Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Én is nyertem már sorozatosan és vesztettem is sorozatosan velük.
Nem azt vettem észre, hogy olyan nagyon erősek lennének az oroszokhoz képest, sőt az orosz tankok összeségbe jobb tankok mint a németek ha minden tulajdonságot összevetünk.
Ami döntő, hogy milyen az ellenfél csapat, mert a legtöbb pályán egyszerűen menni kell az oroszok pofájába, ha nem akarsz automatikusan veszteni a foglalás miatt és akkor már nem rajtad múlnak a dolgok.
2-500 méterről meg semmi előnyöd nincs tigrisbe amíg t34-57-ek vagy is-2/su-100 vagy isu áll szembe veled.
Tehát r3-ban inkább az nyer amelyik csapat ügyesebben okosabban játszik.
rank1-2-ben viszont egy t28 vagy kv-1 akár t34 olyan minőségi különbséget tud jelenteni a páncél/mozgékonyság/tűzerő tekintetében amilyet egy tigris saját szintjén nem tud.
Elsősorban azért, mert amíg a tigrisnek vannak direkt ellenszerei, addig egy t34-nek nem igazán van olyan ellenfele ami páncél/mozgékonységit tekintve egyenértékű lenne vele, ez igaz a kv1-re is.
Szvsz az orosz tankok erősebbek a németektől, persze nem úgy op-k mint a rank 5-ös ruszkik, de ettől független még jobbak.