War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
én meg eddig nem láttam, ma adta be egyszer.

Per Aspera Ad Inferi.

Heh, kettõ az tényleg necces. Lehet jó játékos valaki, de golyóálló nem.
én voltam ma rajta úgyhogy tuti nem 😊
2 napja nem ad Kurskot. Kivették?
Én csak ránézek az aa-ra és leszed.Ketten voltak repgéppel ketten tankkal.Kurskon is arattak.Oké ,profik d hogy sose esnek le.. (más kérdés hogy nekem megvan a saját össszeesküvés elméletem a szövi és axis AA- erejérõl)
Ha a repteret két gép jó esélyekkel megtisztít, akkor egy négyes squadnak sem nagy dolog lepucolni az aa-kat ash riveren. Utána szabadon repkedhetnek.
Bejött az NM team és il2 vel szétkapott mindent...mondjuk azt nem értem Ash Riveren hogy élik túl az AA-t..
jól van, bemásoltam, illetve sietõs volt.

pontosan ezek sérülnek....Oroszországnál pedig a faxom SUSPENSION

aki németekkel játszik annál mennyire gyakran fordul elõ oan hogy random rálõnek és ágyú+torony+sebváltó?
Nekem a vadászomat is ugyan úgy leszedi...

A vadászaimat még 1x sem lõtték le. Viszont a Stukámat 10 repülésbõl 6x AAA szedi le. Szerintem a fejlesztõk, elsõdlegesen a bombázókra állították rá a légvédelmet.
Corall mit is mondtál az AAA-rõl? nem túl kemény? 😄 velem folyamatosan ezt csinálja 😛

kifolyik a szemem 😄 ,de másik mapen bejövõs!

Elég dilettáns volt amelyik kitalálta azt a mapot..
Ajánlom kipróbálásra az SB módot.
Nagyon más.
a Dzsungelban lövöldözni a player neve alatti keretre az nagyon nem tetszik 😞 semmi látványos elem nincs messzirõl lõni egymást a növényzetben 😞

Nem tudom, én azt veszem észre, hogy a PzIII L kilõhetetlen: legutóbb a KV1-el 2 lövést adtam le rá nem túl messzirõl, másodikra elég sok modul és ember sérült benne, mégis vidáman kiszedett 1 lövéssel, pedig szembõl, beforgatva álltam neki. Az F2-esek se gyengék, jellemzõen egylövéseznek. A Stug A elég sok lövést elvisel minden oldalról, fõleg ha 1-es ellenfelei vannak, még a T-50 se bírt leszedni a múltkor, pedig hátulról támadott, simán ráfordultam és 3 lövésbõl kiszedtem közelrõl, miközben lõtt. Egy KV1 ellen is harcoltam már közelrõl, túléltem. Tegnap egy SU122 nem bírt kiszedni Stug F-el, pedig test-test ellen harcoltunk és 2x direkt képen lõtt. Még a CBT-n toltam a Párduccal, nem tûnt életképtelennek, sorjázta az IS-t, KV85-öt... OBT-n még nem próbáltam az igaz. Karélia valóban egy f*s, régen a dzsungelt nem szerettem, de mostmár ez a mumus pálya...😊
Gottfried
Persze,karcsú volt mert nem volt ellenfél.Gondolom repkedtek valamerre. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

el se hiszem 😛

16 ember kilõtt 9 db Oroszokkal lévõ játékost....az azért elég karcsú 😊 a kérdésed viszont jogos: hol a fenében bóklásztak ? 😛

sérült motor,lövész,driver,torony....erre jön egy mákos T1-es Zis 30 és csatt 😄

http://indavideo.hu/video/aces_2014-06-03_15-40-35-48

Her Laca
Vagy inkább😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A "kötelezö" nem a negfelelõ szó szerintem.Egy " legyetek szivesek" többet ér el.
Gottfried
"az szinte egész pálya"
Na ezt szépen megfogalmaztam. 😄

ugyanaz a két link
Gottfried
Ja,és ez a csata eleje.Csak 3-4 halott van mindkét oldalon.

Gottfried
Pár perccel ezelõtti csata.Az orosz csapat nagy része még életben van de a szárazföldön szinte nincs ellenfél.Az AI tankokon kívül alig lõttem valamit.A minimapon látszik hogy az szinte egész pálya a miénk.Hogy az ellen hol bóklászott azt a fene sem tudja.

Ez esetben Minden Magyar War Thunder játokosra vonatkozik!

KÖTELEZÕ FÓRUM HOZZÁSZÓLÁS MINDENKINEK!

Mindenki számára egyaránt fontos kell, hogy legyen az, hogy a volt Magyar Királyi Honvéd Légierõ kitüntetéseit is meg lehessen szerezni a játékban. Annak érdekében, hogy a játék fejlesztõi komolyan vegyék amit akarunk, sok embernek kell támogatni az ötletet. A támogatottság mértéke a hozzászólások számán múlik.

Éppen ezért elrendelem, hogy minden Puma101 tag köteles legalább egy hozzászólást az alábbi fórumbejegyzések MINDEGYIKÉHEZ megejteni. Ha lehet egy egy mondattal támogasd az ötletet, de "+1" hozzászólás is megfelel.
Felkértük a román játékosokat, hogy támogassák az ötletünket, cserébe mi is támogatjuk az övéket, ennek jegyében teszem kötelezõvé mindenki számára, hogy az övéket is támogassa.

Maximum 1 percig tart az egész.
Magyar: http://forum.warthunder.com/index.php?%2Ftopic%2F145756-hungarian-military-decorations-and-awards%2F
Román: http://forum.warthunder.com/index.php?%2Ftopic%2F145756-hungarian-military-decorations-and-awards%2F

érdekes 😄

amúgy a legtöbb "pilóta" magát is ledobja a bombateherrel együtt 😄

Gottfried
Hát nálam pont az ellenkezõje a helyzet még mindig mint nálad. 😊 A pantherD-vel rank3-ban tartom a 70% wint.
A T34-ekkel meg egyszerûen képtelen vagyok még az 50%-ot is elérni,bármit teszek a csatábkan.
Pár napja figyelem és azt vettem észre hogy ennek a legfõbb oka hogy az orosz oldalon többen repülnek(gondolom az IL2 miatt) és ezért kerülnek hátrányba.Sok olyan pilótát láttam hogy berepül,ledobja a bombáit aztán kilép a csatából,vagy behoz valami rank1 tankot.Sokszor 0 kill és egy halál van a nevük mellett.El van cseszve ez a vegyes csata a jelenlegi formájában.Míg nem változtatnak rajt,orosszal a duplán kívül nem is megyek többet.

JethroHUN
Másnál is folyamatosan berakja a maximum üzemanyagot a játék a repülõbe függetlenül attól, hogy mi van kiválasztva?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

a crew-m skilljét azért írtam,mert a menetteljesítménybe nagy szerepet játszanak ergó viszonylag gyorsan ott kell lennem a kezdõtõl 150 méterre lévõ bázison amit el kell foglalnunk.....,de mivel el van baxva ez is az Orosz oldal gyorsabban tud foglalni ha megfeszülsz a némettel akkor is.....legalább a mapokat meg lehetett volna úgy tervezni,hogy egyenlõ esélyekkel induljanak a játékosok és az emberek esze és ügyessége legyen a mérvadó...nem az,hogy 3x beleverek a 2. VH egyik legjobb lövegével az ellenfél leggyengébb részébe és azzal azt érem el,hogy magamra teszek egy IDE LÕJJETEK táblát....napok óta SUSPENSION dmg szinte minden lövés ha oroszokra lõsz t3-t4....10-bõl 8x.....t2-ben kicsit jobb a helyzet ott eléggé egál van....t1-ben megint csont nélkül mehet a win az oroszoknak

Miböl gondoltad,hogy halhatatlan lesz a tank 1300 as crewtõl? Berohanni meg kiválló öngyilkossági kisérlet.AF en ok,ha bomberrel berongyolst,mert bombaoldás után tépsz haza mielött a vadàszok odaérnek.
sry C-t az A az középen van

Karelia map: elsõként tölt be 1300-as Crew-om ACE pilótával maxos kifejlesztett tankkal elindulok C-hez! mire odaérek az oroszok már félig elfoglalták a B-t! éppen hogy elfoglalom A-t és már egy t34-es a hosszú hátsó úton 300 méterrõl szarrá lõ a bázison úgy,hogy hamarabb keresztülért a mapen mint mi akinek a C egy köpés a bázistól....seems so fucking balanced.....

valami nagyokos mondja meg,hogy némettel AFK-zunk ki defaultban arról a maprõl? mert ha a másik spawnról indulunk akkor meg 30 méter után szétlõnek...😄 ergó mindenképpen hátrányban vagy akármerre indulsz....

nagyon szoktam röhögni,hogy a playerek a repcsikben azt hiszik árkádba vannak....valakire elég csak egy hit-et bevinni ,próbálja az árkád "egérrángatós kitérést" és már esik is lefele 😛

Coral Springs
Továbbá RB -ben más a DM is az AB -hoz képest, pl egy erõsen sérült szárnyal már a levegõben maradásért fogsz küzdeni, és nem az enemy -vel.
Bár ez gépenként változó, pl a japán gépek szarrá lõve is még elmanõvereznek. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
A RB -ben már a valósághoz közeli fizikával repülnek a gépek, tehát az AB -hoz képest a gépeknek már jól érezhetõen súlya is van, több mindenre kell figyelni, viszont még aktív az instructor ami nem engedi pl hogy dugóhúzóba kerüljél. SB -ben már az instructor is ki van kapcsolva, továbbá csak a belsõ nézet a megengedett, a láthatósági rendszer meg szintén ki van kapcsolva. Mondjuk ez utóbbi már a RB -ben is erõsen korlátok közé van szorítva, tehát sok esetben kell a szemedet elõvenni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

sim-ben nincs egeres instructor ami vezeti a gépet helyetted 😊
egy mouse joy szerû cucc van helyette aztán azzal lehet kapálózni vagy joy-al 😊
bár ezeket a bombereket szerintem egy sima gamepaddal is egyszerûen el lehet vezetni 😊
Mármint AF-ben. GF-ben is kicsit más, de sokkal kevésbé. Annyit vettem észre, hogy GF SB-n kevésbé csúszkálnak a tankok, könnyebb kilõni õket mint RB-n(nyilván engem is), nézet különbözik, illetve csak minimapos spot van.
Még reálisabb a fizika.
Pluskast
Harckocsi estében egyrészt a fix belsõ nézet, másrészt meg ugye nincs kiírva senkinek a neve, szóval neked kell megtalálnod az ellenfélt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RatBaG
régebben szimulátoroztam, szóval ezeket így menet közben ösztönbõl kipipáltam, kb fel se tûnt.
mondjuk a nagy sebességhez egyelõre nincs sok közöm, mivel csak a kezdõ gépekkel darálok, mikor a tankjaimat már kilõtték.
mikor elõször láttam, hogy a sok majom RB-ben állandóan a hegyoldalba csapódik, azt hittem valami trükkös, egérrel alig repülhetõ fizika lesz...
SB-ben még reálisabb lesz a fizika, vagy csak a fix belsõ nézet a nehezítés? (meg nincs ikon)

Per Aspera Ad Inferi.

Pluskast
Igen. Bár tegnap kicsit furcsálltam, hogy a Tu-2-t nem tudtam leszedni a G-10 3db harmincasával. Rég repültem vele lehet az volt a gond.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Köszi!