37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • ximix #15746
    Köszi,a csata hevében még nem sikerült megfigyelnem, elsőre azt hittem, hogy a csapat ha befoglal egy pontot arra kapjuk vagy hasonló.
    Amúgy a játékosok 90%-a repülő bombának használja e lehetőséget ezt kárvolt bele tenni így, valaki olyan sebességre tesz szert, hogy nem tudom lekövetni a légvédelmi járgánnyal és még lehetne sorolni.
  • Dagohun74
    Fizess nekem és én ígérek neked minden jót.
  • Sherman0070
    Adóztassák már meg a levegőt is. Fizetek azért hogy fizethessek.
  • Dagohun74
    Igazad van. Részben. Mert most miben különbözik az RB és az SB? A nevek nincsenek kiírva (ground forces) . A fizika meg minden más egyezik. Szóval ha már szimulátor csata akkor legyen az. A mostani új nyitott pályákon nem megerőltető kiszúrni az ellent. És igazából RB-n azt írtam lenne név stb.. de csak észrevételtől számított 1-2 másodpercre. Nos ha megnézed a repcsis szimulátor részét hááát nem semmi főleg egérrel főleg sok AB után mondom ezt úgy nem vagyok nagy repülős. Egyébként a minimapnak lenne szerepe a SB-n is mivel az ellenség megjelölésére lehetne használni pl hozták fel a red orchesta nevű játékot. Én spec. nem ismerem de mint elképzelést jónak tartom. Szóval szerintem izgalmasabb lenne.
  • Gottfried
    Nem kell 4-5 fő az igaz mert sok minden automatikus.Azzal egyet is értek hogy ne legyenek nevek a tankok felett,bár ahogy írtad,arra ott a szimulátor mód.(ami nekem is a kedvencem de sajnos olyan várakozási idők vannak a kevés játékos miatt hogy már nagyon rég óta nem játszom vele,mivel nem ülök több órát a gép előtt.)
    Amivel nem értek egyet,az a minimap megváltoztatása. Igaz hogy nincs radar a tankokban de van rádió(legalább is a németekben volt) és a tankokban ülő rádiósok folyamatosan kommunikálhattak egymással és a saját legénységgel is.Volt egy parancsnok akinek volt ideje mindenfelé figyelni(már ha ki mert bújni a toronyból)
    Itt neked kell figyelned mindenre,közben célozni,vezetni(esetleg váltogatni). Szerintem a minimap segítségére szükség van szimben is mert az helyettesíti a legénység egy részét mialatt te harcolsz.Persze nincs két egyforma ember,ezért képtelenség úgy megcsinálni egy játékot hogy mindenkinek minden részlete megfeleljen. :)
  • 99lufi
    függ attól hány tankot lősz ki (1-2-3) úgy választhatod a repülőket nehézségi szint szerint.
    tapasztalataim szerint 1 percig vagy a repülőben kb. (ezalatt a tankod védtelen) ez idő alatt kell valami hasznosat összehoznod utána automatikusan visszaülsz a tankodba.
  • Dagohun74
    Ámen.
  • Droughert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár bele menni, mert semmi konkrétumot nem tudunk, de ebben a formában nem fogják bevezteni. 150ft/gb olyan súlyos terheket róna a szolgáltatókra (amit amúgy is a fogyasztókra hárítanának) ami azonnal csődbe vinné őket, vagy minket. Elég csak egy egyszeri felhasználót megnézni, havonta mennyi adatforgalmat generál (ugye nem csak a letöltést nézzük), akkor kiderül, hogy ezt így nem lehet bevezetni. Más részről kormányzati oldalról is nyilatkozták, hogy lesz maximális határa, de ennek a maximumnak az össze még nincs meghatározva. Hírportálokon jelent meg a max 700ft-os díj, de ha jól rémlik Rogán mondta az 1000ft-os maximumot, de még ő is hozzátette, hogy ez nem a végleges összeg. Amúgy meg nem kizárt, hogy az egész azért lett most elhintve, mert ezzel szépen el lehet vonni a figyelmet a kínos NAV-os érintettségű ÁFA csalásos buktáról, ami miatt USA-ból kitiltottak pár embert
  • Dagohun74
    ezt nem lehetett kihagyni.

• Dagohun74
    150ft/GB lesz a díj.

A törvénytervezet szerint egy gigabyte adatforgalom után 150 forintot kell majd fizetni. Ez a le-, illetve a felfelé irányuló adatforgalomra is vonatkozik. Tehát mindegy, hogy le- vagy föltöltünk valamit az internetre. A törvény teljes szövege itt olvasható, az 51. oldalon szerepel a 150 forintos gigabytonként fizetendő díj.

A törvény tervezett szövege a köv.

(3) Az adó mértéke a 4. § (2) bekezdése szerinti adóalap esetén 150 Ft/megkezdett gigabyte

Szóval több lesz az.
  • gstup
  • Droughert
    Talán max 700ft lesz a díj, de akkor is elmennek a büdös picsába....
  • gstup
    Igen,de elvileg maximalizálva lesz a díj.Tehát ha letöltesz egy bluray filmet nem kell majd kifizetned 30000 forintot.Hanem lesz egy maximum.Félreértés ne essék,ellenzem ,meg nem vagyok a híve.
  • Dagohun74
    Nyahh úgy néz ki lesz internet adó. Ha a gaijin 7GB patcheket csinál sokat kell majd fizetni a játékért. Nesze neked free to play.
  • Dagohun74
    Miért kellene 4-5 fő feladatát ellátni mindössze annyit írtam hogy megszüntetném a SHOOT HERE! felíratott a fejed fölül. A szimulátor annyival nem lenne nehezebb hogyha neked kell váltani mint repülős. És igen ott még mini map se lenne mert szimulátor és nincs a tankba radar. Persze ez egy játék de van 3 módja. Szóval ki vérmérségletének megfelelőt választ.
  • davidbog
    Kösz de nem. Eleve semmi keresnivalóm az SB-ben (pláne szakaszban) annyi játéktapasztalattal amennyim van. Csak a csapatot hátráltatnám... Abban a kevés időmben ami maradt, ha játszani támad kedvem, akkor valami olyannal fogok amit élvezhetőnek is tartok. A WT számomra inkább érdekes (nem túl hosszú ideig), mint élvezhető. Hamarosan megint kap egy uninstallt.
  • Gottfried
    Nem értem hogy akkor miért lenne realisztikusabb.......

Egy tanknak 4-5 fős legénysége volt.Ne akard már egyedül,minden segítség nélkül annak az 5 embernek a feladatát elvégezni.Attól csak nehezebb lesz a játék,nem realisztikusabb.
  • Droughert
    Amikor visszanyal a fagyi: német prémium KV-1B, erős orosz páncél, mellé egy jóféle német löveg, elvtársak máris vakarják a fejüket ha nem sikerül átlőni :D
  • ximix #15727
    Valaki le írná, hogyan is működik ez a AB-ban a repülős rész, néha megjelenik felirat ahol jelentkezhetek, ha bekerülök valamikor pár mp után pittyeg és visszadob, ect. ?
    Vagy egy link ahol leírják az is jó lenne.
  • Rue East
    Szerintem nem attól realisztikus a WT, hogy jól le vannak modellezve a járművek, fegyverek, stb. Hanem attól, hogy magadnak kell megkeresni (főleg, ha majd egyszer az ikonokat is kiszedik majd a térképről), azonosítani, és kilőni az ellenséget, valóságot utánzó, nagy pályákon. Ez fordítva is igaz, a wot se lesz attól (nekem legalábbis) jobb játék, hogy a JSz-3 tornya x rétegből épül fel. Én nem tudom milyen az AB meg RB mód a WT-ben, nem is érdekel, ha olyat akarnak játszani, akkor már inkább wotoznék. Inkább gyere, menjünk szakaszban valamikor! Természetesen SB-t. :)
  • DasIsFuck
    Nem tudom, szerintem nem olyan bonyolult ez.
    pl én a legtöbb esetbe nem térkép alapján lövöm be, hanem szimplán szemmérték alapján..kb egy idő után simán bele lehet szokni, persze jól jön az, hogy ránézek a térképen kb hol is van, de nem szoktam számolgatni a kockákat és az alapján belőni a távolságot.
    Sok pályán olyan kicsi, hogy 1-2 csata után már érzésből lehet a neveket belövöldözgetni rajtuk.

Én pl amíg ab-t játszottam nem igazán figyeltem a távolság mérőt sem, hogy a pályákon bizonyos objektumok mennyire vannak.

Bár tény, hogy én az optikai távolságméréses célzást nem igazán tudom gyakorlatban használni, legtöbb esetbe én a belövéses megoldásra hagyatkozom:D
  • Droughert
    Nekem erre nem lenne időm csata közben, én saccra lövök, szemmel nagyjából megállapítom, hogy kb milyen messze lehet és odapörkölök, gyakran már elsőre beadja a találatot.
  • Trucker39
    Kis olvasni valót szerkesztettem ebben a témában. A térképes célzásról...
  • Stefan99
    pl most megnéztem a t44 röntgenképét, nem tudom Ferdivel hogy tudtam úgy keresztüllőni kétszer is elölről, hogy senki és semmi nem sérült abban a zsúfolt kis szarban...
  • Stefan99
    csináltak ezek valamit a német apcbc-vel? újabban a szokottnál többször kapok csak pontot a lövésért. kivették belőle a robbanótöltetet vagy mi van?
  • gstup
    Nem azt mondta hogy kézire kell átállni,mert elromlott az automatika?
  • Sherman0070
    Ja. AM egyik pillanatban bevolt ragadva a torony másikban boldogan mozgott. Ilyen gyorsan szerelnek az amerikaiak? :D
  • Dagohun74
    Kezdő volt a töltő, még gyerek HE-t töltött be AP helyett.
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.21. 15:08:29
  • Sherman0070
    Ha jól tudom 80mm ott is a páncél :D Azt lenne jó tudni hogy amikor nekibaszott egy lövedéket a Tigris a Shermannak azzal a lövedékkel mi lett? :D Nem kellett volna attól a legénységnek meghalni? :D Vagy a Sherman páncélja oldalt 150mm? :D
  • Dagohun74
    Én kiszedném a neveket RB csatából. Annyi lenne ha meglátod az ellent akkor 1-2 másodpercre felvillanna a név és utána semmi a mini map-on látszana ezzel ki lehetne zárni a nem látom de azért oda lövök dolgot, oszt vagy bejön vagy nem látni kelljen hogy hová lösz. Történelmileg hiteles optikát raknák csak az érzés miatt. A SB-ből pedig a mini map-on jelzett ellenséget is kivenném. Ja és hogy szimulátor legyen manuális váltó. Ja igen és rewardot ennek fényében emelném, mert vicc amit kapsz egy meccs után.
  • DasIsFuck
    Jó ez a seggén vékony a páncél:D
  • davidbog
    Köszönöm a segítséget. A növényzet beállítását majd megkeresem.
  • Dagohun74
    Le lehet állítani a javítást/töltést az U bill. újra lenyomásával és a menet közbeni javítást is le lehet állítani.
  • Dagohun74
    Nos igen engem se vonz túlzottan a párduc x verziója de nem volt más. Ezt el kell fogadni. De nem megoldás elővenni a fantasy tankokat mert akkor jöhet másik oldalra a objectek különbőző verziója. És sose lesz vége. Ja van rahedli tank de ott tudnak játszani emeljünk HP-t tegyünk rá másik tornyot egy nagyobb ágyút mert ott lehet de amik voltak azok adott felszereléssel rendelkeztek és ha más volt akkor más volt a típus neve is.
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.21. 10:44:08
  • a.carkey
    :)
  • Dagohun74
    Brad Pitt WT-k szerintem innen tudta hogy kell elbánni a tigrissel.
  • cpthungarian
    A növényzetet ki lehet kapcsolni sniper módban, van erre egy opció a grafikai beállítások között.
    Amíg ez nem volt, addig én is lehúztam a növényzet megjelenítését a minimumra, mert csak hátrányt okozott RB-ben.

A foglalókörös javítás pedig úgy van, ahogy előttem leírták.
    Nem azért írja ki, mert megsérült a jármű, ez csak egy opciós dolog, ha fel szeretnéd tölteni a lőszerkészletet.
    Baromi jól jön ám olyan járműnél, amibe alig fér lőszer (pl. Zis-30), sokszor mentette meg a seggem. :)
  • a.carkey
    Azért az amerikaiak is tudnak. :)
  • Luciferkee
    Foglalás után a javítás:

Szerintem azt írja ki, hogy javítsd meg / töltsd újra a tankot. Ha az elfoglalt ponton állsz akkor tudsz lőszert újratölteni, baromi lassan. Sajnos ez ugyan úgy néz ki, mintha javítanál. Ha nincs semmi bajod, akkor felesleges szerintem.
  • DasIsFuck
    úgyis a németek ellen mennének.