végét meg kellett volna várnom.Szerintem túl hamar lőttek ki és ezért úgy érzékelte a játék hogy a csata elején kiléptél.De ilyenkor egy számláló ketyeg visszafelé.Viszont ajánlom,hogy játsszál valamivel egy ideig és utána alkoss csak róla véleményt. -
Flikka #15998 Kiléptem a Poland mapról, miután a 2 perc alatt ledaráltak ráadásul 2X házakon keresztül lőttek ki, az a pálya még nincs ott a toppon, gondoltam nem várom ki a végét, vissza a hangárba, ott meg pirosak a tankjaim és akkor is ki kell várnom a csata végét??? Egyből deja vu érzés fogott el. Engem teljesen levett a lábamról a játékban az a nagy szabadság, amitől egyedi és nagyon szórakoztató volt és amit folyamatosan kurtítanak. Most ezt miért kellett? Eddig ha mérlegre került a WOT-al szemben, amit nem akarok bántani, de arra általában csend lett hogy "mehetek egyből másik csatába" . Most már itt sem :( Tudom, ne lépjek ki, meg ne lövessem ki magam de ha 2 perc alatt ledarálnak, akkor malmozzak, míg befejezik? Gondolom ezt is meg lehet szokni de kicsit meglepett így elsőre. -
Hát... abból az 5 repülőből leglejjebb a Skyrocket jó. A többi kb olyan nesze semmi. -
gstup #15996 Igen,maximum 6.7.Afelett csak is-4 és t-54 az ellenfél. -
Droughert #15995 6.7, a felett felejtős. Bár most lehet itt is gáz van, mert az utolsó patchben az IS-3 7.0-ás br-t kapott. -
andriska97 #15994 Mi a maximum BR németeknél ami még élvezhető? -
Droughert #15993 Holnaptól ajándék prém. repülő-t lehet nyerni. Meg kell semmisíteni 5db ellenséges célpontot, ezután a listában szereplő gépek közül egyet véletlenszerűen kisorsol a rendszer.
link -
Droughert #15992 Itt a link,fizetésnél paypal-t vagy kártyát tudsz használni (paypalt javaslom). -
Armisael #15991 Sziasztok valaki írta, hogy orosz oldalról érdemes venni "aranyat" belinkelné valaki ezt az oldalt? -
Droughert #15990 Nagyon várós:
-
Droughert #15989 Hétvégén 50% akció lesz a talizmánokra is :) -
gstup #15988 Ez így van.Viszont a Tigris koránt sem olyan jó mint a pzIV/70.Én kb 2 hónapja már talisman géppé tettem a pzIV/70-et. :) Jó döntés volt. -
A jgpzIV/L70 most talán a legjobb vas a német oldalon.Pontos,gyors,jó átütésű ágyú ,lapos felépítmény ami miatt távolról kis célpont (nem AB-ben !!!!) és szemből egész jó páncélzat.Emellett elég fordulékony is,így még közelharcban sem teljesen elveszett.Mióta az oroszokkal még a duplát sem csinálom meg a sok vereség miatt(sajnos nincs naponta több órám a játékra),szinte csak a jgpzIV/L70-Tiger párossal játszom ha van egy kis időm.