11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Luciferkee
    Shotcam nekem bejön, szerintem lehet belőle tanulni, főleg a test drive részen használtam tegnap sokat.
    Killcam bugos szar ahogy van, 10 találatból 11szer a drivers hatchot lövik át (RB-ről beszélek csak), még akkor is, ha olyan pózban van a tank, hogy nem látszana az ellenségnek.

Viszont a Shotcamot pontosnak találom.
    Igen, jó lenne ha javítanák ezeket, illetve a bunkerbe való spawnolást, illetve ami engem nagyon idegesít ha polanden a patkáról lősz, remeg tőle az egész tank. Viszont tegnap rammeltem egy SU100-al neki 50-el egy KT-nak és mi történt? Driver halott, cső fekete lett, és mindkét oldalt ledobta a láncot. Meg is lepődtem, végre jó irányba halad a dolog, de sajnos csak valami véletlen lehetett, utána még megpróbáltam 3x, (másik körben természetesen) de semmi sem történt :(
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.31. 04:18:32