War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Ha valaki arcade-ban sem tud lõni az vagy vak,vagy hülye.Ha meg ennyire fogalmad sincs róla hogy egy tankon mit kell lõni,akkor minek játszol ezzel? Menj vissza a Mariohoz,azt ugrálj yoshival.Azzal nem lesz gond,csak el kell kapkodnod az aranyakat.

Ezt nyugodtan veheted személyeskedésnek mert már kezd sok lenni az idiota beírásaidból. 😊(intézhetsz nekem egy büntetõpontot,vagy kettõt...😊)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Indulásnak itt van ez így hirtelen:
https://www.youtube.com/watch?v=jICMXz8_rAg

Életembe most játszom elõször tankos játékkal.Egy kis logikával rájöttem,hogy pl a t-34-nek a vezetõnyílása nagyon jó kis célpont.Ha azt eltalálod akár 1000-2000 méterrõl is egybõl pukkan.Ez csak egy példa volt.De mondom,pusztán egy kis logika és ész kellett hozzá. <#circling>

DarkHorSe
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetõpontokkal, bannal jutalmazzuk!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Hát, mi meg tudjuk ölni õket, úgyhogy úgy tûnik, a te képességeidet lehet "ritka nagy szar"-nak nevezni. De ne félj, a World of Tankhoz vissza lehet térni, ott van Arty mód, az még félkarúaknak is megy.

DarkHorSe
Jo akkor megegyszer megkerdezem, megis honnan kene tudnom hogy hova kell loni az adott tankon. Le van valahova irva? vagy jeloli a jatek esetleg hogy melyik modul hol van?

Ez nem WoT hogy lõsz és - x HP
baaah. Arcade... 2. Nagyon nem ennyi. Zöld oszt lehet csak aláncának lesz baja. Nagyon nem midnegy hova lõsz.
DarkHorSe
es megis honnan kene tudnom hova kell loni?... zold lovom, piros nemlovom, hatalmas jatek

Nem hinném.Tudni kell hogy hova lõjj...

Jingles az ammókról.

https://www.youtube.com/watch?v=MwqImiJVchc&list=UUpnjlvS2zxhbNJuGNo_TxkQ

Ok, köszi, most is tanultam valamit.😊 Én csak az apcbc jelentésének néztem utána anno.

Hát nemtom' én t50-ig bírtam openben ru-val, de szembõl is simán rámnyonták az 1-2 lövéses kill-t a németek. Azt se láttam szinte honnan 😊
Próbáld ki az orosz tankokat, majd rájössz 😉

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A 303 klános az leszedett 2 humán gépet, nem volt tétlen + 3 tank. Látszik õ tud menni a gépével. A többi :I
DarkHorSe
Ma is jatszottam, orosz tankok megolhetetlenek. Nincs balance, vagy ha van is ritka nagy szar.

Csak 9 repülõ volt a csapatunkban... Rettentõ sokat hozzátettek ám a csatához. Komolyan, az ilyenek miért nem mennek vissza AF-be repkedni?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

És a bombázás az is elég tré.Egy dolog az, hogy pl egy foglaló ponton 2-3 tankot ki lehet szerencsével dobni. De szerintem sokkal érdekesebb lenne ha bomba helyett tank mapon ai deszantosokat kéne ledobni, akire lõhetnének a tankos géppityuk. Akkor lenne esély védekezni nem az insta kaboom. Ezen valszeg a fejlesztõk is gondolkodtak, mert vajakos az egyik mapon látott humán gyalogságot (fel is rakta az AF fórumra).
Ja és azt elfelejtettem, hogy azt mondja távolabbról kéne látszódni a tankoknak. Na most egy IL2-vel igen könnyû így is 2-3 gf egységet kiszedni. Mi lenne ha már messzirõl látszódna/renderelõdne? Ez hülyeség ennyi elõnye azért legyen már a tanknak.
Tökéletesen megfogalmazza a problémákat az elején, még a bosszúálló típusú gamert is megemlíti, amit én nemrég felhoztam.
hmm grmlz kinyitotta az il-2 gépágyújával a pz4 f2-t felülrõl 😊
kellett hozzá pár csapás de itt a bizonyíték h hatásos 😄
http://en.wikipedia.org/wiki/Panzergranate_39
Megnéztem én ezt hogy ez mi ez ruszki APHE német meg semmi robbanó. Volt benne vmi 16-18 gramm a 75-ös pzgr 39ben.
Gottfried
Tudom,nem is itt várok megoldást csak kimorogtam magam.Az asszonynak mégsem mondhatom,nem értené meg. 😊

Soha nem gondoltam volna hogy idáig süllyedek de az elõbb elindítottam a WOT letöltését.Elõszedem a régi karakterem és tankozom egy kicsit. GJ gazsi!!

Azt érdemes mûvelni amit javasol a kolléga, mert Gazsiék oda figyelnek (nem vicc) a megvalósítható, nem elvadult community 5letekre. A játékosok és a fejlesztõk együtt alakítják a metát. Kérdés melyik frakció szája a nagyobb. Remélem a GF-esek sokat anyáznak az AF miatt 😄 OFC on hiv. fórum nem itt.
Coral Springs
Ezért kell félrerakni egy idõre, továbbá a problémákat összeszedni, és kivesézni a hivatalos bug fórumon. Ide leírhatod, de hiába.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Tudtommal abcbc-ben sincs robbanóanyag, vagy tévednék?

F2-vel szerettem apcr-t.😊 Próbáld ki esetleg az apcbc-t, hátha azzal jobb. Ha nem és tényleg vmi bug van, akkor menj tier3-ba amíg ki nem javítják, ott én nem érzékelem ezt a problémát. Csak a med tankommal csak minden második csatában kapok artyt, de gondolom ez nem tier függõ.😊

mondjuk tier 3as gépekben az alap elég. Tier 4bõl meg még csak a KT van meg ugye de annak is bõven 200 felett van az átütése. Azt hiszem. Úgy emlékszem. Pantreke mondjuk alap és 160 körüli max pen már húzósabb jah
Én csak alappal lövöldözök. APCR-t nagyon ritkán. Nincs benne ugye egyáltalán robbanóanyag.
ezzel a gagyival 😛

Január közepe felé volt a CBT a legjobb. Hozzák vissza azt. Orosz 1 lövés volt. Német is. Az nekem bejött. 😊
mindenki tudja,hogy szánalmas nacionalista a fejlesztõ brigád a történelmi hûség a pincében maradt

Arról nem tudok nyilatkozni. Nem tudom milyen lõszereket lehet ott használni, esetleg azt is elképzelhetõnek tartom hogy valamelyik lõszertípus romlott el, próbáltál másikat?

vmi rémlik. 😊 A számok meg kb jah ilyesmit érzek én is. 😊
A löveget félautomata zárszerkezettel és elektromos elsütõ mechanizmussal látták el. A hátrasiklás csökkentése érdekében a lövegre kétkamrás csõszájféket szereltek.

A löveg pontosságát jól mutatja az a vizsgálat, amely szerint egy átlagos tüzér 1000 méteres távolságból 97, míg 2000 méteres távolságból 49 százalékos valószínûséggel ért el találatot. Kiváló fegyverzetének köszönhetõen a Párduc olyan távolságból semmisíthette meg ellenfeleinek többségét, amelybõl azoknak esélyük sem volt ugyanezt megtenni.

a 2. VH ban nem billeget 4 másodpercig a löveg 😄

a PAnthernak elektromos toronyirányítésa volt 😛

T4-5......és a felfüggesztés sebzés a lényeg 😊 a kép csak illusztrácio

Gottfried
Szarfaszú komcsik ezek is,ugyanolyan bagázs mint a wotban. Ne mondja nekem senki hogy a T34 ilyen stabil volt,a panther meg billeg mint egy kibaszott babakocsi.Ha egyszerre látjuk meg egymást 100% hogy a ruszki tud elõször célzott lövést leadni.
Az meg hogy a panther csöve akkor és szétnyílik ha a láncot lövik meg,kész röhely.Szép az az effekt de amikor egy csatában 3x megy szét és a 3.-ra már ad úgy 20 perc jav. idõt.
Ennek is mi értelme van? Mint az idiota amcsiknál a 600 év börtön.Röhelyes pitiáner hibáktól hemzseg az egész.5 pálya van.....szánalmasan lassan csinálnak itt mindent.
Én nagyon sokat dícsértem ezt a játékot,vitatkoztam wot funokkal,próbáltam a hibákat nem túlzottan figyelembe venni de ez hogy az openben sokkal szarabb most a játékélmény mint a CB alatt volt.
Ezt már nem tudom szó nélkül lenyelni!

Mondjuk ez a gép tényleg nem túl sokat mondó, hisz nem lehet látni hol találod el.
Én nem vettem észre tier 3-ban hogy sebezhetetlenek lennének az oroszok, hullanak õk ahogy eddig.😊
Mondjuk kár hogy az artyt már csak randomra kapom.😄

4 másodpercig mozog az ágyu Ace pilótával 1300-as crew--al is....teganp írtam....az Orosz pedig 1 sec

Tudtam, hogy ez lesz. Túl korai. Az SB megszüntetésével rá is tesznek egy lapáttal. Volt egy kezdeti fellángolás, mindenki kipróbálta a GF-et. De ma már újult erõvel lepték el a tömegek AF:SB-t. Ha meglépik az SB beszüntetését vagyis mixedre konvertálását az AF-esek elhúznak a "BúS"-ba, akarom mondani BoS bármilyen szar játék lesz az.
Gottfried
Mit kezeljünk a helyén???

Szarabb lett mint a closed alatt volt.Ezek nem fejlesztenek hanem visszafejlõdnek.Minden második csatámban hiányzik a tüzérségem.Nem elég hogy balfasz repülõkkel van tele minden,bõszen hívja rám 2 T34 a tüzérséget egy szikla mögül én meg csak nézek hogy már megint nincs meg a tüzérségem.
A sérülésmodellekért és a lepattanókért soha nem nyafogtam mert azért jó célzással 90%-ben megtalálom hogy mit hol lehet szarrá lõni.
De ezekkel a hibákkal és ezzel a mixed szarral nem lehet mit kezdeni.Az MM is egy rakás szar így hogy minden hülyegyerek behozhat t1 szarokat T3-4 csatába.Nem igaz hogy ilyen egyszerû dolgokat nem lehet megoldani.Ha ennyire sehol sem tartanak az egész játékkal akkor minek nyitották ki?
Így max azt érik el hogy rengetegen kiábrándulnak belõle és keresnek mást.Ennyire balfaszok nem lehetnek!
Szerintem kb. ezzel a véleménnyel kezelem a helyén azt amit ezek csinálnak. 😊

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Trucker39
Kisebb, nagyobb technikai problémák után, megújult külsõvel jelentkezünk. WT:GF Info

Menj közelebb akkor! 😉

Nem tudom. Én nem lövök ennyi felfüggöt. Ami engem zavar az a szinte konstans torony + csõ a pantheren. Meg hogy a ruszki ágyú 1 secig mozog ha a tank megállt az enyém meg... nem így...
ez már a 3. lövés elõtti kép..ennél feljebb már elrepûlt felette 😛

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Célozz picivel feljebb és nem a felfüggöt lövöd majd szét! 😛
nem lenne baj ezzel hogy béta,de olyan pofátlan módon tolják az oroszokat,hogy persze,hogy kiakadunk 😛

az UNDAMAGE és SUSPENISON dmg-el már tele a padlásom !