Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nem hagyták ki, illetve nem így került bevezetésre. Szerintem egy ötletesebb megoldást találtak erre a problémára. Külön kell bontani AB-t az RB módtól (SB-ről nem nyilatkozom, arrafelé létszámhiány miatt hónapok óta nem voltam).
AB módban maximum 3 tankot lehet behozni csatába, ami nekem nagyon tetszik. Saját repülőt meg egyáltalán nem. Ez is tetszik. Ha mégis látunk bent repülőt, az azért van, mert épp eventezik. Eventezni meg ugye úgy lehet, ha a megfelelő számú, 1-3 célt kilövi valaki és épp a szerver - nevezzük így - Eventet hirdet. Sajnos csata közben nem olyan nagyon észrevehető, mikor van event, illetve az sem mellékes, hogy mikor célszerű eventet elkezdeni. Egészen jól lehet ezzel taktikázni. Majd esetleg írok erről részletesebben a későbbiekben.
Aki meg AB módban elszórja a 2-3 tüzérségi támogatásra a pontjait, ahelyett hogy behozna egy bombázót, hát azt csak sajnálni lehet. Bizonyára feltűnt, hogy a tüzérségi támadást is a megszerzett killek számából vonja le.
A megszerezhető killeket meg jól megnyírbálták, mivel eltüntek a térképek nagyrészéről a közeli MI AA-k. Azokat nagy szeretettel lőtték ki kezdésből és egyből lehetett behozni bombázót és aratni az ellenfél sorai között.
RB módban, meg eleve nincs első körben benn repülőgép, mivel nincs rá senkinek elegendő pontja (600 pont). Ide is, mint ahogyan AB módban, gyűjteni kell rá. Ezért például már nem érdemes RB módban légvédelemmel kezdeni, mert nem nagyon van dolga egyrészt, más részt viszont gyengíti a saját csapatát, mivel nem vesz részt a harcokban (ez alól az orosz förmedvény új légvédelem kivétel).
Összefoglalva. Nincsenek már első percben bombázó hullámok egyik módban sem. A pilóták rá vannak kényszerítve, hogy repülőgép előtt tankban is kell teljesíteni, csak akkor tud bombázót behozni.