War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt nyugodtan veheted személyeskedésnek mert már kezd sok lenni az idiota beírásaidból. 😊(intézhetsz nekem egy büntetõpontot,vagy kettõt...😊)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
https://www.youtube.com/watch?v=jICMXz8_rAg
Swedish people are albino monkeys
https://www.youtube.com/watch?v=MwqImiJVchc&list=UUpnjlvS2zxhbNJuGNo_TxkQ
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
kellett hozzá pár csapás de itt a bizonyíték h hatásos 😄
Soha nem gondoltam volna hogy idáig süllyedek de az elõbb elindítottam a WOT letöltését.Elõszedem a régi karakterem és tankozom egy kicsit. GJ gazsi!!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A löveg pontosságát jól mutatja az a vizsgálat, amely szerint egy átlagos tüzér 1000 méteres távolságból 97, míg 2000 méteres távolságból 49 százalékos valószínûséggel ért el találatot. Kiváló fegyverzetének köszönhetõen a Párduc olyan távolságból semmisíthette meg ellenfeleinek többségét, amelybõl azoknak esélyük sem volt ugyanezt megtenni.
a 2. VH ban nem billeget 4 másodpercig a löveg 😄
Az meg hogy a panther csöve akkor és szétnyílik ha a láncot lövik meg,kész röhely.Szép az az effekt de amikor egy csatában 3x megy szét és a 3.-ra már ad úgy 20 perc jav. idõt.
Ennek is mi értelme van? Mint az idiota amcsiknál a 600 év börtön.Röhelyes pitiáner hibáktól hemzseg az egész.5 pálya van.....szánalmasan lassan csinálnak itt mindent.
Én nagyon sokat dícsértem ezt a játékot,vitatkoztam wot funokkal,próbáltam a hibákat nem túlzottan figyelembe venni de ez hogy az openben sokkal szarabb most a játékélmény mint a CB alatt volt.
Ezt már nem tudom szó nélkül lenyelni!
Én nem vettem észre tier 3-ban hogy sebezhetetlenek lennének az oroszok, hullanak õk ahogy eddig.😊
Mondjuk kár hogy az artyt már csak randomra kapom.😄
Szarabb lett mint a closed alatt volt.Ezek nem fejlesztenek hanem visszafejlõdnek.Minden második csatámban hiányzik a tüzérségem.Nem elég hogy balfasz repülõkkel van tele minden,bõszen hívja rám 2 T34 a tüzérséget egy szikla mögül én meg csak nézek hogy már megint nincs meg a tüzérségem.
A sérülésmodellekért és a lepattanókért soha nem nyafogtam mert azért jó célzással 90%-ben megtalálom hogy mit hol lehet szarrá lõni.
De ezekkel a hibákkal és ezzel a mixed szarral nem lehet mit kezdeni.Az MM is egy rakás szar így hogy minden hülyegyerek behozhat t1 szarokat T3-4 csatába.Nem igaz hogy ilyen egyszerû dolgokat nem lehet megoldani.Ha ennyire sehol sem tartanak az egész játékkal akkor minek nyitották ki?
Így max azt érik el hogy rengetegen kiábrándulnak belõle és keresnek mást.Ennyire balfaszok nem lehetnek!
Szerintem kb. ezzel a véleménnyel kezelem a helyén azt amit ezek csinálnak. 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem tudom. Én nem lövök ennyi felfüggöt. Ami engem zavar az a szinte konstans torony + csõ a pantheren. Meg hogy a ruszki ágyú 1 secig mozog ha a tank megállt az enyém meg... nem így...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
az UNDAMAGE és SUSPENISON dmg-el már tele a padlásom !