11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Kb. T3-ig minden német tank free frag az orosznak ha a csöve elé kerül, ezért írtam már korábban mikor a Tigrisről beszéltünk, hogy ki kell használni a tankod előnyeit és akkor máris sehol nincsenek az orosz tankok. A legtöbb német tanknak jellemzően megvan a két legfontosabb tulajdonsága, amivel az oroszok rendszerint nem rendelkeznek. Löveg kitéríthetőség negatív irányba, és a gyorsabb újratöltés. Ebből a kettőből akkora előnyt lehet kovácsolni, hogy az oroszok nem veszik fel vele a versenyt. Nagy távolságból hamarabb be tudod lőni az ellenfelet, mert adott idő alatt több lövést adsz le, mellé te szépen beülhetsz egy jobb fedezék mögé, míg nekik gyakran sokkal nagyobb felületet kell mutatniuk, hogy ha lőni akarnak rád. Nem tudom te mit tapasztalsz, de németkkel sorra lehet nyerni a csatákat, és nem hiába nem játszik senki oroszokkal t5-ig. Tigrisig tudod mennyi op tank van német ágon? Többször ítam, a Pz III-akat, igazi troll tankok, nemhiába kapott most a Pz III J +1 br besorolást a tegnapi patchel, egy mészáros volt azon a szinten. Stug, Pz IV-ek mind jók, jó löveg, jó átütés. Az viszont igaz, hogy ha nem használod ki a tankod előnyeit, semmit nem fognak érni.