37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nekem nem :)
Próbáltam párszor,főleg éjjelente mikor sokat kell várni egy csatára de egyszerűen semmi élvezetet nem találtam abban hogy a pálya másik végéből sokszor olyanok lőttek ki akik mást sem tesznek mint hogy felállnak egy magas dombra és zöld keresztekre lövöldöznek akár KV2 troll gunnal is. Ez nekem nem játék. :) -
Droughert #15985 Kiírás is hibás, mert arcade-ben T3, de realisticben csak T2 engedélyezett. -
Stefan99 #15984 Nem is láttam, kipróbálom.:)
Bár ezen felröhögtem:D "In Realistic Battles mode team Soviet has more players than team German." -
Kevés csatám van még, csak a parancsnoknál van 24pont a Keen vision-on, 14 pont-on állnak többiek a saját szakmájukban driving, leadership, targeting, rangefinding, loading, comunication -
Droughert #15982 Tankos eventet próbálta valaki? Leírás itt, +20% rp+silver.
Ma vettem észre, egész jó ötlet, ez a Breaktrough mód, más nagyobb térképeken is el tudnám képzelni. -
Droughert #15981 Keen vision fel van tolva? Sokat segít, légvédelemnél én azt a legénységi skillt húzom először. -
Stefan99 #15980 Nem próbáltam én sem, de ha az oroszok rákapnak IS3-ra, nem lesz ritka szerintem.
Egy biztos, Ferdinand-dal 80%-ban t54 és is4m hordákkal kerültem szembe.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.31. 17:45:15 -
Légvédelmi masinával mentem előbb, de ez a megoldás így nem a legjobb, az enemi a térképen kívülről lő repülőgépből, nem is látom honnan jön, vagy hol van .
Lehetne nagyobb a térkép és sötét lenne a széle ahova nem lehet kimenni, de a repülőgépek ikonja rákerülne, hogy legalább arrafelé nézzek :) -
Droughert #15978 6.0-ba sűrűn dob Is3-at? Nem próbáltam, de mivel nincs elég játékos orosz oldalon, nagy esélyt látok rá. -
Stefan99 #15977 Viszont ez a Panzer IV/70 tényleg nagyon jó kis járgány. Ferdi után villámgyors szupermannek érzem magam benne, és remekül lehet vele akár flankolni is a fű alatt osonva:) A Ferdivel meg mindig engem flankoltak:D Azt hiszem átváltok ebbe a BR kategóriába most egy ideig. Egy darabig nem akarok t54 és is4m tankokat látni. Megmaradok max 5.7 BR-nél, és akkor IS3-at is lekerülöm.(Bye bye panther D)
Most hogy ezt így leírtam az jutott eszembe mikor emelik vajon meg ennek is a BR-jét:D
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.31. 17:29:50 -
Droughert #15976 Játék része, de szerintem az alapján nehezebb megitélni, hogy adott tierben melyik nemzet op. Az említett példában arról írt Dewri, hogy nem rosszak az oroszok, mert KV1-el egylövésezett egy T34-et. -
Lokker #15975 az árkád már nem a játék része? -
Nos,a closed béta óta itt vagyok és elég sok mindennel mentem már.Az általam említett orosz tankokkal eddig 70% körüli winem volt,a su100-t44 párossal pedig úgy 80%. Most a német jgpzIV-el és a tigrissel van 80% az oroszokkal meg 30% körüli a patch óta. Ne magyarázd már meg nekem hogy nem szar a balansz. Az már csak hab a tortán hogy az árkádot hozod fel példának ahol vegyesen vannak a nemzetek.Az AB eredmények aztán megmutatják hogy melyik nemzet tankjai jobbak......
(a wotban is volt úgy 30K csatám és kék accot hagytam ott.Szóval van némi fogalmam arról amiről írok. :)) -
"KV1 ZIS 5-el menet közben 1 lövésből kiszedtem valamilyen T34 fajtát"
Orosszal oroszt.........én a játékról írtam,nem a zöld kereszt lövöldözésről. :) -
Én is nyertem már sorozatosan és vesztettem is sorozatosan velük.
Nem azt vettem észre, hogy olyan nagyon erősek lennének az oroszokhoz képest, sőt az orosz tankok összeségbe jobb tankok mint a németek ha minden tulajdonságot összevetünk.
Ami döntő, hogy milyen az ellenfél csapat, mert a legtöbb pályán egyszerűen menni kell az oroszok pofájába, ha nem akarsz automatikusan veszteni a foglalás miatt és akkor már nem rajtad múlnak a dolgok.
2-500 méterről meg semmi előnyöd nincs tigrisbe amíg t34-57-ek vagy is-2/su-100 vagy isu áll szembe veled.
Tehát r3-ban inkább az nyer amelyik csapat ügyesebben okosabban játszik.
rank1-2-ben viszont egy t28 vagy kv-1 akár t34 olyan minőségi különbséget tud jelenteni a páncél/mozgékonyság/tűzerő tekintetében amilyet egy tigris saját szintjén nem tud.
Elsősorban azért, mert amíg a tigrisnek vannak direkt ellenszerei, addig egy t34-nek nem igazán van olyan ellenfele ami páncél/mozgékonységit tekintve egyenértékű lenne vele, ez igaz a kv1-re is.
Szvsz az orosz tankok erősebbek a németektől, persze nem úgy op-k mint a rank 5-ös ruszkik, de ettől független még jobbak. -
Droughert #15971 War Thunder 2 years anniversary!
50% off for Premium account for 90 and 365 days.
Aki szeretne prémiumot venni most nagyon megéri, orosz shopból vásárolva a goldot, kb. 7200Ft-ra jön ki a 365 napos.
Szombatig 50% engedmény az összes jármű árából (prémiumok is), este 9-től.
Teljes akció részletesen.
-
Madi92 #15970 Orosz logika alapján. -
Stefan99 #15969 Az is-3 amúgy milyen logika alapján kapott 7 BR-t? -
Tegnap teszt mapon kipróbáltam a Tigrist, ami elsőre feltűnt az a torony forgatás sebessége 7,5°/s nem kevés egy kicsit ?
A Tigris toronyforgató rendszere a motorról kapta a meghajtást, harci helyzetben engedélyezve volt a magasabb motor fordulat szám.
A videón kb 7-8 másodperc alatt fordul 90°-ot azaz 32mp/360°, 360°/32= 11,25°/s megközelítőleg.
-
Droughert #15967 Dev.blog-on kint van az újabb USA jármű, M4A1 Sherman. Nagyon jól néz ki, remélem tartják a határidőket és még idén kijön az USA ág. -
Droughert #15966 Kb. T3-ig minden német tank free frag az orosznak ha a csöve elé kerül, ezért írtam már korábban mikor a Tigrisről beszéltünk, hogy ki kell használni a tankod előnyeit és akkor máris sehol nincsenek az orosz tankok. A legtöbb német tanknak jellemzően megvan a két legfontosabb tulajdonsága, amivel az oroszok rendszerint nem rendelkeznek. Löveg kitéríthetőség negatív irányba, és a gyorsabb újratöltés. Ebből a kettőből akkora előnyt lehet kovácsolni, hogy az oroszok nem veszik fel vele a versenyt. Nagy távolságból hamarabb be tudod lőni az ellenfelet, mert adott idő alatt több lövést adsz le, mellé te szépen beülhetsz egy jobb fedezék mögé, míg nekik gyakran sokkal nagyobb felületet kell mutatniuk, hogy ha lőni akarnak rád. Nem tudom te mit tapasztalsz, de németkkel sorra lehet nyerni a csatákat, és nem hiába nem játszik senki oroszokkal t5-ig. Tigrisig tudod mennyi op tank van német ágon? Többször ítam, a Pz III-akat, igazi troll tankok, nemhiába kapott most a Pz III J +1 br besorolást a tegnapi patchel, egy mészáros volt azon a szinten. Stug, Pz IV-ek mind jók, jó löveg, jó átütés. Az viszont igaz, hogy ha nem használod ki a tankod előnyeit, semmit nem fognak érni. -
gstup #15965 Én már nem egyszer kezdtem avval(Kugelblitz).Kis térképeken (Ash River,Karelia stb.)nem egyszer voltam első vele.Úgy,hogy kiszedtem is-2-est,t-44-est és su-100,122-et.Amire ilyenkor figyelek hogy ne 4 vs 4 vagy 5 vs 5 legyen a csata.Akkor hanyagolom. -
Mondjuk rank 1-2-be az oroszok op-bak nem is lehetnének a jelenleginél:D
A t-28 egy vicc...
No de most vettem meg a kv-1-et...hát ez kb realisztikusba úgy megy, mint sok más tank arcade-ba és még teljesen alap.
Ráadásul ezen a szinten az összes német tank free frag még a viszonylag gyenge ágyúknak is, egyedül a stug 3-az amelyik bírja valamennyire.
A tigrisig nincs is olyan német amelyiktől úgy különösebben tartani kellene.
-
Stefan99 #15963 Én soha nem kezdek légvédelemmel, de egyébként vannak pályák ahol nyüzsögnek az AI repülők, tehát azért azzal is lehet pontot gyűjteni. -
Nem hagyták ki, illetve nem így került bevezetésre. Szerintem egy ötletesebb megoldást találtak erre a problémára. Külön kell bontani AB-t az RB módtól (SB-ről nem nyilatkozom, arrafelé létszámhiány miatt hónapok óta nem voltam).
AB módban maximum 3 tankot lehet behozni csatába, ami nekem nagyon tetszik. Saját repülőt meg egyáltalán nem. Ez is tetszik. Ha mégis látunk bent repülőt, az azért van, mert épp eventezik. Eventezni meg ugye úgy lehet, ha a megfelelő számú, 1-3 célt kilövi valaki és épp a szerver - nevezzük így - Eventet hirdet. Sajnos csata közben nem olyan nagyon észrevehető, mikor van event, illetve az sem mellékes, hogy mikor célszerű eventet elkezdeni. Egészen jól lehet ezzel taktikázni. Majd esetleg írok erről részletesebben a későbbiekben.
Aki meg AB módban elszórja a 2-3 tüzérségi támogatásra a pontjait, ahelyett hogy behozna egy bombázót, hát azt csak sajnálni lehet. Bizonyára feltűnt, hogy a tüzérségi támadást is a megszerzett killek számából vonja le.
A megszerezhető killeket meg jól megnyírbálták, mivel eltüntek a térképek nagyrészéről a közeli MI AA-k. Azokat nagy szeretettel lőtték ki kezdésből és egyből lehetett behozni bombázót és aratni az ellenfél sorai között.
RB módban, meg eleve nincs első körben benn repülőgép, mivel nincs rá senkinek elegendő pontja (600 pont). Ide is, mint ahogyan AB módban, gyűjteni kell rá. Ezért például már nem érdemes RB módban légvédelemmel kezdeni, mert nem nagyon van dolga egyrészt, más részt viszont gyengíti a saját csapatát, mivel nem vesz részt a harcokban (ez alól az orosz förmedvény új légvédelem kivétel).
Összefoglalva. Nincsenek már első percben bombázó hullámok egyik módban sem. A pilóták rá vannak kényszerítve, hogy repülőgép előtt tankban is kell teljesíteni, csak akkor tud bombázót behozni. -
Droughert #15961 Jól látom, hogy AB csata után jelented ki, hogy melyik nemzet op. és melyik nem? AB-ben elég nehéz ezt megállapítani, minimum RB csatában kellene látnod, hogy milyen az amikor két nemzet tankjai mennek egymás ellen. Tegnapi patch nem tudom mennyiben változtatott a dolgokon de Tier 4ig németek nyerték a csaták többségét, 6.7-es br felett pedig az oroszok aláznak (ez most is így van, ebbe a tegnapi patch nem szól bele).
Ha már szóba hoztad wot-ot, a Tigris ott is az egyik legjobb T7 heavy tank, azzal a dpm-el veszélyes lett.
A másik: épp a napokban beszéltünk arról, hogy ezt a wot vs gf oltogatást nem hiányoljuk innen, tudomásul kell venni, hogy van két játék, elvileg eltérő célközönséggel. Mindenki el tudja dönteni melyik jön be neki (vannak akik aktívan játszanak mindkettővel), de azt, hogy lenézzük a másik játékost mert neki esetleg jobban bejön a wot, arra itt senki nem vevő.
-
lexlutor #15960 akkor lehet menni mausozni, hiszen tudjuk h millioszorjobb :DDD -
azért elég vicces, hogy amíg GF-be 3-4 kill-ért kapsz 11-12k-t addig ez AF-be kb 1kill+1-2 ai célpont.
Most volt egy 3 játékos kill,2ai,1assist köröm és azért kaptam 42k liont... -
Luciferkee #15958 Shotcam nekem bejön, szerintem lehet belőle tanulni, főleg a test drive részen használtam tegnap sokat.
Killcam bugos szar ahogy van, 10 találatból 11szer a drivers hatchot lövik át (RB-ről beszélek csak), még akkor is, ha olyan pózban van a tank, hogy nem látszana az ellenségnek.
Viszont a Shotcamot pontosnak találom.
Igen, jó lenne ha javítanák ezeket, illetve a bunkerbe való spawnolást, illetve ami engem nagyon idegesít ha polanden a patkáról lősz, remeg tőle az egész tank. Viszont tegnap rammeltem egy SU100-al neki 50-el egy KT-nak és mi történt? Driver halott, cső fekete lett, és mindkét oldalt ledobta a láncot. Meg is lepődtem, végre jó irányba halad a dolog, de sajnos csak valami véletlen lehetett, utána még megpróbáltam 3x, (másik körben természetesen) de semmi sem történt :(
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.31. 04:18:32 -
Dewri #15957 A saját shotcam szerintem csak látványos cucc, igazából haszna nincs, ha kilőttem valamit, akkor ki van lőve, nem érdekel hogyan halt meg... A saját killcam meg szerintem nem a valóságot mutatja, mert állandóan csak távoli lövésekbe halok bele, illetve olyanokba, amik pont a páncél élét találják el, vagy a tetejét súrolja a tanknak, tehát nyilvánvalóan nem kéne halálosnak lennie, de az. Hosszú távon elég idegesítő, mikor teljesen érhetetlen találatokat mutogat... Szóval látványos, de kihagyható feature ez, ehelyett megoldhatnák végre mondjuk a CBT óta jelen levő minimális gödör/domb letépi a láncot/megállítja a tankot problémákat, meg hasonlók... -
Most nálam jobb felső sarokban azt is mutatja ha elé lőttem fél méterrel. -
Dewri #15955 Mondjuk elmehetnének a jó édesbe ezzel a kevert repülős móddal, van a földön is épp elég probléma az ellenféllel (pl a medek állandó tüzérségi csapásai...), nincs szükségem még a tetves bombázókra meg a retardált kamikázékra föntről! Úgy emlékszem még a legelején olyasmit magyaráztak, hogy kikapcsolható/választható lesz a repülő+tank csata, de úgy látom ezt a fejlesztők szépen kihagyták... -
Dewri #15954 Érdekes, ma 50%-ot mentem (8ból 4 vereség, 4 győzelem), oroszokkal 6-7 kilövéseket produkálva. A KV1 ZIS 5-el menet közben 1 lövésből kiszedtem valamilyen T34 fajtát, nem is lassítottam. A kis T50-el 3 ellenfelet daráltam le, mire ki tudtak szedni. Ha ilyenek a "szar oroszok", mi lenne ha jók lennének...:) Lehet, hogy nem a horizontról kéne lődözni és be kéne forgatni a tankot, meg használni a fedezékeket, mert itt nem véd a hp, itt nincs 10+ lepattanó általában, a Tigris és a Párduc ebben a játékban félistenek, mint a valóságban, nem olyan használhatatlan ágyútöltelékek, mint a wotban (de itt azért a Tigrist is simán ki lehet lőni, mert csak 100 mm és egyenes a páncél, csak éppen nem 2000 méterről kell rá pufogtatni...)... És továbbra sem a játék a szar, hanem a retardált csapattársak, csak figyeld meg a 7 vereséged okát, nyilván nem csak az volt a probléma, hogy téged kilőttek, hiszen attól még maradt bent 15 ember, csak éppen teljesen haszontalanok (nem foglalnak, nem lőnek ki senkit, stb). Több mint 2 év wot után nyugodtan állíthatom, hogy ez a játék minden hibája ellenére (BÉTA) milliószor jobb és fílingesebb mint a wot. Aki szerint meg szar, az menjen a 3000 hp-s Maussal állatkodni amoda, az a neki való... -
cpthungarian #15953 Ez a killcam konkrétan szart sem ér. Ha csak sima hitet ad be, akkor ugyanúgy nem mutat semmit, ahogy eddig sem.
Patch óta KV-2-vel szinte alig lőttem ki PzIII/PzIV-et egy lövéssel, rálövök, hit, aztán ennyi. Ilyenkor érdekes módon nincs kamera, ami megmutatná, hogy mi történt. -
Stuko #15952 Hali!
Segítséget kérnék. Akárhányszor elindítom a játékot, újrapatcheli magát. Idegesítő egy hangyányit...
Vmi megoldás vkinek?
Kösz. -
gstup #15951 Csak azt felejtette el mindenki hogy az f párduc 6.7-es br-je csak árkádra igaz.RB-ben ugyan úgy hetes maradt. Természetesen IS-3 az RB-ben is 7.0-ás. -
Tényleg?? Jó pár napja nem mentem már ezzel a szarral mert egy vicc a balansz.Hol a németekkel nem lehet játszani,hol meg az oroszokkal.Képtelenek rendesen kiegyensúlyozni. Ma beléptem,mentem 7 csatát a régi kedvenc T34/57-T34/85 párossal br5-ben. A 7 csatából 7 olyan sima vereség lett hogy szinte az első perctől esélyünk sem volt.Szinte csak tigrisek ellen mentem. Szánalmasan szar ez a játék most már ezen a közepes szinten is,nem csak BR7 felett.Annyi a különbség hogy itt meg az oroszokkal nem lehet játszani. Nagyon sokáig reménykedtem hogy javulni fog a helyzet de néhány ötletes apróságon kívül semmi nem javul. Szomorú..... -
Luciferkee #15949 Szerintem ez a jelenlegi patch többet ért mint az 1.43.
Killcam (vagy shootcam) nagyon jó lett, legalább látszik is, hogy a fizikai motor talán működik is. Számomra a BR változások is pozitívak, illetve a tank belsejében történő damage modell változások is. -
de az német színekben van:D
-
Davidblog múltkor említette, hogy az lehet az amcsi r5-re ellenfele a ruszkiknak, gondolom akkor csak létezhetett:D