11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Flikka
    Kiléptem a Poland mapról, miután a 2 perc alatt ledaráltak ráadásul 2X házakon keresztül lőttek ki, az a pálya még nincs ott a toppon, gondoltam nem várom ki a végét, vissza a hangárba, ott meg pirosak a tankjaim és akkor is ki kell várnom a csata végét??? Egyből deja vu érzés fogott el. Engem teljesen levett a lábamról a játékban az a nagy szabadság, amitől egyedi és nagyon szórakoztató volt és amit folyamatosan kurtítanak. Most ezt miért kellett? Eddig ha mérlegre került a WOT-al szemben, amit nem akarok bántani, de arra általában csend lett hogy "mehetek egyből másik csatába" . Most már itt sem :( Tudom, ne lépjek ki, meg ne lövessem ki magam de ha 2 perc alatt ledarálnak, akkor malmozzak, míg befejezik? Gondolom ezt is meg lehet szokni de kicsit meglepett így elsőre.