War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon más.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

http://indavideo.hu/video/aces_2014-06-03_15-40-35-48

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Na ezt szépen megfogalmaztam. 😄

Mindenki számára egyaránt fontos kell, hogy legyen az, hogy a volt Magyar Királyi Honvéd Légierõ kitüntetéseit is meg lehessen szerezni a játékban. Annak érdekében, hogy a játék fejlesztõi komolyan vegyék amit akarunk, sok embernek kell támogatni az ötletet. A támogatottság mértéke a hozzászólások számán múlik.
Éppen ezért elrendelem, hogy minden Puma101 tag köteles legalább egy hozzászólást az alábbi fórumbejegyzések MINDEGYIKÉHEZ megejteni. Ha lehet egy egy mondattal támogasd az ötletet, de "+1" hozzászólás is megfelel.
Felkértük a román játékosokat, hogy támogassák az ötletünket, cserébe mi is támogatjuk az övéket, ennek jegyében teszem kötelezõvé mindenki számára, hogy az övéket is támogassa.
Maximum 1 percig tart az egész.
Magyar: http://forum.warthunder.com/index.php?%2Ftopic%2F145756-hungarian-military-decorations-and-awards%2F
Román: http://forum.warthunder.com/index.php?%2Ftopic%2F145756-hungarian-military-decorations-and-awards%2F
amúgy a legtöbb "pilóta" magát is ledobja a bombateherrel együtt 😄
A T34-ekkel meg egyszerûen képtelen vagyok még az 50%-ot is elérni,bármit teszek a csatábkan.
Pár napja figyelem és azt vettem észre hogy ennek a legfõbb oka hogy az orosz oldalon többen repülnek(gondolom az IL2 miatt) és ezért kerülnek hátrányba.Sok olyan pilótát láttam hogy berepül,ledobja a bombáit aztán kilép a csatából,vagy behoz valami rank1 tankot.Sokszor 0 kill és egy halál van a nevük mellett.El van cseszve ez a vegyes csata a jelenlegi formájában.Míg nem változtatnak rajt,orosszal a duplán kívül nem is megyek többet.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
valami nagyokos mondja meg,hogy némettel AFK-zunk ki defaultban arról a maprõl? mert ha a másik spawnról indulunk akkor meg 30 méter után szétlõnek...😄 ergó mindenképpen hátrányban vagy akármerre indulsz....
Bár ez gépenként változó, pl a japán gépek szarrá lõve is még elmanõvereznek. <#nevetes1>#nevetes1>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
egy mouse joy szerû cucc van helyette aztán azzal lehet kapálózni vagy joy-al 😊
bár ezeket a bombereket szerintem egy sima gamepaddal is egyszerûen el lehet vezetni 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
mondjuk a nagy sebességhez egyelõre nincs sok közöm, mivel csak a kezdõ gépekkel darálok, mikor a tankjaimat már kilõtték.
mikor elõször láttam, hogy a sok majom RB-ben állandóan a hegyoldalba csapódik, azt hittem valami trükkös, egérrel alig repülhetõ fizika lesz...
SB-ben még reálisabb lesz a fizika, vagy csak a fix belsõ nézet a nehezítés? (meg nincs ikon)
Per Aspera Ad Inferi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”