Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Dewri #15954 Érdekes, ma 50%-ot mentem (8ból 4 vereség, 4 győzelem), oroszokkal 6-7 kilövéseket produkálva. A KV1 ZIS 5-el menet közben 1 lövésből kiszedtem valamilyen T34 fajtát, nem is lassítottam. A kis T50-el 3 ellenfelet daráltam le, mire ki tudtak szedni. Ha ilyenek a "szar oroszok", mi lenne ha jók lennének...:) Lehet, hogy nem a horizontról kéne lődözni és be kéne forgatni a tankot, meg használni a fedezékeket, mert itt nem véd a hp, itt nincs 10+ lepattanó általában, a Tigris és a Párduc ebben a játékban félistenek, mint a valóságban, nem olyan használhatatlan ágyútöltelékek, mint a wotban (de itt azért a Tigrist is simán ki lehet lőni, mert csak 100 mm és egyenes a páncél, csak éppen nem 2000 méterről kell rá pufogtatni...)... És továbbra sem a játék a szar, hanem a retardált csapattársak, csak figyeld meg a 7 vereséged okát, nyilván nem csak az volt a probléma, hogy téged kilőttek, hiszen attól még maradt bent 15 ember, csak éppen teljesen haszontalanok (nem foglalnak, nem lőnek ki senkit, stb). Több mint 2 év wot után nyugodtan állíthatom, hogy ez a játék minden hibája ellenére (BÉTA) milliószor jobb és fílingesebb mint a wot. Aki szerint meg szar, az menjen a 3000 hp-s Maussal állatkodni amoda, az a neki való...