11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Dagohun74
    Igazad van. Részben. Mert most miben különbözik az RB és az SB? A nevek nincsenek kiírva (ground forces) . A fizika meg minden más egyezik. Szóval ha már szimulátor csata akkor legyen az. A mostani új nyitott pályákon nem megerőltető kiszúrni az ellent. És igazából RB-n azt írtam lenne név stb.. de csak észrevételtől számított 1-2 másodpercre. Nos ha megnézed a repcsis szimulátor részét hááát nem semmi főleg egérrel főleg sok AB után mondom ezt úgy nem vagyok nagy repülős. Egyébként a minimapnak lenne szerepe a SB-n is mivel az ellenség megjelölésére lehetne használni pl hozták fel a red orchesta nevű játékot. Én spec. nem ismerem de mint elképzelést jónak tartom. Szóval szerintem izgalmasabb lenne.